Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1261
    Bilge®Gölge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Şubat 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    RRaptor DD250E9B
    Gölgenin Seyir Defteri: 3,000.KM

    Motorsikletimiz hakkında teknik bilgiler için kullanılan bu forumda: buluşma, toplu organizasyon, ... gibi RR sahiplerine yönelik duyurular için ve aramızdaki iletişimi kuvvetlendirmek maksadıyla Yahoo Groups altında Regal Raptor Türkiye mail grubu açılmıştır.


    Gruba katılmak için http://autos.groups.yahoo.com/group/RegalRaptor/join adresine kayıt yapabilirsiniz.
    [B][FONT="Georgia"]Bilge®Gölge[/FONT][/B][IMG]http://img421.imageshack.us/img421/3548/rrturkey2ik.gif[/IMG][FONT="Microsoft Sans Serif"][I]Regal Raptor Türkiye mail grubu:[/I][/FONT] [COLOR="Blue"][U]autos.groups.yahoo.com/group/RegalRaptor/join[/U][/COLOR]


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #1262
    visor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Kasım 2005
    kac lıradır dostlar bu moto r nerden alabılırız mersın ve cıvarından

  3. #1263
    demonicdreams - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Kasım 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    DADYW
    Alıntı Mr.Wish adlı üyeden alıntı
    Gidonun yüksekliği ne kadar olmalı?
    --------------------------------------------------------------------------------

    Selam arkadaşlar bir kaç gün önce aldığım RR me ısınma çalışmalarında dikkatimi çeken 2 nokta oldu. Aynı noktaya çok iyi bi kullanıcınında takıldığını görünce sizlere bi sorayım dedim. Sola ve sağa (özellikle sağa dar açı ile) dönerken gidon kolları vücudunuza çok yakın ve aşağıdamı kalıyor?Bu durumda gazı biraz açmak gerektiğinde hareket hem zor ve bileğin ağrımasına yol açacak gibi oluyor (ergonomik olmayan klavyede yazı yazarken bileğin durduğu gibi durması gerekiyor) BAhsettiğim iyi kullanıcının tavsiyesi ise gidon maşa bağlantısından gevşetip 4-5 cm daha yukarı kaldırırsan rahat edersin şeklinde.. Bu şekildebir tespiti olan ve çözüm uygulayan var mı? Merak ettim..

    diye sormuştum.. teşekkürler
    Şimdi senin gidonun ne durumda olduğunu bilmiyorum ama gezilerdde farkettiğim üzere bazılarımızınki bayağı bir aşağıda kalıyor. Bu aslında standartı. Ama ben almadan önce Aykon'a yükseltebilme şansımız olup olmadığını sordum. Gidonu komple yukarı kaldırmak ayrıca uğraş isteyen bir iş ama senin bahsettiğin yerden bir miktar kaldırılabileceğini söyledi. Zaten o günden sonra da motorları toplarken gidonları yukarda toplamaya başladılar. Şu an benimki bayaa bir yukarda. Kaldırmanda bir sorun olmayacaktır. Bana sürüşü de daha zevkli kılıyor gibi gelse de bu tamamen alışkanlık meselesi. Yani yukarda ya da aşağıda farketmez, tamamen zevkine kalmış bir şey.
    Tabii konuyla ilgili bilmediğim önemli bir ayrıntı olabilir. Sen yine de birine danışıp yaotır bence. Zira benim ipimle kuyuya inilmez.


    BilgeGölge; o mail grubunun moderatörü kim? regalraptor@yahoogroups.com 'a boş bir mail atarak gruba dahil olamıyor muyuz? Diğer mail grubumda sistem böyle işliyor!

