Kışlık ceket tavsiyesi

Motosikleti
NC 750x DCT(2025) - Vespa GTS 250 ABS(2006)
Selamlar.
Tam kışlık olmayan bir motor ceketim var ve kat kat giyinerek üşümeden kullanabiliyorum. Artık bunu iç astarını çıkartıp yazlık olarak kullanmayı planlıyorum. Yerinede sağlam kışlık iyisinden bir ceket almak istiyorum. Net bir bütçem yok ama değecekse paraya kıyarım (paraya kıymış halim 20-25 civarı).

https://www.vipmoto.com/rebelhorn-range-motosiklet-montu-77807
Linkteki ceketi şuan 25bin küsüre alabiliyorum. Sizce mantıklı mıdır yada tavsiyeleriniz nedir?

Yurt dışından alma şansın yok mu. Gurbetçi Bir tanıdığın getirse

Motosikleti
Yurt dışından alma şansın yok mu. Gurbetçi Bir tanıdığın getirse
Öyle bir imkanım yok şuan maalesef fakat siz yazınca baktım yurtdışı fiyatı 500 Eur yani aynı paraya alabiliyorum linkteki montu.

Motosikleti
Arora kasırga
Bı gün bı cekete 25 bin verebilecek finansal seviyeye ulaşırsam beni buralarda bı daha göremezsiniz.
KIş için en iyisini deri cekettir.
Suni deri olması yararlıdır.Hakiki deri gibi suyu emmez.
Lakin kalın bir deri olması da gerekir. İnce olanlar hemen yırtılabiliyor.
Dirsek ve sırt yamalı olanlar tercih sebebi.

Motosikleti
Bı gün bı cekete 25 bin verebilecek finansal seviyeye ulaşırsam beni buralarda bı daha göremezsiniz.
KIş için en iyisini deri cekettir.
Suni deri olması yararlıdır.Hakiki deri gibi suyu emmez.
Lakin kalın bir deri olması da gerekir. İnce olanlar hemen yırtılabiliyor.
Dirsek ve sırt yamalı olanlar tercih sebebi.
Babamın sevdiğim bir lafı vardır. Ucuz mal alacak kadar zengin değilim der. Şuan ki ceketimin 11. yılı ve hala sağlam. Kaliteli 2. bir ceket alır ve onu da bir 10 yıl daha kullanırım muhtemelen. Fakat çok anlamadığım için konu açtım, belki bu paraya değmezdir gerçekten. Örnek olarak 9-10 bin TL ye şöyle bir kışlık ceket önerebilirim diyorsan mumnuniyetle dinlerim.

Motosikleti
Arora kasırga
Babamın sevdiğim bir lafı vardır. Ucuz mal alacak kadar zengin değilim der. Şuan ki ceketimin 11. yılı ve hala sağlam. Kaliteli 2. bir ceket alır ve onu da bir 10 yıl daha kullanırım muhtemelen. Fakat çok anlamadığım için konu açtım, belki bu paraya değmezdir gerçekten. Örnek olarak 9-10 bin TL ye şöyle bir kışlık ceket önerebilirim diyorsan mumnuniyetle dinlerim.
Ben marka öneremem. Çünkü marka etiketliler de merdiven altı yerlerde fason üretiliyor. Bazen de bu fason üreticiler malzemeden çalıyorlar. Ürün geri iade oluyor, şirket üreticiye dava açıyor falan filan. Olan,o iade sürecine dek piyasaya verilmiş ürünü satın alan kullanıcıya oluyor. Aylarca değişim ve iade süreçleri...
Benim sana önerebileceğim şey; dokunmadığın ürünü satın alma. Hele hele böyle fiyatlar vererek asla kumar oynanmaz.
Birkaç moto mağaza gezilebilir. Genelde köhne yerlerden kelepir ama kaliteli mal düşebilir. Mağaza kirasina ortak olmamak adına böyle yerlerden ortalama %40-50 daha uyguna alırım ihtiyaçlarımı.
Kaliteli montu dokununca anlarsın. Caf caflı görüntüye değil o dokuyu hissetmeye bak.

F54

Selamlar.
Tam kışlık olmayan bir motor ceketim var ve kat kat giyinerek üşümeden kullanabiliyorum. Artık bunu iç astarını çıkartıp yazlık olarak kullanmayı planlıyorum. Yerinede sağlam kışlık iyisinden bir ceket almak istiyorum. Net bir bütçem yok ama değecekse paraya kıyarım (paraya kıymış halim 20-25 civarı).

https://www.vipmoto.com/rebelhorn-range-motosiklet-montu-77807
Linkteki ceketi şuan 25bin küsüre alabiliyorum. Sizce mantıklı mıdır yada tavsiyeleriniz nedir?
bu paralara alpinstar veya revit in güzel montları var spidi veya clover da bakabilirsin bilinmedik bir şeyler alma kulllanıcı yorumları iyi birşeyler bak

Modeka'nın en uygun fiyatlı olan kışlık montunu almıştım kış başında çok memnun kaldım değiştirecek olsam kışlıkta başka markaya bakmam artık. ille o bütçede ürün bakıyorsanız panamericana 2 mevcut onu da denedim çok ağır ve kaliteli bir mont

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar