Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilginç bir topikmis neredeyse 7 yildir forumdayim ama daha yeni farkettim.
Benim nikime gelince Soyadım Tomas.
Tomas nikini daha once birisi almisti (belki de ben almisimdir hatirlamiyorum )
Ben de tomass almak zorunda kalmiştim.
Ege bölgesine özellikle insanlarının içtenlik ve samimiyetine misafirperverliklerine hayranlık derecesinde bir sevgim var, birde bir zamanlar bir Egelim vardıkiii neyse gerisi bana kalsın ale:
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
43 ise tahmin edebileceğiniz gibi Egenin üvey evladı Kütahya da yaşadığım ve oralı olduğum için
avatara gelince bir can sıkıntısı durumunda kendimin amatörce tasarlamış olduğum bi çalışma
lisede okul numaram 21 di, üyelik alırken serkan,serkan41,ozturk,serkanozturk vs vs denedim denedim olmadı bende serk'in sonuna okul numaramı koydum oldu bitti gitti =)
Avatarı ise kim çekti bilmiyorum. Yuvacık gezisine katılmıştım farkında olmadan çekmişler.hayatımda çekildiğim en güzel fotoğraf. çeken arkadaştan tekrar tekrar Allah razı olsun =)
bu arada nikim yüzünden beni diyarbakırlı sananlar var =) ben GİRESUNLUYUM =)
aslında ben nicikin anlamını bu sayfaya daha öncesinde yazmışmışım bende şimdi bi bakayım yazım yazmadım mı diye kontrol edeyim derken gördüm Bknz. 9 sayfa resimde ki ise benim yani başka bişey yok
üye olurken , lakabım ve ismimi ekleyeyim dedim heryerde ismim aynıdır gel gelelim piyanist_ irf... de kaldım çünkü yazacak boş hane kalmadı ismimin tamamını yazamadım ,:cherry: sonrada olduk piyanist_ irf :cherry:
üye olurken , lakabım ve ismimi ekleyeyim dedim heryerde ismim aynıdır gel gelelim piyanist_ irf... de kaldım çünkü yazacak boş hane kalmadı ismimin tamamını yazamadım ,:cherry: sonrada olduk piyanist_ irf :cherry: