Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #261
    inancalio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Kasım 2005
    Şehir
    İstanbul/Bahçeşehir
    Motosikleti
    Honda XL650 Transalp
    Arkadaşlar merhaba,
    son bir kaç haftadır forumun bu başlığını sessizce takip ediyorum. Bir başka arkadaşın da dediği gibi bu forumda ki kadar yardımlaşma ve samimiyeti başka bir yerde görmedim. Hepinizi tebrik ederim.
    Bir kaç aydır kendime bir motor bakıyordum (ekonomik sebeplerden dolayı arabamı satmak zorundayım, yerine bir motor almayı düşünüyorum). Bir dolu uygun fiyatlı, chopper tarzı motor bakındım. Neredeyse bir mondial 250mct ile söz kesecekken tesadüfen forumun bu başlığına girdim. Özellikle de resimleri gördükten sonra başka bir alternatif kalmadığını anladım. Hele ki "Great White Shark" dostumun da benim gibi balıkadam olduğunu ve hemen hemen benim güzergahımın aynısını (tersten) gittiğini öğrenince iyiden iyiye doğru bir tercih olduğuna kanaat getirdim.

    Şimdi siz dostlarıma bir kaç şey sormak istiyorum.
    1. Sınavına bu dönem gireceğim için ehliyeti ancak Ocak ayında alabileceğim. Ehliyetsiz kullanımda durum nasıl ? (benim güzergahım otobandan Bahçeşehir - Gayrettepe)
    2. Bu motorun güvenlik olarak diğer tipteki motorlara göre kıyaslamasını yapabilecek kimse var mı ?
    3. Sanırım Kış aylarında motora binmek zorunda kalabilirim. Kıyafetler gerçekten mağazacıların dediği kadar yağmur, rüzgar vs den koruyorlar mı? Ayrıca kışın motor kullanan arkadaşların tecrübelerini duymak isterim (Sürüş şartları, kış bakımı, motorun temizlenmesi, çamur vs vs gibi)
    4. Motorunu Kredi ile alanlar ne şartlarla aldıklarını ve kasko fiyatlarını (sanırım kredi alırken zorunlu) anlatabilirler mi?
    5. Pek fazla ekonomiden anlamam taşıt kredisi ( kasko, rehnli ruhsat vs masrafları) ile mi yoksa tüketici kredisi ile mi almak daha uygun ?

    Sorularım ile vaktinizi aldıysam özür dilerim. Yaş 35 artık bazı şeylere kara verirken 3 kere düşünüyor insan : ))
    Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
    Umarım en kısa zamanda Regal Raptor listesinde adımı göreceksiniz..

    Inanc Ali Ozdemir


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #262

    Üyelik
    13 Kasım 2005
    Motosikleti
    suzuki v strom 650
    GreatWhiteShark,

    evet motoru satan bendim daha çil çil 600 km deydi.
    ben uzun yolmeraklısı ve artçıyla gezen biri olarak daha güçlü bir motora ihtiyaç duydum. aslında tam olarak birazda hızı sevdiğimi itiraf etmeliyim. hatta fazer almayı düşündüm fakat hanımı o kadarına ikna edemedim.neyse seneye inşallah v strom 1000 ile biraz daha kanatlanırız.
    bu arada anadolu yakasında buluşamadınız avrupa yakasında buluşamadınız o zaman yalovada buluşma ayarlayın hem ulaşım kolay olur hemde bursa bölgeside katılır. regalciler bursada cirit atıyor burada çok sattı bu motor.
    do the right thing

  3. #263

    Üyelik
    29 Ağustos 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    DADYW DD250E-9
    inancalio,
    1. Sınavına bu dönem gireceğim için ehliyeti ancak Ocak ayında alabileceğim. Ehliyetsiz kullanımda durum nasıl ? (benim güzergahım otobandan Bahçeşehir - Gayrettepe
    ben her gün içernköy - birinci köprü -beşiktaş yapıyorum cevirmenin en fazla olduğu yer köprü onun haricinde pek sorun yaşanmıyor. ( az kaldı aralık gibi ehliyet sahibi olacağız)
    2. Bu motorun güvenlik olarak diğer tipteki motorlara göre kıyaslamasını yapabilecek kimse var mı ?
    Valla buna pek cevap verebilecek kapasitede değilim ama Çinliler içinde an iyiisi diyebilirim (sonuçta güvenlik motorun üzerindeki ile doğrudan orantılı)
    3. Sanırım Kış aylarında motora binmek zorunda kalabilirim. Kıyafetler gerçekten mağazacıların dediği kadar yağmur, rüzgar vs den koruyorlar
    Valla ben yeni motorcuyum ama kıyafete onem verdim ve paraya kıydım inanırmısın soğuğu hissetmiyorsun bile ancak doğa sporları dükkanından boğazlık ve içlik aldım bayağı bir faydası oluyor tavsiye ederim hem de ucuz.(Bu arada çizme ve yağmurluk şart gibi)
    bu havaların en kötü yanı eve gelince 15 dakika motoru siliyorsun.
    Bu arada kışın veya yamurda kullanma ile ilgili forumlar var onlara bakarsan daha aydınlatıcı olu
    . Motorunu Kredi ile alanlar ne şartlarla aldıklarını ve kasko fiyatlarını (sanırım kredi alırken zorunlu) anlatabilirler mi
    bankalar motorsiklet için taşıt kredisini anlaşmalı oldukları markalara veriyorlar BMW yamaha Honda tabiki taşıt kredisi faizi daha makul . Ben kredi kartına taksit yerine tüketici kredisi kullandım nerede ise kafa kafaya.
    Kaskoyu ise türkiyede kocaliianz ve isviçre sigorta yapıyor bizim motor 250cc olduğu için koçallianz tam kapsamlı yapmadı bende İsviçre sigortaya full + asistans hizmetli yaptırdım 302 YTL 5 taksit
    dilerim açıklayıcı olmusumdur.

  4. #264
    Gencadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Eylül 2005
    Şehir
    Sakarya
    Motosikleti
    Regal Raptor DADYW DD250E-9
    Alıntı GreatWhiteShark adlı üyeden alıntı
    ben de motoru 2 hafta kadar yatırmıştım... Sabah jikleyi çektim... HİÇ GAZ VERMEDİM)
    Marşa baştım 5 sn. kadar... Çalışmayınca tekrar 5 sn. marşa bastım...
    Çalışana kadar 5-6 kez denedim ve çalıştı...
    GreatWhiteShark, son 12 gündür benim motor da yarı açık yarı kapalı garajımızda yatıyordu brandası örtülü olarak. Bugün çalıştırmak istediğim de ateşleme yapmadı. Tıslama gibi bir ses geliyordu ve çalışmıyordu. 4-5 tur vurdurmak zorunda kaldık, en sonunda çalıştı. Ben de gittim NGK bujileri taktırttım. Umarım sorun bundan kaynaklanıyordur. Her 10 günde bir vurdurmak zorunda kalırsak yandık valla. Allah'tan kimse görmedi, sokakta 4-5 tur atan delinin birini karizmayı çizdirmedik bu sefer.

    Alıntı batista123 adlı üyeden alıntı
    İsviçre sigortaya full + asistans hizmetli yaptırdım 302 YTL 5 taksit
    batista123, ben de İsviçre Sigorta'ya (Ceyhun Emeksiz) yaptırdım bana 493 YTL fiyat çıkarttılar, 6 taksit. Sigortaya yanma, çalınma, çarpışma, deprem, sel, asistans, hukuksal koruma, tefriksiz, ölüm süreli sakatlık dahil. Seninki de aynı mı? Aradaki fiyat farkı düşündürdü de beni.
    [COLOR="DarkSlateBlue"][B]34 NVT 21[/B] - DADYW DD250E-9 - Görürseniz selam verin :)[/COLOR]

  5. #265

    Üyelik
    29 Ağustos 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    DADYW DD250E-9
    ben de İsviçre Sigorta'ya (Ceyhun Emeksiz) yaptırdım bana 493 YTL fiyat çıkarttılar, 6 taksit. Sigortaya yanma, çalınma, çarpışma, deprem, sel, asistans, hukuksal koruma, tefriksiz, ölüm süreli sakatlık dahil. Seninki de aynı mı? Aradaki fiyat farkı düşündürdü de beni.
    Koc sigorta (isviçre sigorta bayi) M.Kamil Erkmen yaptı 4,000 YTL üzerinden ve full bahsettiklerinin hepsi +asistant 302,53 YTL +5taksit
    valla farkı anlayamadım bende bu kişilere anet motosiklet üzerinden ulaşmıştım.

  6. #266
    Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Eylül 2005
    Şehir
    HATAY-ANTAKYA
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Dolmabahçe;R&Rgerçekten iyi motor.Gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.Pek fazla km.yapamadım,(1200km.)ama şu ana kadar bujiler dahil hiç bir sıkıntı çekmedim.Sevgili İnancalio,motoru aldığımda ilk işim kasko yaptırmak oldu.Ben de İsviçre Sigorta'ya yaptırdım.Kaskom full.bana da 5 taksit,360 YTL'ye yaptılar.

  7. #267
    xerox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Kasım 2005
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Dadyw DD250E-9
    Slm arkadaşlar sürekli forumları okuyorum sonunda karar verdim ve bugün gidip aldım yarın ruhsat ile beraber plakayı taktırıcam. işallah beklediğim kadar iyi olur. Negatif bir şey ile karşılaşırsam sizlerle paylaşırım.

  8. #268
    Raptor_SS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Eylül 2005
    Şehir
    Bulgurlu
    Motosikleti
    Şu an yok
    Xerox Hayırlı olsun

    Dolmabahce ben3-4 aydır bu motora biniyorum kesinlikle tavsiye ederim diğer çin malı motorlarla karşılaştırırsan hem teknik açıdan hemde işçilik kalitesi çok daha iyi ayrıca servis ve yedek parça konusunda hiç problem çeken olmadı.

    Geçen gün motoru dışarı çıkarttım bir iki tur atim diye ateşlemede hiç problem çıkmadı öle sokakta turlarken birden motor durdu ben buji zannettim bujileri çıkarrtım biraz temizledim filan baktım yine ses yok sonra yakınlarda (2 sokak ötede) bi mobilet motor ustası vardı onu çağırdım adam bi iki baktı benim de o sırada aklıma benzin geldi benzin kapağını yedeğe aldım şak diye çalıştı ama adam görmedi o sırada benzin hortumuyla uğraşıyordu motor çalışınca tabi kendi yapmış gibi benzim hava yapmış hallettim dedi bende adamı bozmamak için bişey demedim (daha doğrusu adama rezil olmamak için )

  9. #269

    Üyelik
    29 Ağustos 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    DADYW DD250E-9
    xerox,
    hayırlı olsun ben İstanbulda biraz güneş ucundan gözüksün diye bekliyorken sen şanslısın.
    Valla Raptor_SS, motoru aldığımın üçüncü günü idi akşam parkta disk kilidi zincir bilumum kilidi takmıştım 3-4 saat sonra dedim bir iki tur atayım tektek bütün kilitleri açtım sonra jikleyi çektim ana motor çalışırmış gibi yaptı sonra anında stop etti .allahım 6-7 dakika çalıştırmak için ugraştım kendi kendime de söyleniyorum. Etraftan bakıyorlar falan tam motoru boğdum (moral sıfır) derken aklıma geldi motor taze ya ben o kadar kilit ıvır zıvır derken benzin vanasınıda kapatmışım açtım hemen çalıştı ama ben bop bozum.
    Bu arada ben hala benzinin bitmesine yakın diyorlar ya motor silkeler gaz yemez falan bir türlü anlamıyorum ve stop edince jeton düşüyor. Zamanla alışıcam herhalde..

    ChatnoiR soruna cevabım evet var.

  10. #270
    Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Eylül 2005
    Şehir
    HATAY-ANTAKYA
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Demek bu benzin vanası sıkıntısını yaşayan bir ben değilmişim.Raptor SS ve Batista...Servisteki usta vanayı'açık'diye yedeğe getirip bana vermiş.Ben gayet rahat,benzin bitince nasılsa yedek var diyorum.Yolda salına salına giderken bir tanıdığa rast geldim ve(Raptor'umu göstereceğim ya)yanına yaklaşıp binmesini teklif ederken birden motor ''tısssss''Tabii aynen çalıştıramadım ve bukalemun gibi renkten renge girdim.Bu sefer kızcağızı motorun başında bekçi bırakıp benzin almaya gittim.Ertesi gün serviste ustaya bozuk atarak vananın ok işaretli olduğunu,olması gerektiği konumu gösterdim.O günden sonra yedeğe düştüğüm an benzin istasyonuna koşuyorum...

  11. #271
    yasinsubay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Eylül 2005
    Şehir
    İstanbul - Ümraniye
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS 650A
    Alıntı inancalio adlı üyeden alıntı
    Öncelikle Batista123, Sick Boy, YasinSubay' a verdikleri cevaplar ve ilgilendikleri için teşekkür ederim.
    Kasko ile ilgili kapalı yerde kalmayan motorlara çalınma halinde ödeme yapılmadığını duymuştum bunu aslı astarı var mı ? Bir de camiada fazla kasko yaptıran yok gibi sanırım değil mi ?
    Ben henuz motoru olmadım 1-2 aya kadar insallah alırsam kesinlikle kasko yaptıracagım, hatta bugun cok yakın tanıdıgım olan Ediz Beyi ( Sigortacı ) aradım.Her turlu kasko yapıyorlar yani motoru kilitsiz anahtarı uzerinde bile bıraksanız calınırsa eger vs.. vs.. isterseniz gorusebilirsiniz iyi bir yer kesinlikle tavsiye ederim hatta bir ara motorcular icin bir kampanya falan yapmıslardı.Ben de alınca oradan yaptıracagım.
    İletisim Bilgileri
    +90 216 464 88 95 Ediz Can ISIK
    www.yonsigorta.com

    Ben kendisiyle dun telefonda gorustum kısaca yukarıda belirttigim gibi detaylardan bahsetti,yani motoru kilitlemeden anahtarı uzerinde bile bıraksan kaskoya girecegini soyledi,hatta teklif atıcaktı bana ama henuz teklif elime ulasmadı,isterseniz kendisi ile gorusebilirsiniz ve adımı da verebilirsiniz gerekli kolaylıgı yapacagını dusunuyorum.
    Yasin MISIR

  12. #272
    GreatWhiteShark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ağustos 2005
    Şehir
    Besiktas
    Motosikleti
    DADYW Regal_Raptor DD250E-9
    army dostum gecmis olsun...
    uzulme bu aralar biz de binemiyoruz zatee..
    xerox dostum hayirli olsun motorun...

    Sizler vana problemi yasamissiniz...
    Ben de anahtar problemi yasamistim...
    Motoru aldim ve eve gittim... ilk gun ise gidiyorum ve herkes beni bekliyor... Makinayi merak ediyorlar haliyle...
    Otobana ciktigim anda az olan benzin haliyle motoru silkeledigi anda hemen vanayi yedege aliyorum ve yoluma hicbirsey yokmus gibi devam ediyorum... Yillarin motorcusu gibi ise yaklastigim anda bir de kosedeki benzinciden benzin alayim diyorum ve benzinciye giriyorum...Anahtari sokup benzin kapagini acip fulleyin lutfen dedikten sonra merakli bakislara motoru anlatiyorum... Herkes km.ye bak daha 40km. de diyorlar... 41 masallah falan derken depo fulleniyor... Ama oda ne!???? Anahtar benzin kapagindan birturlu cikmiyor... Terlemeye basliyorum... Ya anahtar kirilacak yada kapak... Motoru benzincide birakip ise yuruyerek te gitmek istemiyorum cunki herkes benim isyerine motorla gelecegimi biliyor...
    Derken benzinci kapagi10-15 dakika ugrastiktan sonra yerine bastiriyor ve anahtar kendiliginden donerek cikiyor... Rezil oldum resmen...
    Boyle bir hikayeydi iste benimki de...
    Regal Raptor
    DADYW
    DD250E-9
    34 SIU 67

  13. #273
    GreatWhiteShark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ağustos 2005
    Şehir
    Besiktas
    Motosikleti
    DADYW Regal_Raptor DD250E-9
    petitfalcon

    siz burda devamlı yok şöyle güzel yok böyle güzel derseniz fiyatlar ineceğine çıkacak gibi görünüyor.
    Dostum uzulme artacagini sanmiyorum... Ben motoru aldigim ilk gunden beri buraya yaziyorum ve fiyatlar artacagina bana nispet yapar gibi iniyor!!!

    4524 YTL. ye 12 taksitle aldim... + 210 YTL. de plaka ve notere gitti...
    435 YTL. kask + 155 YTL. eldiven ve dizlik... TOPLAM 5.324 YTL...

    Bu makinayi benden pahaliya alan bir kisi daha yoktur sanirim...

    Regal Raptor
    DADYW
    DD250E-9
    34 SIU 67

  14. #274

    Üyelik
    05 Kasım 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Regal-Raptor
    GreatWhiteShark, dostum üzülme senden daha çok binen de yok ama.

    Motorda hızdan çok hoşlanmam ama 0-100 hızlanmasını çok merak ediyorum.

    Mesela bir v-tec ile kalkabilirmi 400 metrede falan.

  15. #275

    Üyelik
    29 Ağustos 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    DADYW DD250E-9
    army,
    çok geçmiş olsun geçen bizim şirketin eğitiminde de bir arkadaşın (top oynarken) başına geldi eylül sonuydu su an gayet sağlıklı fizik tedavini ihmal etme zaten kısın fazla binemiyecektik neyse yazın yollarda görüşürüz. Tekrar çok geçmiş olsun

    Great ya aynı şey benimde başıma geldi hemde ehliyet sınavına giderken benzin bitti yolda giderken anlamadım stop etti neyse trafik akıyordu sağa çektim bir iki kötü düşünce ve üstüne üstlük sınava yetişme strsi derken vana aklıma geldi hallettim. En yakın benzinciye girdim ilk defa depoyu dolduracağım(ilkini aykondan Tuncayla doldurmuştuk) kapak gayet kolay acıldı benzinci doldurdu . Bende bakıyorum azda depoya damlattı içim gidiyorr. Tamam dedim. Kapagı takayım dedim yaa ben araba gibi zannediyorum. ANA kapanmıyor tam beş dakika ugraştım yokk ustune ustluk anahtarda cıkmıyor ben kafayı yıyecem hem sınava geç kalacam diye stess benzinciye sordum abi sen bilirsin adam anlamam dedi offff deli olacam dedim kusura bakma itekliyerek sağa çektim belki kurye lerden biri geçer diye bakındım yok kimse son gayret depo nun üzerine oturdum zorladım tık dedi oh be oldu
    su ana kadar 3. depom ama hala doldururken tırsıyorum.

  16. #276
    KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Şehir
    TÜRKİYE
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    ben bunları yaşayamadım üç ay önce 25 ytl benzin aldım antalyada sonuç 25 km hala..
    bu arada army arkadaşıma da geçmiş olsun dileklerimi iletirim.bir an önce ayaklanırsın umarım..bende diyordum bir iki defa yazıp nere kayboldun,kaybolmayın bi yere yaw..daha işimiz sizlerle...


  17. #277
    fes71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D250
    Arkadaşlar sonunda benim de bir Raptor'um oldu .Bu akşam hanımla Aykon'a giderek motosikletin ücretini ödedim.Yarın kısmetse plaka ve ruhsatı kendim çıkaracağım.Bu arada A2 sertifikası da hala duruyor.O işi de halletmem gerekiyor.
    Great abi (geleceğin DADYW'cisi) kısmını artık silebilirsin.
    Raptor'umu ve 'i seviyorum
    PRUVANIZ NETE,DENİZLERİNİZ SAKİN,
    MOTOSİKLET HAYALLERİNİZ GERÇEK OLSUN! 34 HVD 12 SİYAH İNCİ

  18. #278
    xerox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Kasım 2005
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Dadyw DD250E-9
    army
    arkadaşımıza geçmiş olsun.Çabucak toparlarsın kendini işallah.

    Tekrar teşekkürler arkadaşlar.
    Yalnız bir konuda kafam acayip takık onu paylaşmam istiyorum sizle.

    Sanayide senelerin bir ustasını buldum (tanıdıklar vasıtası ile) usta dediki ilk 50 km pistonları filan alıştır.sonra kullanabildiğince devirli kullan çünkü motoru nasıl açarsan o şekilde gider dedi. Ne kadar doğrudur bilmem ama arkadaşlarımdan onu dinleyenler var ve gerçekten dediği gibiymiş.(arkadaşımda Tiger 250 var ve kadranı 160 a dayıyor kanuniler arasında bir ilk herhalde servisi bile inanamadı )

    Bilgisi olan varmı. Paylaşırsanız sevinirim.
    Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

  19. #279
    xerox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Kasım 2005
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Dadyw DD250E-9
    Yeni motor alan arkadaşlara hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler arkadaşlar.

    Bu arada yazdıklarım yanlış anlaşıldı diye dahmin ediyorum.Demek istediğim şuydu:
    ilk 50-100 km normal devirde , ondan sonra devirli kullanmaktı. Ben denileni deniyorum şu an 80 km deyim. 2.viteste 65 km gördüm bence çook iyi. 3. vites baya baya uzun...

    bi 100 km sonra motoru tamamen açıcam (zorlucam) tahminen kadranı sona dayıcam diye tahmin ediyorum.
    Bu arada egzosları açtırdım. 3 kademe açtık ve inanın 350lik gibi ses çıkarıyor ama ne ses. Hatta sesini kaydeder yollarım arkadaşlar.

    Bende istanbulluyum doğma büğme. Keşke orda olsamda sizlerle beraber toplanmalara katıla bilsem

    Herkes kendine iyi baksın.Dikkat sizin ile beraber olsun

  20. #280
    KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Şehir
    TÜRKİYE
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    Alıntı cyunus adlı üyeden alıntı

    xerox 53. sayfada bir soru sormuştu; kısaca.. ilk 50 km den sonra yüksek devirli motor sürülsün ki.. iyi açılsın.. sonunda da yüksek hızlara çıkılabilsin. bu doğru mu
    ben buna şöyle cevap vereyim.bu kısmen doğrudur.şöyleki .bir arkadaşımın binek aracı vardı beraber yol alıyoruz.baktım araç yürümüyo,yani 100 km yi geçmiyo .senmi basmıyon bas şuna dedim .yok abi bu kadar gidiyo dedi.aracı durdurup ben geçtim direksiyona.1.viteste 70 km ye kadar çıktım,ama motor inliyor.2 ci viteste 100 km yi gördü.3 viteste 120 yi geçtim.4.viteste 140 a dayadım 5. viteste 170 i gördük. motor açılmıştı bizim arkadaş devirsiz kullanıp sağır yapmış motoru adam 4 viteste 40 km le gitmeye alışmış.bana napıyon motoru patlatcan diyordu.yanı motorun limitlerini herkezin görmesi hakkıdır.motoru açalım ama daha sonra sürat yapmayalım o ayrı konu.
    bu arada sınav günü buluşması bence de olabilir..


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler