Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
09 Haziran 2009, 09:56
Seda adlı üyeden alıntı
Komple grinin meraklısı başka oluyor. Ankara'dan alıcı olursa aklımda bulunsun.
600F'ini VFR ile değiştiren İzmirli bir dostumda aynı şeyi söylemişti; torku, teknolojisi ve herşeyi ile memnun edebilecek bir makina fakat 600F'in sesinden vazgeçebilirsen demişti.
çok doğru söylemiş, sesden vazgeçmek bi mesele o nedenle fikrimi CBF1000 değiştirebilirim ama önce satmam lazım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:54 AM ----------
[/COLOR]
chopperrider adlı üyeden alıntı
sağol dostum,
epey iyileştim hatta bugün motora atlayıp şehirlerarası yol bile yaptım
özlemişim keretayı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:54 PM ----------
vfr güzel bi tercih ama ben şahsım için 600ften sonra olabilecek son sport touring olarak gsxr1300 den başka ışık göremiyorum ama yeni kasa ve beyaz inşallah
gsxr1300 çok süper bi makina
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Reklamlar
-
10 Haziran 2009, 00:36
Selam arkadaşlar, eşimle çıktığımız 10 günlük tatilin ardından İstanbul'a dönmüş bulunmaktayız. Bugün işe motorla geldim, oldukça özlemişim canavarı.
muzaffer1968 adlı üyeden alıntı
çok doğru söylemiş, sesden vazgeçmek bi mesele
o nedenle fikrimi CBF1000 değiştirebilirim ama önce satmam lazım
Hocam hayırlısı olsun, CBF1000 de, VFR de güzel makinalar
chopperrider adlı üyeden alıntı
hayırlısı olur inşallah. vfr kaç beygirdi bu arada. değer mi acaba epey bi fark vermeye. artıları nedir sence 600f e göre ??
VFR 107 beygirdi yanlış hatırlamıyorsam, ama ağırlık farkı da var arada, bizim motorlar 170 kg. , VFR'nin boş ağırlığı 227 kg. olması lazım.
Yani her türlü 600F daha seri ve spor bir motor VFR'den.
Ama VFR de tam bir sport touring. Hem oturuş pozisyonu, hem torku, hem yolcu konforu, hem de çanta ve aksesuarların takılabilirliği açısından.
Motoru V4 tipinde Vtec motor ve düşük devirlerde son derece ekonomik. Agresif kullanımdaysa hakkını sonuna kadar veriyor. Önemli teknolojik avantajlarından biri de, standart olarak sunulan ABS'li kombine fren sistemine sahip olması.
Yani kesinlikle yeni nesil bir motor.
Yalan olmasın ama parçalarının biraz daha pahalıca olduğunu duymuştum.
Benim bildiklerim bu kadar.
-
10 Haziran 2009, 21:42
Cbr 600 f kullanıcıları valla Allahın sevgili kullarısınız.Biz daha hayalde yaşıyoruz....
-
11 Haziran 2009, 09:34
gipsy_fire adlı üyeden alıntı
Cbr 600 f kullanıcıları valla Allahın sevgili kullarısınız.Biz daha hayalde yaşıyoruz....
En azından bi hedefin var....
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
11 Haziran 2009, 14:37
hasanpinar0537 hayırlısı olsun, sıkışıklığım yok. o nedenle müşteri çıkarsa satarım çıkmazsa binerim
oda güzel abi...
hayırlısı olsun...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
11 Haziran 2009, 15:02
fikrimi CBF1000 değiştirebilirim ama önce satmam lazım
ben resimlemeden zor bi sabah ciğerine anlaşırız
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
11 Haziran 2009, 15:46
demirgursel adlı üyeden alıntı
ben resimlemeden zor
bi sabah ciğerine anlaşırız
ciğer işi kolay, benim tanıdığım ciğerci var. hergün kedilere ciğer dağıtıyor, söylerim sanada versin
-
12 Haziran 2009, 19:19
arkadaşlar ybr 125 den 600f gecmeyi düşünuyorun 8 milyar param var ama sizce nasıl bi cihaz bunda orta ayakcakta gördüm sprort motorda orta ayakcak ne geziyor :d 600 rr ile farkı nedir arasında para farkı baya var çünkü
-
12 Haziran 2009, 19:27
gökhan32 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ybr 125 den 600f gecmeyi düşünuyorun 8 milyar param var ama sizce nasıl bi cihaz bunda orta ayakcakta gördüm sprort motorda orta ayakcak ne geziyor :d 600 rr ile farkı nedir arasında para farkı baya var çünkü
kullanıcısı degilim ancak serilik dısında ve kullanım rahatlıgı dısında cok fark oldugunu sanmıyorum...rr dan asagıda kaldıgını sanmıyorum serilikte...rr lara göre daha kullanıslı makinalar olduklarını biliyorum.Eger secersen dogru tercih olur bana göre 8 bin tl ye temizi bulman zor gibi gozukuyor bol şans
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
12 Haziran 2009, 19:29
bu paray döküntü bulursun, bence biraz daha biriktir iyisini al
-
12 Haziran 2009, 20:25
bence iyisini bulabilir 99 - 2000 olupta hala güzel olanları var. bende almayı düşünüyorum. sonuçta km fazla önemli deil.
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
-
12 Haziran 2009, 21:37
Sacrosanct adlı üyeden alıntı
bence iyisini bulabilir 99 - 2000 olupta hala güzel olanları var. bende almayı düşünüyorum. sonuçta km fazla önemli deil.
Aşağıdaki başlığı incelemenizi öneririm:
http://www.motosiklet.net/forum/mark...daki-fark.html
Bu arada, şahsi fikrim o paraya temiz ve modelli bir 600F bulamazsınız. Ne kadar sağlam bir motor olsa da, bunlar seri makineler olduğu için illaki yıpranmış olacaktır; ben güvenip de eski model ve kilometresi yüksek bir 4 silindir almazdım. O paraya bir GT650 filan düşünebilirsiniz belki?
-
12 Haziran 2009, 22:19
temiz bi 600f için 5 haneli rakamlara çıkmak şart.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
13 Haziran 2009, 02:22
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
13 Haziran 2009, 11:25
scuderia06 adlı üyeden alıntı
kullanıcısı degilim ancak serilik dısında ve kullanım rahatlıgı dısında cok fark oldugunu sanmıyorum...rr dan asagıda kaldıgını sanmıyorum serilikte...rr lara göre daha kullanıslı makinalar olduklarını biliyorum.Eger secersen dogru tercih olur bana göre 8 bin tl ye temizi bulman zor gibi gozukuyor bol şans
inceledeim 600f ile 600rr arasında fark yok benim icin 600f daha uyumlu çünkü sahir icinde cok biniyorum 8 bin tl ben araştırdımda fazla icime sinmedi cok km ve eski model temizini bulsan bile tat vermez bi kere alıyorsun almışken temizini alalım diyilmi
bu paray döküntü bulursun, bence biraz daha biriktir iyisini al
tm biriktirmeye başladım
arkadaşım valal bu 4 silindirli motor bi masraf acınca cok para tutuyor 1,2 milyar fazla ver iyisini alırım sende öyle yap bence
dreamdark adlı üyeden alıntı
Aşağıdaki başlığı incelemenizi öneririm:
http://www.motosiklet.net/forum/mark...daki-fark.html
Bu arada, şahsi fikrim o paraya temiz ve modelli bir 600F bulamazsınız. Ne kadar sağlam bir motor olsa da, bunlar seri makineler olduğu için illaki yıpranmış olacaktır; ben güvenip de eski model ve kilometresi yüksek bir 4 silindir almazdım. O paraya bir GT650 filan düşünebilirsiniz belki?
gt650 inceledim ama hondayı tutmaz sesi yeter cok güzel motor ama 10,11 tl vermen lazım
arakdaşlar bi sorum daha olacak bu 600f de orta ayakcak var viraja yatınca sorun olmazmı sizce
-
13 Haziran 2009, 22:15
arakdaşlar bi sorum daha olacak bu 600f de orta ayakcak var viraja yatınca sorun olmazmı sizce
sorun olmaz hem o orta sehpayı asfalta sürecek kadar motoru yatırmak anca pistte olur kaldı ki ondan önce pegler yere sürter zaten.
-
14 Haziran 2009, 00:37
-
14 Haziran 2009, 00:40
saolasın anladım tşk
merhaba gökhan bir şey sorcaktım ybr ile kac km yol yaptın birden 600 luk bir motora binmek kolay olmicak senin için...
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
15 Haziran 2009, 20:18
topik yukarı
-
15 Haziran 2009, 20:26
son sahibi olacaksa sorun değil doğru söylüyorsun.
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler