CC motor büyüklüğü hk.

Motosikleti
Arora maxpro 250
Arkadaşlar merhabalar, yeni benzinli scooter tarzı motorsiklet almak istiyorum uzun yol yapabileceğim şekilde. Bayileri dolaştım fakat hepsi hava soğutmalı 125 cc öneriyor ben su soğutmalı 150 cc almak istiyorum. Karar veremedim çekiş olarak değişen ne olur? 125 liklerde büyük jant ve küçük jant olmak üzere 2 çeşitte güzel modeller var ama birisi 50-125 diyor birisi direk bu motor 125 cc olarak ruhsatlı orjinal honda motorlu model demekte olup gerçekten ikilemde kaldım yardımlarınızı bekliyorum. Marka olarak çin malı motorlar biraz daha hesaplı geliyor çin malı marka önerirseniz daha iyi olabilir.

Son düzenleme:
Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
cf798u8.jpg

Motosikleti
Arora maxpro 250
Bu konudan anlayan yardımcı olacak kimse yok galiba.

Arkadaşlar merhabalar, yeni benzinli scooter tarzı motorsiklet almak istiyorum uzun yol yapabileceğim şekilde. Bayileri dolaştım fakat hepsi hava soğutmalı 125 cc öneriyor ben su soğutmalı 150 cc almak istiyorum. Karar veremedim çekiş olarak değişen ne olur? 125 liklerde büyük jant ve küçük jant olmak üzere 2 çeşitte güzel modeller var ama birisi 50-125 diyor birisi direk bu motor 125 cc olarak ruhsatlı orjinal honda motorlu model demekte olup gerçekten ikilemde kaldım yardımlarınızı bekliyorum. Marka olarak çin malı motorlar biraz daha hesaplı geliyor çin malı marka önerirseniz daha iyi olabilir.
Yani amacım aşşağılamak ve saygısızlık değil ama konunuz çok karışık soru soru cevap vericem.

1. Çekiş farkı olurmu demişsiniz ne diyelim olur tabi 150cc daha çok çeker fark edilirmi edlir.

Konunun ortalarında ne dediğiniz anlaşılmıyo büyük küçük jant farkımı ruhsat bilgisimi soruyosunuz belli değil.Anladığım ruhsatta 50cc normalde 125cc olan motorları göstermişler ikilemde kaldığınız nokta ne anlamadım.

2. Çin malı dediğiniz o cc de bi rks var bide arora var sanırım bi farkları yok aynı haltın lajiverti, beyenin alın.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
HONDA CBF 150
Forumun Cem Yılmaz'ı. Her konuda neden yardımcı olmak yerine böyle dalga geçer gibi görsel atıyorsun. Çok mu eğleniyorsun böyle yapınca
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Su soğutmalı 150 cc, Hava soğutmalı 125 cc den daha güçlü olur tabi ki. Ehliyet konusunda sorunun yoksa ruhsatta 50 yazan 125liklerden uzak dur bence ileride ne olacağı belli olmaz. Sonra bir kanun çıkar gider uğraşırsın ruhsatı değiştirmekle. Şahsen ben sıfır Çin motor alacağım paraya gidip 2013 model Honda CBF 150 aldım. Daha fazla güven verdi bana.

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Aynı hacimde su soğutmalı makineler genelde hava soğutmalılara göre daha yüksek güç üretirler. Sizin örneğinizdeki su soğutmalı 150 cc motor, hava soğutmalı 125 cc'ye daha fazla güç üretecektir lakin aman aman fark hissedilir mi çok emin değilim. Ülkemizde genelde bazı 125 cc Çin malı motorlar 50 cc olarak ülkemize geliyor, bazı ufak modifikasyonlarla 125'e çıkartılıyor. Böylelikle kağıt üzerinde 50 cc olarak geçtiği için trafik sigortasından muaf, B sınıfı ehliyetle sürülebilen bir motorunuz oluyor. Bu işlem yasal değil, bir gün elbet başınıza problem açacaktır. Benim tavsiyem motosiklet ehliyetiniz varsa bütçeniz ve de çevrenizdeki servis imkanlarına bağlı olarak 150 cc olanı seçmenizdir.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Bugüne kadar kimse söylemedi sana sanırım ama komik değilsin. Anca kendi kendine gülersin
Söylemek lütfunda bulunduğun için teşekkür ederim. Komik olma gibi bir derdim yok ki.
İnsan güldüğünde kendi kendine güler zaten. Aksi durumda birinin gıdıklaması filan gerekir, o da gülme olmaz.

Motosikleti
HONDA CBF 150
Söylemek lütfunda bulunduğun için teşekkür ederim. Komik olma gibi bir derdim yok ki.
İnsan güldüğünde kendi kendine güler zaten. Aksi durumda birinin gıdıklaması filan gerekir, o da gülme olmaz.
Halâ devam ediyorsun. Az ötede gül kendi kendine.insanlar yardımlaşmak için burada. Buraya gelip insanlarla dalga geçme. İnsanlara yardım edeceksen et, etmeyeceksen dalga geçmek için yorum yazma lütfen.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Halâ devam ediyorsun. Az ötede gül kendi kendine.insanlar yardımlaşmak için burada. Buraya gelip insanlarla dalga geçme. İnsanlara yardım edeceksen et, etmeyeceksen dalga geçmek için yorum yazma lütfen.
On yılda üç bin yüz elli dokuz mesajda bildiğim konularda bilgi de verdim, yardım da ettim. 1.186 mesajım da silinen hesabımda var.
Bundan sonra senin yazacağın her noktaya, her virgüle DALGA GEÇMEK İÇİN yorum yazacağım. İş inada bindi hadi bakalım.🥴

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Sen bilmezsin ama adamın eski avatarında, başında huni olan resim vardı.

Motosikleti
1190 ADV
Sen bilmezsin ama adamın eski avatarında, başında huni olan resim vardı.
Konu ile bağımsız ne oldu herkes avatarını değiştirmiş, orta çağ'a dönen var, padişah olan var, hobit olan var falan. Anlaşmalı yapılmış gibi sanki. Biri gelip ucuza yapay zeka mı sattı nedir ? :)

Motosikleti
Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS
Madem Çinli markalar sana uygun geliyor gidin bir Yuki Gelato 150 cc alın. Hem çok iyi performansı var hem ekonomik hem de dolu dolu bi cihaz. Uzun yol mu yapmak istiyorsunuz? Top Casei büyütün, lastiklerini de değiştirin, doğru düzgün bir lastik alın ( ki üstünde gelen lastikler de gayet yeterlidir kuru zeminde ). Rüzgar için ön cam taktırın, nereye gitmek istiyorsanız sürün. Bu işin bencesi...
Uzun yolu da her halde 70-80 km hızlarla gideceksiniz diye düşünüyorum çünkü böyle küçük cc motorlarla öyle yarım saat boyunca 100-110 gidemezsiniz, zaten son hızları bu.

Motosikleti
HONDA CBF 150
On yılda üç bin yüz elli dokuz mesajda bildiğim konularda bilgi de verdim, yardım da ettim. 1.186 mesajım da silinen hesabımda var.
Bundan sonra senin yazacağın her noktaya, her virgüle DALGA GEÇMEK İÇİN yorum yazacağım. İş inada bindi hadi bakalım.🥴
Bildiğin konularda bilgi mi verdin? Bir konu açtım aynı konuya iki defa dalga geçen resimler attın. Şimdi adam bir soru soruyor aynı şekilde dalga geçen resim atıyorsun. Bunlar benim gördüğüm. Şimdi tutup da eski mesajlarına bakacak kadar önemsemiyorum seni açıkçası. Bildiğin konuya yardım ediyorsan bu güzel bişey. Ama bilmediğin konuya saçma sapan dalga geçen görseller atma. Oku yazıyı ben bunu bilmiyorum de çık konudan bu kadar basit. Neyse yeterince sana vakit ayırdım. Bu son muhatap oluşum.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Konu ile bağımsız ne oldu herkes avatarını değiştirmiş, orta çağ'a dönen var, padişah olan var, hobit olan var falan. Anlaşmalı yapılmış gibi sanki. Biri gelip ucuza yapay zeka mı sattı nedir ? :)
Ne bileyim, herkes ağa, paşa oldu bende anlamadım? Bunlar hep @tommygun nın başının altından çıktı.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ne bileyim, herkes ağa, paşa oldu bende anlamadım? Bunlar hep @tommygun nın başının altından çıktı.
Yok ben zaten aylar öncesinde avatarımı değiştirmiştim. Ardından bir gün Reloaded kendi avatarını paşa resmiyle değiştirdi. Sonra bir üye arkadaş onun yazdığını ben yazmışım sanmış. Ben de avatarımı şu anki avatarımla değiştirdim. Konunun makarası döndüğü için benim arkadaşlar da goygoyuna kendi avatarlarını paşa gibi yaptılar.

Motosikleti
1190 ADV
Yok ben zaten aylar öncesinde avatarımı değiştirmiştim. Ardından bir gün Reloaded kendi avatarını paşa resmiyle değiştirdi. Sonra bir üye arkadaş onun yazdığını ben yazmışım sanmış. Ben de avatarımı şu anki avatarımla değiştirdim. Konunun makarası döndüğü için benim arkadaşlar da goygoyuna kendi avatarlarını paşa gibi yaptılar.

Forumdaki kullanıcı adınla uyumlu olsun avatarın... Aşağıdakini yaptım senin için :)

image.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar