Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #141
    Re_math - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ağustos 2006
    Şehir
    ankara,antalya
    Motosikleti
    Caracal
    merhaba arkadaşlar ben dayanamayıp aradım ank. daki honda bayisini,ank. da tek bayi var,gelin yüz yüze görüşelim telefonda olmaz dediler(onu da anlamış değilim ,alt tarafı fiyatı söyleyeceksin birde peşin olmazsa ne kadar vade yaptığını falan,bir de telefonu açan benim sanki onlarmış gibi az konusuyolar,neyse)bende atladım arabaya gittim bayiye. fiyatı 3250 dediler, bu arada arkadaşlar zamanınız olursa ruhsatı kendiniz yapın karlı cıkarsınız. motoru deneyebileceğimi söylediler ancak bende ehliyet yoktu ki tam o sırada bir kurye ark. geldi denemek istediğini söyledi. motordan çok memnun kaldığını , onu şaşırttığını,vites geçişlerini sorduğumda neredeyse sorunsuz olduğunu söyledi. neyse onların yalancısıyım. ancak ben bugün gördüğüm bir şeyi söylemek istiyorum size motorun arka tekerleğe giden kısmında gözle görülür bir şekilde dış kaynak var, sanki bizim burdaki hasan ustaya yaptırmışlar gibi, her ne kadar bayide ki satıcı bana 1000 rr mıydı tam hatırlamıyorum ama onda da buna benzer bir şey olduğunu gösterse de ve de dış kaynağın daha iyi oldğunu söylesede, şaşırdım açıkçası. bu arada fiyatların 4000 ytl ye kadar çıkacağını söyledi, ama bu süreç ne zaman olur bilmiyorum. ben motoru beğendim eğer bizimkileri ikna edebilirsem inşallah almayı düşünüyorum ama ne zaman alırım onu kestiremiyorum. kim bilir belki ilk izlenimleri yazanlardan biri de ben olurum.
    Motosiklet hakkında bildiğim bir şey var o da hiç bir şey bilmediğim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #142
    ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Temmuz 2006
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    BEnce de parası olan düşünmesin yane...Nie kasıyorsunuz ki bu kadar.Pazarlığı buradakiler ile yapmıyorsunuz gidin bayideki adam ile görüşün üstüne binin sürün eğer böle bir ihtimaliniz varsa...Oturun masaya adam akıllı pazarlığını yapın ve alın motoru..fiyatı aşağı yukarı belli.sitede 3250 yazıyor..Bundan yukarı ve plaka masrafları 90ytl sanırım bi yerde yazıyordu tek tek bayiden istemeyin 200-250ytl istiyorlar...Sıkı pazarlık yapın 3150 alırsınız motoru 90ytl plaka 10ytl benzin gelir size 3250'e motor...Daha da fazla telden buradan fiyat öğrenmek bence akıl karı deil..Bayiye gidin binin üstüne...
    AKIN FİDAN

  3. #143
    piyade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Haziran 2005
    Şehir
    izmir
    sakın çan çin çon almayın aklınızda olsun diye söylüyorum...sonra benim gibi yarı yarı ya zarar la satarsınız 1.5 sene sonra aman diyeyim size arkadaşlar.

  4. #144
    clint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mart 2006
    Şehir
    İstanbul
    Alıntı piyade adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok memnunum Çok.
    Valla Piyade memnuniyetine sevindim, umarım ben de memnun kalırım. Arkadaşlar, bugün motoru aldım nihayet, yarın teslim alıcam hayırlısıyla. Kırmızı CBF 150cc ilk motorum oldu. Bunca zaman bekleyişin meyvesi Honda'ya kısmetmiş.

    Bugün kalktım siz ucuz dediniz diye, taa Cevizli bayiine kadar gittim ve maalesef 3,450 fiyat çekti. Geçen hafta 2.900'e verdik, bu hafta zam geldi dedi. üstelik sitede 3.250 yazmasına rağmen, peşine bile indirim falan yapamayacağını söyledi. Boşuna debelendim pazarlık için. (Sabahtan başka bir bayii de 3.500 demişti telefonda)

    O sinirle kalktım geriye Kadıköy'e geldim. Eğer 3.250'den anahtar teslim bulursam gözü karartıp alacam dedim. Ve buldum ama tek kalan kırmızıyı. Ve zaten renk takıntım yok, neticede ilk motorum ve Honda. Siyahın zamlı fiyattan geleceğini duyunca (laf aramızda, bayii kimseye söleme dedi, o yüzden bayii adını yarından sonra topic açınca sölerim) daha fazla zam yemeden aldım kırmızıyı. Umarım bundan sonrası için herşey iyi olur. Artık buradaki tecrübeli arkadaşlardan bol bol tavsiyeler alırız. İzlenimleri ancak bir kaç güne yazabilirim. Ama içim bir tuhaf oldu yav, bir Çin malı cruiser düşünürken, şimdi Honda aldık. Şaşkınım ama motosikletim oldu nihayet ve sevinçliyim de tabii.
    Darısı başınıza, ancak benim bir öngörüm var, bu alet çok kısa zamanda 4000 ytl'nin üstüne çıkacak gibime geliyor, alacaksanız daha fazla beklemeyin derim.
    Bayiideki satış elemanı, cg125'den kesinlikle daha iyi bu alet yeni teknoloji dedi. ve ondan ucuz getirildi, tabii ki zam olacaktı, o fiyat tanıtım fiyatıydı dedi, haberiniz ola.

