TVS Ronin yattı mı ?

Uzun zamandır, satışa sunulacağı konuşulan, fuara da getirdikleri hatta instagramda tanıtımını bile yaptıkları Ronin modeli hala satışa sunulmadı. TVS olduğu için fiyatı da şüphesiz uygun olacaktı, uygun fiyatlı 225 cc ve sağlam bi motosiklet , Türkiye piyasasında iyi satış yapabilirdi hem de UMA'ya rağmen.
TVS-Ronin-Charcoal-Ember-colour-option.jpg

Motosikleti
Yamaha XSR700
O kadar tatlı bir motor ki ben 2. motor olarak dash satıp bunu alırdım muhtemelen gelirse.

Motosikleti
Motoru satıldı...
Ronini getirirlerse yanında kardeşi RR310'uda getirseler keşke tasarım dilini aşırı beğendim, hele fiyatıda çok pahalı olmazsa tam alınacak bir motor olur.

Ronini getirirlerse yanında kardeşi RR310'uda getirseler keşke tasarım dilini aşırı beğendim, hele fiyatıda çok pahalı olmazsa tam alınacak bir motor olur.
Kesinlikle getirmeleri lazım, hem RR310 hem de onun naked hali, nefis motosikletler, bilmeyenler için söyleyeyim BMW bloğu kullanıyor iki motosiklet de.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

UMA'dan işe yarar bir şey umamıyorum. GUNDİAL'a zarar verecek diye korkarlar.
Her türlü kendileri kazanmayacaklar mı ? TVS gibi nispeten daha kaliteli ve sorunsuz bir markaya daha çok ilgi gösterseler, kendi itibarları da düzelir.

Şu anda ekonomi kötü olduğu için ve bu da motosiklet satışlarını etkilediği için muhtemelen yakın bir zamanda Türkiye pazarına böyle yeni "riskli" modeller sürmezler diye düşünüyorum. Şu an Japonlar bile sıfır motosiklet satmak için binbir takla atıyorlar.

Motosikleti
Honda CB125F
Raider 125 modelini de fuarda tanıtıp bir yıl sonra getirmişlerdi.
Belki şuan satışlar yavaşladığı için daha doğru bir zaman planlaması yapıyorlardır.
Açıkçası RTX 300 modelini de getirirler mi merak etmiyor değilim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar