[KKTC - MT]

Denizli İl Temsilcisi
Artık yavru vatanımızda da birşeyler yapmaya başlıyacağız inşallah en hayırlısı olur
hadi tüm kıbrıslı motosiklet tutkunları buraya.....:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Denizli İl Temsilcisi
Dediğin doğru aslında ok değiştirdim ama ana başlığı değiştiremedim saol hehhe
inş. orda da başarılı bi ekip kurabiliriz...

Denizli İl Temsilcisi
arkadaşlar moderatörümüze isim değiştirme talebinde bulundum
k bakmayın artık :pr: artık oraya gitmek için bile pasaport istiyolar...
---------------------------------------------------------------------------
HADİ KIBRISTAN HİÇ KİMSE YOKMU ?????????????????

evet arkadaşlar herkesden özür dilerim tekrar tek amacım motosiklet sevdasını yavru vatanımızdada yaygınlaştırmaktı:rendeer:

Son düzenleme:
bi ara bi öğrenci daha vardı sanırım, ama nerelerde bilmiyorum. madem girnedesin sitenin biraz reklamını yap vardır girnede motosiklet kullanan :)

Denizli İl Temsilcisi
bi ara bi öğrenci daha vardı sanırım, ama nerelerde bilmiyorum. madem girnedesin sitenin biraz reklamını yap vardır girnede motosiklet kullanan :)

inş. orda vardır yoksa motosikletsiz ve böle bi ortamsız napcam ben orda:salut: :salut:

ama oraya gidince yeni bi motosiklet almayı düşünüyorum

ilk defamı gidiyorsun kıbrısa? sanırım girnedesin. iyi iyi en iyi yer yine orası :mrgreen:

:mrgreen: alışırsın. aman dikkat et bak orda herkez yayalara çok saygılıdır.araba durur yaya geçer gider. birini falan ezme yanlışlıkla...
offf şimdi ne güzeldir girne... ya akşam... yatlimanı (marina) ya gitçen ooo :)

Denizli İl Temsilcisi
:mrgreen: alışırsın. aman dikkat et bak orda herkez yayalara çok saygılıdır.araba durur yaya geçer gider. birini falan ezme yanlışlıkla...
offf şimdi ne güzeldir girne... ya akşam... yatlimanı (marina) ya gitçen ooo :)

walla farketmez ya nsaıl olsa trafik tersten işliyo bizim ülkeye göre burdaki herşeyin tersini yapcam yani yaylara ve motosikletlilere saygı vb.

haydi kıbrıssssssssssssss

Ünlü bir sanatçının konseri için kıbrısa gitmiştik, taksinin önüne 2 kişi binmek istedik taksici arabaya 4 yolcudan fazlasını alamam demişti. Kıbrıs çok kuralcı bir yer polisler bir yanlışta gözünün yaşına bakmazlar. Rüşvet almazlar. Çünkü 3milyara yakın maaş alıyorlarmış. Ve Şehirler arası yolculukta sanırım max. hız 65km. üstünü geçince direk radarlar ceza yazıyor plakaya :)

Ünlü bir sanatçının konseri için kıbrısa gitmiştik, taksinin önüne 2 kişi binmek istedik taksici arabaya 4 yolcudan fazlasını alamam demişti. Kıbrıs çok kuralcı bir yer polisler bir yanlışta gözünün yaşına bakmazlar. Rüşvet almazlar. Çünkü 3milyara yakın maaş alıyorlarmış. Ve Şehirler arası yolculukta sanırım max. hız 65km. üstünü geçince direk radarlar ceza yazıyor plakaya :)

sizde komboslara binseydiniz. maşşallah otobüs gibi onlar 8-10 kişi biniliyor sanırım :mrgreen:

Denizli İl Temsilcisi
abi inanıyorum ki taksiye 150 ytl ve üstü bi para bırakmuşsınızdır allahtan bizim üniv. şehir içi servisleri var....

ama servisi kaçırırsan ve o mezarlıktan yürüyerek geçersen gecenin bi vakti görürüm senin 150 liği :mrgreen:

Denizli İl Temsilcisi
benkaan abi sen kıbrıslımısın yaww heryerini biliyon heheheh

inş hiç bir zaman kaçırmam yoksa 3500cc yusuffffffff

:mrgreen: ben askerliği orda yaptım ama çok gezdim bi tanıdık vardı çok gezdirdi beni.
napan neden başadi oklular?
bahara yada yaza yine gidicem gezdirin beniii?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar