Arama sonuçlarınız

1. B

CF Moto CLC 250 neden gelmiyor ?

CF Moto CLC 450 satılıyor, gayet de güzel bir makine ama yurtdışında olan 250 cc CLC 250 modeli neden Türkiye'de yok ?
  2. B

Benelli BKX 125

Bu model yeni çıkmış sanıyorum umarım Türkiye'de de satışa sunulur. 125 cc 15 beygir 6 vitesli küçük bir adventure modeli, benim oldukça ilgimi çekti
  3. B

Honda XR190CT

Honda bu motosikleti neden Türkiye'ye getirmiyor ? İnanılmaz satış yapacağını düşünüyorum. Pek teknolojik ve güçlü olmayan ama sorunsuz ve kullanışlı olduğuna şüphe yok. İnternette pek fazla bilgi bulamadım ama hava soğutmalı 184 cc motor bloğu var ve her türlü arazide gidebileceğe benziyor.
  4. B

Yeni Hero Modelleri

Arkadaşlar Hero'nun yeni X-Pulse 210 ve Xoom 160 gibi modelleri ne zaman satışa sunulacak acaba , bilgisi olan var mı ? Youtube'da bazı kanallar inceleme videolarını yayınlamıştı hatta bu modellerin.
  5. B

Hero Xoom 160

Arkadaşlar Xoom 160 ve diğer yeni Hero modelleri ne zaman satışa sunulacak bilgisi olan var mı acaba ? Youtube'da inceleme videoları da var hatta Türkiye'ye getirmişler. Bu modelin çok iyi satacağını düşünüyorum, bazı dezavantajları olsa da
  6. B

TVS Ronin yattı mı ?

Uzun zamandır, satışa sunulacağı konuşulan, fuara da getirdikleri hatta instagramda tanıtımını bile yaptıkları Ronin modeli hala satışa sunulmadı. TVS olduğu için fiyatı da şüphesiz uygun olacaktı, uygun fiyatlı 225 cc ve sağlam bi motosiklet , Türkiye piyasasında iyi satış yapabilirdi hem de...
  7. B

Kawasaki W230 Türkiye'ye gelecek mi ?

Kawasaki W230 adında yeni bir retro motosiklet üretmiş ama Türkiye'ye gelecek mi , veya gelir mi ? Bilgisi olan var mı acaba ?
  8. B

TVS Ronin modeli gelmeyecek mi ?

Arkadaşlar fuarda TVS Ronin modelinin geleceği söylenmişti, Temmuz ayı bitmek üzere ama hala satışa sunulmadı, bu konuda bilgisi olan var mı ?
  9. B

TVS Rtx 300

TVS nin yeni bir modeli tanıtılmış gayet güzel görünüyor
  10. B

Royal Enfield Bayi ve Servisleri hakkında

Arkadaşlar Royal Enfield ın bildiğim kadarıyla sadece bir tane o da İstanbulda bayisi var, diğer illerde de bayilikler açılacak mı ? Bilgisi olan var mı ? İçimden bir ses Royal Enfield ortada dındızlak kalacak diyor ama umarım yanılırım zira çok güzel modelleri var ---------- Mesajlar...
  11. B

SYM NHT 200

Sonunda bu model de satışa sunulmuş veya yakında sunulacak ama bence geç kalındı çünkü bu model yurtdışında 4 yıl önce satışa sunulmuş, 183 cc sıvı soğutmalı gayet iyi gibi görünen bir model yakında inceleme videoları gelir diye düşünüyorum
  12. B

Royal Enfield Hunter

Arkadaşlar fuarda Royal Enfield Himalayan modeli çok konuşuldu hatta kapışıldı, peki Royal Enfield Hunter hakkındaki düşünceleriniz ve bilgileriniz neler ? Hindistan'da özellikle TVS Ronin modeli ile çok kıyaslanıyor , bizde fiyatları arasında çok fark olacak gibi duruyor , fuarda fiyat bilgisi...
  13. B

TVS Apache RTR 310

Bu model satışa sunulacak mı acaba ? yaklaşık 35 beygir gayet de güzel tasarımı olan naked bir model umarım satışa sunulur.
  14. B

Voge markası nasıl bir markadır ?

Arkadaşlar Voge marka motosiklet kullanan var mı aramızda ? Çin malı olduğunu ve Yuki nin getirdiğini biliyorum ama kalitesi nasıldır ? Bilgisi olan var mı acaba ?
  15. B

TVS Ronin Modeli

Arkadaşlar TVS Ronin modeli gelecek mi acaba bilgisi olan var mı ?
  16. B

Altai Tank X 125

Arkadaşlar bu model hakkında bilgisi olan var mı acaba ? Honda Trail 125 kopyası gibi duruyor.
  17. B

B ehliyet ile 125 cc kullanmak

Arkadaşlar B ehliyet ile 125 cc motosiklet kullanabilme yasası geçti mi acaba ? Seçimden önce söz konusu olmuştu ama unutuldu mu ? Bilgisi veya düşüncesi olan var mı acaba ?
  18. B

Honda ADV 150

Arkadaşlar Honda ya mail attım dönüş yapmadılar ama Honda ADV 150 modeli Türkiye'de satışa sunulacak mı acaba bilginiz var mı ?
  19. B

Sym Jet X vs Yamaha NMax 125

Arkadaşlar Sym jetx ile Yamaha Nmax 125 arasında tercih yapacak olsanız hangisini seçersiniz sebepleriyle yazar mısınız ? Sym jetX Yamaha Nmax 125
  20. B

Adv Scooter Modeli Tavsiyesi

Arkadaşlar , Honda X ADV benzeri adv scooter modellerine bakıyorum ama var mı tavsiye edebileceğiniz bir model ? Aprilia sr gt 125 ve 200 ilgimi çekti, Peugeot XP400 GT de ilgimi çekti , sizin tavsiye edeceğiniz kaliteli modeller var mı acaba ? A2 ehliyetim var lütfen 500cc üzeri modelleri...