II. Ankara "Evdeki Hesap" Buluşması

amblem7vr.jpg

4 Şubat Cumartesi Saat 17:00 Konur 2 Sokak No: 59 ASMAALTI CAFE

Bir sonraki buluşmamızda motosiklet bayilerini gezme düşünmemiz sebebiyle, öncesinde plan ve programlama yapmak üzere ve katılımın daha da artması için bir "Evdeki Hesap" buluşması düzenliyoruz.

Mekan yine aynı, mesaj sonunda uydu fotosu da yer alıyor. MT Asmaaltı Grubu olarak tüm dostları bekliyoruz.

resim2bs.jpg

Başlığı güncel tutalım, kimse ben duymadım demesin... :wiinkk:

Ben duydum mesela ve yine gliyorum... :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dur ben Ledo ya söliimde bi baskın yapalım size İstanbuldan...:)

Tamamdır açıkyol, çığ gibi büyüyeceğiz. :cat:

Şimdilik kartopuyuz ama olsun :p

Süper Moderatör (BBRR)
Ankara" nın taşına bak ....Vay be başkentim canlandı en sonun da en güzel geziler sanki Ankara"dan gelecek gibin sanki

bu sefer bende varım,yanımda bi motorcu daha getiririm bekleyin geliyoruz.

Son düzenleme:
zuhtupasa' Alıntı:
Dur ben Ledo ya söliimde bi baskın yapalım size İstanbuldan...:)

Börgmını ile uzun yol yapacak ya....:p

Bahara inşallah neden olmasın, gerçi milli maç akşamı 3 saat sen gelecen diye tuttuğum sandalye olayı hala aklımdan çıkmadı ya, yine de inerim senin ipinle kuyuya. :cherry:

Ya iki dakka durun , hergün buluşma mı olur. Ankaralı millet siz bu prom a uymayın bunun işi gücü yok askeri bekliyo. olan size olcak:mrgreen:

Başlık yeniden zirveye... Duymayanlar da duysun...
Ankara canlanıyor... :thumleft:
Motorsuzlar motorlanıyor yaza... Fotoları bekleyin... ::haapppy:

Fırsatı olan veya olmayan tüm Ankaralı arkadaşların gelmesini dilerim. İnanın buluşma sonunda iyiki gelmişim diyerek ayrılacagınıza eminim ki yazın düzenlenecek geziler içinde hemfikir olmuş olacağız.

Bir diğer konu ise Motoru olmayan değiştirmek isteyen veya tek başına bakma fırsatı olmayan arkadaşlar için de güzel bir organizasyon olacak hepbirlikte birdahaki buluşmada motosiklet bayilerini dolaşmak üzere bir fiklir birliği sağlamış olacagız.

Arkadaşlar konuya takılmanız espriye vurmanız güzel ama geçen yazdan hala aklımda Ankara'da Motosiklet.net gurubunun doğru dürüst toplantılarına rastlamadım.

Bu sene ufaktanda olsa zorda olsa bir başlangıcı yaptığımızı düşünüyorum. Ve inanın İlgi alanları tek nokta Motosiklet olunca çok zevkli sohbetler çıkıyor ortaya. Güzel de geziler cıkaracağız...

Arkadaslar... Bulusma cok guzel bir gune rast geldi... Bir aksilik olmazsa o gun kursataki ilk surus egitimim olacak... :cherry:

arkadşlar bir aksilik olmazsa bende orda olcam. keşke saat biraz daha erken olsaydı. akşam önemli bir yemek programım var ama büyük bir ihtimal ordaım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
hadi ankara canlanıyor. prom sende askere gideceğin zamanı mı buldun grubu toplamak için 2 hafta sonraki toplantıya benide yazın oradayım

Forumdan Uzaklaştırıldı
kendi adına gelmeyen Dombilidir
ben kesin geliyorum ( nedenini bir önceki toplantıdaki arkadaşlar bilir )
fakat ama , hangi bayiye gidilecek ? nerelere bakılacak ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar