II. Ankara "Evdeki Hesap" Buluşması

Mozaik Abi,
Biz de bu toplantıda onu konuşalım zaten...
Hani hemen gezmeye başlamadan bayileri (zaten havalar da kötü), geçen sefer gel(e)memiş olan arkadaşlar da gelir, hangi hafta nereye gideğiz şeklinde bir program yaparız...

Yav hemen de özledim be sizi...
Haftada iki mi buluşsak? :rendeer:

Ben zaten senin varlığından da şüpheliyim :p Hatta motosikletleri seviyor musun ondan da şüpheliyim :p Gel de bi göster bakalım kendini :wiinkk:

ben pencereden baktığınızda sizin göremediğiniz gecenin karanlığıyım. ben var sandığınız anda var olmayanım. :)

Şu dönem hep motorsuz zaten. Motorlu bir gezi olacağı zaman "Ankara Gezisi" diye açacağız başlığı. "Buluşma" kelimesi, oturulup sohbet etme anlamına gelsin. Bu havada yürümek bile üşütüyor insanı ki motosiklet dondurur :)

Haydi biz motorsuzları,motorize hale getirelim!
Motoru olanlar getirse de bi gaz alsak onlardan.

Ankara grubunda motoru olan sayısı az ne yazık ki :) Birçok arkadaş bu yaz ve daha sonrasında almayı planlıyor, sanırım seneye çok çok fazla olacak motorcu sayısı. :)

Düzenleme: Ben bu kafaları nasıl üstüste getirmişim yaf :queen: :p

Prometheus
Mozaik
burakara13
mb2908
açıkyol
hido720
just_life + 1 arkadaşı

Ankara'daki arkadaşlar, bu ikinci tanışma ve kaynaşma toplantısından sonra motorcuları gezmeye başlıyoruz... Nerelere gideceğimizi planlayacağımız bu toplantıya hepinizi bekliyoruz...
:bestmt:

İsterseniz İzmir tayfasını toplıyalım sizi gezdirmek için:)

bende gelmek isterim ama saat bana erken oluyo 19 30 da belki gelebilirim çoktandır sizlerle tanışmak istiyorum gelemesemde geziler kesin ordayım

Fuara gideceğiz zaten ama birlikte ayarlamak lazım. Biz 19.30'da hala orda olmuş oluruz. Sen çıkar çıkmaz gel :cat:

Arkadaşlar bu toplantıyı kacıramam artık Marcos arkadaşınız da gelecek oraya.İlk buluşmayı kaçırdım ama bunu asla.Yazın beni de şöyle listeye. Promete dostum seni de görelim artık askere gitmeden:mrgreen:

marcos İlk toplantıya gelmediğin için sen cezalısın zeynel abiye 1 kilo baklava alıp geliyorsun. :) Hadi canlanıyoruzzz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ha gayret artıosunuz sayı olarak ha gayret..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar