Neden Bu Nick Name ve Avatar

Neden bu nick?

• Heryerde aynı nicki kullanırım! (Bütün sitelerde)

Oy: 67 60.4%
  • Kullanıcı adına önem vermem! Kafama göre yazarım...

Oy: 3 2.7%
  • Kullanıcı adım beni ifade eder...

Oy: 25 22.5%
  • Bilmiyorum yazdım işte. :P

Oy: 16 14.4%

• Kullanılan toplam oy
    111
kim açtıysa eline sağlık....
brds berduş kelimesinin kısaltmasıdır....küçükken çok uygun giyinmeye özen göstermezdim..
marka giyinmek bu kazak bu pantolona olmadı vs gibi şeyleri dert etmezdim....kulakları çınlasın talip diye bir arkadaşım-hala görüşürüz-
bana amma berduş adamsın derdi...şu tişört yerine şunu giysene filan diye akıl verirdi bende ama bu tişört en üstte duran kim uğraşacak gardrop
deşelemeyle derdim...o gün bu gün bana berduş hakan derler...yıllar geçti...(25 sene filan)çoğu arkadaş benden konu açıldığında...
hangi hakan berduş hakan mı derler...25 yıl üstüne lakap değişmez dedik onu kullanıyorum bende bütün sitelerde ortaktır...
ama yaş kemale biraz erdi...artık berduş lafı in oldu bende kısalttım brds yaptım...

VIA

Üye olduğum tarihteki motosikletimin plakasına ait harf gurubu ve şimdiki motosikletimle çekili fotoğrafım :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Cennet bahcesindeki ayva agacinin ust yapraginin ucuna dusen cig damlasi anlamina geliyor.

.....................
Tabi yersen.

benım heryerdekı nıkım sadekahve dır ama burda neden salcano dersenız motosıkletım 7946 nında acılımı 79 dogum yılım 46 kafa durumum....ehe...

severek yaptığım işim bayılıyorum arkadaş ölülere
uyuz uyuz konuşmuyorlar

üye olurken , lakabım ve ismimi ekleyeyim dedim heryerde ismim aynıdır :) gel gelelim piyanist_ irf... de kaldım çünkü yazacak boş hane kalmadı ismimin tamamını yazamadım ,:cherry: sonrada olduk piyanist_ irf :cherry:
kısaltılmış halin yetiyor .... bende uzun uzun nyazdım...:cherry::cherry::cherry:

uzun yıllar amarikan arabalarıyla uğraştım mekanikçiyim v8 otamatik şanjuman klasiklaeri restore ettim bunların içinde buick roadmaster marka bi araçtan esinlendimm anlamıda güzel resimde kendi motorum

Benim nickimin anlamı çokkk derin :queen:
Güneşi gören var bende windy ile 130'u görünce bunu ölümsüzleştireyim dedim :rendeer:

İşin kötü bir tarafı var ileride cc büyütüp 140-150-160 ları görünce anlam ve önemini yitirecek,o zamanda nick değilikliği iseterim yönetimden 160'ı gördüm.
Sonra 1000 cc ss alırım otobanda basarken ışığı görürüm nickimin son hali Işığı Gördüm :cherry: :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"rüzgarın dayıoğlu" istiyordum ama sistem kabul etmedi,
uzak akrabalıkla yetiniyoruz ister istemez:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Cennettenakançeşmenincontası alacaktım ama uzun muş... Format istemedi..
Ben de adımı koydum.... :queen:

senelerdir gözden kaçırdıgım veya cevap yazıpta unuttugum bir topaç kim hortlattıysa güzel olmuş nick'lerin anlamını ögrenmiş olduk.
ben Arjantin'i ve hatunlarını çok severim :) dostça ama,bir zamanlar bir arkadaşım vardı hayla duruyor,arkadaşlarım takılırdı Arjantinli naber diye ordan kaldı,arayan beni böyle buluyor 69 tevellüt

Benim ismim CanBerk Güler Olduğundan CanBerkG yaptım avatarımıda bilgisayarımın masaüstü olarak belirlediğim fotoğrafı yaptım çok hoş olduğundan özel bir nedeni yok yani :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar