CC motor büyüklüğü hk.

Motosikleti
Arora maxpro 250
Aynı hacimde su soğutmalı makineler genelde hava soğutmalılara göre daha yüksek güç üretirler. Sizin örneğinizdeki su soğutmalı 150 cc motor, hava soğutmalı 125 cc'ye daha fazla güç üretecektir lakin aman aman fark hissedilir mi çok emin değilim. Ülkemizde genelde bazı 125 cc Çin malı motorlar 50 cc olarak ülkemize geliyor, bazı ufak modifikasyonlarla 125'e çıkartılıyor. Böylelikle kağıt üzerinde 50 cc olarak geçtiği için trafik sigortasından muaf, B sınıfı ehliyetle sürülebilen bir motorunuz oluyor. Bu işlem yasal değil, bir gün elbet başınıza problem açacaktır. Benim tavsiyem motosiklet ehliyetiniz varsa bütçeniz ve de çevrenizdeki servis imkanlarına bağlı olarak 150 cc olanı seçmenizdir.
Bilgi veren arkadaşlara çok çok teşekkür ederim. Sağolun, varolun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet. Hem de çooook!
lqnfbmo.jpg
Arkadaş beyinsel sorunlu galiba

Motosikleti
HONDA CBF 150
Şahsen ben eğleniyorum osman ağanın mesajlarında. Yeri geldiği zaman çok güzel bilgiler verdiği de oluyor.
Şahsen ben hiç eğlenmedim. İnsanlar konu açıyor yardım almak için tak alta dalga geçerek resim atıyor. İnsanları güldürmek için sohbet kategorisine bir konu açalım, hiç durmadan oraya atsın birşeyler gülmek isteyen orda gülsün bence

Motorun su soğutmalı veya hava soğumalı olmasından çok dizaynı, üretim standartları yada kalitesi "diyelim" daha önemlidir.
Düzgün bir hava soğutmalı motoru dandik bir su soğutmalı motora tercih ederim.
Bilmem anlatabildim mi?

Motorun su soğutmalı veya hava soğumalı olmasından çok dizaynı, üretim standartları yada kalitesi "diyelim" daha önemlidir.
Düzgün bir hava soğutmalı motoru dandik bir su soğutmalı motora tercih ederim.
Bilmem anlatabildim mi?
Yoruma katılıyorum tvs raider ve ya jüpiter 125 hava soğutmalı olmalarına rağmen kolay kolay şişmeyen, (jüpiter ile molasız Çanakkale-Balıkesir balya yolundan gittim) yağı suyu konduğu sürece uzun ömürlü motorlar dediğiniz kategoride kaliteli diyebileceğimiz bi motor benim nezlimde bulunmamakta, abileriminde benim gibi düşündüğünü biliyorum bu yüzden o motorları öneremiyoruz.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Ne bileyim, herkes ağa, paşa oldu bende anlamadım? Bunlar hep @tommygun nın başının altından çıktı.
Paşa mı ? Pardon ? Paşayı berber sandalyesinde boyu yetmediği için altına oturak tahta konan çocuğa söyleyin, lütfen..

Sultan diyeceksiniz, Hünkar diyeceksiniz, Sadrazam diyeceksiniz, diyeceksiniz de diyeceksiniz. Arz ederim...

Motosikleti
HONDA CBF 150
Bu arkadaşa aynı yanıtı ben de vermiştim fakat tam doğru değil. Daha çok forumun Hasan Can'ı.
O da olabilir. Forumda bir kaç kişi de gülücük atıyor daha çok gaza geliyor. Eğlenceli değil, komik hiç değil. Bunun farkına varıp biraz daha yaşına göre davranacağını umuyorum.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Yoruma katılıyorum tvs raider ve ya jüpiter 125 hava soğutmalı olmalarına rağmen kolay kolay şişmeyen, (jüpiter ile molasız Çanakkale-Balıkesir balya yolundan gittim) yağı suyu konduğu sürece uzun ömürlü motorlar dediğiniz kategoride kaliteli diyebileceğimiz bi motor benim nezlimde bulunmamakta, abileriminde benim gibi düşündüğünü biliyorum bu yüzden o motorları öneremiyoruz.
Jüpiter sağlam motor, bizim burada kuryelerde kullanıyor, söylenen kurye duymadım. Bende de vardı ancak rodajı yapan ne yaptıysa baya yakıyordu meret ondan üstüne koyup RTR 200 ile takasladım.

Motosikleti
O da olabilir. Forumda bir kaç kişi de gülücük atıyor daha çok gaza geliyor. Eğlenceli değil, komik hiç değil. Bunun farkına varıp biraz daha yaşına göre davranacağını umuyorum.
Burası bir forum, kural çerçeveleri dahilinde isteyen istediğini söyler aslan parçası. Buradaki kurallar belli, dön bi oku bence kim ne yapabilir net anlatılmış. Nem kapıyorsan da gel kullanıcı sayfasına "Yoksay" a bas, görme madem bu denli rahatsız oluyorsan. Yok yetmedi, hala rahatsızsan, yönetici arkadaşlarla temas kur anlat durumunu yada ilgili mesajı raporla.

Herkes pür dikkat cevap yazmak zorunda değil, buraya deşarj için gelen de var, bilgi almak için gelen de, goygoy yapıp kaynatmaya da.

"Forum"un ne anlama geldiğini git bi oku da gel. Emojilere dahi cinslik gösterecek birisiysen belki de internetin bu kısmı senin için uygun olmayabilir... Biraz insan kendini de değerlendirmeli, değil mi.

Motosikleti
HONDA CBF 150
Burası bir forum, kural çerçeveleri dahilinde isteyen istediğini söyler aslan parçası. Buradaki kurallar belli, dön bi oku bence kim ne yapabilir net anlatılmış. Nem kapıyorsan da gel kullanıcı sayfasına "Yoksay" a bas, görme madem bu denli rahatsız oluyorsan. Yok yetmedi, hala rahatsızsan, yönetici arkadaşlarla temas kur anlat durumunu yada ilgili mesajı raporla.

Herkes pür dikkat cevap yazmak zorunda değil, buraya deşarj için gelen de var, bilgi almak için gelen de, goygoy yapıp kaynatmaya da.

"Forum"un ne anlama geldiğini git bi oku da gel. Emojilere dahi cinslik gösterecek birisiysen belki de internetin bu kısmı senin için uygun olmayabilir... Biraz insan kendini de değerlendirmeli, değil mi.
Aslan parçası, Forum sitelerinin ne anlama geldiğini bildiğinden emin misin? Forum siteleri bilgi alışverişi için var, İnsanlarla dalga geçmek için değil. ( Sadece goy goy yapmak için de açılanlar vardır illaki ama motosiklet forumu bunun için kurulmamıştır diye düşünüyorum) Ben goy goy yapmak istesem ona göre konu açardım, gelip herkes goy goy yapardı, kimse de yadırgamazdı. Ama bir soru soran adamın postuna gelip dalga geçen mesajlar yazmak normal bişey değil. Benim kendimi değerlendirecek bir tuhaflığım yok, belki de sizin goy goy yapmaya çalıştığınız yer doğru yer değildir. Kaza yaptım diye konu açsam gelip ambulans resmi atacak arkadaş. Goy goy yeri ya bu forum hep dalga geçelim herşeyle

Motosikleti
Aslan parçası, Forum sitelerinin ne anlama geldiğini bildiğinden emin misin? Forum siteleri bilgi alışverişi için var, İnsanlarla dalga geçmek için değil. ( Sadece goy goy yapmak için de açılanlar vardır illaki ama motosiklet forumu bunun için kurulmamıştır diye düşünüyorum) Ben goy goy yapmak istesem ona göre konu açardım, gelip herkes goy goy yapardı, kimse de yadırgamazdı. Ama bir soru soran adamın postuna gelip dalga geçen mesajlar yazmak normal bişey değil. Benim kendimi değerlendirecek bir tuhaflığım yok, belki de sizin goy goy yapmaya çalıştığınız yer doğru yer değildir. Kaza yaptım diye konu açsam gelip ambulans resmi atacak arkadaş. Goy goy yeri ya bu forum hep dalga geçelim herşeyle
Varsayımlarına inanmayı tercih eden birisiyle tartışamam. Hayatında başarılar, engelledim seni. İstediğin kadar kudurabilirsin, fuzulisin.

Motosikleti
HONDA CBF 150
Varsayımlarına inanmayı tercih eden birisiyle tartışamam. Hayatında başarılar, engelledim seni. İstediğin kadar kudurabilirsin, fuzulisin.
O kadar şey yazdım son cümlemi mi aldın sadece? Seni tanımam etmem. Sana bişey de yazmadım. Kudurup bana sataşan sensin. Kendi kendine gelin güvey oluyorsun. Engelliyorsun birşeyler yapıyorsun. Ne yapayım şimdi üzüleyim mi?

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
@abdtoprak bu kadar takılma boşver birader, her mahallenin sürekli yüzü gülen güldüren ve her lafa atlayıp konuyu dağıtan bi bilge ama delisi vardır. Hah bu da o işte osman ağa hep böyle, onun yazdıklarını pas geçebilirsin. Burda nice ustalarımız ve tecrübeli insanlarımız var asıl cevap onlardan gelecektir👍

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar