Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Onur Sual (onr.sual) Arkadaşımızı Kaybettik, Başımız Sağolsun

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #401
    thecoolzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Aralık 2008
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    inanamıyorum artık ya inanmak istemiyom.ne zman ulaşıcaz muassır medeniyetler seviyesine.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #402
    Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2005
    Şehir
    Stockholm
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    nesrinbektaş; acınızın ne kadar taze, büyük ve derin olduğunu anlayabiliyoruz ve bizim de bir o kadar acı çektiğimizi bilmenizi istiyoruz...

    Fotoğraflar isteğiniz üzerine kaldırıldı...
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

  3. #403

    Üyelik
    24 Ocak 2009
    Alıntı olcan138 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nesrinbektaş; acınızın ne kadar taze, büyük ve derin olduğunu anlayabiliyoruz ve bizim de bir o kadar acı çektiğimizi bilmenizi istiyoruz...

    Fotoğraflar isteğiniz üzerine kaldırıldı...
    çok teşekkür ederim.aslında ben bir arkadaşımız onurun motorunu fuarda göstermek istediğini yazmış.onun mesajına bakmak ve ulaşmak için üye oldum.ama hepsini okumaya başladım yazılanların.o mesajı yazan arkadaş eğer şu an online ise bana msj atsın.

  4. #404
    Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2005
    Şehir
    Stockholm
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Mesaj bu ( http://www.motosiklet.net/forum/1403520-post109.html ), yazan da zeda3000 David ( http://www.motosiklet.net/forum/memb...000-12189.html )

    Görür görmez ulaşmasını söyleyen bir mesaj yazıyorum, siz de özel mesajla ulaşabilirsiniz.
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

  5. #405

    Üyelik
    24 Ocak 2009
    Alıntı plur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Canım kardeşim, arkadaşım benim...
    Akşam beraberdik, yine motorlardan konuştuk, yine hayaller kurduk yazın neler yapalım diye. Sonra atlayıp motorlarımıza evlere dağıldık. Menekşenin orda kornayla selam verip ayrıldım senden. Seni son görüşüm olduğunu bilemezdim ki kardeşim. Bu sabah İÇİMİ YAKTIN!!! İncirliye giderken sen olmaman için dualar ediyordum ama adlı tipta yıktın esas beni. İnanamadım ve hala inanamıyorum. Hala içim yanıyor hala ağlıyorum ve hala seni katleden o insana (insan demeye dilim varmıyor) lanetler okuyorum. Bu bir kaza değil arkadaşlar bu sadece bizim ülkemizde kaza adı altında vahşice işlenmiş bir cinayettir. O bariyerlerin halini görmeniz lazımdı. İnanın bana o hayvan herif rahat 120-140 km süratle yaptı o katliamı. Netice ne olacak ya bir kaç ay yada bir yıl hapis cezası alacak, olay kapanacak. Bizler üzüldüğümüzle kalacağız. Daha nice motor kullanan arkadaşımızı bu cinayetlerde kaybedeceğiz yada kendimiz çıkacağız manşetlerdeki korkunç kaza haberlerine. İnanın yoldan geçerken durup sevdiğiniz, yemek verdiğiniz sokaktaki hayvanlar kadar değerimiz yok bu ülkede... Sadece bizim insanımıza özgü kaderinde varmış demek. Başka ülkelerde terörist muamaelesi gören trafik magandaları yurdumuzda bizim kötü kaderimiz sadece.

    İçim yanıyor ONUR...
    Bunları yazarken boğazıma birşeyler düğümleniyor....
    Mekanın cennet olsun...
    Allah ilk önce ailesine sonra bizlere sabır versin...

    Arkadaşlar ateş düştüğü yeri yakıyor. Yarın namazdan sonra bir şekilde buna tepkimizi gösterelim. Eğer biz motosiklat kullanıcıları böyle şeylere duyarsız kalırsak daha nice arkadaşımızın arkasından gözyaşı dökeriz.

    Hepimizin başı sağolsun
    gökhan abi ya

    Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar rahmetli Onur sual arkadasimizin ailesini yada yakinlarini taniyan var ise irtibata gecmek istiyoruz. Kullandigi motoru yakin tarihte olacak motosiklet fuarinda teshir etmek ve basinin ve tume fuar ziyaretcilerinin bu konuya ilgisini cekmek ve kendisini orda da bir daha anmak istiyoruz. Motosikletini fuara almak konusunda ailesi ile baglantiya gecebilecek biri leri var ise bu konuda ozelikle yardim istiyoruz. Haber sayfalarinda bir gunluk haber olunup unutulmak istenmiyoruz artik. Bir sekilde insanlarin gozunu acmamiz lazim.

    bu akşam bi arkadaşım senin yazdıklarını söyledi.bende onurun babasıyla bu akşam konuştum.eğer bir terslik çıkmazsa motoru size fuarda göstermeniz için vericez.yalnız yarın belli olucak.ben yinede sana telefonumu veriyorum. 0 505 721 60 41 adım nickimde olduğu gibi.şimdiden çok teşekkürler.

