Avrupada satışa sunulmuş bu model, demek ki regülasyonlara uygun bir modelAvrupada satışa çıkmadıysa bize de kesin gelmez euro5+ regülasyonlarından dolayı.
Bunu ben de anlamıyorum. Çok güzel gözüken bir motor. Keşke gelse. Royal enfield hunter ve interceptor rakibi olur. Kawasaki w230 da çok güzelmiş.Honda da her yerde satılan ve popüler olan GB350S modelini getirmiyor ki o da mükemmel bir model, neden getirmiyorlar onu anlamıyorum.
![]()
Üstteki yazım senin mesajına ithafendi tomican...Arkadaşlar ben kabul ettim, siz de kabul edin. Japonlar için bizim pazar çok dandik ve ufak. Bu nedenle yılda 5-10 tane satacak motor için adamlar uğraşmazlar. Bizim ülkemiz düşük cc skuter ülkesi.
E bu da düşük cc , sadece 230 ccArkadaşlar ben kabul ettim, siz de kabul edin. Japonlar için bizim pazar çok dandik ve ufak. Bu nedenle yılda 5-10 tane satacak motor için adamlar uğraşmazlar. Bizim ülkemiz düşük cc skuter ülkesi.
Evet, Kawasaki'ye mail attım sordum, bu modelin ilgi görmediği için siparişi verilmediğini söylediler halbuki model Japonya'da yeni üretilmeye başlandıBu motorar gelmez.. Getirmez bizimkiler... Japonlarla alakaları yok...
Şu motorlara bakarmısınız? Hiç arıza yapacak tip var mı ?.. Getirenler taş mı yiyecekler ?...
1999 yıllarından 2001 in başına kadar honda TİTAN modelini getirdi..
Motorlar o kadar dayanıklı çıktıki ,bizim apaçiler (Ankaralı paketçiler ) bozamadı, kıramadı... Haliyle honda bir üst tamamen elektronik olan Titan Delüx adında melez bir motor getirdi.. Hem elektroniği bol hem de malzeme kalitesi çok zayıf olan motorlar haliyle ekmek yedirdi ithal eden firmaya..
Aynısı 2004 yılında ybr nin ilk geldiğinde de oldu.. Çok sağlam motordu.. ama 2 sene sonra çin üretimi yuvarlak farlı ybr ler geldi..
Diğer markaları saymaya gerek bile yok...
Bizim ülkemizde neyden ekmek yiyorlarsa onu getiriyorlar..
Bu motoru boşuna beklemeyin..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Üstteki yazım senin mesajına ithafendi tomican...
Z650RS ve Z900RS satışlarına bakmış olabilirler.E bu da düşük cc , sadece 230 cc
Evet, Kawasaki'ye mail attım sordum, bu modelin ilgi görmediği için siparişi verilmediğini söylediler halbuki model Japonya'da yeni üretilmeye başlandıilgi görmediğini nereden biliyorlar
kawasakinin z650 ve 900 rs modelleri var tipi buna benziyor oradan biliyor olabilirler ayrıca kahin olmaya da gerek yok bu ülkede ne zaman xsr bonneville v7 sattı ki kawasaki de getirsin satsınE bu da düşük cc , sadece 230 cc
Evet, Kawasaki'ye mail attım sordum, bu modelin ilgi görmediği için siparişi verilmediğini söylediler halbuki model Japonya'da yeni üretilmeye başlandıilgi görmediğini nereden biliyorlar
[/URL]Sana, bana göre düşük. 125 cc skuter kullanan adam için fezatronikE bu da düşük cc , sadece 230 cc![]()
V storm un 250 liği mi 150 liliği mi ne gelmişti sanırım..Şu da gelse keşke, benimkinin yavrusu
[url=https://hizliresim.com/4y1hycp][/URL]
Bi anda zengin falan olursak şehiriçi kullanım için alırdık
Honda da her yerde satılan ve popüler olan GB350S modelini getirmiyor ki o da mükemmel bir model, neden getirmiyorlar onu anlamıyorum.
![]()