Honda XR190CT

Honda bu motosikleti neden Türkiye'ye getirmiyor ? İnanılmaz satış yapacağını düşünüyorum. Pek teknolojik ve güçlü olmayan ama sorunsuz ve kullanışlı olduğuna şüphe yok. İnternette pek fazla bilgi bulamadım ama hava soğutmalı 184 cc motor bloğu var ve her türlü arazide gidebileceğe benziyor.
2025-honda-xrt-190-02.jpg

F54

bizim bu memleketti ekonominin yarattığı fakirlik o kadar kötü ki insanlar artık 185 cc motor hayali kuruyor
halbuki taylant vietnam hindistana yakışacak hayatı malesef hayal eder oldu vatandaş
x te birisi bulgarı paylaşmış ucuz bira sigara et vs vs diye dedim ki ne kadar küçük gördüğümüz ülke varsa onlardan beter olduk 20 yıl'da
allahın sopasımı ilahi adalet mi artık ne dersen de

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
CRF var, XPulse var, Yuki'de birşeyler vardı buna benzer, WR125 var, RKS'de de vardı sanırım,Mondial'de Xtreme var, bir de Honda'dan bahsediyorsak o fiyatlarda 2T olan motosikletleri de tartışabiliriz ki vergi avantajlı gelirler, trafiğe çıkamazlar tabi ayrı. Bu modelin sitesinde de tarla işlerine, köy yollarına kullanma amacıyla tasarlandığını yazmışlar.

Bence pazarda da yeri olmaz, gelse de 100-150 kişiye anca satarlar, ikinci elde 5-10 ilanla piyasasız motor satmış olur alan da... Burada rakibi fazla ya.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Euro 5+ uyumu ve ABS olmadığı için gelmiyor. Hedef pazarları çok farklı bir model.

Motosikleti
Şimdilik yok
Bu motosikletten 90 lı yılların başında Tarım Bakanlığı na Japonya dan çok miktarda geldi. O zamanlar bizim çalıştığımız il e 86 tane gelmişti, çok güzel motosikletlerdi. Köy yolu, arazi, tarla nereye istersen rahatlıkla giden güzel araçlardı. Herkes bize imrenerek bakardı, hey gidi günler. Ancak Şu andaki Euro 5+ kriterlerini karşılayamaz.

Bu motosikletten 90 lı yılların başında Tarım Bakanlığı na Japonya dan çok miktarda geldi. O zamanlar bizim çalıştığımız il e 86 tane gelmişti, çok güzel motosikletlerdi. Köy yolu, arazi, tarla nereye istersen rahatlıkla giden güzel araçlardı. Herkes bize imrenerek bakardı, hey gidi günler. Ancak Şu andaki Euro 5+ kriterlerini karşılayamaz.
Sizin söylediğiniz xl 185 modeli , hala piyasada yürüyen motorlar var.
Bu xr 190 modeli.
90’lı yıllarda XR da vardı , xr offroad , xl onroad modeliydi.
Yeni xr ile eskisi aynı mıdır bilemem.
Bu arda bu modelin yenisi ile ilgili bir bilgi bulamadım
[

Son düzenleme:
Sanırım pek yaygın bir model değil bu, Avustralya'da satılan bir model

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar