TVS Ronin modeli gelmeyecek mi ?

Arkadaşlar fuarda TVS Ronin modelinin geleceği söylenmişti, Temmuz ayı bitmek üzere ama hala satışa sunulmadı, bu konuda bilgisi olan var mı ?

tvs-ronin-bike.jpg

Motosikleti
Triumph Trident 660
Avrupasına gücümüz yetmiyor çininede bulasmak istemiyoruz orta kalite şu tarz getirsinlerde keyifle binelim harbiden

Motosikleti
Yamaha XSR700
Motorun tipi çok güzelmiş. İnternetten bakayım dedim, aksesuarlarla daha da güzel hale geliyor.

Ben bu hususta şöyle düşünüyorum, yaklaşık bir 1 yıl önce Royal Enfield Türkiye pazarına girdi. Royal‘in üretmiş olduğu motorlar neredeyse tamamen bu klasik tarz motorlar, onların satışlarını gözleyip pazara girip girmemeyi düşünüyor olabilirler. Royal Enfield kalite olarak uluslararası sitelerde de son derece
övgü alan bir marka , yaklaşık 100 yıldır belki biraz üzerinde bir süredir motor üretiyor. Olumsuz yön olarak yavaş gitmesini eleştiriyorlar.Mamafih ülkemizde servis ve yedek parça anlamında akıllarda bazı sualler mevcut. Bunların cevaplanabilmesi için haliyle biraz zaman geçmesi gerekiyor.

Benim şahsi kanaatim Ronin bu yıl ülkemize gelmez diye düşünmekteyim.

İnstagram hesaplarında bir yorumda 2025 yılı içerisinde satışa sunmayı düşünüyoruz demişlerdi. Ne zaman çıkar bilinmez.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Ben bu hususta şöyle düşünüyorum, yaklaşık bir 1 yıl önce Royal Enfield Türkiye pazarına girdi. Royal‘in üretmiş olduğu motorlar neredeyse tamamen bu klasik tarz motorlar, onların satışlarını gözleyip pazara girip girmemeyi düşünüyor olabilirler. Royal Enfield kalite olarak uluslararası sitelerde de son derece
övgü alan bir marka , yaklaşık 100 yıldır belki biraz üzerinde bir süredir motor üretiyor. Olumsuz yön olarak yavaş gitmesini eleştiriyorlar.Mamafih ülkemizde servis ve yedek parça anlamında akıllarda bazı sualler mevcut. Bunların cevaplanabilmesi için haliyle biraz zaman geçmesi gerekiyor.

Royal enfield kafamda olan bir model ama daha çok bobber istiyorum onu da bober yapabilir miyiz bilmiyorum

olabilir ama gördüğüm kadarıyla yani internetteki yorumlardan gördüğüm kadarıyla ilgi oldukça yüksek, özellikle uygun fiyatla gelirse çok satacağını düşünüyorum ki tvs modelleri genel olarak uygun fiyatlı yani ronin de çok pahalı olmayacaktır. Bence potansiyelin farkında bile değiller.

Ben de RR 310- RTR 310'u merak ediyorum
Onlar yıllardır gelmedi, fuara bile getirmediler, hiç zannetmiyorum getireceklerini
ama Ronin modelini gösterip vermiyorlar :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O zaman senin ilacın Royal Enfield Shotgun 650 , https://k-rides.com.tr/modeller/shotgun-650

Yine de bir Triumph Bonneville Bobber değil ama yoklukta iş görür.

Shotgun nefis bir makine ya, ayrıca fotoğraflardan daha kalıplı ve cüsseli bir motor, kalitesi de oldukça iyiydi

Ronin modelini bende bekliyordum. Baktım geleceği yok başka model aldım. Tabi kesin olarak gelirse ve fiyat avantajı da olursa yeniden düşünebilirim. Yakından incelemek lazım.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
konuyu bilmeyenler ne alaka diyordur :D
Bilmeyenleri aydınlatalım. TVS Apache RR ve RTR 310, BMW G310R ve G310RR ile aynı temellerde ortaklaşa geliştirilen modeller. Birde aynı bloğu kullanan G310R temelli G310GS var. Buna rağmen RTR200'ün gelişiminde BMW'nin direkt katkısı yok. TVS modeli tamamen kendi geliştirdiklerini iddia ediyor ancak BMW ile yapılan 12 yıllık ortaklıktan edindikleri bilgilerin elbet yardımı olmuştur.

Son düzenleme:
Sanırım onlar emisyondan dolayı Türkiye'ye sokulmuyor.
TVS şuan birkaç modelini İtalya'da satıyor, yani Avrupa Birliği standartlarına uyuyor demek ki bu modeller, neden Türkiye'de satılmıyor onu anlamıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bilmeyenleri aydınlatalım. TVS Apache RR ve RTR 310, BMW G310R ve G310RR ile aynı temellerde ortaklaşa geliştirilen modeller. Birde aynı bloğu kullanan G310R temelli G310GS var. Buna rağmen RTR200'ün gelişiminde BMW'nin direkt katkısı yok. TVS modeli tamamen kendi geliştirdiklerini iddia ediyor ancak BMW ile yapılan 12 yıllık ortaklıktan edindikleri bilgilerin elbet yardımı olmuştur.
Evet doğru TVS'nin Suzuki ve BMW ile ortaklıkları olmuştu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar