Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
17. sayfa BirinciBirinci ... 71516171819 ... SonuncuSonuncu

Onur Sual (onr.sual) Arkadaşımızı Kaybettik, Başımız Sağolsun

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #321
    jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Şehir
    Istanbul / Beyoglu
    Motosikleti
    Cosa 200
    Hepimizinin basi sagolsun, geride kalanlara allahdan sabir dilerim , bir an once bu gidise son vermek adina ciddi projelere imza atilmasini cani yurekten istemekteyim.

    Selamlar.
    First Day Of My Life


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #322
    serkanzat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Kasım 2008
    Şehir
    zeytinburnu
    Motosikleti
    zat
    Oncelıkle Onur Un Aılesının Ve Tum Sevenlerının Bası Sagolsun.
    Onura Aıt Mesajları Okudumda.o Da Kımlerın Arkasından Boyle Yazılar Yazmıs,turkıyede Hıc Bırımızın Garantısı Yok.o Da Zamanın ,da Tazıyelerde Bulunmus,allah Kımseye Boyle Acılar Yasatmasın.mekanı Cennet Olsun.
    AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,

  3. #323
    okan0055 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Haziran 2006
    Şehir
    samsun
    Motosikleti
    APRİLİA CAPONORD ETV1000-APRİLİA PEGASO 650 İE
    allah rahmet eylesin... tüm camiaya ve ailesine sabırlar diliyorum...

  4. #324
    chozen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Mart 2008
    Şehir
    İSTANBUL Beyaz Melek
    Motosikleti
    BMW f 650 & Cbf 150 & Yakında inşallah Fazer
    Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun kardesim acilen toplanmalıyız motosiklet kullananlar olarak birşeyler yapmalıyız. Unutmamalıyız unutturmamalıyız arkadaslar. türkiyeye gerekirse bu ayıbı dünyaya duyurmalıyız.taksiciler,münibüscüler,iett ciler yol kapatıyorlar eylem yapıyorlar hemde bir can kaybetmedikleri halde yapıyorlar bunu biz niye yapmıyoruz.canımızdan can gitti bu gidişle gitmeyede devam edecek herkezi duyarlı olamya cağırıyorum sitede sözü gecen birinin bu işe el atması gerekiyor inanıyorumki bütün site üyeleri tam destek arkasında olacaktır. küçümsenecek bir topluluk değiliz eğitim seviyelerimiz gayet yüksek taksiciden münibüscüden iett ciden onlardan ne eksiğimiz var bizleri hor görmelerinden sıkıldım ben bir motor kullanan birisi olarak.gerekirse meclise basbakana cumhurbaskanına cıkalım BEN VARIM HER TÜRLÜ HAKKIMIZI ARAMAYA ONUR ARKADASIMIZIN VE DAHA NİCELERİNİN GÖZÜNÜ ARKADA KANLARINI YERDEMİ BIRAKICAZ HAYIR.
    Ey kardeşim! Sen fikirden ve düşünceden ibaretsin. Senin varlığın bunlardandır. Geri kalan sinir ve kemiktir ki, onlar hayvanlarda da vardır.
    Mevlana

  5. #325

    Üyelik
    27 Mayıs 2008
    Motosikleti
    Ducati Monster 696+
    Allah rahmet eylesin!Basimiz sag olsun, ailesine sabir diliyorum.
    Cok cok ama cok üzgünüm su an, bu hepimizin basina gelebilirdi.. Allah hepimizi kazadan beladan korusun

  6. #326
    yorumsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Eylül 2008
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan 150C
    Allah Rahmet Eylesin.. Cuma Namazında dua etmeyi ihmal etmeyin. Herkese kazasız sürüşler diliorum.. Kask bile bi yere kadar... Kargocu arkadaşlara Allah kolaylık versin.. her gün kaç kere ölümden döndüklerini tahmin etmek hiç zor değil..
    Bir Tanrım Var Bir Motorum Bu Ankarada Yapyalnızım

  7. #327
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Kasım 2008
    Şehir
    balıkesir
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    o kadar çok ki sayımız.. gerçekten neden kullanmıyoruz bu gücü? yapalım şunu.. organize etsin birileri.. bir sürü anket yapılıyor bunuda yapalım katılacakların sayısınıda az çok biliriz.. en kalabalık bizim sitemiz ama bitek biz değilizki.. diğer motosiklet siteleri, internette olmayanlar.. çok güçlüyüz aslında... neden kullanmıyoruz..
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

  8. #328
    almanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2007
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    mondial 151 RS
    allah rahmet eylesin ailesini sabır versin. bu bariyerlerin asıl amacı yolu ayırmak vede kaza sayısını aza indirmek için yapıldığı söyleniyor ama bir araştırma yapsınlar bu bariyerler kac cana mal oldu ...

  9. #329
    Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ekim 2008
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Arkadaşlarım çok kötüyüm.. Bu olay beni o kadar etkiledi ki.. 2 gündür leyla gibi kafam dönüyor.. Motosiklet tutkumu çok ciddi bi şekilde gözden geçiriyorum.. Etkisi sürerse BIRAKIYORUM.. Geçen ay motorumla beraber Kumluca civarında motorumuzudan eşimle düştük. İnan hiç korkmadık güldük kahkahalarımızla dağları inlettik. Üzerimizde korumalar vardı. Dizlik ve omuzluklarımız parçalanmış bizlerde hiçbişey yoktu.. İnanın 2 dakika sonra motorumuza eşimle tekrar binip Kumlucadan 110 km daha Antalya'ya hiç korkmadan motorumuzu hatta neşemizi bile kaybetmeden kullandık..
    Ama...
    Şimdi bir haber.. Onur.. Mantıklı akıllı bir çocuk.. Korumalı montu üzerinde, kaskı takılı.. Bir video... Baktım.. Allahımm.. Affet bizleri.. Onurun mesajlarını okudum.. Taziyeleri, üzüntüleri var; tıpkı senin gibi, benim gibi..
    Affedin, videoya baktım.. Başsız bir beden, ve kasklı bir kafa bedenden 30 metre ileride.. Bu ne ya! Bunu hiçbir insan değil, canlı haketmez.. Kaza değil ki; infaz edilmiş.. İnsana yakışmayan bir ölüm.. Ellerim hala titriyor.. Kafa kaskın içinden çıkamamış.. Olaya bak kaza imiş..
    Arkadaşlar kusura bakmayın çok açık konuşacağım.. Millet olarak bu anlamsız kalitesiz üreme işinden vazgeçmeliyiz.. Ortada iş yok güç yok ha bire eğitimsiz insanlar yada zır cahil insancıklar türüyor.. Bunlar lütfen kimse alınmasın; 500 - 600 liraya tüm gün belki 20 saat panelvan, minibüs, doblo, kango ,connect gibi araçları azrail demiyeceğim; cellat gibi kullanmaktadırlar.. Aylık 500 lira ile geçinmeye çalışıp tüm gün deliler gibi çalışan bu insanların trafikte ciddi akıl ve ruhsal depresyonlar geçirip şoka girmektedirler. O esnada önünde çocuk mu var yanında motosiklet sürücüsümü var farkına varamıyor.. Hatta şirkette çalışırken bu tip insan profillerinden bazıları "Abi! bir kaza yapsakta kurtulsak, hiç değilse bu çilemiz biter!" şeklinde ifadelerine şahit olmuşumdur. Piyasa her zaman 500 liraya çalışacak adam yada adamcıklar bulunduğu sürece trafikte kelle kopmalarını, çamaşır makinası büyüklüğüne gelmiş kamyon yada otobüsleri çok göreceğiz.. Ne olur! Yeter.. Üremeyinn..

    Hatta....
    Arkadaşlar bırakın motosikleti bir olay anlatacağım akıllara durgunluk.. Birgün Antalya da lamba kırmızı bekliyoruz.. Arabada eşim ve 3 yaşında ki oğlum var.. O an yaklaşık 80 yaşında teyze tam önümüzden bastonu ile küçücük adımlar ile karşıya gerçerken lamba bir anda bize yeşil oldu. Hareket etmedim önümde teyze var. Arkamdaki Kango panelvan bir korna basıyor tarifi imkansız. BU arada soldan beni geçmek istedi; o an teyze tam benim aracımın önünde durakaldı. Doblo bir 5 yıldızlı otele aitti çünkü kapı üzerinde logoları vardı. Doblo tam yanımda durdu.. Camı açtı. Bende açtım. Bu arada eşim oğlum ve önümdeki teyze donmuştuk..
    Doblo; Geçsene Ayı!
    Ben; Ama ama; Teyze geçemedi yolu...?
    Doblo; Ez geç sanane eşşeko....! deyip bir de el hareketi ile gazladı..
    Ben, eşim, oğlum aptallaşmış teyzeye bakıyorduk..
    Kıssadan hisse;
    Unutmayın bir kavşakta bu doblo sürücüsüne denk gelirseniz size saatte 100 km lik bir hız ile vurmaktan bir an bile tereddüt etmeyecek bir hastalıklı akıla sahiptir... Onurda sanırım kafasını teller ile koparabilecek kadar hızlı gelen minibüse karşı ne yapabilirdi? Maalesef bu tipler kamyonculardan dolmuşculardan daha maganda... Çok daha arabeskler...
    SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

  10. #330
    flying hellfish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2007
    Şehir
    Istanbul Atasehir
    Motosikleti
    Keeway SL 150 / Aprilla Pegaso 650
    Bende kesinlikle katiliyorum. Bir taksici cinayete maruz kaldiginda, hepsi nasil organize olup bir araya geliyorlar ise, bizde ayni dayanismayi gostermeliyiz. En azindan birsey degismese bile, dayanisma icinde oldugumuzu ve tum motorcularin bu olaylarin takipcisi oldugunu ve sayimizinda hic az olmadigini gostermemiz gerek.

