Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #33261

    Üyelik
    09 Mayıs 2013
    Şehir
    İstanbul - Beykoz
    Motosikleti
    CBF 150' idi. İnşallah yenisine az kaldı.
    Alıntı vezir100 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu sabah sakaryada hafif yağış vardı. Güzelce asfaltlanan oturmuş yollar tam kaymalık yani.
    Brenim durolarla viraja hafifçe girerken ön arka kaymaya başladı, ayaklarımla yola vura vura ancak dengeyi sağlayabildim.
    Sonuç artık virajdan 100m önce hızımı nerdeyse 30a kadar düşürüyorum. motoru eğerek değil de gidonu çevirerek dönücem nerdeyse.
    Tırsak bir motor sürücüsü oldum ben :(.

    Ah honda ah 100lira fazla alsaydın da michelin taksaydın şu motora ne olurdu sanki ..
    Duroları tek işe yaradıgı nokta o. Tırsak motosiklet sürücüsü yaratmak. Benim geçenlerde başıma bi geldi. Bir süre çok korkak kulladım motoru. Hobi olarak kullandıgım için, yerlerin kurulugundan emin olmadıktan sonra kesinlikle marşa basmıyorum. Sizin de yapmanız gereken o maalesef. Yağış varsa motoruuzdan uzak durunuz. Allah kaza bela vermesin.
    Muhammed Karayama
    542 718 0324
    0 RH (+)


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #33262

    Üyelik
    02 Ocak 2013
    Şehir
    Caddebostan
    Motosikleti
    CBF250 2006 ==> CB150 2009
    Eğer motor temiz bakılmışsa ve 10.000-15.000 km arasındaysa civatalardaki boya renkleri duruyordur. Motoru muhafaza etme şartlarına bağlı olarak 20.000km-30.000km kadar durabilir.
    Orjinal zincir dişli seti 20.000km eğer adam temiz bakmışsa 30.000-40.000km kadar dayanır.
    Debriyaj balatası ve buji 20.000-30.000km dayanır. (Debriyaj balatası kullanıma göre değişir.)
    Vites pedalı ve braketlerdeki basamak lastikleri 30.000-40.000km dayanır. (Nemli şartlara çok mağruz kalırsa bu değer değişebilir


    Yukarda yazılanlar doğrumu sizce

  3. #33263
    cd0345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Temmuz 2011
    Şehir
    İSTANBUL-KARTAL
    Motosikleti
    12" CBF 150
    Alıntı Garip1701 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hüseyin güzeeelce bir konu aç. ama anlaşılır düzgün konu başlığı aç..

    CBF150 kullanıcıları İftar yapalım mı gibi


    ve ondan önce yer mekan seç. şuda şurda yapacağız..git konus. yemek kola bilmem ne ne kadar olacak ortalama..

    güzzzel bir organizasyon yap.. katılan olacaktır. amaaa nerde yapacan o var.. gidip gebze sınırında bir yer bulma da tam ortada olsun ( istanbul için diyorum )

    baktık güzel birşey yaptın, Mehmet ( permatiq59 ) halil93(eski motorumun sahibi ) ve ben atlar gelebiliriz belki.
    tamamdır abi yarın bu işi araştırıp organize etmeye çalışacağım

    kısaca aklımdakiler şudur

    istanbulda karşıda hiç bi yeri bilmem etmem o yüzden anadolu yakası ve güzel bi yer olsun hem motorlar için rahat hem sonrası için ve lezzetli olsun istiyorum o yüzden daha önceki motor etkinliklerindede kullanılmış olan ve işinin ehli uzunlar kebap sahil şubesi (pendik) diye düşünüyorum

    http://www.uzunlarkebap.com.tr/sahilCafe.asp

    fiyat listesi burada var benim sık sık gittiğim bi yer öyle kıytırık bi yer değil karşıdan buraya kebap yemeye gelenler var kişi sayımıza göre fix menü konuşabilirim

    mesela çorba + porsiyon adana + meşrubat (ikramları saymıyorum köz biber ezme vs vs.) 15 tl gibi bi rakam oluyor dahada aşağı çekmeye çalışırım kişi sayısana bağlı konuşacağım

    zaten böyle bi organizasyonu şehir dışı gelecek arkadaşların uygun olduğu bi tarihte düzenlemek istiyorum ( ethem abiyi ve tekirdağdan sizi kesin bekliyorum salim abi nihat abi vs. tüm cbf çiler olur inşallah

    bakalım detaylar daha sonra

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 03:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:50 ----------

    Uploaded with ImageShack.com

    Uploaded with ImageShack.com

    arkadaşlar satışa gelen arakadaş budur
    gitaryolcusu, Garip, ethemm76 ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

  4. #33264

    Üyelik
    09 Mayıs 2013
    Şehir
    İstanbul - Beykoz
    Motosikleti
    CBF 150' idi. İnşallah yenisine az kaldı.


    3-5 defa aklımdan geçen, ve yine aklıma gelen bir rota. : google'ın 344 km biçtiği mesafeyi yolumu kaybederde uzatırmıyım ki acaba

    Bi keresinde kadıköy tarafından ümraniye tarafına dönecekken, çıkışı kaçırıp tabelalara da hiç dikkat etmeyince kendimi çamlıca gişelerde bulmuş, samandıra çıkışına zor atmıştım.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 05:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:59 ----------

    Alıntı cd0345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamamdır abi yarın bu işi araştırıp organize etmeye çalışacağım

    http://www.uzunlarkebap.com.tr/sahilCafe.asp


    bakalım detaylar daha sonra[COLOR="Silver"]

    Bende hafta sonu kavramı yok. Vardiyalı işte oldugum için, etkinliklerde gün ve saat önem arz ediyor. Tahmini bir tarih ayarlanana kadar takipteyim.
    Muhammed Karayama
    542 718 0324
    0 RH (+)

  5. #33265
    vabisciler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Mart 2011
    Şehir
    antalya
    Motosikleti
    cbf 150 . fiesta 1.6 tdci ghia.detroit fuller.
    evet motorumun yakıtı çok ideal şekilli güzel ama artık bir saatten sonra her insan gibi benimde gönlüm kaymıyor değil. inazumayı bayağı araştıryorum millet öve öve bitiremiyor ama elinden çıkartanda çok aslında 11 lira bu motora verene kadar 13 liraya felan git fazer al gsr600 al değilmi. yakıt beni üzer diye ondanda korkuyorum.

  6. #33266
    NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mayıs 2006
    Şehir
    Istanbul, Tekirdağ
    eger gelirin cok iyi degilse 4 silindir pek akil kari degil.. o fiyatlara er6 falan bulunabilir. yakiti da makuldur. ama ben de olsam inazuma derim..

  7. #33267
    ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ekim 2007
    Şehir
    Kocaeli-İzmit-Yeşilova
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı Cruzer27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eğer motor temiz bakılmışsa ve 10.000-15.000 km arasındaysa civatalardaki boya renkleri duruyordur. Motoru muhafaza etme şartlarına bağlı olarak 20.000km-30.000km kadar durabilir.
    Orjinal zincir dişli seti 20.000km eğer adam temiz bakmışsa 30.000-40.000km kadar dayanır.
    Debriyaj balatası ve buji 20.000-30.000km dayanır. (Debriyaj balatası kullanıma göre değişir.)
    Vites pedalı ve braketlerdeki basamak lastikleri 30.000-40.000km dayanır. (Nemli şartlara çok mağruz kalırsa bu değer değişebilir


    Yukarda yazılanlar doğrumu sizce
    Bu kriterleri tamamen doğru adleder ve 2. el bi motor almaya veya bakmaya bu beklentilerle gidersen, yanlış olduğunu görürsün. Zaman zaman 40-50 bin km deki motorun 10-20 bin km deki motordan daha iyi olduğunu görebilirsin.

    Misalen. Motor 20 bin km dedir. Devamlı şehir içinde kullanılmıştır. 40 bin km de, ağırlıklı olarak uzun yolda kullanılan bi motora aynı saat, hatta belki daha bile fazla, sürüş yapmış ve güneşe, dış ortamların deforme edici olumsuzluğuna maruz kalmış olabilir. Yüksek km deki motor düşük km deki motordan daha iyi saklanmış olabilir, yine aynı posizyonla karşılaşırsın. Mesela yüksek km deki motor şehir içine pek girmemiş, düşük km li motora nazaran çok daha iyi koşullarda güneş gösterilmedne saklanmış olabilir.. Dolayısıyla grenajlar, plastik aksam vb olarak düşünüldüğünde yüksek km li motorun durumu düşük km li motorun durumuna göre daha sağlıklı olabilir.

    Yine aynı şekilde.. deb. balatası kullanıma, dur kalk yoğunluğuna, deb. kullanım sıklığına göre 15 binde de bitiren de gördüm. 70-80 bin giden de gördüm. Dolayısıyla deb. balatası için kesinlikle .... km de biter. değişim ister demek kesinlikle yanlış.

