şimdi bende bunu cok arastırdım,envayı cesıt forumda farklı yazanlar oldu,begendıgım motor 150cc 10.8 kw idi bayi A1 ıle kullanırsın dedi(kendı kedıme dedım,ulan bu adam bıze motoru satmak ıcın hayabusa bıle kullanırsın diyebilir sonucta parasına bakacak) .sonrasında bizzat ben polıslere sordum.
1 motosıkletlı trafik polisi : 11 kw yı gecmıyorsa kullanırsın.
farklı bır yer ve gun 1 motosıkletı polısi daha : 11 kw nın altını kullanabılırsın.
farklı bır gun trafık ekıp otosu ıcınde 3 memur var : 2 si evet kullanırsın , 3.cüsü ısımız gucumuz yok gucunun kılosuna oranına mı bakacagız,zaten tonla motor modelı ve modıfıyesı var.
son olarak A1 sınavına gırıyorum , kurs hocası orda,kurs mudur orda,sınav hocaları orda ve mıllı egıtım mufettısı orada , ben sınavı cbf 150 ıle gırıp gectım.
o zaman bu hocalar körmü? iş bilmezmi ? 8 cızerken ayagını yere koyanı bırakıyorlar, ama ben cbf 150 ile 40 dk trafıkte suruyorum onlarda arkadan otomobıl ıle gelıyor ve sınavı gecıp A1 alıyorum , motor bayısı,trafık polıslerı,hocalar,mufettısler bunun dogrusunu bılmıyorda benmı yanlıs okuyorum , ateistler bunuda açıklasın.