  11. #331
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Kasım 2008
    Şehir
    balıkesir
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    bir topic açılsa planlanan bir e 5 kapatma eylemine kimler katılır diye? olmazmı? hemde gerekiyorsa onurun hayatını kaybettiği yerde.. olmazmı?
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

  12. #332
    By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Aralık 2006
    Şehir
    Mersin
    Motosikleti
    GT250R
    Allah rahmet eylesin....
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

  13. #333
    Grakul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Eylül 2008
    Şehir
    İzmir
    Allah rahmet eylesın ya ne kadar kotu bısey oyle bası kopmus gercekmı oya bence bu kadar fazla kayıp verılıyosa bu konuya bır el atmak lazım olayı yetkılı makamlara goturmek lazım allah korusun bugun yarın sen ben o...
    İmzamı, ben imzamı burlara değil yollara atarım...

  14. #334

    Üyelik
    02 Eylül 2008
    Şehir
    İSTANBUL / Şişli/feriköy
    Motosikleti
    ARTık motorum yok
    Kendisine yüce Allah'ımızdan rahmet ve ailesine de başsağlığı diliyorum.
    NOt:Malesef yol cok dar olmuş.Bu tarz olaylarda tehlikeden kaçmak istesende o fırsat yok.en ufak kaza da ölümler oluryor.bu tür yollarda herhangi bir aracın lastiği patlasa kaza meydana gelecek bir durum yolun dar olması istem dışı sağa veya sola kaymalar olacaktır.Bu yolları yapanlar nasıl bir akıl ki ölüm şeridi yapmışlar.Temin bir daha bu tür kazalarınmeydana gelmemesi.
    tekrardan kardeşimize Allahtan gani gani rahmet etmeyi diliyorum.

  15. #335

    Üyelik
    17 Kasım 2008
    offff cok üzüldüm cok kötü yaa allah rahmet eylesin yakınlarına gani gani sabır diliyorum.inşallah bu son olur kısa sürede iki kişinin aramızdan ayrıldı.sabır hepimiz cok dikkatlı olalım bariyerlere dikkat edelim

  16. #336
    asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Şubat 2007
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Sol şeritte hızlı bir motosikletle gazlayıp ona buna korna çala çala yol isteyip gazlamak ve kendini ortalığı inleten bir egzoz sesi ile olabildiğince belli etmek sağ şeritte magandaların hışmına uğramaktan galiba çok daha iyi!

    Yok yok. Bunda da kendimizi kandıracağız.

    Allah böyle kazayı düşmandan ırak eylesin.
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

  17. #337
    player77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Haziran 2005
    Motosikleti
    Suzuki 2006 DL650 K6 (Satıldı) ,Honda 2011 CBF150
    Ciddi ciddi sorgulanmaya başladı artık bu ikiteker aşkı....Bu olmaz, böyle olmaz!
    Şimdi bölünmüş giyotini yapan zihniyeti...Emniyet şeridini iptal eden zihniyeti....trafikte manyak gibi hız yapan hayvanları kontrol altına alamayan böyle gelmiş böyle gider diyen zihniyeti....Halen motosiklet sürücülerine uzaylı muamelesi yapan kafasında kask olan insanı çelikten zanneden zihniyeti....daha çok şey diyebilirim ama lanetliyorum hepsini ..Ucube Hukuk sisteminin mümtaz şahsiyetleri ....
    İşlerin yolunda gidiyorsa ,sakın endişenme hemen geçer :!:Morphy :-)
    http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/106287-2012-dogu-karadeniz-gezimiz-3850-km.html

  18. #338
    Ömercik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Ocak 2008
    Şehir
    BURSA
    Motosikleti
    KANUNİ Tigrina 100 (Hasta ve sıkıntılı)
    Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Offf

  19. #339
    MaRaNtZz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Temmuz 2006
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Başımız sağolsun Allah ailesine sabır versin...
    Saygılarımla...

  20. #340
    mirty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ekim 2007
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    kle 500
    Allah rahmet eylesin, tüm yakınlarına ve sediklerine baş sağlığı diliyorum
    Bence sadece e-5'de değil eşzamanlı olarak bütün illerde topluca bir hareketin yapılması lazım
    virago 250


    REKLAM ALANI
17. sayfa BirinciBirinci ... 71516171819 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)