    Alıntı piyade adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bırakın kılı tüyü yünü adamlar esaslı bir zam giydirmeden alın , sonra alcam diye çok uğraşırsınız.

    Valla katılıyorum, daha önce çok yaşadım. Hem de Çinliler için. Bir arkadaşta CBF500 var ona sordum, o da Honda'nın yeni getirdiği modellerde hızlı bir zam politikası vardır, ay sonuna bırakma dedi. Bir çok kişi hemen al, ay sonunu bekleme dedi ve bugün herşeye rağmen (tüm kararsızlığım ve kışa rağmen) aldım.

    Darısı olmayanların başına, ama çabuk olun derim.


    Bu arada buradan Megan66 ve Metehan'a teşekkür ederim, kararsızlığıma rağmen fikirleriyle destek oldular. Saygı ve sevgiler!
    "Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)

  5. #145
    Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Nisan 2005
    Şehir
    IstanbuI Beylikdüzü
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı caberli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hay alah ya bu cok kotu oldu bız fıyatı ındırmeye calısırken honmda cıkardı bu cok kotu oldu arkadaslar bence bu motor bu fıyatta kalamaz fıyatını 4000 ytl ye cıkacagını soyleyenler var kı zaten sanırım bu motorun hakkı da 4000 ytl cıvarıdır bence honda nırden 1000 ytl zam yerıne yavas yavas zam koyacak mesela her ay gıbı bılem ne dusunursunuz
    arkadaşım sizin gibi insanlar bu kafada olduktan sonra adamlar 5000 de yaparlar motoru , neymiş hakkı 4000'miş zaten neye göre hakkı 4000 piyasa fiyatlarına göremi yoksa diğer markaların attığı kazığa göremi yoksa , piyasadaki fiyatlar zaten kazık , az önce honda şirinevleri aradım bir hafta önce 2900 dedikleri motora şimdi 3500 diyolar niye bu zam diyorum onlar tanıtım motorlarıydı o yüzden diyolar , yani o zaman iyi giydirmiyoduk size şimdi iyi giydiricez gelin bakalım kucağa diyolar özetle....söylemek istediğim bişey söyleyecekseniz eğer 40 kere düşünün 1 kere diyin unutmayın bayilerde izliyolar bu forumları.....

    Alıntı caberli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardes ben ybr yı 3 ay sayıkladım resmen babm tamam dedı alalım dedı bayıtle 3000 ytl ye anlastık ama sımdı ben vazgectım sebep cbf150 bı kıtapta soyle yazıodu ''bırseylerı kazanabılmek ıcın baska bırseylerden vazgecmelsın'' ben cbf150 ıcın ybr den bıle vazgecmısım dusun artık kararım kesın abi ısterse 4000 ytlye cıksın alacam ama o zaman uzulurum babmın halıne
    yani kendi cebinden çıksa üzülüceksin babanın cebinden çıkınca üzülmüceksin ilginç....siz böyle verin gazı honda'ya bravo bravo...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

  6. #146
    caberli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Eylül 2006
    Şehir
    izmir/buca
    Motosikleti
    CBF150-PULSAR 200NS-NC700X-WOLF125-DOMİNAR

    Yaw sen ne dıon ya

    bana bak sevgılı kardesım konusurken bıraz dıkkatlı konus ne o kucaga oturma falan..tabı uzuluoz hepımız uzuluoz ama dıkkat et ben fıat artana kadar hakkı su artsın falan demedım arttıktan sonra konustum ayrıca yazdıklarımı ıyıce anlamadan mesaj atma ayrıca buyazadıkların yuzunden forumdan atılabılırsın bıraz daha dıkkatlı olsan ıyı olursun bızde ıstemıoz zam gelmesını ama ona buna da laf atmıoz oncekı sayfaları okursa fıyatın yukslecegını soyleyen ve hakkının 4000 ytl oldugunu soyleyen vardı gıt ona mesaj at
    ''Güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir dünya istiyorum."

  7. #147
    MEGAN66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Mart 2005
    Şehir
    İSTANBUL/Esenyurt
    Motosikleti
    WR250R Gelincik
    Bilooo Diyecek kelime bulamıyorum, seni tebrik ederim, duygu ve düşüncelerinle aynı fikirdeyim, fiyatın günden güne artasının ne gibi mantıklı bir açıklaması olabilir, yada tüketici olarak nasıl hak veririz. Hak ver, hakkını alırsın. 4.000 ytl ve üzerine fiyatı çıkarır ise sevgili honda türkiye, avucunu değilde neresini yalar ben bilmem, bana sormayın! Ağır yazdım ise yorumda yapmayın.

    caberli bu yazı içinde neden işine gelmeyen tarafı çekip çıkartıyorsun? Geri kalan nerde? Benim senden farkım ne? Neden bu yazılanlar beni üzüp kızdırmıyor, arkadaş haklı kucak mucak olayı eleştirilecek olay değil, gerek de yok.
    Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
    İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
    Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam

  8. #148
    caberli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Eylül 2006
    Şehir
    izmir/buca
    Motosikleti
    CBF150-PULSAR 200NS-NC700X-WOLF125-DOMİNAR

    yaw ne yapayım

    yaw gormuomusun MEGAN66 kardes adam bana vermıs verıstırmıs hatta az daha benı honda nın adamı olmakla suclayacak yaw ama neyse olur boyle seyler ortam gergın ben bı adım atıom ve uzatmıom bu konuyu zaten burası kavga yerı degıl ama herkes soyledıklerıne bıraz daha dıkkat etsın bende buna dahılım tabı
    ''Güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir dünya istiyorum."

  9. #149
    MEGAN66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Mart 2005
    Şehir
    İSTANBUL/Esenyurt
    Motosikleti
    WR250R Gelincik
    ''Güçlünün haklı olduğu değil haklının güçlü olduğu bir dünya istiyorum!!!'' caberli bunu demişsin imzanda, o zaman ona göre hareket et. Müşteri KRALDIR. Üret müşteri yok, sat, kime?
    Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
    İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
    Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam

  10. #150
    piyade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Haziran 2005
    Şehir
    izmir
    düz yol da 110 daha 125 km de

  11. #151
    Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Nisan 2005
    Şehir
    IstanbuI Beylikdüzü
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı caberli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bana bak sevgılı kardesım konusurken bıraz dıkkatlı konus ne o kucaga oturma falan..tabı uzuluoz hepımız uzuluoz ama dıkkat et ben fıat artana kadar hakkı su artsın falan demedım arttıktan sonra konustum ayrıca yazdıklarımı ıyıce anlamadan mesaj atma ayrıca buyazadıkların yuzunden forumdan atılabılırsın bıraz daha dıkkatlı olsan ıyı olursun bızde ıstemıoz zam gelmesını ama ona buna da laf atmıoz oncekı sayfaları okursa fıyatın yukslecegını soyleyen ve hakkının 4000 ytl oldugunu soyleyen vardı gıt ona mesaj at
    arkadaşım sen söylemiyomusun alıntı yaptığım yazında ''bence zaten hakkıda budur'' diye şimdi de günah mı çıkarıyosun ha fiyat arttıktan sonra söylemişsin ha artmadan önce ne farkeder çocuk gibi senle atışıcak da değilim , forum kurallarını senden iyi biliyorum unutma 2 seneye yakındır üyesiyim bu sitenin , söylemek istediğim yazdıklarıza biraz dikkat edin sırf yazmış olmak için yazmayın bu kadar....
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

  12. #152
    MEGAN66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Mart 2005
    Şehir
    İSTANBUL/Esenyurt
    Motosikleti
    WR250R Gelincik
    Alıntı piyade adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    düz yol da 110 daha 125 km de
    üstad, maliye bakanlığı klavye vergisi çıkarmadı, ama şimdilik, yani tuşlara dilediğin gibi basabilir, bilgi ihtiyacı olanlarıda bilgilendirebilr, mübarek kandil gününde/gecesinde sevaba girersin
    Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
    İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
    Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam

  13. #153
    caberli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Eylül 2006
    Şehir
    izmir/buca
    Motosikleti
    CBF150-PULSAR 200NS-NC700X-WOLF125-DOMİNAR

    ewet tıpsız olabılır

    ewet tıpsız olabılır cunku bu gorecelı bır kavram sana gore tıpsız olabılır begenmeyebılırsın de zaten cogu kımsenın cbf150 nın tıpıne vuruldugunu zannetmıyorum ama kardes yazılan azıları okumadıyssan bıle ben sana soyleyeyım bak kısaca
    cbf150:honda,150cc,100 km 2 litre civarı yakıt(kı bu oldukca hesaplı),fıyatı ucuz,1. el,pıysada pu fıyata bulacagın cok guzel 2.el motorların kalıtesını bılemiıyorum ama bu fıyata bu motor su anda pıyasada rakıpsız dıyoruz ama sen baska seyden bahsedıyorsun sevgılı kardesım cbf150 güzeldir bosver 2. eli al cbf yi kullan ortalama 100000km gıdecegını soyluyolar yakıtı da az konforlu vede sessız dıolar daha ne dıyeyım
    ''Güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir dünya istiyorum."

  14. #154
    piyade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Haziran 2005
    Şehir
    izmir
    tekrar ediyorum düz yol da 110 km/s motor daha 125 km de.
    selamlar

  15. #155
    caberli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Eylül 2006
    Şehir
    izmir/buca
    Motosikleti
    CBF150-PULSAR 200NS-NC700X-WOLF125-DOMİNAR
    kades bısıy soylıcem kullanım klavuzunda rodaj dan falan bahsetmıomu msla ybrnın kullanım klavuzunda rodajda ıken 80 ı gecme yazıodu maasallh bu motorla rodajda 120 yapılıo bu neden boyle??

    yok pardon oyle yazmıo sımdı baktım
    ama herkes en azından 80 ı gecmemelısın dıo ama sız cbf150 ıle 1110 yapıonuz bı zararı omazmı

    Sevgili Kadeeslerim Ben Cikiorum Hepiniz Kadir Gecesi Mubarek Olsun
    ''Güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir dünya istiyorum."

  16. #156

    Üyelik
    06 Mayıs 2006
    4 000 ytl yi aşacak durum bunu gösteriyor
    [B][COLOR="Magenta"][CENTER]Motorunuzu arkanızda anneniz varmış gibi kullanın hep:wiinkk:[/CENTER][/COLOR][/B]

  17. #157
    PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Temmuz 2006
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    caberli ve ilk motorunu almak isteyen arkdaşlar bu motor hakkında ilk mesajlarıma bakın yine aynı şeyleri yazıcam

    Eger bu motosiklet 3.5oo ün altında olursa süper olur diye yazmıştım.Ve fiyatı 3.250 miş 3.45o olsa bile piyasada bu fiyata alınabilecek en iyi motor bence.

    Bunları 2 ay motor araştıran biri olarak soylüyorum.cbf150 yi 4ooo ytl olmadanda almanızı tavsiye edrim kışın sürmeyecekseniz kapatırsınız yazın gelecek zamlardan kurtukursunuz

    haa 4ooo ytl olursada tercihiniz ybr olsun

  18. #158
    piyade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Haziran 2005
    Şehir
    izmir
    hiç bişey olmaz yapıştır gittsin korkak alıştırma motoru

  19. #159
    Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Nisan 2005
    Şehir
    IstanbuI Beylikdüzü
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı piyade adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hiç bişey olmaz yapıştır gittsin korkak alıştırma motoru
    tamam sen öyle söyledinya bundan sonra ilk alıcam sıfır motoru yapıştırıcam meraklanma....
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

  20. #160
    caberli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Eylül 2006
    Şehir
    izmir/buca
    Motosikleti
    CBF150-PULSAR 200NS-NC700X-WOLF125-DOMİNAR

    nolur zam yapma honda

    Alıntı MORFiNcik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    4 000 ytl yi aşacak durum bunu gösteriyor
    honda nolursun ben bayramdan donuncaye kadar zam yapma nolursun bayramdan donunce alcam bak valla kuserım bayramda zam yaparsan biliyorum su anda hondanın bı adamı veya bırden cok admı bu forumu takıp edıuodur sevgılı honda aılesı oncelıkle kadır gecenız mubarek olsun hatta bayramınız da sımdıden mubarek olsun nolursunuz zam yapmayın sonra bakın ben kabul edıom cbf150 4000 yltlıktır baska kabul edenlerdde var ama onemle belırtırım sevgılı honda 50 ytl daha zam yaparsan valla mıllet ybr ye doner soylemıs olayım ha bısey daha acaba ındırım yaparmısınız bu zam cok ani olduda bakın ısınızı ogretmek gıbı olmasın ama bıraz ındırım yaparsanız mıllet acaıp yumuscak hazır dusmusken alalım dıe ve sızde surumden kazanacaksınız valla yanı ben honda olsam bı bayram ındırımı yapardım mılletın zaten gözu korktu 4000 ytl olacagına da ınanmaya basladılar bence sız gercekten bı ındırım yapın tavsıye edılen ındırım 200 ytl valla bak honda cok ıse yarar benım fıkrımce neyse karar sızın



    sevgılı mt cı kardeslerım aklıma gelen fıkrımı paylastım belkı delılık ama ben buunu boyle mubarek bı geccede kardeslık ıcın barıs ıcın guzellık ıcın yaptım en azından elımden gelenı yaptım
    ''Güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir dünya istiyorum."


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler