Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #9101
    wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Haziran 2011
    Şehir
    istanbul / maltepe
    Motosikleti
    pani / 3colore
    cbr verıp c2vts almak ısteyen varsa ;

    http://www.techturkey.com/forum/otom...du-8189-a.html


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #9102
    casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Şubat 2010
    Alıntı spawn1984 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sercan aynı makinenin beyazı bizim salona geliyor spora, ama bi türlü sahibini yakalayamadım güzel alet benim favorim gsxr 600 abi
    Güzel motor ya şehiriçi eğlence hep var

  3. #9103
    Can Özcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Kasım 2011
    NC700X ile ilgili yorumlarını alabilir miyim? casillas00 sende eskiden supermoto kullanıyordun galiba. Önerin nedir baya aklımı çeliyor şu süpermotolar.

  4. #9104
    zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Alıntı casillas00 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün cıbırı arkadaşın nc700'ü ile aldattım pişman değilim

    http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...98107994_o.jpg
    Yorumların nedir?
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

  5. #9105
    cenkkara07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Haziran 2012
    Şehir
    Alanya
    Motosikleti
    TRACER900
    NC700x modelini 50km kadar kullandım bana zevk vermedi bizim motorlar daha hırçın 250cc olmasına rağmen bence nc serisi biraz cigersiz ama az yaktıgı gercek şahsi fikrim aynı paraya hatta daha ucuza xj6 diversion daha mantıklı
    teocan94 bunu beğendi.

  6. #9106
    izmirian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Haziran 2012
    Şehir
    İzmi
    Motosikleti
    Honda CBR 250r
    değerli arkadaşlar merhabalar neredeyse 15 yıllık bir motosiklet rüyasından sonra en sonunda dayanamayıp ikiteker dünyasına katıldım 250 cc lik bir motor ile tecrübe kazanmaya çalışıyorum mevcut motorum bir cross motor çok eğlenceli çok keyifli ancak ev işe arası ( bostanlı-tınaztepe) yaklaşık 35 km çevreyolu kullanarak giderken 250 lilk cross gerçekten yorucu oluyor. gerek rüzgar gerek motorun hızı (mak 100-110) gibi etkenler ile çevre yolunda emniyetsiz durumlar ortaya çıkabiliyor ayrıca şu anki motorum 300-500 km lik seyahatler için uygun değil o yüzden biraz daha seri bir cihaz istiyorum otomobilden gelen bir honda güvenim var bu ve bunun gibi bir sürür sebep ile cbr 250 almaya karar verdim ikinci motor olarak. elbette motor ile ilgili cbr kullanıcılarının ağzından yaşadıklarını tecrübelerini öğrenmek istedim bu sebep ile bu başlığı okumaya başladım ve...

    üzülerek söylüyorum ki ilk 70 sayfada bu konu ile alakalı hiç bir bilgi yok ...
    inanın hondanın sitesinde yada kataloglardaki bilgilere ihtiyaç yok çünkü bu bilgilere zaten buralarda var ve öte yandan oidipus kompleksli motosiklet kullanıcıların lastiği bilmemkaç milimetre ince yok efendim hyosung şöyle ninjanınki kalın bilmemkiminki büyük tartışmaları inanın benim durumumdaki kişilere hiç bir fayda sağlamıyor. bence bu başlıkta bu motosikleti kullanan kişilerin tecrübeleri karşılaştırkları sorunlar ve onları nasıl çözdükleri motorun avantajları dez avantajları vb gibi bilgiler olmalı 120 sayfa okudum ve üzülerek aradığımı bulamadım sıkılıp 440-450 arasına atladım baktım ki burada da durum aynı nc 700 değil cbr 250 bu başlık eğer yanılmıyorsam ?

    ayrıca birbirlerine internet üzerinden laf sokup birbirlerine üstünlük kurmaya çalışanları anlamıyorum kendi kişisel hırsları için benim gibi bilgiye aç insanların bu bilgiye ulaşmasını zorlaştırmaktan başka birşey yapmıyorlar.
    bu başlık altında toplam 130 sayfa yazı okudum ve üzülerek fikrimi belirtmek istiyorum daha iri daha kalın fanatikleri lütfen ninja ya da hyosung alsın nokta. ve bu başlıkta cbr şöyle tırt cbr böyle kötü yazmaktan vaz geçsin. keza 2. el suzuki fanatikleri yine onlara rica ediyorum bakın bu başlıkta diyor ki

    "Honda Honda CBR 250R (2011 Model) Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı" yani bu motoru kullanmış veya hali hazırda kullanan kişilerin görüşlerini içeren ve bilgilerini paylaştıkları başlık diyor.

    sonuç: motosiklet ile ilgili altın elbiseli adam , honda sitesi , türlü youtube videoları ve yabancı isteler hariç(ne yazık ki o sitelerde incelenen motor ile bizdeki cbr 250 ile farklar olması muhtemel) hiç faydalı bir bilgiye ulaşamadım 2-3 ay sonra ikince el bir cbr almak istiyorum ve bu başlık son bir haftada bana hiç yardımcı olmadı.

    şimdi ben ( ki bunun yapmayı hiç sevmem) bir başlık açıp honda cbr 250 almayı düşünüyorum bana bu konuda bilgi verir misiniz diye başlık açacağım ve birileri haklı olarak git bu başlığa bak arkadaşım diyecek (arkadaşım tabirini de hiç sevmem) ve ben yine başladığım noktaya geri döneceğim.

    siz değerli MD kullanıcılarından ya da moderatörlerinden ricam şu dur gelecekte lütfen konu ile alakası olmayan mesajlaşmalardan çekinelim. inanın burada bilmemne marka 600 cc lik bir makinanın nasıl gittiği biz cbr 250 meraklılarını hiç ilgilendirmiyor. nitekim o makineyi merak ettiğimde o motosiklet ile alakalı başlığa başvurmayı tercih ediyoruz. bu konuda duyarlı olacağınız için şimdiden sizlere teşekkür edederim.
    teocan94 ve ozzm bunu beğendiler.

  7. #9107
    wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Haziran 2011
    Şehir
    istanbul / maltepe
    Motosikleti
    pani / 3colore
    600cc olayına katılmakla beraber baslıgın faydasız olduguna tepkımı gosterıyorum.zıra cok fazla maddı-manevı tecrube akıtılıyor.gormemıs ya da dıkkat etmemıs oldugunuzu dusunuyorum.

    teknık bılgılerı harıc, sonradan yapılan ıslemler, ufak tefek cıkan arızalar-onarımları, pratık bılgıler, lastık tecrubelerı vs. ler bırcok sey konusuluyor arada.

  8. #9108
    metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Şubat 2009
    Şehir
    Afyonkarahisar
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Arkadaşlar var mı motorunu uygun fiyata satan? Haftaya İstanbul'dayım...
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

  9. #9109
    SonpoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Kasım 2008
    Şehir
    Mavişehir, İzmir
    Motosikleti
    -
    Alıntı izmirian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    .
    Öncelikle aramıza hoş geldiniz. Barış arkadaşımızın da dediği gibi, cbr 250r hakkında bir çok bilgi ve tecrube aktarıldı sayfalarımız da. Aktarımlarımızı yaparken, yaşadığımız anılardan yola çıkarak muhabbetimizi genişletiyoruz. Doğal olarak, motor hakkında direk bir bilgiye ulaşmak, kimi zaman zor olabiliyor.

    Ben sizi cbr 250r hakkında bilgilendirmek isterim.

    Öncelikle ben de motorumu almadan evvel, bir çok araştırma yaptım. En sonunda doğru kararı vererek cbr 250r tercih ettim. Peki gerçekten doğru bir karar vermişmiydim? Bence evet. Nedenlerine gelirsek;

    1. Motorumuz rakipleri arasında, ulaşılabilir bir fiyat etiketine sahip.
    2. Honda güvencesi ile her daim kafanız rahat.
    3. Yedek parça fiyatları, bayileri bile geldiği sıra satıcıları şaşırtmış. Neredeyse bir Çin'li motor kadar ucuz yedek parçalara sahip. Bu durum da motoru almak bir yana, bakım maliyeti de tüketicinin yanında.
    4. Motorumuz oldukça ekonomik. Kullanıcı arkadaşlar gerekli paylaşımları bu forum altında yaptılar. Fakat yine de size fikir vermesi açısından link paylaşımı yapayım <----> http://www.yakittuketimi.net/honda-cbr250r/5.
    5. Motorumuz genel yapısı itibari ile ilgi çekici. Yol da seyir sırasında veya duraklamalarım da, ilgi göstermeyen insan sayısı çok az.
    6. Cbr 250r, Barkının da dediği gibi (altın elbesile adam), 250'lik içinde en hızlısı değil. Fakat, torklu motoruyla sizi hiç bir zaman üzmeyecek bir güce sahip. Ben şahsen hızı seven bir insan olarak, beni sadece otoyollar da tatmin etmiyor. Fakat bu yazımdan motorun canına okuyorum, hep red line gidiyorum anlayaşına girmeyelim lütfen. Her insan gibi, arada fırsat buldukça, elbetteki limit denemelerim oluyor.
    7. Cbr 250r, marka itibari ile, sıkıldığınız da kolaycana elinizden çıkarabileceğiniz bir model olma özelliğini de taşımaktadır.

    Şimdi diyeceksiniz ki, her şey iyi hoşta! Yok mu bu aletin dez avantajları? Olmaz olur mu? Siz isteyin yeter ki .

    1. Öncelikle honda ne kadar önüne geçmeye çalışmış olsa da, üst devirler de moturumuz başlıyor titreyeme. Yanlız, bu titreşim olayını lütfen gözünüz de büyütmeyin . Bir çok kullanıcı arkadaş, bu olayın farkına bile varmamış olabilir .
    2. Motorumu almadan evvel, lastik konusun da bir kesim arkadaş, lastiklerin kötü olduğundan bahsetmişti. Buna sevgili Barkınımız da dahil. Ben de konuşulanlara uyarak, motorumu almadan evvel, michealin pilot activ lastiklerimi sipariş etmiştim. Motordan önce lastiklerim vardı yani :D. Lakin motorla kaynaştıkça, orjinal lastiklerin o kadar kötü olmadığına kanaat getirdim. Şunu da belirtmeliyim ki, ben sadece yaz dönemine denk geldiği için, kuru zemin performansını test edebildim. Islak zemin veya yağışlı bir havada, orjinal lastiklerin güven vereceğini hiç sanmıyorum. Ben yine de güvenliğime önem veren biri olarak, lastiklerimi 1.000 km. de, Michealin pilot activlerle değiştirdim. Değiştirdiğim de motorumun fren performansın da iyileşmeler oldu, yol tutuşum güzelleşti. Kısacası, lastik değişimini extra bir masraf olarak görebilirsiniz. Fakat bu extra masraf, size her türlü şartta, daha bir güvenle yol almanızı sağlayacaklardır.
    3. Bir çok arkadaşımız, ön camın titremesinden şikayetçi, bu olayda kendimi dışarda tutuyorum. Çünkü benim gözüme çarpan bir titreşim olmadı. Bana ait olmayan bu şikayeti de belirttikten sonra, geçelim dördüncü maddeye .
    4. 110-120 arası gayet stabil olan motorum, hızı arttırça başlıyor rüzgardan etikilenmeye. 130-140-150 km. hızlara tırmanırken, üstüne bir de hava esintiliyse, rüzgar motoru sağa, sola atma eğilimi gösteriyor. Bu hususta belirtmem gereken bir şey var. Ben uzun yolculuklarım da gerçekten çok rüzgarlı havalara denk geldim. Beni takip eden otomobiller de oldu. Onlarda rüzgarın kendilerini etkilediklerini sorduğum da söylediler. O yüzden bu konu da diğer arkadaşların da görüşlerini almak lazım.

    Sonuç:

    Fiyatıyla, satış sonrası kullanıcısını üzmeyecek bakım maliyetiyle, tatmin edici performansıyla, görünüşüyle derken, tercih edenleri kesinlikle üzmeyecek bir motor yapmış honda. Siz de cbr 250r'ı tercih ettiğiniz de, yazılarıma hak vereceksiniz.

    Yazılarıma ek yapan arkadaşlar mutlaka çıkacaktır. Ben kendi tecrubelerimden yola çıkarak size paylaşım yapmış bulunuyorum. İleri zamanlar da (kış'a doğru) üzülerekte olsa, motorumu büyütmek için satılığa çıkaracağım. Kim bilir, belki sizin almak istediğiniz zamana denk gelir ve en azından forumdan bir arkaşımıza satmış oluruz.

    Benden şimdilik bu kadar. Sormak istediğiniz bir şey olursa, elimizden geldiğince size ve diğer arkadaşlara yardımcı olmaktan zevk duyarım.

    Sevgi ve saygılarımla.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:52 ----------

    Alıntı wolrath adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı satışlar Barışım . Benim bir arkadaş bakınıyordu punto evo. Biraz zaman oldu görüşmedik kendisiyle. Kendisini arar sorarım. Olmadı yönlendiririm sana .
    wolrath ve ufukerkut bunu beğendiler.
    Önce emniyet, sonra hareket...

  10. #9110
    casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Şubat 2010
    Alıntı Can Özcan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    NC700X ile ilgili yorumlarını alabilir miyim? casillas00 sende eskiden supermoto kullanıyordun galiba. Önerin nedir baya aklımı çeliyor şu süpermotolar.
    Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yorumların nedir?
    Evet eski supermotom ile aynı hp tork değerlerinde ama 660 6 litre tüketiyordu nc'nin ortalası 3.5Litre.
    Kısa devir bantlı şehiriçi ve hafif uzun yola gelir bi alet Ama supermoto gibi hırçınlık beklemek boş honda mühendisleri kullanımı kolay ve eğlenceli bir motor yapmış öyle teker yapıyım felan malesef olmuyor

    Supermoto istiyorum dersen 250'den sonra alıcağım ktm 690SM yada ekonomik olsun çok fazla atraksiyon istemem dersen xt666x'de olabilir ki zevkine doyumsuz bir motor oda

    ---------- Post added at 23:23 ---------- Previous post was at 23:13 ----------

    Alıntı izmirian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    değerli arkadaşlar merhabalar neredeyse 15 yıllık bir motosiklet rüyasından sonra en sonunda dayanamayıp ikiteker dünyasına katıldım 250 cc lik bir motor ile tecrübe kazanmaya çalışıyorum mevcut motorum bir cross motor çok eğlenceli çok keyifli ancak ev işe arası ( bostanlı-tınaztepe) yaklaşık 35 km çevreyolu kullanarak giderken 250 lilk cross gerçekten yorucu oluyor. gerek rüzgar gerek motorun hızı (mak 100-110) gibi etkenler ile çevre yolunda emniyetsiz durumlar ortaya çıkabiliyor ayrıca şu anki motorum 300-500 km lik seyahatler için uygun değil o yüzden biraz daha seri bir cihaz istiyorum otomobilden gelen bir honda güvenim var bu ve bunun gibi bir sürür sebep ile cbr 250 almaya karar verdim ikinci motor olarak. elbette motor ile ilgili cbr kullanıcılarının ağzından yaşadıklarını tecrübelerini öğrenmek istedim bu sebep ile bu başlığı okumaya başladım ve...

    üzülerek söylüyorum ki ilk 70 sayfada bu konu ile alakalı hiç bir bilgi yok ...
    inanın hondanın sitesinde yada kataloglardaki bilgilere ihtiyaç yok çünkü bu bilgilere zaten buralarda var ve öte yandan oidipus kompleksli motosiklet kullanıcıların lastiği bilmemkaç milimetre ince yok efendim hyosung şöyle ninjanınki kalın bilmemkiminki büyük tartışmaları inanın benim durumumdaki kişilere hiç bir fayda sağlamıyor. bence bu başlıkta bu motosikleti kullanan kişilerin tecrübeleri karşılaştırkları sorunlar ve onları nasıl çözdükleri motorun avantajları dez avantajları vb gibi bilgiler olmalı 120 sayfa okudum ve üzülerek aradığımı bulamadım sıkılıp 440-450 arasına atladım baktım ki burada da durum aynı nc 700 değil cbr 250 bu başlık eğer yanılmıyorsam ?

    ayrıca birbirlerine internet üzerinden laf sokup birbirlerine üstünlük kurmaya çalışanları anlamıyorum kendi kişisel hırsları için benim gibi bilgiye aç insanların bu bilgiye ulaşmasını zorlaştırmaktan başka birşey yapmıyorlar.
    bu başlık altında toplam 130 sayfa yazı okudum ve üzülerek fikrimi belirtmek istiyorum daha iri daha kalın fanatikleri lütfen ninja ya da hyosung alsın nokta. ve bu başlıkta cbr şöyle tırt cbr böyle kötü yazmaktan vaz geçsin. keza 2. el suzuki fanatikleri yine onlara rica ediyorum bakın bu başlıkta diyor ki

    "Honda Honda CBR 250R (2011 Model) Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı" yani bu motoru kullanmış veya hali hazırda kullanan kişilerin görüşlerini içeren ve bilgilerini paylaştıkları başlık diyor.

    sonuç: motosiklet ile ilgili altın elbiseli adam , honda sitesi , türlü youtube videoları ve yabancı isteler hariç(ne yazık ki o sitelerde incelenen motor ile bizdeki cbr 250 ile farklar olması muhtemel) hiç faydalı bir bilgiye ulaşamadım 2-3 ay sonra ikince el bir cbr almak istiyorum ve bu başlık son bir haftada bana hiç yardımcı olmadı.

    şimdi ben ( ki bunun yapmayı hiç sevmem) bir başlık açıp honda cbr 250 almayı düşünüyorum bana bu konuda bilgi verir misiniz diye başlık açacağım ve birileri haklı olarak git bu başlığa bak arkadaşım diyecek (arkadaşım tabirini de hiç sevmem) ve ben yine başladığım noktaya geri döneceğim.

    siz değerli MD kullanıcılarından ya da moderatörlerinden ricam şu dur gelecekte lütfen konu ile alakası olmayan mesajlaşmalardan çekinelim. inanın burada bilmemne marka 600 cc lik bir makinanın nasıl gittiği biz cbr 250 meraklılarını hiç ilgilendirmiyor. nitekim o makineyi merak ettiğimde o motosiklet ile alakalı başlığa başvurmayı tercih ediyoruz. bu konuda duyarlı olacağınız için şimdiden sizlere teşekkür edederim.
    Burda insanlar bilgi paylaşıyor sorunlarını dertlerini yazıyor bu motor ilk motoru olan oluyor teorik olarak yada mekanik olarak yardım istiyor bilenler yardımcı olmaya çalışıyor.Yeni arkadaşlıklar doguyor şu topiclerde tanışıp hepsi farklı motorlara geçip arkadaşlğını sürdüren insanlar var nitekim benimde çok.
    Burası cbr250 topici diye başka motordan bahsedilmez diye bir ibare yada uyarı görmedim istediğim motordan bahsederim buna kimse karışamaz rahatsız oluyorsa şikayet butonunu kullanır. Yada görmemezlikten gelir.
    pol@ris, cenkkara07, RuzgarSA ve 4 diğerleri bunu beğendiler..

  11. #9111

    Üyelik
    26 Nisan 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    kardeş bilgiye çok açsan google var , açarsın takır takır deneyimleri okursun, 1 milyon tane yabancı forum var oradan oku, ingilizcen yoksa google translate var ordan çevir, burada manyak gibi sürekli kendi motorumuzla ilgili fikir görüş beyanı mı yapıcaz... güzel bir giriş yapmışsın dedim ne düzgün yazmış adam, ondan sonra saçmalamışsın resmen... o zaman shoei kask kullananlar başka kaskla ilgili fikir beyan etmesin, veya aldığı yeni bir kaskı bize söylemesin, ne de olsa burası shoei başlığı... olm bak git. gif diyorum ....
    tugfox bunu beğendi.

  12. #9112
    Yuce123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Kasım 2011
    Şehir
    Aydın Söke-İzmir
    Motosikleti
    2013 Honda Cbr 600f -- 2015 Honda Cbr 1000rr
    arkadaşlar şu yan çantalar bizim motorlarada olurmu.Ama artçıyı etkilermi bu çantalar peglere basmasında? deneyen varsa izlenimlerini yazarsa sevinirim.

    http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...I-pmu2111.html

    http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...T-pmu1039.html

  13. #9113

    Üyelik
    26 Mayıs 2012
    Şehir
    Eskişehir
    Motosikleti
    keeway matrix 150
    Bugün Anadolu üniversitesinde bayan kullanıcılı tricolour cbr gördüm o kişi bu forumdan mıdır ?

  14. #9114

    Üyelik
    27 Mayıs 2012
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Yamaha FZ6N
    Arkadaslar, simdi diyeceksiniz ac oku geri mesajlari ama istanbul anadolu yakasinda 1000 km bakimi nerede yaptirayim? kac lira maliyetle cikiyorduk?

  15. #9115
    wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Haziran 2011
    Şehir
    istanbul / maltepe
    Motosikleti
    pani / 3colore
    40 ta veren var 80 de cıhancan. servısın yazdıgı ıscılıge baglı degısıyor

    yer konusunda bısey dıyemeyecegım ıst ?!

  16. #9116

    Üyelik
    01 Nisan 2012
    Bin bakımında işçilik ücreti almıyorlar. Ama 2 lt motor yağı yazdıkları için benim 80 küsur tutmuştu, mototal'da yaptırmıştım. Bunun harici Hasanpaşa'daki servislerde yaptırabilirsin veya Ümraniye D&B motor'da, belki burda daha uygun fiyat çıkar. İki servisten de memnunum ben açıkçası, gerçi başka servise gitmedim .

  17. #9117
    cenkkara07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Haziran 2012
    Şehir
    Alanya
    Motosikleti
    TRACER900
    Alanyada 70e yaptırdım ben

  18. #9118
    HaydarBıçak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Haziran 2011
    Şehir
    İstanbul - Ümraniye
    Motosikleti
    cbr125r
    ümrabiye d b hondayı öneririm 3000 km de yağ değişimine gittim 35 liraya 1.5 litre yağ koydular işçilik almadılar.

    2500 km de yağ ne zaman değişecek diye sormaya gittiğimde hazır gelmişken bakalım motora dediler ve zinciri gerip yağlayıp motoru kontrol ettiler ve buna para almadılar.

    yaklaşımlarıda gerçekten çok güzeldi. ben memnun oldum ve öneririm.
    İkincilik kaybedenler içindir...

  19. #9119

    Üyelik
    27 Mayıs 2012
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Yamaha FZ6N
    Gungor'den aldim motoru, belki oraya gotururum ozaman.. sorarim tabi ne kadar tutacak diye size de haber ederim

    @baris, emanet yolda.. haber edecegim.

  20. #9120

    Üyelik
    26 Nisan 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    ben otosever'e götürdüm 65 tl verdim yanlış hatırlamıyosam, işçilik yazmıyor 2 lt yağ diyor 26x2 = 52 tl , yağ filtresi 10 tl falan bide tıpa conta falan 65-70 civarı işte...


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler