Kawasaki W230 Türkiye'ye gelecek mi ?

Kawasaki W230 adında yeni bir retro motosiklet üretmiş ama Türkiye'ye gelecek mi , veya gelir mi ? Bilgisi olan var mı acaba ?

004-638888540268101760-kawasaki-w230.jpg

Bu arada teknik özelliklerine baktım 230 cc hava soğutmalı 6 vites 18 beygir 140 kg

Motosikleti
cbf 150
Buraya gelmez Z-motoda o vizyon yok neden derseniz onlar z500 400 ninja 500 lerle ugraşıyorlar yani keko kitleye motor getiriyorlar.

Bu motoru zaten paralı adam alır ben yaşlarda. Kawasakiyle deneyim yaşarız zaten bir faturalaşma başladımı hizme görüldümü diğer motorlard satılır mesela ben yeni tur motorunu alırım. ama vizyon meselesi keko hedf kitlesi.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ulan kekonun z500e ninja 500e parası mı var :ROFLMAO: adamlar kekolara motor satmak derdi olsa 125cc 250cc motor getirirler türkiyede en düşük kawasaki 500cc ne yaşıyor bu arkadaş ya vallahi yaşlılık fena vuruyor

Motosikleti
Yamaha XSR700
Honda da her yerde satılan ve popüler olan GB350S modelini getirmiyor ki o da mükemmel bir model, neden getirmiyorlar onu anlamıyorum.
ab87fec12a3d4aa9a6b3cc6417df91a6
Bunu ben de anlamıyorum. Çok güzel gözüken bir motor. Keşke gelse. Royal enfield hunter ve interceptor rakibi olur. Kawasaki w230 da çok güzelmiş.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu motorar gelmez.. Getirmez bizimkiler... Japonlarla alakaları yok...
Şu motorlara bakarmısınız? Hiç arıza yapacak tip var mı ?.. Getirenler taş mı yiyecekler ?...
1999 yıllarından 2001 in başına kadar honda TİTAN modelini getirdi..
Motorlar o kadar dayanıklı çıktıki ,bizim apaçiler (Ankaralı paketçiler ) bozamadı, kıramadı... Haliyle honda bir üst tamamen elektronik olan Titan Delüx adında melez bir motor getirdi.. Hem elektroniği bol hem de malzeme kalitesi çok zayıf olan motorlar haliyle ekmek yedirdi ithal eden firmaya..
Aynısı 2004 yılında ybr nin ilk geldiğinde de oldu.. Çok sağlam motordu.. ama 2 sene sonra çin üretimi yuvarlak farlı ybr ler geldi..
Diğer markaları saymaya gerek bile yok...
Bizim ülkemizde neyden ekmek yiyorlarsa onu getiriyorlar..
Bu motoru boşuna beklemeyin..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar ben kabul ettim, siz de kabul edin. Japonlar için bizim pazar çok dandik ve ufak. Bu nedenle yılda 5-10 tane satacak motor için adamlar uğraşmazlar. Bizim ülkemiz düşük cc skuter ülkesi.
Üstteki yazım senin mesajına ithafendi tomican...

Arkadaşlar ben kabul ettim, siz de kabul edin. Japonlar için bizim pazar çok dandik ve ufak. Bu nedenle yılda 5-10 tane satacak motor için adamlar uğraşmazlar. Bizim ülkemiz düşük cc skuter ülkesi.
E bu da düşük cc , sadece 230 cc :D

Bu motorar gelmez.. Getirmez bizimkiler... Japonlarla alakaları yok...
Şu motorlara bakarmısınız? Hiç arıza yapacak tip var mı ?.. Getirenler taş mı yiyecekler ?...
1999 yıllarından 2001 in başına kadar honda TİTAN modelini getirdi..
Motorlar o kadar dayanıklı çıktıki ,bizim apaçiler (Ankaralı paketçiler ) bozamadı, kıramadı... Haliyle honda bir üst tamamen elektronik olan Titan Delüx adında melez bir motor getirdi.. Hem elektroniği bol hem de malzeme kalitesi çok zayıf olan motorlar haliyle ekmek yedirdi ithal eden firmaya..
Aynısı 2004 yılında ybr nin ilk geldiğinde de oldu.. Çok sağlam motordu.. ama 2 sene sonra çin üretimi yuvarlak farlı ybr ler geldi..
Diğer markaları saymaya gerek bile yok...
Bizim ülkemizde neyden ekmek yiyorlarsa onu getiriyorlar..
Bu motoru boşuna beklemeyin..

Üstteki yazım senin mesajına ithafendi tomican...
Evet, Kawasaki'ye mail attım sordum, bu modelin ilgi görmediği için siparişi verilmediğini söylediler halbuki model Japonya'da yeni üretilmeye başlandı :D ilgi görmediğini nereden biliyorlar

Motosikleti
Yamaha XSR700

Evet, Kawasaki'ye mail attım sordum, bu modelin ilgi görmediği için siparişi verilmediğini söylediler halbuki model Japonya'da yeni üretilmeye başlandı :D ilgi görmediğini nereden biliyorlar
Z650RS ve Z900RS satışlarına bakmış olabilirler.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660

kawasakinin z650 ve 900 rs modelleri var tipi buna benziyor oradan biliyor olabilirler ayrıca kahin olmaya da gerek yok bu ülkede ne zaman xsr bonneville v7 sattı ki kawasaki de getirsin satsın

Honda da her yerde satılan ve popüler olan GB350S modelini getirmiyor ki o da mükemmel bir model, neden getirmiyorlar onu anlamıyorum.
ab87fec12a3d4aa9a6b3cc6417df91a6

Gözün aydın. Her bakıma gittiğimde konuşmaktan keyif aldığım hoşsohbet bir ağabey var. Bayideki iki numaralı adam yanılmıyorsam. Motosikletimi satmayı düşündüğümü söylediğimde konu hangi modellerin gelip gideceğine geldi. Büyük ihtimalle GB350S modelinin 2026'da Türkiye'de olacağını söyledi. Honda'nın bu segmentte alışık olduğumuz 250cc sıvı soğutmalı motor bloğu yerine 350 cc hava soğutmalı bir motor kullanılmış. Videolarda performans olarak bir fark görünmemesine rağmen pazarda CL250'den daha çok talep göreceğini düşünüyorum. Yeni fabrika yeni modellerin habercisi gibi görünüyor. Tommy ağabeyin dediği gibi pazar ufak ancak Honda'nın Türkiye pazarına hükmettiği de bir gerçek. Bu nedenle yeni fabrikayla birlikte ürün gamının genişlemesi hiçte sürpriz olmayacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar