[MT-İZMİR] GÖKMEN GÖK Adlı Arkadaşımızı Ziyaretimiz....
-
07 Şubat 2008, 22:02
Başlık güncel..
Bizimkiler motosiklet almama isteği gayretinde galip geldikleri için md ile mt yi bıraktım başka şeylerle ilgileniyorum arada giriyorum.. İleride nasipse hep giricem..Ben de maillerimi kontrol ediyordum ordan haberi aldım geldim.. Allahım yar ve yardımcıları olsun dualarımızı eksik etmiyoruz..
Reklamlar
-
07 Şubat 2008, 22:21
güncel...........................
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
07 Şubat 2008, 22:33
herkeze slm ben bu talihsiz kazayı yeni öğrendim zaten sitedede yeniyim gökmen kardeşimizin alahtan acil şifalar vermesini temenni ederim.
ayrıca bu kardeşimize hepbirlikte yardım elimizi uzatalım yardımlarımızı esirgemeyelim bu olay hepimizin başına gelebilir unutmayalım
şimdiden herkeze ilgive alakası için teşekkür ederim saygılarımla r hakan.....
-
07 Şubat 2008, 22:48
ümmet perkitan,rüzgar hakan,cronos konuyu toplam 4 kişi okuyor.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
08 Şubat 2008, 00:08
Atalarımız 'Sağ elinin verdiğini sol elin görmesin' demişler ama ben burada Gökmen abiye yardım için yatırılan dekontları gördükçe seviniyordum ve O na yardım etmek için bir an önce harekete gecmem gerektiğini düşünüyordum.Buraya dekontunu koymadan yardımını yapan bir sürü kişi olmuştur.(İnşallah)Ama ben belki benim gibi yardım için geç kaldığını düşünenleri teşvik etmek için dekontu yapıştırıyorum,varsın sağ elin verdiğini sol el görsün,yeter ki yardımlar Gökmen abiye şifa olsun.
-
08 Şubat 2008, 00:21
runmysoul adlı üyeden alıntı
Atalarımız 'Sağ elinin verdiğini sol elin görmesin' demişler ama ben burada Gökmen abiye yardım için yatırılan dekontları gördükçe seviniyordum ve O na yardım etmek için bir an önce harekete gecmem gerektiğini düşünüyordum.Buraya dekontunu koymadan yardımını yapan bir sürü kişi olmuştur.(İnşallah)Ama ben belki benim gibi yardım için geç kaldığını düşünenleri teşvik etmek için dekontu yapıştırıyorum,varsın sağ elin verdiğini sol el görsün,yeter ki yardımlar Gökmen abiye şifa olsun.
tebrikler...............................
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
08 Şubat 2008, 01:39
bende tebrik ediyorum.. Allah razı olsun.
Güncel...
-
08 Şubat 2008, 05:08
-
08 Şubat 2008, 10:47
runmysoul arkadaşımıza teşekkür ederiz diğer MT cilerden de atak bekliyoruz haydi mt her şey gökmen kardeşimiz için
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
08 Şubat 2008, 14:11
Konunun başlığı;'Gökmen Gök adlı arkadaşımızı ziyaretimiz'.Bu konudan mail ile haberdar olmamış olsam herhangi birini ziyaret,gezi anlamını taşıyor sanıp okumazdım diye düşünüyorum.
Sakın yanlış anlaşılmasın;amacım, konuyu açan Alp Tunay adlı büyüğüme saygısızlık etmek değil.Ben sadece merak ettim başlık değiştirilemez mi?(Motosiklet kazasıyla bitkisel hayata giren gence yardım gibi mesela...)
Çünkü bakıyorum Mondial 125 ZN konusu bile 130bin küsür kişi tarafından görüntülenmiş ve 5bin küsür kişi tarafından cevaplandırılmış!(Gökmen Gök ise 9bin500 kişi tarafından görüntülenmiş ve 360 cevap...Ve bunların çoğu da güncelleme amaçlı)
Sakın yanlış anlaşılmasın,dediğim gibi sadece daha fazla kişinin dikkatini çekebilmesi adına başlık;yardım edilmesi gereken bir kişi olduğunu önplana çıkartacak şekilde değiştirilebilir mi,mümkünatı var mı?
Hepimizin maksadı elle tutulur,gözle görülür bir şifa sağlamak değil mi sonuçta ?
-
08 Şubat 2008, 14:36
runmysoul kardeşim bu konu daha önce modlarada belirtildi ama malesef birşey yapılmadı yapılamazmı yapılır ve dahada iyi olur kanısındayım
Az önce gülperi anneyle görüştüm evi taşıyorlar alsancağa izmir mt yardımlarınızı esirgemeyin lütfen biz burdan ancak manevi destek olabiliyoruz birde APV41 ve Alp tunay kardeşlerim sizden bir ricam var balçova termal tesisleri yeşil kartı olanlara bakıyormuş bu konuyu bir araştırırsanız,gülperi anneye sordum gökmenin yeşil kartı varmış belki bir ümit olabilir valiliktende yardım isteyin, vermeyenin yüzü kara olsun izmirdeki mt ciler sizlerden mutlu haberler duymak istiyoruz
güncel....................
-
09 Şubat 2008, 00:58
Konuyu Alp Tunay abimiz açtığına göre başlığı daha dikkat çekecek hale o getirebilir,teknik olarak mümkün mü bilmiyorum tabii...
-
09 Şubat 2008, 04:45
Konuyu Alp Tunay abimiz açtığına göre başlığı daha dikkat çekecek hale o getirebilir,teknik olarak mümkün mü bilmiyorum tabii...
Alp'in elinde böyle bişey olsa beklemeden yapacağına eminim.Bence olan biten budur.Çırpınıp duranda bikaç İzmir'liden başkası değildir.Acı ama gerçek.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
09 Şubat 2008, 12:17
Gülperi Teyze demiş ki 'Oğlumun hayatını motosiklet değil,motosiklete saygısı olmayanlar değiştirdi.'
Kendine güvensen de nereye kadar,birgün Allah korusun bu durum bizim de başımıza gelebilir,o zaman bu kadar az kişinin ilgilendiğini görmek ne acı olur değil mi?
Umarım sessiz kahramanlar sessiz de olsa Gökmen abiye yardımlarına devam ediyorlardır
-
09 Şubat 2008, 12:23
runmysoul kardeşim bu başlığı skullhunter değiştirir isterse
-
09 Şubat 2008, 14:02
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
Alp'in elinde böyle bişey olsa beklemeden yapacağına eminim.Bence olan biten budur.Çırpınıp duranda bikaç İzmir'liden başkası değildir.Acı ama gerçek.
yokbe oğuz tam olarak öle değil,herkesin aklında olduğuna ınanıyorum sadece zamanını bekliyorlardır,anı geldiğinde taşlar yerine oturcaktır,enazından şahsi fikrim.inan bikaç izmirliden başkalarınında umurunda kardeşimişiz ve ailesi.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
09 Şubat 2008, 15:13
güncel efenim.....................pamık eller cebe...
-
09 Şubat 2008, 16:53
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
yokbe oğuz tam olarak öle değil,herkesin aklında olduğuna ınanıyorum sadece zamanını bekliyorlardır,anı geldiğinde taşlar yerine oturcaktır,enazından şahsi fikrim.inan bikaç izmirliden başkalarınında umurunda kardeşimişiz ve ailesi.
Bende umuyorum abicim,ama serzenişte bulunmadanda edemedim.Biliyorum didinen abilerimiz ve arkadaşlarımız var ama yakınlık sebebiyle en aktif olanlar İzmir'deki arkadaşlarımız.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
09 Şubat 2008, 17:04
Konunun başlığı;'Gökmen Gök adlı arkadaşımızı ziyaretimiz'.Bu konudan mail ile haberdar olmamış olsam herhangi birini ziyaret,gezi anlamını taşıyor sanıp okumazdım diye düşünüyorum.
Sakın yanlış anlaşılmasın;amacım, konuyu açan Alp Tunay adlı büyüğüme saygısızlık etmek değil.Ben sadece merak ettim başlık değiştirilemez mi?(Motosiklet kazasıyla bitkisel hayata giren gence yardım gibi mesela...)
Çünkü bakıyorum Mondial 125 ZN konusu bile 130bin küsür kişi tarafından görüntülenmiş ve 5bin küsür kişi tarafından cevaplandırılmış!(Gökmen Gök ise 9bin500 kişi tarafından görüntülenmiş ve 360 cevap...Ve bunların çoğu da güncelleme amaçlı)
Sakın yanlış anlaşılmasın,dediğim gibi sadece daha fazla kişinin dikkatini çekebilmesi adına başlık;yardım edilmesi gereken bir kişi olduğunu önplana çıkartacak şekilde değiştirilebilir mi,mümkünatı var mı?
Hepimizin maksadı elle tutulur,gözle görülür bir şifa sağlamak değil mi sonuçta ?
Yazdıklarının tamamına katılıyorum arkadaşım ama açılan diğer konular ne olsun kıyaslama
yapmasan daha iyi olurdu bence ama şunu yapabiliriz;Alp Tunay'a başlık konusunda önerilerde
bulunalım ve en çok ilgi uyandıracak arkadaşları çekecek bir başlıkta karar kılalım olmaz mı ne dersiniz.
-
09 Şubat 2008, 22:07
gökmen kardeşimizi şimdilik daha iyi olacağına inandığımız rutubetsiz evine naklediyoruz gelişmeler size bildirilecek çalışmalarımız aralıksız devam ediyor
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler