Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
13. sayfa BirinciBirinci ... 31112131415 ... SonuncuSonuncu

Bilgin Öztürk (bilginozi)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #241
    hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    Allah (c.c.) rahmet eylesin, taksiratını affetsin, size de sabır versin.

    Yaşlı mübarek bir amcaya yanımdaki biri "Allah uzun ömürler versin" dediydi, yaşlı amca da "hayırlı ömür versin" diye düzelttiydi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #242
    l3v3nt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ağustos 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-07
    ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun, yakınlarının başı sağ olsun.
    Her bu konuyu gördüğümde içim parçalanıyor. Gözlerim doluyor.

  3. #243

    Üyelik
    25 Kasım 2005
    Motosikleti
    HERO HUNK 150
    Allah gani rahmet etsin,ailesine sabırlar ihsan etsin,bu dünyadan göçen bu kardeşimizi cenabi hak şehitler zümresine dahil etsin inşallah cennettedir.

  4. #244
    berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Ağustos 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    ktm 1190
    Diyebilceğim hiç bir şey yok şu yazıyı okuduktan sonra...

    Allah günahlarını affetsin mekanı cennet olsun..sizlere sabır versin...
    halilom bunu beğendi.

  5. #245
    cihankp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Haziran 2015
    Şehir
    BURSA
    Motosikleti
    YAMAHA RX 115
    Daha yeni görüyorum cenaze namazı bizim mahallede kılınmış keşke gidebilseydim :'( allah rahmet eylesin

  6. #246
    Salih_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Temmuz 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Salcano Wolf 125cc, Bajaj Pulsar NS 200
    ALLAH c.c. rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun..

  7. #247
    KmlTkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Mayıs 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja300 ABS
    Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun.
    Kontrol edemediğin güç , güç değildir.

  8. #248

    Üyelik
    10 Aralık 2015
    Şehir
    Copenhagen
    Motosikleti
    Tracer700
    Allah Rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar dilerim.

  9. #249
    valvole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Mayıs 2012
    Sanki bi tas oturdu bogazima ABS konusunda verdiği sakin cevaplar ve onca milletin ısrarına rağmen azimle birşeyler anlatması gişe aralarında hız hesaplanır mi diye sorduğu soru. Anasayfa da eski bi konusuna denk geldim ufak bi kaza yapmış okudum konuyu iste biseyim yok ufak sıyrıklar falan o kadar sevindim ki hatta şaşırdım o kanlı kaza fotosundan sonra nasıl hemen topladı diye sonra tarihe bakınca ayildim konunun eski olduguna hic görüp muhabbet edemedigin birinin olmemesine bu kadar sevinip rahatlayacagimi düşünmemiştim hic. Gerçekten soktayim abisi açıklama yapana kadar bi umudum vardı hala. Allah yakınlarına sabir versin dünyada bıraktığı güzel anılarının unutulmaması dileğiyle. Allah mekanını cennet etsin. Hepiniz kendinize dikkat edin kardeşler.
    halilom bunu beğendi.

  10. #250
    astrofizik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Nisan 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Piaggio beverly 350
    Gerçekten çok üzücü bir olay,
    Allah rahmet eylesin,yakınlarına başsağlığı dilerim,
    Şu gişe aralarındaki hız hesaplaması ise ilk kez duyduğum birşey,bunun uygulaması varmıdır ?
    En kötü gişeden geçilir bi köşede 10-15dk bekleyip süre ortalaması yükseltilir sonrasında gaz açılır.
    Ama türkiye'de yoktur herhalde.

  11. #251

    Üyelik
    07 Ocak 2015
    Şehir
    ESKİŞEHİR
    Motosikleti
    arayışta
    Allah rahmet eylesin. Kalanlar inşallah biraz akıllanır.

  12. #252
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    bilginozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Temmuz 2006
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    600rr ABS - 2008
    Arkadaşlar, ben Bülent tekrardan.

    Bugün yaptığım birkaç görüşme itibarıyla karayollarını dava etmemiz söz konusu. Bilginiz olsun. Şimdilik savcılık ve bilirkişi raporlarını beklemekteyiz.
    karacabeg, Sokollu, Mitoqondri ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

  13. #253
    aquarist4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2012
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 Diversion gitti,MT 07 Deep Armor geldi
    Allah rahmet eylesin, Allah sizlere sabır versin. Tüm sevenlerinin başı sağolsun..

  14. #254
    Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Nisan 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı bilginozi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar tekrardan merhaba.

    İsmim Bülent, Bilgin'in abisi olmaktayım. Öncelikle, kazanın yerine ve oluş biçimine dair zaten doğru tespitler burda yapılmış. Olay hız değil, şeritlerin aniden daraldığını önündeki TIR kapattığından görememiş, gördüğünde de zaten geçmiş, yavaşlamaya çalışmış ama bariyere çarpıp TIR'a doğru savrulmuş. Başından kasketi fırlamış, o kasket nasıl çıkmış aklım almıyor. Kasket çıkmamış olsa bir ihtimal yaralı olarak da olsa sağ çıkabilirmiş. Karakolda polis memurlarının Mobese kameralarıdaki gözlemleri neticesinde bana söyledikleri Bilgin'in şeritlerin ilerisinde, kaza yerinde aniden daraldığını bilmemesinden ötürü olması gerekenden daha yüksek bir hızla bariyerlere çarptığı. TIR görüşünü kapattığı için suçlayamıyorlar. Pisi pisine güme gitti yani. TIR şoförünü ifade verirken gördüm, konuşmadım. Suçlu olmadığı için nefret veya herhangi bir duygu beslemiyorum, Allah'ın takdiri böyleymiş. Ifademde "Suçlu bulunması halinde cezalandırılmasınını talep ediyorum" dedim, suçlu olduğunu düşünmüyorum.

    Sizlere biraz kardeşim Bilgin'den bahsetmek istiyorum. Onu belki burda motosiklet tutkusuyla tanıdınız, ama o sizleri(Çoğunuzu) o kadar çok severdi ki, sizin onu birazcık da olsa daha iyi tanımanızı isterim.

    Bilgin bu forumu ve burdaki sosyal ortamı, sizleri gerçekten çok severdi. Çoğunuzu isim isim bilirdi. Evimizde bir adet PC var, her akşam oturur başlıkları düzenli olarak okurdu. Çok yumuşak huylu, içine kapanık bir insandı. Bundan ötürü mekanik ve elektronik ile aşırı iç içe idi. Çok zeki olmasından ötürü de evde akla mantığa gelmeyecek envayi çeşit icatlar yapardı. Motosikletine taktığı ABS'yi Florida'dan beraber sipariş etmiştik. Vergiden falan kıvırmak için satıcı firma ile diyaloğu bizzat ben yürütmüş, koskoca ABS'yi 4 parçaya böldürüp "yenidir" damgası vurdurup, her bir parçayı 80 USD'nin altında bir fiyata göstertip Bursa'da 4 farklı isimdeki 4 farklı adrese göndertmiştik. O Motosikleti işyerinde 2-3 haftalık bir süreçte, eBay'den satın aldığı Honda servis kitapçığının da yardımıyla visasına kadar söküp ABS'yi takıp sonra o motoru tekrar bir araya getirmişti. Patronu hatta motosikletin tüm parcaları tek tek yerde iken gelmiş "Sen bu motoru toplayıp bir daha çalıştır sana prim vericem" demişti. Gerçekten yaratıcılığı üst seviye olan inanılmaz zeki bir insandı. Uzaktan kumandalı model Helikopter ve Uçaklara da çok meraklıydı ama kontrolünü beceremiyordu. Çok para harcadı ama uçurmaya çalıştığı her şey kırıldı. Kırılan bozulan hiç bir şeyi asla atmadı, evin bir köşesi uzaktan kumanda, kablo ve model helikopter/uçak hurdalığı hala. Dokunmaya kıyamıyoruz şu an.

    Bilgin kendi hayatımda tanımış olduğum en imanlı insandı. Özellikle son yıllarda Ramazan ayının yazın en uzun günlerine gelmesine aldırmaksızın hasta olsa bile 30 gün eksiksiz oruç tutardı(Yaptığı kazalardan ikincisi akşam işten gelirken oruç halsizliğinden idi). Allah'a çok inanır, en ufak rahatsızlığında, baş dönmesinde annem veya ablamı arayıp "Bana bi okur musun" diye rica ederdi. Uykusuzluk problemi vardı, akşam uykusu gelsin diye yoğun uyutucu bir hap alır, sabah da kalkınca kendine gelebilmek için bir başka hap ile güne başlardı. Uyumayı çok severdi. "Çok Komik hareketler Bunlar" en sevdiği TV programıydı, ama sürekli yanıbaşımda ben World of Warcraft oynarken yatağıma uzanıp son ses telefonundan izlerdi. Çok az ama çok öz konuşan bir insandı. Alkol, sigara ve küfürü ağzına hiç almadı. Nereye misafirliğe gitsek insanlardan uzak bir köşeye çekilir telefonuyla oynardı. Hep düşünceliydi. İşinde Bursa şehrinin en iyisiydi, alüminyum cephe kaplana sektöründe ismini bilmeyen yoktu. Çok çalışkandı. Apartmanımızın etrafındaki sokak kedilerine her ay 150 TL masraf yapıp yem alır, yaz kış doyurur, aç bırakmazdı. Hem bizim hem yan apartmandaki birkaç kedi düşmanına aldırmadı, o kedicikleri diz boyu kar yağan gecelerde eve bile aldı. İnanmayabilirsiniz ama, dün cenazesini İstanbul'dan Bursa'ya getirdiğimizde Allah'ın takdiri, apartmanda ne kadar kedi varsa cenaze nakil aracının yanına toplandı.

    Kardeşimi dün Bursa Göcmen Konutları Camii'nde ikindi namazına takriben Görükle Yeni Mezarlığı'na defnettik. Naaşı İstanbul'dan Bursa'ya zamanında yetişemeyecektik, Allah razı olsun bize çok kahraman bir Cenaze Nakil Aracı şoförü denk geldi. Adam korna, siren ne varsa yaktı; 100'ün altına inmeden ya en sol şeritten ya da emniyet şeridinden kırmızı ışığa aldırmadan kahramanca tam da zamanında yetiştirdi Bilgin'i. Kardeşimin cenazesi, hayatımda şahit olduğum en kalabalık cenazeydi. Yiğidimin çok seveni varmış. Allah seveninden sevmeyeninden, taziyede bulunan bulunmayanından, gelen gelmeyen herkesten, hepinizden razı olsun.

    Canının yarısını, pir parçamı kaybetmiş bir abi olarak ilk tavsiyem öncelikle bu başlığı herkese örnek teşkil etmesi için sabitlemeniz. Yeni arkadaşlara da tavsiyem motosiklet alacaksanız 600 CC gibi bir canavara 5 yıllık bir deneyimden önce bulaşmayın. Kardeşim tam ekipman gezerdi, motosikletin kendisi kadar ek masraf yaptı. Bu işi adabıyla yapması gerektiğini düşünüyordu. Yine de bu tam ekipman onu kurtarmaya yetmedi. O yüzden özgüveninize çok fazla bel bağlamayın.

    Son olarak, Bilgin'in evde kalan motosiklet donanım/ekipmanlarını bir ara toparladıktan sonra buradaki arkadaşlarımıza bağış olarak ve karşılıksız vermek istiyorum. Çok birşey yok: motosiklet çantaları, bot falan. Atmaktan ziyade, kardeşimin değer verdiği bu eşyaları yine kendisine ve bu hobiye gönül verip aynı sevgiyle ve taşıdıkları manevi değerle kullanacak birilerine vermek hem benim hem canım kardeşimin gönlünü ferah tutacak.

    Kardeşimin telefonunu kapatmayacağım. Elinizde varsa her zaman arayıp bana bir merhaba diyebilirsiniz.

    Hepimizin başı sağolsun.


    Yazık ya gerçekten çok yazık sabah sabah boğazı düğümleniyor insanın, bu yazı aklı başında insanlar için tam bir ibretlik ders aslında. Umarım motora yeni başlayanlar da okur ve ders alır. Çevrelerindeki "onca ekipmanı giyip savaşa mı gideceksin" ya da "o paraya ikinci el 600' lük alınırdı" diyenlere kulak asmamayı öğrenirler.
    halilom bunu beğendi.

  15. #255
    Pekbipicadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Temmuz 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CB 600 Hornet ( Geçmiş : Piaggio X9 250 ,)
    Allah rahmet eylesin, ailesine ve sevenlerine sabır versin.
    Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.

  16. #256
    draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Allah rahmet eylesin...

  17. #257
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    06 Mart 2011
    Şehir
    İstanbul / Silivri
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Genç yaşta ölüm, şarkının en güzel yerinde susması gibi. Sevenlerinin başı sağolsun.

  18. #258
    aurora72 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Aralık 2015
    En çok kask olayına takıldım ben de. Bilgin o siyah kaskı aldıktan sonra bana gösterip fikrimi sormuştu. son yıllarda kasklarda marka ve seçeneklerin cok artmasına biraz tedirginlikle yaklaşan kişi olarak kask hakkında pek olumlu izlenim edinmemiştim. Fiyatını söylediğinde yüksek birşeydi galiba, yani fiyata bakılırsa iyi kaliteli olması ve güvenlik açısından soru işareti dahi bırakmayacak kadar güvenli birşey olması gerekiyordu. Ancak bu kaza sonrası bazı soru işaretleri var.

    Bu kaza olmadan birkaç ay önce motositletçi kardeşim yeni bir kask almış ve kaskı gösterip fikrimi sormuştu. yeni moda mat siyah kasklardan, markası da Giwi. Üretim yeri neresi diye baktım belli değildi. Elime aldım, kara renk vizör yapmışlar, fakat kademe kademe açılmasını değiştirip vizör kapalı, vizör ortada ve vizör tam açık olacak şekilde sadece 3 kademe yapmışlar yani giderken kask buğu yapmasın diye çok az açıp aralama imkanı yok, ortaya kadar açılsa tüm rüzgar yüze vuracak. Ancak kardeşim dedi ki vizör içi buğu önleyici kaplamaya sahip. ancak dışardan temiz hava gelmesi için de onu aralamak isteyebilirim, onu da yapamayacağım.

    kendi kaskımı düşündüm, vizör açılması 8-10 kademeli Nolan marka üstünde üretim yeri Made in Italy yazıyor. Bir önceki kaskım da Shark 'tı. Shark 1-2 sene önce dayanıklılık üzerine oldukça çarpıcı bir reklam yayınladı (youtube id'si v=8p1ZJ_WBRkU) Kendi kardeşimin de, Bilgin'in de ve herkesin de bu tür unsurlara dikkat etmesini tercih ederdim ancak ne yazıkkı gerçekte öyle bir durum yok. Kardeşim yazlar geldi mi ön kısmı açık bir kask kullanmaya başlıyor bir de. Oysa ki kazada en cok darbe ceneye doğru geliyor. Tabi ki onu da anlatamazsın, anlatamadım onu kullanıyor hala. Bir de sele altında askerlerin giydiği çanak şeklinde birşey taşıyor ve bazen onu takıyor ki onun için yorum dahi yapmaya gerek yok herhalde.

    Konuyu, Bilgin'in Eskişehir'de motosikleti aldığı gün çektiğim bir fotoğrafla sonlandırayım.


  19. #259

    Üyelik
    02 Ocak 2014
    Şehir
    Kadıköy
    Allahım yardımcınız olsun, şu an kadıköy vapurundayım. Bugün işe motorsuz gittim. Halsizdim, eski konularından hatırlıyorum kendisini. Vapura bindiğimden beri ağlıyorum abi. Tanımadığım biri için değil, sanki tanıdığım biriymiş gibi geliyor. Benimle aynı yaşta (32) , benzer hobileri olan yaşamayı seven biriymiş.
    Allah ailenize sabır versin, kardeşimizin mekanı cennet olsun.

    Hiç büyük cc ile başlanmaz diye bilinen öğütleri verecek değilim, maalesef bu bokun kuralı yok. Sınırı yok. İnsanın da hevesinin sınırı yok. Ne desem bilmiyorum ama Allah ona şefkatli bir ahiret nasip etsin
    svgblg ve ybalci bunu beğendiler.

  20. #260
    hsnogz41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Şubat 2014
    Şehir
    KOCAELİ
    Motosikleti
    cbf 150-cbr 600fa-crf 250l-spacy-duke 390- dio
    Mekanı cennet olsun. Ailesine sabır versin Allah cc.


    REKLAM ALANI
13. sayfa BirinciBirinci ... 31112131415 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)