  6. #406
    crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Nisan 2005
    Şehir
    istanbul/bahçelievler
    Motosikleti
    ybr125 2008
    cenazeye gelmek istiyordum ancak işimden izin alamadım :(
    keşke izin mizin dinlemeyip gelseydim mtden bu kadar az motorcu geldiğini bilmiyordum. merhumu tanımasam da hayatımda en çok etkilendiğim kaza bu.
    olayı anlattığım yemek kuryesi meslektaşlarım da bir fatihayı esirgemediler saolsunlar.


    minibüs sürücüsü suçlu diyelim kasap diyelim psikopat diyelim hayvan diyelim.
    bunun patronunda hiç mi hata yok "koçum sen aslansın kaplansın 2 servis daha atarsın" deyip 500ytlik acemi bir sürücüye 2 adamın işini yaptırıyor?(sadece tahmin )

    peki bu metrobüsün bariyerlerini hiçbir standarda uymadan yapan ,şeritleri daracık yapan inşaat firmalarının görevlileri, bu projeye onay veren inşaat mühendisleri, ben bu mesajı bu saatte uykusuz yazarken nasıl rahat uyuyorlar?
    nasıl insanım diye gezinip de saygın konumlarda falanca bey filanca hanımefendi diye karşılanıyorlar.?
    bu nasıl bir belediye ki bunca ölümlü trafik kazası varken 6 ayda 100 kavşak tamamladık metrobüsle ulaşımı 45 dakika yaptık diye heryere gururla ilanlar asıyor.?
    ellerine kan bulaşmış daha niceleri, yetersiz sürücü kursları, bu kurslardan kolayca ehliyet aldırabilen sınav sisteminin sorumluları...
    sizi şikayet edecek bir merci bulmak isterdim ama bulamadım çünkü heryerde siz varsınız.şu memlekette motorcular olarak bir tek Allahımız kalmış ve ben de sizin hepinizi Allaha havale ediyorum.

  7. #407
    dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Haziran 2006
    Şehir
    İstanbul/Anadolu
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, sevenlerine sabır versin..
    Geç haberim oldu maalesef, cenazeye gelmek isterdim.
    Kendisiyle şahsen tanışmak kısmet olmasa da mesajlarından ne kadar düzgün, pırlanta gibi bir insan olduğu anlaşılıyordu. Zaten tanıyan herkes de aynısını söylüyor.
    Nedense hep iyi insanlar erkenden ayrılıyor aramızdan sanki; Tuğper, Onur ve bilmediğimiz niceleri.. Allah sevdiği kulunu yanına çabuk alıyor, diye mi avunup teselli etsek kendimizi diyorum bazen? Ama ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef. Kalanlara sabır diliyorum, başımız sağolsun..

  8. #408
    betamix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Nisan 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    BMW R75/5
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...
    [B]O en sevdiklerime, o en sevip de yeterince söyleyemediklerime, o en çok söyleyip de yeterince sevemediklerime selam olsun...[/B]

  9. #409

    Üyelik
    14 Kasım 2008
    Şehir
    diyarbakır
    Motosikleti
    honda 2005
    başımız sağolsun tüm sevenlerine ve motosiklet camıasına bassağlığı diliyor geride kalan aileseine ve sevenlerine sabır dılıyorum,üzüçü bir haber daha aalmanın şokundayım tanımasamda motorcu bır kRDEŞİ KAYBETMEK ÇOK ACI
    mekanı cennet olsun

  10. #410

    Üyelik
    24 Ocak 2009
    allahım profilinde ç.dışı yazıyor offffffffff

  11. #411

    Üyelik
    21 Eylül 2008
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    BMW F-650
    O yollar tam bir ölüm tarlası. Bu motosikleti kullanmaya başladığımdan beri 2 kez e-5'e çıktım ikisi de mecburiyetten. insanlar deli gibi araç sürüyor. çoğuda sürmeyi dahi bilmiyor. sapık, cahil, kişilik bozukluğu olan insanlar toplumda önemli ölçüde söz sahibi durumda. belediyeye de iki çift lafım var, o rezil metrobüs denen sistemi getirtip yollarda şerit merit hiç bir şey bırakmadılar, iki kıtayı birbirine bağlayan boğaziçi köprüsünü 2 şeride indirgediler. ota boka çiçek dikip, geri söktüler, milyonlarda TL'yi heba ziyan ettiler, jilet gibi çelik halatları yolalra döşediler maliyetleri düşsün diye. kesinlikle siyaset yapmak v.s. olarak algılamayın, orada o arkadaşımızın yerine herhangi bir motor kullanıcısı olabilirdi.

    insan hayatı bu ülkede zam görmeyen, enflasyondan etkilenmeyen ve fiyatı asla artmayan ve hatta her geçen gün ucuzlayan tek şey.

    Allah belasını versin diyeyim. Okumuş etmiş aklı başında insanlarız ama bu tarz şeyleri görünce insanın artık canına tak ediyor. bu trafik magandalarının idam edilmesini istiyorum. İnsan düşünüyor da, 30-40 tanesi asılsa, bir daha cesaret edebilirler mi?

    Onur kardeşimizi tanımasamda, Sanki bir tanıdığımı kaybetmişçesine üzüldüm. Huzur içinde yatsın. geride kalanları ömürleri boyunca unutamayacakları bir acıyla yaşayacaklar. Allah onlara dayanma gücü versin. Olaya sebep olanlar hakkında bir şey diyemiyorum. desem de, burada herkese açık bir forumda ağır olurdu sanırım. Anladınız..Saygılar....

  12. #412

    Üyelik
    04 Kasım 2008
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    kewaay/superlıght
    hepimizin başı saolsun. geride kalanlara yüce Rabbimden sabır diliyorum. Allah taksiratını affetsin.. ölümün bile hayırlısını versin cümlemize...
    korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...!

  13. #413
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    23 Temmuz 2007
    Arkadaşlar rahmetli Onur Sual'ın ailesiyle bir sekilde irtibata geçen olursa onlardan lütfen şunu istesin.Sizlere garip gelebilir ama kazaya karışan motosikleti muhakkak muhafaza etsinler,minübüsün hasar gören yerlerinin ayrıntılı fotoğraflarını çektirsinler.Bunlar ileride hukuki süreçte kazanın oluşunu aydınlatırken mutlaka işe yarayacaktır.Muhtemelen minibüs trafikçe bir yerlere çekilmiştir ve bir iki güne kadar ruhsat sahibine teslim edilir

  14. #414
    ceash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Kasım 2005
    Şehir
    GEBZE
    Motosikleti
    LEDOV 250 CMX-A
    bende gazetede gördüm çok korkunçtu ALLAH rahmet etsin ailesine de sabırlar versin bu son olur inşallah
    GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ

  15. #415
    plur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Temmuz 2008
    Şehir
    iSTANBUL
    Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar rahmetli Onur Sual'ın ailesiyle bir sekilde irtibata geçen olursa onlardan lütfen şunu istesin.Sizlere garip gelebilir ama kazaya karışan motosikleti muhakkak muhafaza etsinler,minübüsün hasar gören yerlerinin ayrıntılı fotoğraflarını çektirsinler.Bunlar ileride hukuki süreçte kazanın oluşunu aydınlatırken mutlaka işe yarayacaktır.Muhtemelen minibüs trafikçe bir yerlere çekilmiştir ve bir iki güne kadar ruhsat sahibine teslim edilir
    Motorun ve aracın ayrıntılı resimleri elimizde var. Biz dün araçları görmeye gittik ve çektik.Elimizdeki resimlerden kazanın nasıl olduğu ayrıntılı şekilde belli oluyor...

  16. #416

    Üyelik
    03 Ekim 2008
    Şehir
    gündüzleri çayırova, akşamları karakartal, geceleri alice harikalar diyarında...
    Motosikleti
    azrailden yeni arakladım...
    allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
    ailesine seven arkadaşlarına da allah dayanma gücü versin...
    I gOt a GaMe To Win...:bounce:
    eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
    [B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]

  17. #417

    Üyelik
    12 Ocak 2007
    Şehir
    Sinop merkez
    Motosikleti
    şimdi yok
    Alıntı plur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım... Umarım çok kişide böyle düşünüyordur.
    valla bır çok kışı yapamazsın dıyor ben yapim onlarda seyretsın
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

  18. #418
    derbici_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Aralık 2008
    Şehir
    ordu
    Motosikleti
    KTM 450 EXC
    cok uzucu bır olay allah yakınlarına sabır kendısıne rahmet eylesın boyle kazalar bazen motordan sogutuyor ınsanı ama ne yazıkkı oluyor boyle olaylar vadesı bu kadarmıs butun motosıklet net camıyasına alah sabır eylesın

  19. #419
    shule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Kasım 2007
    Motosikleti
    ninja250r-600RR-gs650
    ailesine ve ailemize bol sabır diliyorum.çokkk üzüldüm çokk.kac kısı bana aman dikkat et dıyor ama neye dikkat edelim ki??
    Düş kurmaya cesaret edenler,onları gerçekleştirmeye de cesaret eder

  20. #420
    derbici_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Aralık 2008
    Şehir
    ordu
    Motosikleti
    KTM 450 EXC
    arkaradaslar su an onur arkadsımız atv kanalında haberı yapılıyor mutlak ızleyın


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)