2027 Triumph Tiger 950'nin Görüntüleri Sızdı

Forumda epey seveni var, ilgililere duyurulur :)

triumph-tiger-950-spy-5.jpg

triumph-tiger-950-spy-2.jpg

triumph-tiger-950-spy-4.jpg

Özetle fotoğraflardan anlaşılan değişiklikler:

Motor Hacmi ve Egzoz: Test edilen motorlarda egzoz sisteminin çok daha büyük olduğu ve aşağıya konumlandırıldığı görülüyor. Sıkılaşan emisyon kurallarını karşılarken performansı artırmak için motor hacminin (muhtemelen 950cc civarına) yükseltileceği tahmin ediliyor.

Şasi ve Geometri: Arka alt şasi (subframe) tamamen yeniden tasarlanmış. Ayrıca arka maşanın (swingarm) mevcut modelden daha uzun olduğu görülüyor; bu da aks mesafesinin uzayacağı ve özellikle otoyol sürüşlerindeki düz gidiş stabilitesinin artacağı anlamına geliyor.

Tasarım Revizyonu: Ön gaga tasarımı daha keskin hatlara kavuşurken, yakıt deposu ve yan grenajların Tiger 1200'ün agresif görünümüne daha çok benzediği göze çarpıyor. Ayrıca daha kompakt bir projektör far sistemi test ediliyor.

Ön ve arka radar da dikkat çekiyor.

Kaynak

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
asıl mevzuyu kaçırmışsınız büyük ihtimal adaptif cruise control olacak olan motorlarda da aynı parçadan var

9sx7g0n.png

4ycx1iy.png

nfkzf15.png

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Senede 5K çevirip İstanbul-Antalya arası otobandan tapagaz gelip-giden tayfa için Korlas'ın yeni satış yüzü olarak gördüm. Bilirkişilikten gelen marka maskotu da allayıp pullar şimdi bu motoru. Ballandıra ballandıra, bol bol Tracer'la kapıştırılacak ancak parça fiyatlarını veya Korlas'ın "normal halka" olan yaklaşımını konuşan yok tabi...

Türkiye şartlarından bağımsız konuşursak, alet lanet olacak gibi. Umarım bu sıcak üfleme olayını çözmüşlerdir, Tiger 900'in Ebay'de, 3D parçacılarda yana döne difüzör arayan insanların olduğunu okuyordum. Ekranın tepki süresi de düzeltildiyse gerçekten muazzam bir alet olmuştur eminim.

Belki bir gün ama başka bir evrende, en güzel halinle sevgili Tiger'ım diyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar