Arama sonuçlarınız

1. DPFTA

Hafif Siklet Çok Yönlü ADV Motosiklet Tavsiyesi

Bu fiyatlar ne ya.. Benim sarı kanaryayı öpücüklerle kullanacam artık. Garantisi bittiyse özel servislerde yaptırabilirsin sanki. Suzuki'de mesela Suzuki Recep var Güngören'de. Kadıköy'de Delta'yı öneren çok var. Daha uyguna yapacaklarını düşünüyorum. Haziran'dan sonra Recep ustayı ziyaret...
  2. DPFTA

Hafif Siklet Çok Yönlü ADV Motosiklet Tavsiyesi

Hayırlı olsun şimdiden. Nacizane tavsiyem çok Km konusunda takıntı yaratma hocam kendine. Alınca zaten ilk bakıma kadar tereddütlü olacaksın, erkenden bakıma girecek olması da avantaj olur. Dolu motorun tadı daha güzeldir hem. Elektriğine ellenmemiş olması ve çok yatmamış olması önemli. Lastik...
  3. DPFTA

HGS şart mı ?

Yorumlara bakıyorum, bazılarını dehşetle okuyorum... 6. Sınıf, motosiklete uygun etiket almak "zorundasın". Hergün kullanacaksan kredi kartına emir verebiliyorsun, azaldıkça adres hesaptan para çekiyor kartına. 1 liradan icralık olup yana döne çare arama kardeşim sonra. Etiket yapıştırmak...
  4. DPFTA

Kamyoncunun son videosunu buldumm

Kelaj ve dronaj yok, bence dublörü oynamış. Açıklama gerekiyor kendisinden.
  5. DPFTA

Scooterimin hava filtresine ulaşamıyorum

2K da bırak kirlenmeyi renk bile atmamıştır da aç bir de sen bak madem merak ettin kardeşim. :D Aynen o üstüne oturduğun kısmın açılması gerekecek, bagajda 2-3 tane, önden 2-3 tane vida açtıktan sonra açılabiliyor olması lazım. Çok uğraştırmaz ama lokma seti ve alyen gerekebilir. Zorlama...
  6. DPFTA

Sürücüyü darbedip motosikletine el koydular!

İnşallah "erkek" denildiğinde sağa sola kaçıracak kadar ağır bir ceza verilir o gruba. Kardeşimize geçmiş olsun, kayıt altına almak en mantıklı, en doğru karardı, kanıtlar artık ortada. Allah polisimize de sabır versin, baksana abi uğraştıkları tiplere...
  7. DPFTA

Scooterimin hava filtresine ulaşamıyorum

Kaç kilometredesin ki temizleme ihtiyacı hissettin kardeşim ? Muhtemelen sol sele grenajı komple çıkacak. Enteresan bir tasarımmış.
  8. DPFTA

CC motor büyüklüğü hk.

Varsayımlarına inanmayı tercih eden birisiyle tartışamam. Hayatında başarılar, engelledim seni. İstediğin kadar kudurabilirsin, fuzulisin.
  9. DPFTA

2024 Xmax'i satıp 2017 Tmax almak

Bence değil. Scooter, şehiriçinde 90-100'lü süratlere uygun bir araç. İrileştikçe hem scooter avantajı gidecek, daha fazla maliyet kalemi yaratacak hem de daha emniyetsiz olacak. 15 inç tekeri olan bir araçla, şehirler arası yolda, bacaklarınızla değil de ayaklarınızın tabanı ve kıçınızla...
  10. DPFTA

CC motor büyüklüğü hk.

Burası bir forum, kural çerçeveleri dahilinde isteyen istediğini söyler aslan parçası. Buradaki kurallar belli, dön bi oku bence kim ne yapabilir net anlatılmış. Nem kapıyorsan da gel kullanıcı sayfasına "Yoksay" a bas, görme madem bu denli rahatsız oluyorsan. Yok yetmedi, hala rahatsızsan...
  11. DPFTA

2026 Model Yamaha Tracer 7 için Motor koruma, Topcase, Sehpa hk.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Dureis söylenmiş, bunlara alternatif olarak Bursa'da MotoPark16 garaj var. El yapımı orjinal ürünleri oluyor, iyidir kötüdür bilmem ancak ben de kendilerinden XPulse için alışveriş yapmıştım, çok kaliteliydi koruma demiri. Orta ayaklık için BlackSmith Custom...
  12. DPFTA

CC motor büyüklüğü hk.

Paşa mı ? Pardon ? Paşayı berber sandalyesinde boyu yetmediği için altına oturak tahta konan çocuğa söyleyin, lütfen.. Sultan diyeceksiniz, Hünkar diyeceksiniz, Sadrazam diyeceksiniz, diyeceksiniz de diyeceksiniz. Arz ederim...
  13. DPFTA

2027 Triumph Tiger 950'nin Görüntüleri Sızdı

Senede 5K çevirip İstanbul-Antalya arası otobandan tapagaz gelip-giden tayfa için Korlas'ın yeni satış yüzü olarak gördüm. Bilirkişilikten gelen marka maskotu da allayıp pullar şimdi bu motoru. Ballandıra ballandıra, bol bol Tracer'la kapıştırılacak ancak parça fiyatlarını veya Korlas'ın "normal...
  14. DPFTA

Rc390 ile ani frenleme ve abs

Abi selamlar da beni niye alıntılıyon ki başa :D Soruyu soran ben değilim :D Kök sebep ve önleyici faktör analizi yaptım senaryoya, arkadaş gayet başında bu motosiklet işinin; kendisi de belirtmiş zaten. Ayrıca ben kolay yol olarak gördüğümü söyledim, tek yol diye bir iddiam yok. Benim bu...
  15. DPFTA

Rc390 ile ani frenleme ve abs

Bunu önlemenin en kolay yolu sistemli sürüş olur. Mesafe takibi ve tehlikeyi tanıma tutumunu içselleştirmek gerekir. Yerdeki çizgi ve renk değişimlerinden, sağa-sola yol sapaklarına kadar herşeyi hesaba katmak gerekir. Bu tür durumlarda da ne olursa olsun ön freni gazı kapatıp 4 parmakla ve...
  16. DPFTA

Motosiklet Satışları

İşteee buu beee, yeaaaaaahhh.. Suzuki'nin yıllar sonra artıya geçmesi çok sevindirdi. Doğan Trend stoktaki plakalı motorları bitirmiş sanırım sonunda. Yeni birşeyler gelse de biz de gıdıklansak biraz ya..
  17. DPFTA

Suzuki Suzuki DL 650 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın. Hangi motosikletten geçtiğini bilmiyorum hocam ancak V-Strom 650 güçlü bir motosiklet. Kompresyonda da öne bir miktar yığılır, gaz açtığınızda özellikle 4K devir üstündeyseniz önü de hafifler. Sizde bu eylemsizlik hareketleri çok uzun sürüyorsa...
  18. DPFTA

Kırmzı Işıkta 3 Saniye Kuralı Gerçek mi Hurafe mi?

Öyle bir saçmalık yok, kırmızı ışıkta o çizgiyi geçmeyeceksiniz. Sakınma manevrası yapma ihtiyacı hissediyorsanız yada arkanızdaki araçtan şüphe duyuyorsanız şeritler arası çizgi üzerinde kalabilirsiniz. Motosiklette sürekli çevre kontrolü yapıyoruz aynalarımızla, yapmıyorsak sistemde bir...
  19. DPFTA

Genç doktor alevler arasında can verdi

Allah rahmet eylesin, sevenlerine ailesine Allah'tan sabır diliyorum.
  20. DPFTA

Honda XR190CT

CRF var, XPulse var, Yuki'de birşeyler vardı buna benzer, WR125 var, RKS'de de vardı sanırım,Mondial'de Xtreme var, bir de Honda'dan bahsediyorsak o fiyatlarda 2T olan motosikletleri de tartışabiliriz ki vergi avantajlı gelirler, trafiğe çıkamazlar tabi ayrı. Bu modelin sitesinde de tarla...