Arama sonuçlarınız

1. A

Diyelimki Hiz Sinirlari Arabalar ile ayni oldu

Hapishaneler dolup taşıyor, nasıl olsa yasalara uyulmuyor. O yüzden bütün yasaları kaldıralım.
  2. A

CC motor büyüklüğü hk.

Bu arkadaşa aynı yanıtı ben de vermiştim fakat tam doğru değil. Daha çok forumun Hasan Can'ı.
  3. A

Ehliyet sınavım yarın ama güzergahı ezberleyemiyorum. :D

2015 de girmiştim sınava. Nasıl olsa kullanabiliyorum diye sadece zorunlu derslere katılmıştım ve rotayı da bu yüzden sadece 1 kere görmüştüm. Sınavın sonlarına doğru düz gitmem gereken bir yerden sağa dönmüştüm fakat 2-3 saniye sonra hatamı fark ederek hemen doğru yola geçmiştim. Yine de yolu...
  4. A

Kışlık ceket tavsiyesi

Başka konularda ki garip mesajlarını da görüyodum sıra bana gelmiş. Hocam sen forumun cem yılmazı mısın?
  5. A

Kışlık ceket tavsiyesi

Babamın sevdiğim bir lafı vardır. Ucuz mal alacak kadar zengin değilim der. Şuan ki ceketimin 11. yılı ve hala sağlam. Kaliteli 2. bir ceket alır ve onu da bir 10 yıl daha kullanırım muhtemelen. Fakat çok anlamadığım için konu açtım, belki bu paraya değmezdir gerçekten. Örnek olarak 9-10 bin TL...
  6. A

Kışlık ceket tavsiyesi

Öyle bir imkanım yok şuan maalesef fakat siz yazınca baktım yurtdışı fiyatı 500 Eur yani aynı paraya alabiliyorum linkteki montu.
  7. A

İşe Git-Gel Motoru Tavsiye

Mesafenin 80 km olmasından bu yolun çevreyolu vb. olduğunu varsayıyorum. Bu yüzden bütçeyi biraz daha artırarak en azından 250cc bir motor almanı tavsiye ederim. Yeri gelecek ve tehlikeden kaçmak için güç/tork gerekecek.
  8. A

Kışlık ceket tavsiyesi

Selamlar. Tam kışlık olmayan bir motor ceketim var ve kat kat giyinerek üşümeden kullanabiliyorum. Artık bunu iç astarını çıkartıp yazlık olarak kullanmayı planlıyorum. Yerinede sağlam kışlık iyisinden bir ceket almak istiyorum. Net bir bütçem yok ama değecekse paraya kıyarım (paraya kıymış...
  9. A

Elcik ısıtma tavsiyesi.

NC750 ye elcik ısıtma taktırmak istiyorum. Orijinalini taktırırsam 20.000 TL üzerinde bir fiyat istiyorlar ve ellerinde bile yoktu en son... Oxforf OF690 model bir cihaz var o 6.000 TL civarına gelecek. Bir de KN Master ın 900 TL ye bir cihazı var ama bu kadar ucuz olması tereddüt ettirdi. Sizce...
  10. A

üşüdüm - tatlı su motorcusuyumdur

Ben termal olmayan dümdüz içlik üstüne kot giyiyorum ve bacaklarım üşümüyor. Bence kilit nokta elleri ve ayakları soğuktan korumak. Oraları sıcak tuttuğumda kalan kısımlar da sıcak kalıyor.
  11. A

Merhaba geçen gün çukura girdim durum bu şekilde

Bu İzmir'de düz yol olarak sayılıyor.
  12. A

hiç arkadaşım kalmadı

Motosiklet alıp çok kasıntı olmayan bir motor grubuna dahil olarak sosyalleşebilirsin. Yeni yerler görür yeni insanlarla tanışırsın. Ayrıca belli bir rota olmadan ve tek başına motor kullanmak da gerçekten kafa dağıtan bir aktivite.
  13. A

Bir zamanlar hoş gelmişdim....

Yeni açılmış bir konu sanarak okuyordum, sonra sohbet.mynet linkini görünce bir duraksadım :D Tarihe tanıklık etmiş gibi hissettim şuan...
  14. A

Bmw F650GS vs Honda NC 750X

Hocam beklentiyle alakalı biraz. Yoksa 2006 model Hayabusa'da alabiliriz. Hem yarı fiyatına hem %150 daha güçlüdür :)
  15. A

Bmw F650GS vs Honda NC 750X

NC 750x DCT nin 2017 ve 2019 modellerini kullandım. Şuanda da 2025 modeline sahibim. Yüksek performansa ihtiyacım yok diyorsan ve sürüş konforu arıyorsan bence kendi klasmanında en iyi motor. Ben şehiriçinde hatta sıkışık trafikte bile gayet rahat kullanabiliyorum, aralara hızlı hızlı girip...
  16. A

Motosiklet Garantisi hk.

Bir de debriyaj yağ filtresi değişiyor o da ortalama 300 TL civarı bir malzeme. Ayrıca faturaya işçilik olarak 1800 TL civarı bir şey yazılmış zaten. Telefonda şov olsun diye dediler herhalde ilk bakımda işçilik bedava diye. :)
  17. A

Motosiklet Garantisi hk.

Bu fiyatın 0 işçilik olduğunu söylediler, ilk bakıma özel böyleymiş. Ayrıca evet, ara bakımları zorunlu tutmadıkları için garantide kalmak artık daha mantıklı geliyor.
  18. A

Motosiklet Garantisi hk.

Güncelleme; telefonda garantiden çıkar diyen bayi yüz yüze konuştuğumuzda 6.000km/6 ay zorunlu değil tavsiyedir, getirmezsen garantiden çıkmaz dedi. Rodaj bakımı için ise 4200 TL fiyat aldım.
  19. A

Motosiklet Garantisi hk.

Kitapçık öyle söylüyor evet ama 2 farklı bayi 6 ay veya 6.000km yi geçirirsem garanti dışı kalacağını söyledi.
  20. A

Motosiklet Garantisi hk.

6. ve 18. ay için ara bakım, 12. ve 24. ay için büyük bakım diyorlar.

Yeni mesajlar