  4. #1264
    GreatWhiteShark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ağustos 2005
    Şehir
    Besiktas
    Motosikleti
    DADYW Regal_Raptor DD250E-9
    Polisin yüzündeki şaşkınlığı unutamayacağım...
    İlk kez böyle curcuna bir çevirme yapıyordur herhalde...
    Regal Raptor
    DADYW
    DD250E-9
    34 SIU 67

  5. #1265
    Topuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Aralık 2005
    Şehir
    Trabzon
    petitfalcon; uzun yol seyahat izlenimlerinizi yazmadınız hala.

    bilge@gölge; bahsettiğiniz mail grubu daha önce de forumda yazılmıştı. ancak, ben bile oraya hala üye olmadım. çünkü, bu forumda her şey yazılıyor zaten. ancak, ciddi anlamda oraya da üye olmak gerekirse olabilir diye düşünüyorum. sizce oraya üye olmanın, bu forumda yazılanlardan daha fazla bir katkısı var mıdır acaba? yada arkadaşlar bu konuda ne düşünürler? arkadaşlardan başka üye olan var mıdır?

    gws; polisin yüzünü bantlamamışsın. başına iş almayasın, devlet memurunu teşhir ettiğin için. şaka, zaten yüzü görünmüyor.. peki neyi kontrol ediyor. neler soruyorlar yani. eksik bulmak için mazeret uyduruyorlar mı eskisi gibi. merak ediyorum. sizde bir eksiklik çıktı mı?

  6. #1266
    clint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mart 2006
    Şehir
    İstanbul
    [QUOTE=GreatWhiteShark]Polisin yüzündeki şaşkınlığı unutamayacağım...
    İlk kez böyle curcuna bir çevirme yapıyordur herhalde...[QUOTE=GreatWhiteShark]


    bu çevirmenin curcunası fotoğraftan belli zaten, eleman polisin yanında kafa buluyormuş gibi poz veriyor yav, bayağı eğlenceli bir çevirme olmuş. Bu arada tüm piknikçi arkadaşlar hayırlı olsun geziniz. Raptor'u kapıp aranıza katılmama bi kaç ay daha var, ama bu geziler insanı sabırsızlandırıyor vallaha...
    "Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)

  7. #1267
    demonicdreams - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Kasım 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    DADYW
    Alıntı clint adlı üyeden alıntı
    Alıntı GreatWhiteShark adlı üyeden alıntı
    Polisin yüzündeki şaşkınlığı unutamayacağım...
    İlk kez böyle curcuna bir çevirme yapıyordur herhalde...

    bu çevirmenin curcunası fotoğraftan belli zaten, eleman polisin yanında kafa buluyormuş gibi poz veriyor yav, bayağı eğlenceli bir çevirme olmuş.
    O bahsi geçen eleman ben oluyorum. Bir yerden sonra nasıl olduğunu anlamadan kafa bulunuyor moduna girdik zaten. Ben hala çevirme yapılırken sağdan ilk araya kaçan arkadaşta kalmıştım. Hatta polise bile söyleyecektim neredeyse "kaçırdınız arkadaşı" diye.
    Polisler bir şey sormadı ek olarak, evraklara baktılar, sitenin ismini aldılar, arabanın önünde toplu resim istediler o kadar. "Çevir dediler çeviriyoruz" havasındaydı

  8. #1268
    dogma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Kasım 2005
    Şehir
    Kadıköy-Suadiye
    Motosikleti
    DADYW Regal_Raptor DD 250E-9
    Alıntı alper_tim adlı üyeden alıntı
    demonicdreams'e motorunu 1 tur denemem için verdiği için,dogma'ya beni yiğeni mehmetin arkasına artçı koyduğu ve en güzel yolculuğumu yaptırdığı için,mehmet'e ...........
    tim_alper, birşey değil genç dostum; ben seni mehmetin arkasına 650 cc makinesi 190 km de sarsıyo mu diye merakımdan bindirmiştim . Kendim denemeye tırsmıştım da

    Alıntı demonicdreams adlı üyeden alıntı
    [
    petitfalcon325 km'miş yağmurmuş, bunlar reklam kokuyo mike... Bağdat caddesine beklerim seni (Bağdat caddesini ilk kez bu hafta sonu gördüm, nasıl da uyum sağladım iki dakkada).....
    Arkadaşım Bağdat caddesi benim mekânım. Önümüzdeki hafta içinde Sen ve RR gurubumuzla caddemizde bir tur atarız inşallah. İlk bira/cola benden olsun.
    dogma .

  9. #1269
    Bilge®Gölge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Şubat 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    RRaptor DD250E9B
    Arkadaşlar gidon yükseltme ile ilgili kısa bir yorumda bulunayım. Daha önce değinildi mi hatırlamıyorum: gidon üzerinde fren ve debriyaj kelepçelerinin merkezlerinin denk gelmesi gereken yerde, ancak çok dikkatli baktığınızda görebileceğiniz mini bir çukurcuk markalanmıştır. Kelepçelerin ortası tam bu noktaya denk düşecek şekilde ayarlanmalıdır. Bu ayarı yaparken, kelepçenin düz bağlandığından emin olunmalıdır (kelepçe üzerinde "up" yazan yönün yukarı bakması gerekir.) Gidon yükseltmesi esnasında, gidon ekseni döndürülüyorsa, en sağlıklı gaz/fren kontrolü ve debriyaj kontrolü için bu noktayı takip etmesi veya bir miktar kaçıklığın da ayarlanması gerekecektir. Aksi takdirde sağ eliniz frene başladığında, gazı tam kesmeyecek şekilde gaz kolu geride kalabilir. Ya da gazı kıstınız kıstınız sona geldiniz, frene ulaşmak için elinizi bir miktar daha burmak zorunda kalmanız gerekebilir.

    Domenicdreams: "Regal Raptor Türkiye" nin moderatörü benim. Daha önce bu grubun açıldığını bilmiyordum. Ama bu isimde aktif bir grup olsaydı, sistem bana da açtırtmazdı..... http://autos.groups.yahoo.com/group/RegalRaptor/join linkinden ya da regalraptor@yahoogroups.com adresine atılacak mesajlardan üye kaydedebiliyorum. Birinci yöntem benim için daha az işlemli oluyor; ancak her iki metod da işliyor.

    Topuz: üye sayımız şu anda 10 kişi oldu. Buradan farkı, gelen mesajlar mail ile anında iletiliyor. Benim gibi, foruma sürekli girip takip edemeyenlerin, mesajlardan anında haberdar olması için daha elverişli. Bir de, dediğim gibi buluşma ve organizasyonlar, bazen "DADYW DD250E-9 Su soğutmalı Regal Raptor hakkında..." başlığına uygun olmayabiliyor ve 86 sayfa gibi (hatta daha önce arada gereksizler silinmişti) pratikte okunmaz hale geliyor. Üstelik, hakikaten keşke iletişimimizi kuvvetlendirebilseydik ve koordine olabilseydik te, biz Ankara'daki, Adana'daki, İzmir'deki, Bodrum'daki, Samsun'daki, Balıkesir'deki, Bursa'daki Raptorcular yolda birleşe birleşe, İstanbuldaki Raptorcu arkadaşlarımızla MotoGP ye gitseydik, çok havalı olmaz mıydı?

    GWS: çevirme hakikaten eylenceli gözüküyor... beni de motorlu polisler çeviriyor. ama sohbet için.. güzel muhabbet oluyor...
    [B][FONT="Georgia"]Bilge®Gölge[/FONT][/B][IMG]http://img421.imageshack.us/img421/3548/rrturkey2ik.gif[/IMG][FONT="Microsoft Sans Serif"][I]Regal Raptor Türkiye mail grubu:[/I][/FONT] [COLOR="Blue"][U]autos.groups.yahoo.com/group/RegalRaptor/join[/U][/COLOR]

  10. #1270

    Üyelik
    02 Mayıs 2006
    Şehir
    ist-beşiktaş
    Motosikleti
    henüz almadım
    selam herkese bende önümüzdeki hafta bu motordan almayı düşünüyordum fakat mecidiyeköydeki bayide class diye başka bir model daha vardı, bu modelin şasesi biraz daha uzunmuş 20 beygirmiş ve t direksitonu var fiyatıda biraz daha pahalı, sizce hangi modeli almalıyım?

  11. #1271
    unsaloc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mart 2004
    Şehir
    Çorlu - TEKİRDAĞ
    Motosikleti
    Pegaso650-Cbf150-KLE500-F650GS
    Arkadaşlar güncel fiyat bilgisi olan var mı aramızda?
    Sizin altınızda bez varken , bizim altımızda MZ vardı

    "Tecrube, limitlerini bilmektir"

  12. #1272
    Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mart 2006
    Şehir
    Bakırköy/İSTANBUL
    Motosikleti
    Artık araba var
    regal e 4.300 ytl
    regal class 4.900 ytl
    en son böyleydi geçen hafta
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

  13. #1273
    unsaloc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mart 2004
    Şehir
    Çorlu - TEKİRDAĞ
    Motosikleti
    Pegaso650-Cbf150-KLE500-F650GS
    Bunlar ötv li fiyatlar değilmi ?? Geçen ay niyetine girmiştik olmadı kaçırdık :( Bakalım bu ay ne yapıcaaz
    Sizin altınızda bez varken , bizim altımızda MZ vardı

    "Tecrube, limitlerini bilmektir"

  14. #1274
    clint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mart 2006
    Şehir
    İstanbul
    Alıntı demonicdreams adlı üyeden alıntı
    O bahsi geçen eleman ben oluyorum. Bir yerden sonra nasıl olduğunu anlamadan kafa bulunuyor moduna girdik zaten. Ben hala çevirme yapılırken sağdan ilk araya kaçan arkadaşta kalmıştım. Hatta polise bile söyleyecektim neredeyse "kaçırdınız arkadaşı" diye.
    Polisler bir şey sormadı ek olarak, evraklara baktılar, sitenin ismini aldılar, arabanın önünde toplu resim istediler o kadar. "Çevir dediler çeviriyoruz" havasındaydı
    Valla iyiymiş Demonic, bu arada ilk kez fotonu görüyorum kusura bakma, elemandan kastım kötü değildi... bu arada gezi iyiymiş anladığım kadarıyla, curcunasından belli... darısı başımıza ne diyelim.
    "Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)

  15. #1275
    talkie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Nisan 2006
    Şehir
    uşak
    Motosikleti
    YBR125 CITY
    Dün bulunduğum yerdeki tek yellowrock bayisine gittim ellerinde sadece bir adet gri renk class modeli olduğunu,siyah rengin önümüzdeki ay geleceğini söyledi.Fiyat 4.600 ytl.Artık eski modelin üretilmeyeceğini söyledi ve bu da kafamı karıştırdı.Böyle bir şey mümkün mü sizce???(muhtemelen elindekini satmak için o şekilde konuştuğunu düşünüyorum;yeni sayılabilecek bir modelin artık üretilememesi yedek parca sorunu yaratabilir bir de bu durum var).Class modelin gidonu t şeklinde ve bu benim pek hoşuma gitmedi kullanımı biraz zor olabilir diye düşünüyorum.Yanılıyor muyum???
    Satılık Asya125t-Spidi mont

  16. #1276
    GreatWhiteShark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ağustos 2005
    Şehir
    Besiktas
    Motosikleti
    DADYW Regal_Raptor DD250E-9
    Topuz

    gws; polisin yüzünü bantlamamışsın. başına iş almayasın, devlet memurunu teşhir ettiğin için. şaka, zaten yüzü görünmüyor.. peki neyi kontrol ediyor. neler soruyorlar yani. eksik bulmak için mazeret uyduruyorlar mı eskisi gibi. merak ediyorum. sizde bir eksiklik çıktı mı?
    Bantlamayı bırak, memur bey bize sordu fotoları nerede yayınlayacaksınız diye...
    Biz de sitenin adresini verdik ve bir üye daha kazandırırız sitemize diye düşündük... Fotoda gördüğünüz polis memuru da motorcuymuş aslında...(Diğer polis memurundan öğrendiğim kadarı ile yani.)

    Zaten yüzü görünmüyor diyorsun ama birde bu linke bak bakalım...
    http://www.motosiklet.net/forum/show...=13038&page=13
    Birsürü foto ekledim MOTO GP gezisi ile ilgili...
    Bakalım yüzleri görünüyor mu?

    Sadece motosiklet ehliyet ve evrak çevirmesi ile arabalara alınınan fazla yolcu çevirmesiydi o günkü olan...

    Curcuna murcuna dedik ama şaka bir yana polisimiz her çevirmede vatandaşa böyle davransa kendisini halka daha çok sevdirir bence... Kendilerini tebrik ediyorum buradan...

    talkie

    Dün bulunduğum yerdeki tek yellowrock bayisine gittim ellerinde sadece bir adet gri renk class modeli olduğunu,siyah rengin önümüzdeki ay geleceğini söyledi.Fiyat 4.600 ytl.Artık eski modelin üretilmeyeceğini söyledi ve bu da kafamı karıştırdı.Böyle bir şey mümkün mü sizce???(muhtemelen elindekini satmak için o şekilde konuştuğunu düşünüyorum;yeni sayılabilecek bir modelin artık üretilememesi yedek parca sorunu yaratabilir bir de bu durum var).Class modelin gidonu t şeklinde ve bu benim pek hoşuma gitmedi kullanımı biraz zor olabilir diye düşünüyorum.Yanılıyor muyum???
    Artık eski modelin üretilmeyeceğini söyleyen Uşak'lı bayii yalan söylemiş dostum... Elindekini sana satmak için... Zaten üretilmese bile eski model ile Class modelinin tüm parçaları aşağı yukarı aynı... Bu satıcı, yalanının yatsıya kadar ortaya çıkacağını hesaplamış ve motoru da sana yatsıya kadar satmayı planlamış anlaşılan...

    Kullanımı şehir içinde biraz zor olabilir ama alışırsın... Bazıları benim modeli beğeniyor, bazıları da T modeli... Bu zevk meselesi...

    Boyun uzunsa ve paran 500 YTL. kadar fazlaysa Class modelini al, yoksa siyah için bekle derim...

    demonicdreams, Moto GP ana tribün biletleri için teşekürler dostum...

    Start sesi hala kulaklarımda
    Regal Raptor
    DADYW
    DD250E-9
    34 SIU 67

  17. #1277
    Tayfuns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Nisan 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Regal Raptor DD-250E-9

    Lütfen bana yardım edin...

    Öncelikle herkese selamlarımı iletmek istiyorum

    Siteye bir kaç gün önce üye oldum ve bu ilk mesajım

    Hemen gelir gelmez acil yardım talebinde bulunmak istiyorum, motor alma arefesinde biri olarak tecrübeleriniz bana yol gösterecektir, şuan kafam baya bir karışık durumda Uzun bir araştırmadan sonra Regal Raptor DDE9 modelini almaya karar verdim hem fuarda hem mecidiyeköyde iyice inceledim fakat aklıma takılan soru işaretleri her zaman için var, bu makineye uzun yolda ne kadar güvenebileceğimiz, bu sitede regal kullanıcısı oldukça fazla onun için tecrübe ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, malum motor olunca insanda durmadan gezme hevesi oluyor, bende yol yapmayı seven bir insan olduğum için (mesela canım sıkıldığında arabayla tekirdağa köfte yemeye gidip geri dönmek gibi) uzun yolda sorunsuz bir makine olması benim için önemli, regalin palaka ruhsat olayı 4500 ytl yi buluyor, hani diyorum ki bunun yerine üzerine biraz daha çıksam ikinci el bir japon alsam mı diye, öyleki siteleri araştırdım, 98 model 250 lik az km de viragolar hatta 535 lik ler bile var 95 model gibi 5000 ytl civarında, kararsız kaldığım nokta burası işte bana burda yardım ederseniz sevinirim hangisini yapmalıyım? Regal mi virago mu? Regalin kısa vadede ikinci elinde kaybettireceğini iyi biliyorum, 97 model 250 lik virago satışta karmı zarar mı ettirir bilemiyorum. Aslında gönlümde yatan aslan drag star ama hemen üzerine çıkmak istemiyorum önce biraz pişmek lazım ama 89 model taş gibi E30 BMWem ile takasa girecek bir drag starcı varsa hiç düşünmem bunuda yaparım atın ölümü arpadan olsun şimdi değerli arkadaşlar konuya vakıf oldunuz hangisini seçeceğimi sizin yardımlarınız gösterecek, 4500 e alınacak regal mi 5500 e alıncak virago mu, özellikle regal kullanıcıları yardım ederse sevinirim, 1 artçı ile uzun yolda bu motor ne durumda olur, hepinize saygılar ve sevgiler

  18. #1278
    talkie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Nisan 2006
    Şehir
    uşak
    Motosikleti
    YBR125 CITY
    arkadaşlar elinde siyah daddyw class resmi olan varsa yayınlayabilir mi?Grisini gördüm karambole siyahını sipariş etmek istemiyorum...
    Satılık Asya125t-Spidi mont

  19. #1279
    unsaloc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mart 2004
    Şehir
    Çorlu - TEKİRDAĞ
    Motosikleti
    Pegaso650-Cbf150-KLE500-F650GS
    Alıntı Tayfuns adlı üyeden alıntı
    Öncelikle herkese selamlarımı iletmek istiyorum

    Siteye bir kaç gün önce üye oldum ve bu ilk mesajım

    Hemen gelir gelmez acil yardım talebinde bulunmak istiyorum, motor alma arefesinde biri olarak tecrübeleriniz bana yol gösterecektir, şuan kafam baya bir karışık durumda Uzun bir araştırmadan sonra Regal Raptor DDE9 modelini almaya karar verdim hem fuarda hem mecidiyeköyde iyice inceledim fakat aklıma takılan soru işaretleri her zaman için var, bu makineye uzun yolda ne kadar güvenebileceğimiz, bu sitede regal kullanıcısı oldukça fazla onun için tecrübe ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, malum motor olunca insanda durmadan gezme hevesi oluyor, bende yol yapmayı seven bir insan olduğum için (mesela canım sıkıldığında arabayla tekirdağa köfte yemeye gidip geri dönmek gibi) uzun yolda sorunsuz bir makine olması benim için önemli, regalin palaka ruhsat olayı 4500 ytl yi buluyor, hani diyorum ki bunun yerine üzerine biraz daha çıksam ikinci el bir japon alsam mı diye, öyleki siteleri araştırdım, 98 model 250 lik az km de viragolar hatta 535 lik ler bile var 95 model gibi 5000 ytl civarında, kararsız kaldığım nokta burası işte bana burda yardım ederseniz sevinirim hangisini yapmalıyım? Regal mi virago mu? Regalin kısa vadede ikinci elinde kaybettireceğini iyi biliyorum, 97 model 250 lik virago satışta karmı zarar mı ettirir bilemiyorum. Aslında gönlümde yatan aslan drag star ama hemen üzerine çıkmak istemiyorum önce biraz pişmek lazım ama 89 model taş gibi E30 BMWem ile takasa girecek bir drag starcı varsa hiç düşünmem bunuda yaparım atın ölümü arpadan olsun şimdi değerli arkadaşlar konuya vakıf oldunuz hangisini seçeceğimi sizin yardımlarınız gösterecek, 4500 e alınacak regal mi 5500 e alıncak virago mu, özellikle regal kullanıcıları yardım ederse sevinirim, 1 artçı ile uzun yolda bu motor ne durumda olur, hepinize saygılar ve sevgiler

    Bende aynı düşünceler içindeyim aslında , benim de tarzım daha çok enduro-touring tir ama ucuz olduğu için çinlilere , en azından albenisi olsun diye chopper-cruiserlara , bunlarında en iyisiş regalraptora yöneldik ama şimdi bakıyorumda tayfunun dediği 4600 yerine 5500 vererek bende 95-98 arası bi enduro veya touring alabiliyorum ama bi yerde sıfır bir motor diğer yanda da 10 yaşında bir motor var , kararsız kjalıyorum ne dersiniz?
    Sizin altınızda bez varken , bizim altımızda MZ vardı

    "Tecrube, limitlerini bilmektir"

  20. #1280
    KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Şehir
    TÜRKİYE
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    sonunda gelebildim nihayet istanbula....


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler