Neden Bu Nick Name ve Avatar

Neden bu nick?

• Heryerde aynı nicki kullanırım! (Bütün sitelerde)

Oy: 67 60.4%
  • Kullanıcı adına önem vermem! Kafama göre yazarım...

Oy: 3 2.7%
  • Kullanıcı adım beni ifade eder...

Oy: 25 22.5%
  • Bilmiyorum yazdım işte. :P

Oy: 16 14.4%

• Kullanılan toplam oy
    111
Evet arkadaşlarım , nick'inizin anlamı nedir veya neden bu nick'i seçtiniz yada size ne anlam ifade ediyordu da bu nick'i kullanıyorsunuz, hade bakiim....hadeee.. :rendeer:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
evet beklenen topic açıldı.bende kim açacak diye bekliyodum.

bu isimden hoşlandığım için :

herşeyde öncü anlamına geliyor.mesela ;
----->motosiklette viper_1
----->havacılıkta viper_1
----->özel görevlerde viper_1

ya takımın kaptanıdır ya da öncüsüdür.

Avatara gelince : hangi avatar bana yakışmaz ki :queen:

Açılışı ben yaptım! :queen:

abi aslında bu nick benim oyunlarda filan kullandığım nick bunun anlamı;
Sgt: Sergeant anlamına gelir rütbe belirtir çavuş olmasaı lazım yannış ta hatırlıyo olabilirim belkide yüzbaşıdır
Phoenix: Masallardaki ölümsüz ve ateşten oluşan kuşun adıdır türkçesi zümrüt-ü anka dır
Bana çok karizma gelio ondan yane :cat:

foruma ilk üye olurken dandik bi site sandım ve üye olup almam gereken bilgiyi alıp gidecektim o yüzden sallama bi nick lazımdı, önümde kültablası vardı üstünde distinto yazıyordu (bi şarap markasının eşentiyonu) sırf yazmış olmak için yazdım...
ben bilseydim ki forum iyi forum ve böyle bağlanacam adam gibi bi nick seçerdim gerçi buda idare eder ama benle bi bağı yok... :rendeer:

hayatta en çok sevdiğim 2 şey biri fender gitarlar diğeri ise chopper Motorsikletler sanırım yeterince açıktır adımda ender :)

Benimkide Dune serisi kitaplarından oluşan fantastik kitaptan ve ordaki kralına bağlı bir şövalye,asker,komutan,arkadaş,dost...

benim nick imin anlamı yunan mitolojisinde su tanrısı poseidon
benim hoşuma giden temsil ettiği özellikler
1-hırs
2-güç
3-istikrar

_20 de denizli li olduğum için plaka kodu

adımda ibrahim
:cat:

bende ilk önce dandirik bir site sandım aklıma geleni hemen yazdım bilsem biraz daha özenirdim

benim motorumun markası sanırım anlamışsınızdır :queen: :queen: :queen:

Benim İsmim Adil bu yüzden Just yazdım yaşama bakış açısı olarakta Life yazım Sonuc Just_Life oldu Anlamını siz cıkarın artık :)

Mr. Sandman Neil Gaiman'ın yazdığı ve dünyaca ünlü pek çok çizer tarafından kağıda dökülen bir çizgi roman kahramanıdır. Ayrıca bu çizgi romanlardan bir tanesi dünyada ilk defa fantezi dalında kısa roman ödülü kazanmıştır!

Kendisi dünyanın varoluşundan beri varolan bir ailenin üyesidir. Endless(Sonsuz) ailesi 7 kardeşten oluşur. Dream(Rüya)(Diğer adları Mr.Sandman, Morpheus..), Death(Ölüm), Destiny(Kader), Destruction(Yıkım), Desire(Arzu), Delirium(Azgınlık), Despair(Çaresizlik).

Mr.Sandman Rüyalar lordu diye bilinir. Geceleri biz uyuduktan sonra gelip gözlerimize serptiği kum tanecikleri sayesinde bizler rüya görürüz. Sabaha karşı bu kum tanecikleri çapağa dönüşür. Bu yüzden ona Mr. Sandman (Bay Kumadam) diyorlar.

Matrix filmindeki Morpheus karakterinin ismide Mr.Sandman'den esinlenilmiştir. :)

Daha fazla bilgi almak isteyen özelime mesaj atsın.. :king:

Valla ben üye listesinde alfabetik olarak önde yazılmak için 0001 istedim ama benim gibi düşünen başka arkadaşlar da varmış meğer. :king: :mrgreen: :pr:

Zaman buldukça Güney Afrika' nın Cape Town şehrinde Büyük Beyaz Köpek Balığı dalışlarına giderim... Müthiş yaratıklar... Gerçi kafes içinde dalıyorsunuz ama kafesin içinden bile o muhteşem ve gizemli yaratıklara dokunmak anlatılamayacak kadar güzel... Salgıladığınız adrenalin miktarını burada anlatamam...
Tek cümle ile teknedekilere bağırmıştım...

Much better then bad sex...

:king:

motosiklet in car out anlamında olsun istedim ancak mazottan farklı olsun diye bir <n> ekledim.Tükçe versiyon bişey oldu.

walla ne desem boş benim nickim taa internetin un ilk zamanlarına dayanıo nie ööle oldu derseniz walla bilmiom bööle gelmiş bööle gider :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar