Kesinlikle katılıyorum, Hint motosikletleri tam fiyat performans, tam bizim ülkenin ihtiyacı olan motorlarAvrupasına gücümüz yetmiyor çininede bulasmak istemiyoruz orta kalite şu tarz getirsinlerde keyifle binelim harbiden
Royal enfield kafamda olan bir model ama daha çok bobber istiyorum onu da bober yapabilir miyiz bilmiyorumBen bu hususta şöyle düşünüyorum, yaklaşık bir 1 yıl önce Royal Enfield Türkiye pazarına girdi. Royal‘in üretmiş olduğu motorlar neredeyse tamamen bu klasik tarz motorlar, onların satışlarını gözleyip pazara girip girmemeyi düşünüyor olabilirler. Royal Enfield kalite olarak uluslararası sitelerde de son derece
övgü alan bir marka , yaklaşık 100 yıldır belki biraz üzerinde bir süredir motor üretiyor. Olumsuz yön olarak yavaş gitmesini eleştiriyorlar.Mamafih ülkemizde servis ve yedek parça anlamında akıllarda bazı sualler mevcut. Bunların cevaplanabilmesi için haliyle biraz zaman geçmesi gerekiyor.
Benim şahsi kanaatim Ronin bu yıl ülkemize gelmez diye düşünmekteyim.
olabilir ama gördüğüm kadarıyla yani internetteki yorumlardan gördüğüm kadarıyla ilgi oldukça yüksek, özellikle uygun fiyatla gelirse çok satacağını düşünüyorum ki tvs modelleri genel olarak uygun fiyatlı yani ronin de çok pahalı olmayacaktır. Bence potansiyelin farkında bile değiller.Ben bu hususta şöyle düşünüyorum, yaklaşık bir 1 yıl önce Royal Enfield Türkiye pazarına girdi. Royal‘in üretmiş olduğu motorlar neredeyse tamamen bu klasik tarz motorlar, onların satışlarını gözleyip pazara girip girmemeyi düşünüyor olabilirler. Royal Enfield kalite olarak uluslararası sitelerde de son derece
övgü alan bir marka , yaklaşık 100 yıldır belki biraz üzerinde bir süredir motor üretiyor. Olumsuz yön olarak yavaş gitmesini eleştiriyorlar.Mamafih ülkemizde servis ve yedek parça anlamında akıllarda bazı sualler mevcut. Bunların cevaplanabilmesi için haliyle biraz zaman geçmesi gerekiyor.
Benim şahsi kanaatim Ronin bu yıl ülkemize gelmez diye düşünmekteyim.
O zaman senin ilacın Royal Enfield Shotgun 650 , https://k-rides.com.tr/modeller/shotgun-650Royal enfield kafamda olan bir model ama daha çok bobber istiyorum onu da bober yapabilir miyiz bilmiyorum

Aldığım her motoru ikinci elde ne olur diye dusunmeden aldım.O zaman senin ilacın Royal Enfield Shotgun 650 , https://k-rides.com.tr/modeller/shotgun-650
Yine de bir Triumph Bonneville Bobber değil ama yoklukta iş görür.
![]()
Onlar yıllardır gelmedi, fuara bile getirmediler, hiç zannetmiyorum getirecekleriniBen de RR 310- RTR 310'u merak ediyorum
Shotgun nefis bir makine ya, ayrıca fotoğraflardan daha kalıplı ve cüsseli bir motor, kalitesi de oldukça iyiydiO zaman senin ilacın Royal Enfield Shotgun 650 , https://k-rides.com.tr/modeller/shotgun-650
Yine de bir Triumph Bonneville Bobber değil ama yoklukta iş görür.
![]()
Ucuz yollu bmw sahibi olmamızı istemiyorlar herhaldeBen de RR 310- RTR 310'u merak ediyorum
Sanırım onlar emisyondan dolayı Türkiye'ye sokulmuyor.Ben de RR 310- RTR 310'u merak ediyorum
konuyu bilmeyenler ne alaka diyordurUcuz yollu bmw sahibi olmamızı istemiyorlar herhalde![]()
Bilmeyenleri aydınlatalım. TVS Apache RR ve RTR 310, BMW G310R ve G310RR ile aynı temellerde ortaklaşa geliştirilen modeller. Birde aynı bloğu kullanan G310R temelli G310GS var. Buna rağmen RTR200'ün gelişiminde BMW'nin direkt katkısı yok. TVS modeli tamamen kendi geliştirdiklerini iddia ediyor ancak BMW ile yapılan 12 yıllık ortaklıktan edindikleri bilgilerin elbet yardımı olmuştur.konuyu bilmeyenler ne alaka diyordur![]()
TVS şuan birkaç modelini İtalya'da satıyor, yani Avrupa Birliği standartlarına uyuyor demek ki bu modeller, neden Türkiye'de satılmıyor onu anlamıyorum.Sanırım onlar emisyondan dolayı Türkiye'ye sokulmuyor.
Evet doğru TVS'nin Suzuki ve BMW ile ortaklıkları olmuştuBilmeyenleri aydınlatalım. TVS Apache RR ve RTR 310, BMW G310R ve G310RR ile aynı temellerde ortaklaşa geliştirilen modeller. Birde aynı bloğu kullanan G310R temelli G310GS var. Buna rağmen RTR200'ün gelişiminde BMW'nin direkt katkısı yok. TVS modeli tamamen kendi geliştirdiklerini iddia ediyor ancak BMW ile yapılan 12 yıllık ortaklıktan edindikleri bilgilerin elbet yardımı olmuştur.