Arama sonuçlarınız

1. Storagon

Ls2 parça

İşaretlediğim parçaya çok benziyor açıkçası. Başka tahminim yok. Ben de merak ettim. 1756833158 Çözdüm galiba :D 2 farklı tip var sanırsam. Biri normal biri de spoiler dedikleri ek parça ile beraber. spoiler dedikleri ek parçayı sökünce normal haline döndürmek isterseniz o parçayı...
  2. Storagon

Ls2 parça

https://hizliresim.com/j09s74d işaretli kısıma benziyor. Kaskın bu şekilde arkadan fotoğrafı varsa atabilirseniz belki yardımcı olabiliriz.
  3. Storagon

Ls2 parça

Kaskın arkasındaki hava çıkışı menfezine benziyor. Ama normalde bu şekilde ayrı gelmez. 1756828383 2. soruya cevap olarak da buff takabilirsiniz.
  4. Storagon

Motosiklet Bakım Periyodu Hakkında

6000 kilometre bakım aralığı da fazla değil mi ?
  5. Storagon

Motosiklet Bakım Periyodu Hakkında

Merhaba, iyi forumlar dilerim. TVS Raider 125 kullanıyorum. İlk bakımı serviste yaptırdım. Geç olsa da servisin para tuzağı olduğunu anladım. Artık bakımları kendim yapacağım. Merak ettiğim bir konu var: Hangi kitapçığa uyacağım ? Türkçe olan kitapçığa mı, İngilizce olan kitapçığa mı ...
  6. Storagon

Motordaki kazalar

Bence motor bloğunu eline aldı :ROFLMAO:
  7. Storagon

SRK 125R Rodaj bakımı sonrası

Hızlı yaşa, genç öl demişler. Sen yavaş yaşa, geç öl bir şey olmaz.
  8. Storagon

Harbiden. Motosikleti satamadan elinde kalır gibi 😅
  9. Storagon

Motosikletin plakası neydi ?
  10. Storagon

Montu Nereden Alabilirim

İnternette bile azken bulunduğum şehirde olacağını hiç sanmıyorum. Mecbur alacağım olmazsa iade eder geri alırım.
  11. Storagon

Montu Nereden Alabilirim

İstanbul' da olsam dener alırdım. Beden tablosuna göre bana en uygunu alayım, olmazsa iade eder geri alırım.
  12. Storagon

Montu Nereden Alabilirim

Bedenim ne bilmiyorum. Herhangi bir ekipman mağazasında bir model denesem, bedenimi öğrensem her montta bedenim yaklaşık aynı mı olur ? Alıp iade edip tekrar almakla uğraşmak istemiyorum.
  13. Storagon

Montu Nereden Alabilirim

Biraz saçma bir başlık gibi oldu. Önceden açtığım konularda mont olarak Acerbis Ramsey Wented 2.0 önerilmişti. Almak istiyorum fakat hem bedeni yok hem de satıcısı yok. İnternet üzerinde Enduro Market sitesi var. Hepsiburada üzerinde satıcı yine Enduro Market. Fakat kendi sitesinde fiyat daha...
  14. Storagon

Başlangıç motoru tavsiyesi

Bu da bir tercih
  15. Storagon

Parası canından daha önemliyse tercih edebilir
  16. Storagon

Bende TVS Raider 125 var. Fazlasıyla yeterli bir motosiklet. Kampana fren gayet yeterli. Fakat lastikleri çok kötü, alırsan hemen değiştirmeni tavsiye ederim.
  17. Storagon

Bu parça sorun olur mu ?

Çok teşekkür ederim
  18. Storagon

Bu parça sorun olur mu ?

2 tarafın da eşit ayarlı olduğunu düşünüyorum. Peki ben kendim halledebilir miyim ? Somunu gevşetip parçayı düzeltip geri sıksam olur mu ? Düzelir mi bu şekilde acaba ? Yoksa tamirciye mi gideyim direkt ?
  19. Storagon

Bu parça sorun olur mu ?

Şimdi götürmeden önce kendim deneyeyim dedim video falan izlemiştim. Yapmayı denedim. Sonra güvenemedim ne olur ne olmaz götürdüm böyle oldu. İnsanın canı sıkılıyor :)
  20. Storagon

Bu parça sorun olur mu ?

Servise götürdüm ayar için yaptılar güya en son zincir zıplıyordu. İllallah ettim rastgele bir motosiklet tamircisine götürdüm yaptırayım dedim. O da böyle yaptı motosikletten soğudum.

Yeni mesajlar