Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gözün aydın. Her bakıma gittiğimde konuşmaktan keyif aldığım hoşsohbet bir ağabey var. Bayideki iki numaralı adam yanılmıyorsam. Motosikletimi satmayı düşündüğümü söylediğimde konu hangi modellerin gelip gideceğine geldi. Büyük ihtimalle GB350S modelinin 2026'da Türkiye'de olacağını söyledi. Honda'nın bu segmentte alışık olduğumuz 250cc sıvı soğutmalı motor bloğu yerine 350 cc hava soğutmalı bir motor kullanılmış. Videolarda performans olarak bir fark görünmemesine rağmen pazarda CL250'den daha çok talep göreceğini düşünüyorum. Yeni fabrika yeni modellerin habercisi gibi görünüyor. Tommy ağabeyin dediği gibi pazar ufak ancak Honda'nın Türkiye pazarına hükmettiği de bir gerçek. Bu nedenle yeni fabrikayla birlikte ürün gamının genişlemesi hiçte sürpriz olmayacaktır.
Hocam ciddi misin ? Umarım gelir GB350S , internette de gördüğüm kadarıyla çok fazla merak eden ve isteyen vardı, birçok insan neden gücü az diye eleştirmiş ama bu motor tamamen Royal Enfield rakibi olarak üretilmiş, torklu ve sorun çıkarmayacak dayanıklı bir model, öyle hız manyağı bir motor değil, hele bir de montajı Türkiye'de yapılacak olursa fiyatı da çok pahalı olmaz diye düşünüyorum. Yanlış bilmiyorsam bunların üretimi Japonya olması lazım
Bence çok iyi görünen bir model, pek güçlü değil belli ki ama her türlü ihtiyacı karşılayacak düşük cc bir yol endurosu, ve sorunsuz ve kaliteli olduğundan da eminim
Kawasaki , hacim farkına göre hiç fena değil aslında. Ama bana kalırsa bu üç model arasında alınacak motor, Honda GB350S. Royal Enfield da çok iyi, o da pek tutulmadı sanki Türkiye'de. Sanıyorum distribütör gerektiği kadar ilgilenmedi marka ile, gereken tanıtım yapılamadı. Hunter modeli kampanya ile birlikte güzel satıldı diye biliyorum yine de.
Kawasaki , hacim farkına göre hiç fena değil aslında. Ama bana kalırsa bu üç model arasında alınacak motor, Honda GB350S. Royal Enfield da çok iyi, o da pek tutulmadı sanki Türkiye'de. Sanıyorum distribütör gerektiği kadar ilgilenmedi marka ile, gereken tanıtım yapılamadı. Hunter modeli kampanya ile birlikte güzel satıldı diye biliyorum yine de.
Doğrudur, İstanbul dışında pek cesaret edemiyor insanlar. Japonları görmedim, bildiğim kadarıyla ithal edilmiyor şimdilik. Royal'in kalitesi fena değil. Arıza durumunu göreceğiz, daha 5k da.
Doğrudur, İstanbul dışında pek cesaret edemiyor insanlar. Japonları görmedim, bildiğim kadarıyla ithal edilmiyor şimdilik. Royal'in kalitesi fena değil. Arıza durumunu göreceğiz, daha 5k da.
Kawasaki nin geleceğini hiç düşünmüyorum , keşke gelse tabii. Yeey adlı üye Hondanın gelebileceğini yazmıştı, umarım gelir, mükemmel bir motosiklet. Siz hangi Royal Enfield modelini kullanıyorsunuz ? Aslında Hunter 350 modeli çok ilgimi çekiyor.
Hunter da güzel motosiklet. Ben Classic 350 signals mat yeşil modelini kullanıyorum. Kawasakinin kilometre saati falan çok güzel ama Honda ve Royalin aksine torkla değil devirle yürüyen bir motosiklet. Honda da iyiymiş bu konuda duyduğum kadarıyla ama Royalin tork hissiyatı ve sesi çok güzel, ikisi de fazla devirli motorlar değiller ve nostaljik hissiyatları daha belirgin.
Kawasaki nin geleceğini hiç düşünmüyorum , keşke gelse tabii. Yeey adlı üye Hondanın gelebileceğini yazmıştı, umarım gelir, mükemmel bir motosiklet. Siz hangi Royal Enfield modelini kullanıyorsunuz ? Aslında Hunter 350 modeli çok ilgimi çekiyor.
Hunter da güzel motosiklet. Ben Classic 350 signals mat yeşil modelini kullanıyorum. Kawasakinin kilometre saati falan çok güzel ama Honda ve Royalin aksine torkla değil devirle yürüyen bir motosiklet. Honda da iyiymiş bu konuda duyduğum kadarıyla ama Royalin tork hissiyatı ve sesi çok güzel, ikisi de fazla devirli motorlar değiller ve nostaljik hissiyatları daha belirgin.
Classic ve Bullet da çok güzel ya, benim gözüm Shotgun 650 ye de takılmıştı bence nefis bi makine. Umarım Royal Enfield markasına yeterli ilgi gösterilir, nedense distribütör çok fazla ilgilenmiyor gibi, hatta bi anda satışı bırakacaklar gibi bi his var içimde, umarım öyle olmaz. Bu arada TVS markasının Ronin modeli de çok güzel ama gelecek denmesine rağmen bir türlü satışa sunulmadı.