Ben bugun moderatörlerden bir abiye sordum başlık konusunu ve kendisi bu konudan haberdar olduklarını ve her uyeye e-mail yoluyla haber verdiklerini iletti.
Yani 9bin küsür görüntüleme ,hepsi bu...
Olsun,bişeylerin sonuçlandığını görebilsek o da yeter...Bu arada Gökmen abinin durumuyla ilgili bilgilerini aktaran büyüklerimize teşekkürler...
helal olsun İzmir ekibine........
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
gönlümüz kalbimiz gökmenle
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
devamlı ilk sayfada olmalı unutmamalıyız...güncel....
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
tabiki güncel................................
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
anasayfada ilksırada olsun......
www.perkitan.com
güncel............................
acık konusmak gerekirse resmen yıkıldım eski çalıştığım yerden bi miktar tazminat alıcam onun yarısını büyük bi zevkle bu hesaba yatırırım. inanıyorumki bu yardım az olacak ama elimden gelen bu maalesefffffffffffffffffffff
GT650R
gokmen in en son durumu hakkında bilgisi olan var mı ?
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
geçen hafta en son alsancağa taşınacaklardı gerisini bilmiyorum
Sizlerle de gurur duyuyoruz.... Ne mutlu ki dayanışmanın kardeşliğin bol olduğu bu sitedeyiz....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
gökmen yeni evinde şu anda çok huzurlu ben sağlık durumunuda çok iyi gördüm hafif bir grip geçiriyordu şu an evi daha sıcak olduğundan daha huzurlu uyuyor ve rahat nefes alıyor gülperi anne internet bağlantısı bağlandığında sizlere ulaşacak ev yerleştirme telaşı bir bitsin önce
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
gökmen ile ilgili, daha fazla miktarda yardım toplanabilmesi amacıyla. başka bir motorsiklet sitesinde topik açmıştım ve site üyelerinden bir arkadaş yardımcı olmak maksadıyla bana mesaj yazmış mesajı aynen ekliyorum eğerki bir yardımı dokunabileceğini düşünüyorsanız kendisiyle irtibata geçebiliriz.
(aleminendelisi) nikli arkadaşın mesajıdır.
(onur kardeşim duyarlı paylaşımın için teşekkürler ben şuanda istanbulda yaşıyorum ama kütahyadan geldim alanım sağlık ve kütahyada yoncalı fizik tedavi rehabilitasyon hastanesinde çalışıyordum bu arkadaşımızın fizik tedavi ihtiyaçları için hastanedeki arkadaşlarımla görüşebilirim. şuanda sosyal güvencesi varmı bilmiyorum ama bu konulardada detaylı bilgim var. istersen yardımcı olabilirim. özelden mesaj atarsan bağlantı kurabiliriz arkadaşımıza inşallah faydam dokunur azda olsa ayrıca çok geçmiş olsun umarım iyileşir)
topigin link'ini de ekliyorum aşşağıya ama eğer admin arkadaşlar için sorun olursa linki kaldırabilirler.
http://www.gezginmotorcu.com/ftopicp-73769.html
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
----------
----------
www.perkitan.com
Yeni evlerinde inşallah daha hızlı iyileşirde kendisiyle yazışırız sitemizde.HAdi bi daha omuz verelim başlığa.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Eskişehir Mt ve alemindelisi kardeşlerimize duyarlılıklarından dolayı teşekkürler,herkes elinden geleni yapsın
gögmen kardeşimiz için toplanıyoz 16 şubat c.tesi karşıda 4 gün kaldı
www.perkitan.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)