    Vites pedalı braketleri için de basamak lastikleri içinde aynı şeyi söyleyeceğim. 30 bin km mesela, ağırlıklı olarak uzun yolda kullanılan bir motorun peglerine 20 saat basılmış olabilir..Ama uzun yol pek görmemiş, devamlı düşük hızlarda kullanılmış bi motorun yine 30 bin km de misal veriyorum 40-50 saat sürüş yapılmış ve dolayısıyla pegleri aynı km de olan diğer motora göre daha fazla aşınmış olabilir. kullanılmış ve deforme olmuştur. Vatandaşın motoru daha 10 bin km de, devamlı işe gidip geliyor, iş yeri oto parkında gölge açık alan yok, kendisine bi branda atayım üstüne güneş bari görmesin demiyor, motorun halini dış aksamın güneşin etkisiyle yarattığı deformasyonu görseniz 10 bin değil 100 bin sanırsınız.. Ufak bi örnek.

    Buji kullanım ve kitapçığa göre değişim aralığı 8 binde bir dir. Kullanım kalitesine göre buji ömrü artmaz veya kısalmaz.

    Orjinal zincir dişli kiti de tamamen kullanım kalitesi ve motorun şehir içi girme yoğunluğu (bol vites değiştirme ve fazla dur kalk yapılması) gibi kriterlere göre ömrü farklılıklar gösterir. Benim tespitin, sert kullanıldığı ve çoklukla şehir içi kullanım yapıldığı taktirde 20-25 bin km aralığında zincir gerdirme payı bitiyor ve etik olarak doğru olan da bu bence, dişlilerle birlikte değişmesi gerekebiliyor. Ama kaliteli bi kullanımla fazla şehir içi de görmediyse.. 40-50 bin km leri rahatlıkla grup olarak görüyor..

    Dolayısıyla bu tespitlerin be doğru olduklarını pek sanmıyorum.. Bu gün en değerli şey tanıdık bildikten, hangi şartlarda nasıl kullanıldığını bildiğin bi kullanıcıdan motor almak ama ne yazık ki bu da her zaman kısmet olmuyor.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:06 ----------

    Arkadaşlar, çok yakın bi akrabama, temiz, servis bakımlı, kronik yağ yakması varsa da kabul edilebilir değerlerde, ilk bakıldığında, incik boncuk incelemeden temiz izlenimi verebilecek mahiyette temiz cbf 150 arıyoruz, Bütçeyi biraz yükselttik. 3500-3800 aralığında bütçemiz var.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------

    Alıntı gitaryolcusu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim motor 2000km merdivenlerini çıkarken, 2500deki yağ değişimi için ethem abinin daha önceki sayfalarda belittiği Castrol Power Racing 10w-50 yağı kendim alıp gideceğim servise. Uygundur değil mi ?
    Mobil tam tam sentetik 15w-50 de alabilirsin, hangisine ulaşabilirsen al. Bu yağ da kullandığım ve çok kaliteli cbf için yazın mükemmel bi seçenektir. Hangisine ulaşabilirsen castrol veya bu, onu al. Fiyatları ortalama olarak aynıdır.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:12 ----------

    Alıntı cd0345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamamdır abi yarın bu işi araştırıp organize etmeye çalışacağım

    kısaca aklımdakiler şudur

    istanbulda karşıda hiç bi yeri bilmem etmem o yüzden anadolu yakası ve güzel bi yer olsun hem motorlar için rahat hem sonrası için ve lezzetli olsun istiyorum o yüzden daha önceki motor etkinliklerindede kullanılmış olan ve işinin ehli uzunlar kebap sahil şubesi (pendik) diye düşünüyorum

    http://www.uzunlarkebap.com.tr/sahilCafe.asp

    fiyat listesi burada var benim sık sık gittiğim bi yer öyle kıytırık bi yer değil karşıdan buraya kebap yemeye gelenler var kişi sayımıza göre fix menü konuşabilirim

    mesela çorba + porsiyon adana + meşrubat (ikramları saymıyorum köz biber ezme vs vs.) 15 tl gibi bi rakam oluyor dahada aşağı çekmeye çalışırım kişi sayısana bağlı konuşacağım

    zaten böyle bi organizasyonu şehir dışı gelecek arkadaşların uygun olduğu bi tarihte düzenlemek istiyorum ( ethem abiyi ve tekirdağdan sizi kesin bekliyorum salim abi nihat abi vs. tüm cbf çiler olur inşallah

    bakalım detaylar daha sonra
    Vardiyeli çalışıyorum, ama bu organizasyon, önümüzdeki 2 hafta içinde düzenlendiği taktirde gelme imkanım olabilir, gelmeyi çok isterim.
    Garip ve cd0345 bunu beğendiler.

  8. #33268

    Üyelik
    09 Mayıs 2013
    Şehir
    İstanbul - Beykoz
    Motosikleti
    CBF 150' idi. İnşallah yenisine az kaldı.
    Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

    Mobil tam tam sentetik 15w-50 de alabilirsin, hangisine ulaşabilirsen al. Bu yağ da kullandığım ve çok kaliteli cbf için yazın mükemmel bi seçenektir. Hangisine ulaşabilirsen castrol veya bu, onu al. Fiyatları ortalama olarak aynıdır.
    Kışın kullanacagımı zannetmiyorum zaten abi. Castrol 4 mevsimdi sanırım. Artık hangisine ilk ulaşırsam.
    Muhammed Karayama
    542 718 0324
    0 RH (+)

  9. #33269
    ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ekim 2007
    Şehir
    Kocaeli-İzmit-Yeşilova
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı gitaryolcusu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kışın kullanacagımı zannetmiyorum zaten abi. Castrol 4 mevsimdi sanırım. Artık hangisine ilk ulaşırsam.
    Aynen, castrol Power Racing 10w-50 4 mevsim kullanılabilir.

  10. #33270
    KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Nisan 2009
    Şehir
    İzMiR- EşReFPaŞa-BoğaZiÇi
    Motosikleti
    Kawa Z750
    ethem bu 2011 sonrasındakilerde arka dişli eski kasalara göre farklıydı değilmi? bi hatırlatırsan sevinirim. saygılar.

  11. #33271
    cakturkc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Nisan 2011
    Şehir
    Yalova
    Motosikleti
    Cbf 150
    Değerli arkadaşlar benim bu sele kilidinde sorun var herhalde.Az önce depo kılıfını takıyım dedim açmaz olaydım.15 dkka uğraştım.Sele kilidi bir türlü kilitlenmiyor.Sonunda çok sertçe bastırdım kilitledi.Her seferinde aynı durum açmaya korkuyorum.Mekanizma çalışıyor.Yağı falan tamam ama kilitlemiyor güç uygulamadıkça.

  12. #33272
    KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Nisan 2009
    Şehir
    İzMiR- EşReFPaŞa-BoğaZiÇi
    Motosikleti
    Kawa Z750
    en arka kısmını tık diye avuç içiyle vur kapanır o zaten iki yüklenince sele esniyor sonrada hep açılacakmış gibi oluyor çok randumanlı bişi değil yani.
    cakturkc bunu beğendi.

  13. #33273
    cd0345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Temmuz 2011
    Şehir
    İSTANBUL-KARTAL
    Motosikleti
    12" CBF 150
    Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vardiyeli çalışıyorum, ama bu organizasyon, önümüzdeki 2 hafta içinde düzenlendiği taktirde gelme imkanım olabilir, gelmeyi çok isterim.
    abi ayarlamaya çalışacağım vardiyalı çalışan herkese uyar inşallah

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:23 ----------

    evet arkadaşlar olayı kaba hatlarıyla açıklıyorum

    pendik sahil uzunlar kebap şubesinde ayın 28 i veya 4 ü diye düşünüyorum zaman olarak

    menü veya indirim yapmıyorlar malesef. tahminimce en fazla 20-30 kişi olunur artçılar filan bende 30 kişi olarak konuştum malesef tek masa olmayacak ancak 2-3 masa yapılabiliyor ama 15 kişi civarı tek masa yapılabiliyormuş.

    adamlar çok tutuluyor hafta içi bile her akşam full dolular 2-3 gün önceden rezerve gerekiyor biz grup olacağımız için en az 1 hafat önceden haber vermemiz lazım diye düşünüyorum

    fiyatlar şu şekilde

    adana-urfa 10tl tavuk şiş 9 ciğer şiş 12 et şiş 12

    çorba 4yada 5lira

    ayran 2 su 1 sanırım

    tatlı isteyenlerde 6 lira kaymaklı künefe harika ;) (isteyen sufle dondurma ve sarma fıstıklıda yiyebilir

    yani tatlıyı saymıyorum kafamdaki menü şu

    çorba+adana-urfa+ayran yada meşrubat + su = 18 tl civarı bi rakam çıkıyor herkes tamam mıdır konuyu açıyorum birazdan?
    Garip, gitaryolcusu, ethemm76 ve 2 diğerleri bunu beğendiler..
    Güçte kalabilmek için beygir gücünde hata yapma.

    Herkesten hızlı sürmen,yalnız süreceğinin garantisidir...

  14. #33274
    ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ekim 2007
    Şehir
    Kocaeli-İzmit-Yeşilova
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı KaPTaNHaSaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ethem bu 2011 sonrasındakilerde arka dişli eski kasalara göre farklıydı değilmi? bi hatırlatırsan sevinirim. saygılar.
    Evet eski kasaların arka dişlisi 42 t, yeni kasların 43 t, ve yeni kasa cbf sahiplerinin 43 t arka dişlilerini, 42 t ile değiştirmelerini tavsiye ediyorum. Bende dahil olmak üzere değiştirenler çok memnun.

  15. #33275
    hunter84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Mayıs 2012
    Şehir
    ----
    Motosikleti
    Bajaj Dominar UG & Mondial Drift + 93 PX 200
    Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet eski kasaların arka dişlisi 42 t, yeni kasların 43 t, ve yeni kasa cbf sahiplerinin 43 t arka dişlilerini, 42 t ile değiştirmelerini tavsiye ediyorum. Bende dahil olmak üzere değiştirenler çok memnun.

    42t takdımızda devır ne kadar fark edıyor acaba

    bide cumartesı motoru 2000 km bakıma gıdıcem bu km de subap ayarı yaptıran varmı benım subaplardan ses gelıyor cunku bide 42t dıslıyı servıstemı taktırmak lazım garanti için ve ne kadar tutuyo bakım + dişli yaklasık olarak

    saygılar

  16. #33276
    ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ekim 2007
    Şehir
    Kocaeli-İzmit-Yeşilova
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı hunter84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    42t takdımızda devır ne kadar fark edıyor acaba

    bide cumartesı motoru 2000 km bakıma gıdıcem bu km de subap ayarı yaptıran varmı benım subaplardan ses gelıyor cunku bide 42t dıslıyı servıstemı taktırmak lazım garanti için ve ne kadar tutuyo bakım + dişli yaklasık olarak

    saygılar
    Süpab sesi varsa 4000 bakımı beklenmeden sübap ayarı yapılır sorun olmaz. servisine söyle. 42 t dişli değişimi garantiyi bozmaz. Serviste değiştirirler. Ellerinde 43 t vardır, 42 t yoktur, bilmem ama sen dışardan temin et, servise bakımında götür. Tek orj. arka dişli 30-35 tl olabilir. Tam bilmiyorum. 0,3-0,5 devir/dk seviyelerinde bi kazanım oluyor. Oran küçük gelebilir ama bu bişle motorun son viteste bu 43 t ye nazaran daha düşük devir kullanıyor olması demek. devri daha fazla düşüren daha farklı dişli seçenekleri var, fakat zor koşullarda, yolculu kullanım, köy, yolları dik bayırlar vb.. tork ve çekiş kaybı hissedilmeye başladığı için pek tavsiye etmiyorum.

  17. #33277

    Üyelik
    02 Ocak 2013
    Şehir
    Caddebostan
    Motosikleti
    CBF250 2006 ==> CB150 2009
    2 sene CBF 250 KISA SÜREDİRDE CBF150 kullanan biri olarak honda cbr 600 rr modeline kafayı taktım nasip olursa almayı düşünüyorum, Merak ettiğim konu ne gibi bir acemilik çekerim ?

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:28 ----------

    Alıntı cd0345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamamdır abi yarın bu işi araştırıp organize etmeye çalışacağım

    kısaca aklımdakiler şudur

    istanbulda karşıda hiç bi yeri bilmem etmem o yüzden anadolu yakası ve güzel bi yer olsun hem motorlar için rahat hem sonrası için ve lezzetli olsun istiyorum o yüzden daha önceki motor etkinliklerindede kullanılmış olan ve işinin ehli uzunlar kebap sahil şubesi (pendik) diye düşünüyorum

    http://www.uzunlarkebap.com.tr/sahilCafe.asp

    fiyat listesi burada var benim sık sık gittiğim bi yer öyle kıytırık bi yer değil karşıdan buraya kebap yemeye gelenler var kişi sayımıza göre fix menü konuşabilirim

    mesela çorba + porsiyon adana + meşrubat (ikramları saymıyorum köz biber ezme vs vs.) 15 tl gibi bi rakam oluyor dahada aşağı çekmeye çalışırım kişi sayısana bağlı konuşacağım

    zaten böyle bi organizasyonu şehir dışı gelecek arkadaşların uygun olduğu bi tarihte düzenlemek istiyorum ( ethem abiyi ve tekirdağdan sizi kesin bekliyorum salim abi nihat abi vs. tüm cbf çiler olur inşallah

    bakalım detaylar daha sonra

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 03:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:50 ----------

    http://imageshack.com/a/img843/2405/abw0.jpgUploaded with ImageShack.com

    http://imageshack.com/a/img41/1381/cyio.jpgUploaded with ImageShack.com

    arkadaşlar satışa gelen arakadaş budur
    Pazar günü için dragos sosyal tesislerin de yer ayırttık arkadaşlarla kişi başı 30 lira yalnız yemekler de gerçekten iyi şöyle diyeyim aynı menüler için üsküdar sahil tarafında iftar için 50 ile 60 lira istiyorlar gelicek olan varsa yer rezerve edebilirim ama yarından sonraya yer kalmaz çamlıcaya gidecektik ama 15 gün iftar için yer kalmadı dediler mecbur dragosa gideceğiz arkadaşlarla

  18. #33278
    egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Haziran 2009
    Şehir
    KÖTAYA
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Alıntı Cruzer27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 sene CBF 250 KISA SÜREDİRDE CBF150 kullanan biri olarak honda cbr 600 rr modeline kafayı taktım nasip olursa almayı düşünüyorum, Merak ettiğim konu ne gibi bir acemilik çekerim ?

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:28 ----------





    :
    Buna binerken




    Bir anda buna binmek gibi olur




    ama tecrüben yeterli eğer kendine hakim olurda 600RR ın çıkardığı o muhteşem sesin etkisinde kalmayıpta sağ elini iyi kontrol edersen kısa zamanda alışırsın hemen akıcı trafiğe çıkmayıp müsait yerlerde bi kaç gün alıştırma yaparsanda şayet dadından yinmez 600 RR
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

  19. #33279
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2010
    Şehir
    sakarya
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    herkeze iyi geceler
    bu aralar bilindiği üzere 2.el yüksek model cbf arıyordum araştırdığım da ise gördüklerime duyduklarıma çok şaşırdım
    adam 2 yıl binmiş 15000km yapmış ortalama lastik istiyor 1 yıl sonra muayene istiyor 30 tl ye bi ön cam takmış birde 50 tl ye koruma demiri pazarlık etmeye yanaşmıyor en az isteyen 4250 tl istiyor 50 tl indirim yapmaya yanaşmıyor
    bende kızdım gittim 4000 tl peşin verdim 900 tl yi de 6 taksit yaptım anahtar teslim 2013 mod sıfır km aldım
    2 el satmaya çalışan arkadaşlarda müşteri bekleye dursun milleti keriz sanıyorlar biz hiç bilmiyoruz motor işini sıfırı ne kadar 2 yaşında olanı ne kadar diye
    gitaryolcusu, ramizan83, SULH ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  20. #33280
    cd0345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Temmuz 2011
    Şehir
    İSTANBUL-KARTAL
    Motosikleti
    12" CBF 150
    Alıntı Cruzer27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 sene CBF 250 KISA SÜREDİRDE CBF150 kullanan biri olarak honda cbr 600 rr modeline kafayı taktım nasip olursa almayı düşünüyorum, Merak ettiğim konu ne gibi bir acemilik çekerim ?

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:28 ----------



    Pazar günü için dragos sosyal tesislerin de yer ayırttık arkadaşlarla kişi başı 30 lira yalnız yemekler de gerçekten iyi şöyle diyeyim aynı menüler için üsküdar sahil tarafında iftar için 50 ile 60 lira istiyorlar gelicek olan varsa yer rezerve edebilirim ama yarından sonraya yer kalmaz çamlıcaya gidecektik ama 15 gün iftar için yer kalmadı dediler mecbur dragosa gideceğiz arkadaşlarla
    dragosta güzel mekan aslında ama 20 kişilik yer varmı acaba ve menü tam olarak nedir?

    arkadaşlar bu arada konuyu açtım öğlen vaktiydi modaretör inceleyip yayınlanacak yazdı hala yayınlanmadı nedendir ?
    Güçte kalabilmek için beygir gücünde hata yapma.

    Herkesten hızlı sürmen,yalnız süreceğinin garantisidir...


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler