Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #9601
    vejihi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mayıs 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Kawasaki ninja 250r, Honda CBR 600FA, Yamaha MT-07
    Biz de bu haftasonu Hüseyin kardeşimle (ortohnt82) bir Merzifon - Amasya- Samsun gezisi yaptık. Bir gezi yazısı hazırlmak isterdim ama ikimizde motor sürerken durup fotoğraf çektirme işini o kadar beceremiyoruz ki maalesef beraber yaptığımız hiçbir gezide ayrı başlık açacak kadar malzeme çıkmıyor.

    Oysa formuda bakıyorum 25 km'lik yolu 250 fotoğrafla ölümsüzleştirebilen arkadaşlar var. Gerçekten onlara gıpta ediyorum. Biz hakikaten bu işlerden o kadar anlamıyoruz ki her durduğumuzda "ya yine hiç fotoğraf çekmedik" diye konuşurken bile fotoğraf çekmek aklımıza gelmiyor.

    Neyse geziyle ilgili kısa bilgiler vereyim:

    2 gün içinde toplam 1001 km yol yapmışız.

    Aldığım benzin 300 TL'nin biraz üzerinde. Litresi ortalama 5 TL desek 60 litre gibi bir bezin sarfiyatım olmuş. Bu da 100 km'de 6 litre gibi bir rakama denk geliyor.

    Şehirlerarası yollarda hızımız genelde 150 ile 240 arasında değişti. Her molada birbirimize "ufak ufak gidelim acelemiz yok" desek de yaklaşık 5 dakika sonra benzin deposunun üzerine yatmış vaziyette bulduk kendimizi. Sadece radar kokusu aldığımız yerlerde 120 gibi rakamlara indik ve sadece radarı gördüğümüzde 90 km/s hızda ilerledik.

    Bu tempoya göre bence yakıt oldukça makul. Şunu da söyleyeyim Hüseyin'in r6 da hemen hemen aynı yaktı. O güce göre onun sarfiyatı daha da makul.

    Bütün beceriksizliğimize rağmen çekebildiğimiz bir kaç fotoğrafı paylaşayım:

    Amasya'ya tepeden bir bakış:




    otoban molası. O kadar rüzgar vardı ki fotoğraftan sonra motorlar düşmesin diye gidip yanlarından durduk.


    çaktırmasa da arkada göl var


    Yolda biraz tartıştılar, ortam gergin


    son olarak da Amasya manzarasına karşı kendimi teşhireyim


    Çok güzel gezi oldu, aslında tam gezi de denemez çünkü amaç gezmekten yer görmekten çok motor sürmekti hep. Biraz da bu yüzden fazla fotoğraf yok.
    Koskaca Samsun'a gidip de deniz kenarında motorların bir tane fotoğrafı olmaması da bunun kanıtı herhalde, tabi biraz da bizim kerizliğimizin... Çünkü hass*tir fotoğraf çekmedik dediğimizde Samsun'dan 130 km uzaktaydık...

    Herkese güzel, kazasız sürüşler...
    seigen, ömer2, wolrath ve 5 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #9602

    Üyelik
    19 Ocak 2014
    Şehir
    ELAZIĞ
    Motosikleti
    YAMAHA YZF R6
    merhabalar arkadaşlar elinde (çıkma)160/60/70 lastik olan warsa bana buradan mesaj atsın yada internet üzerinde satın alabileceğim bir site warsa yazarsa iyi olur sahibnden.com 'a baktım bulamadım...

  3. #9603
    vejihi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mayıs 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Kawasaki ninja 250r, Honda CBR 600FA, Yamaha MT-07
    Bu arada söylemeyi unuttum ama ÇOK ÖNEMLİ arkadaşlar:

    Motosikletle Çorum'a gitmeyin! Çorum'dan geçmeyin! Gideceğiniz yerin yolunun üzerindeyse yolunuzu değiştirin, uzatın hiç farketmez ama Çorum'a uğramayın. Gidecek arkadaşınız varsa sırasıyla şu yolları deneyin;

    Mantıklı açıklamalarla ikna etmeye çalışın,
    İkna olmazsa harita üzerinden alternatif yollar gösterin,
    Kabul etmezse duygu sömürüsü yapın (beni seviyorsan, senin için azıcık değerim varsa ya da hakkımı sana helal etmem gibi...)
    Hala diretiyorsa ona kötü davranın, hakaretler edin, gururunu kırın, onuruyla oynayın.
    Tüm bunlara rağmen ikna olmuyorsa bırakın ne hali varsa görsün diyeceğim de eğer sizin için gerçekten önemli biriyse, kafasına sert bir cisimle vurup etkisiz hale getirin, baygınken gidip motorunu satın, parasıyla onun adına bireysel emeklilik hesabı açın, bu şekilde faydalı olmayı falan deneyin ne bileyim...

    Bugüne kadar yaptığım binlerce kilometre yolda karşılaştığım tehlikelerin 8 katının 6 fazlasını 15 dakikalık Çorum geçişinde yaşadım...
    Çorum'lular enteresan insanlar gerçekten, mesela 3 şeritli dağ yolunda (2 çıkış 1 iniş) arabayı sollayan arabayı sollayan araba gördüm. Dağ yolu, hani virajlar falan... Sanırım karşıdan araba gelmeyeceği ona yukarıdan bildiriliyor.

    Aynı yolun inişinde yol 2 şeride düşüyor, 1 çıkış 1 iniş. Kör noktada 40 km/s ile giden kamyonu sollamaya 43 km/s ile çıkan toroslu amca yüzünden yolun sağındaki mıcırlı kısma daldık. Yanından geçerken sarf ettiğim küfür dağarcığımın en nadide parçalarına karşılık olarak sadece boş gözlerle suratıma baktı. Hiçbir tepki, mimik (korku, üzüntü, telaş hatta sevinç, mutluluk) yok sadece boş bakan gözler(dinleyiniz: limp bizkit - behind sığır eyes). Sanırım ne yaptığının farkında değildi. Şu an yaşıyorsa, hala kulaklarının çınlamasının sebebi benim...

    Yaklışık 3 dakika sonra dağdan inip düzlüğe çıkıyoruz ama yol hala 1 gidiş 1 geliş. Bizim şeridimizde çok fazla araba yok, dağın bitmesiyle de doğal olarak biraz hızlanmışız 110 - 120 km/s gibi bir süratle ilerliyoruz. Karşıdan gelen büyükbaş, geldiğimizi göre göre araba sollamaya çıkıyor, O hızla yapacak başka bir şey olmadığından yine sağdaki mıcırlı kısma dalıyorum ve santimlerle yanımdan geçiyor. Bu sefer bende de tepki yok tabi, arkamdaki yusuf'la ilgileniyorum, yalnız işin ilginç tarafı benim yanımdan geçip sağındaki arabayı geçmesine rağmen kendi şeridine geçmeyip yaklaşık 300 - 400 metre arkamdan gelen Hüseyin'in de yanından kıl payı geçiyor. Resmen herifin Pazar günü zevki motorcu biçmek..

    Bunun üzerinden yaklaşık 2 dakika sonra şehir içinde, 4 yol ağzı bir kavşakta, kırmızı ışıkta en önde durmuş ışığın yanmasını bekliyoruz. Yine trafik sıkışık falan değil her istikamete giden bir kaç araba var yalnızca. Işık bize yeşil yanıyor, biz ışığın yeşil olduğunu görüp vitesi bire takıp hareket ediyoruz (bu gereksiz gibi görünen ayrıntıyı aradan geçen süreyi belirtmek için yazıyorum.) Hareket edip 15 metre ilerledikten sonra önümüzden 2 araba kullanan davar kıl payı geçiyor. Yani yaklaşık olarak onlara kırmızı ışık yanmasından 6-7 saniye sonra...

    Bu kadar kısa sürede atlattığımız bunca tehlikeden sonra soluğu ilk bulduğumuz benzincide alıyoruz. Hem biraz soluklanalım hem de ailelerinizi arayıp helalleşelim diye... Benzincide pompacı arkadaşlarla muhabbet ederken yanımıza 1.4 tüplü megane'ı ile gelen arkadaş, Çorum'dan Ankara'ya 40 dakikada gittiği konusunda ısrar ediyor (mesafe 240 km). O kadar ısrarcı ki pompacı arkadaşla birbirlerine küfürleşip ayrılıyorlar. (Yarın bir vurulma haberi okuyabiliriz.) Ha bu arada atlamayalım çok önemli bir ayrıntı depoyu 97 oktan ile doldurduğunu belirtiyor.

    Bu kadar yazıyı niye yazdım ben de bilmiyorum, ama açıkça görüldüğü üzere güzel vatanımın her köşesi cennet, bütün vatandaşları birer melek... Ama yine de bardakta dolu taraf arayacak olursak, yabancı meslektaşlarımla konuşurken artık benim de ülkem ile ilgili övüneceğim bir şey var: "Sizin teknolojiniz ileri olabilir ama bizim memleketin sığırları bile sizin ürettiğiniz arabaları kullanıyor..."

    Son olarak, okumaya üşenenler için özet geçeyim: ÇORUM'A MOTORLA GİTMEYİN, GİTMEYE CÜR'ET EDENLERE ENGEL OLUN!!!
    ömer2, ExTReMa, wolrath ve 7 diğerleri bunu beğendiler..

  4. #9604
    wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Haziran 2011
    Şehir
    istanbul / maltepe
    Motosikleti
    pani / 3colore
    vejihi alemsin ya
    yazıların cok akıcı-neselı.normalde uzun yazıları hemen gozumle zaplarım,sen de duraksıyorum nedense
    keske fotografcılıgın da oyle olsa :D gercı ıyıkı degıl, bıze yer kalmaz yazıların kadar ıyı olursa
    saka bı yana,cok zevklı bır gezı olmustur emınım kı.gorebıldıgımız kadarına da, elınıze saglık ;)

  5. #9605
    forza46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ocak 2011
    Şehir
    İzmir
    çok keyifliydi Çorum hakkında yazılanlar :D
    bi sorum olacak, plakalık altta olduğu için polis, radar vs hiç sorun olmuyor mu?

  6. #9606
    vejihi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mayıs 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Kawasaki ninja 250r, Honda CBR 600FA, Yamaha MT-07
    Beğeni ve yorumlar için teşekkürler arkadaşlar...

    Plakalık yol boyunca sııntı olmadı, tabi Hüseyin, yolu ve nerede radar olabileceğini bildiği için ona göre sürdük. Zaten polisi/radarı farketmesek bile onların plakanın katlanmış olduğunu farkettikleri an her şey için çok geç olmuş oluyor.

    Tabi benim plaka kabak gibi ortada olduğu için benim ceza yemiş olma ihitmalim var, bunu da önümüzdeki günlerde anlayacağız.

    Bir de bildiğim kadarıyla plakasız dolaşmanın bile cezası radar cezasına göre oldukça az. Yani kesinlikle öyle yapın demiyorum sadece kanunlarımızdaki güzellikten, vatandaşa hizmetten bahsediyorum; hem bence ülkemizin en güzide ve seçkin kurumunun üyeleri olan polis memurlarımıza her durumda yardımcı olmamız lazım, hatta onlar bizi çevirmese bile her gördüğümüzde yanlarına gidip "abi var mı bir hatam, varsa söyle cezamı önce ben kendim vereyim" diye sormamız, onlardan helallik alıp yolumuza öyle devam etmemiz lazım, ne kaybederiz ki en fazla 5 dakika? Kazanımlarımızın yanında bir hiç...

    Bu arada arkadaşlar biraz taksit taksit oluyor, kusura bakmayın, ama hükümetimizin bizlere en büyük armağanı olan yollarımızla ilgili bir mevzu daha var:

    Hepimiz yaşadığımız şehirlerde yeni yapılan yol ya da kaldırımların hemen yanına asılan "Asfaltınız/kaldırımınız hayırlı olsun! Bilmemne belediyesi..." yazılarına aşinayız. Buna bir şekilde alıştık tamam. Görgüsüzlük mü? Yok canım kesinlikle değil ne alakası var. Gelişmiş ülkelerde kaldırım ve yol yapmak bildiğiniz gibi vatandaşın görevidir, her pazar günü halk ellerine kazmayı, küreği, çimentoyu, zifti alır ve el birliğiyle yollarını yapmaya koyulur. Ne mutlu ki bizim ülkemizde devletimiz bu yükü vatandaşlarının omuzundan almış ve onlara çooook cüzi paralar karşılığı yollar ve kaldırımlar yapmaktadır. Kendisine de bildiğiniz gibi yine çooook küçük miktarlar ayırır, sadece karınlarını, gözlerini doyuracak kadar...

    Dediğim gibi buraya kadar tamam buna alıştık. Ama gördüğüm kadarıyla yollarımızda yeni bir trend baş göstermiş. Yeni dökülen asfaltın üzerine yağlı boya mı artık nasıl bir maddeyse, onla, trafik uyarı ve işaretleri koyuyorlar. Kavşağa yaklaşıyorsun, hoop bir bakıyorsun yerde sarı bantlarla hızını düşürmen için çekilmiş çizgiler. Biraz ilerisinde yerde yine boyayla "YAVAŞ" yazısı. Gerçekten de sadece ileri demokrasilerde görülebilecek süper bir uygulama, kabul, ama sanırım gözden kaçan bir şey var; o yere çekilen bantların ve boyaların üzerinde durmak mümkün değil? Bir rahat bırakmıyorlar ki yavaşlayasın? Motoru aldığımdan beri ABS'nin çalıştığını test edebildiğim yegane alanlar buralar. Kavşağa yaklaşıyorum, sarı bantları görünce hafif frene dokunuyorum "tak tak tak" ABS, frenden elimi çekip az ilerde tekrar dokunuyorum "tak tak tak" ABS, YAVAŞ yazısının üzerine denk gelmişim, yine freni bırakıyorum hop bir yazı "HALA YAVAŞLAMADIN???", lan bir bırakmadın ki yavaşlayayım? Az bi huzur ver... Muhtemelen bu da yüce devletimizin, araçlarımızın sistemlerinin çalışıp çalışmadığını test etmemiz için bize sunduğu bize hizmet. Aksi zaten düşünülemez.

    Yalnız Çorum dedik ya, Çorum'da olay biraz daha farklı. Orda başka bir boyut var... Süper bir dağ yolu var, yeni yapmışlar, böyle dağları taşları delmişler duvarlar yapmışlar, asfalt şahane (en azından görüntüsü). Tam diyorsun ki "oh be yıllardır arayıp da bulamadığımız yol, lastiklerin yanakları da azıcık asfalt yüzü görsün!" Ama tabi ki devlet bunu diyeceğini de düşünmüş. Zaten sen kimsin ki devletin bunu akıl edemeyeceğini düşünüyorsun?! Viraja girmeden, yere bildiğimiz klasik sarı bantları döşemiş. Eyvallah, dedim ya alıştık. Az daha gidince, sana renkli parıl parıl boyalarla gitmen gereken hızı söylüyor "50". Hafif bir ürperme geliyor çünkü viraja girmek üzeresin. Bir şekilde hızını ayarlamayı başarıp giriyorsun, motor yatmış kafan ve bakışların gideceğin yerde ama o da ne virajın içinde renkli boyalarla viraj olduğunu belirten sanatsal çalışmalar. Hani şu viraj levhaları var ya adamlar onu virajın içine, asfalta çizmişler. Resmen eski insanların mağraya resim çizmeleri gibi asfalta resimler yapmışlar. Adeta gelecek nesillere kültürel bir miras, süper fikir! Ama, lan ben zaten virajdayım, dönüyorum bana daha neyin haberini veriyorsun ki? Bi müsade et de döneyim? Dünyanın hangi ülkesinde virajdayken virajda olduğunu haber veren bir sistem var? Bu mükemmel sistem kendiiğinden varolmuş olabilir mi? Kafamda deli sorular...

    Arkadaşlar yol kenarında gördüğünüz bütün levhaları adamlar asfalta resmetmiş. Dev hizmet! Şaka ya da abartma yok bunların hepsi gerçek ve üzerlerinde iki üç kere arka tekerleği kaydırdım. Allahtan asfaltı öpmedim ama bunun tek sebebi şansım. Ha tabi bir de devletin kullandığı ve bizim aklımızın ermeyeceği düşmeyi engelleyen teknolojiler...

    Gerçekten fantastik bir ülkede yaşıyoruz arkadaşlar kıymetini bilelim bence, mesela bir Alman öyle mi? Adam viraja giriyor, nasıl çıkacağını virajın çıkış açısını adı gibi bilebiliyor. Bizde girdiğin açıyla dönüş/yatış düzeltmesi yapmadan çıkabileceğin viraj yok gibi. Tüm yol boyunca Lunapark heyecanı, üstelik bunun için ekstra para bile ödemiyoruz sadece verginin vergisinin vergileri! Hem zaten malum ülkemiz deprem bölgesinde 5-10 yılda bir deprem oluyor, kalanını da ulu devletimiz deprem adı altında topladığı vergilerle tamamlıyor. Üstelik de, dediğim gibi, cüzi, sadece karınlarını doyuracak kadar miktarı kendilerine ayırarak...

    Tabi buradan 800TL'lik asgari ücretle yoksulluk sınırının 3 kat altında yaşam mücadelesi verip, "ya abi adamlar o kadar yol yaptı!" diye oyunu esirgemeyen kardeşime teşekkürlerimi de borç bilirim. Onun da katkısı büyük, sonuçta yollar, kaldırımlar hepimizin o da bu yollar/kaldırımlar sayesinde, her ne kadar toplu taşımayı bile 3 kere hesap edip kullanabilse de, daha az aşınma olması sebebiyle ayakkabısını 2 değil 3 sene kullanabiliyor? HAMDOLSUN.

    Yine çok uzattım farkındayım, ama hükümetimizi övmeye doyamıyorum ne yapayım, yıllardır o kadar doluyum ki bir başladım mı duramıyorum hep övmek hep övmek istiyorum. Evde, arkadaşlar arasında övmek bana artık yetmiyor, bağıra çağıra sokaklarda meydanlarda övmek geliyor içimden, kahretsin!

    Bu kadar yazıyı okumaya üşenp hızlıca son satıra gelenler için yine bir özet yapayım: ÇORUM'A MOTORLA GİTMEYIN, MÜMKÜNSE HİÇ GİTMEYİN!
    ortohnt82, ExTReMa, CBR-125 ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

  7. #9607

    Üyelik
    01 Nisan 2012
    Plaka çıkarma işi çok kolay çıktı. Ya randevu alıp gittim, dilekçe, cüzdan ve ruhsat fotokopisiyle. Polis basım fişini hemen verdi zaten. 300 mt ötede de 12,5 tl'ye plaka bastırdım. Honda servis de takmak için ücret almadı .

    Şansıma mı böyle oldu bilmiyorum da, yok muayene, yok muamele ücreti 40 tl, toplam 100 tl diye yazanlar var internette de, öyle olmadı.

  8. #9608
    wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Haziran 2011
    Şehir
    istanbul / maltepe
    Motosikleti
    pani / 3colore
    dün nöbette detaylı temizlik yapayım dedim.girmedigim delik kalmadı
    akira(emre) sagolsun gazyagı ıle de arka dıslı ve zıncırı kız gıbı yaptım
    finishi hızlı cila sonrası sılıkon sprey ıle yaptık

    *bu arada bugun eve donerken kayıp durdum,yerımde duramadım :D koltuğu fazla temızlemısız







    ortohnt82, marefb, vejihi ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  9. #9609
    vejihi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mayıs 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Kawasaki ninja 250r, Honda CBR 600FA, Yamaha MT-07
    Benim de kendime, bizim depoya bi nobet yazmam gerek. Benim motor hiçbir zaman bu kadar temiz olamiyor maalesef.
    ortohnt82 bunu beğendi.

  10. #9610
    marefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Haziran 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    1299 Panigale
    Bu forumlar tarafından şişirilmiş motosiklet ustalarına dikkat edin.Özellikle bu site tarafından yağlanıp bağlanan ustalar var.Beş para etmez işçiliğe sahipler motora angel far takıcak bir elektik tesisatı çekmiş görenler şok oldu allah korusun motor alev alırdı dediler.İsmi lazım değil ama içine 3 harfli kaçmış usta bunlar öle google a motor toplama yazıp ekrandan bakarak yapmayla ustalık olunmaz!Ben yandım siz yanmayın dikkat edin.

  11. #9611
    wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Haziran 2011
    Şehir
    istanbul / maltepe
    Motosikleti
    pani / 3colore
    Alıntı vejihi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim de kendime, bizim depoya bi nobet yazmam gerek. Benim motor hiçbir zaman bu kadar temiz olamiyor maalesef.
    ayda 2-3 nobetım oluyor ve ıyı mesgale cıkıyor bana da aksamları.normalde ben de usenırım acıkcası.cok kırlı degılse sadece hızlı cıla felan yapıyorum dısarıya cıkacagım gunler


    Alıntı marefb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu forumlar tarafından şişirilmiş motosiklet ustalarına dikkat edin.Özellikle bu site tarafından yağlanıp bağlanan ustalar var.Beş para etmez işçiliğe sahipler motora angel far takıcak bir elektik tesisatı çekmiş görenler şok oldu allah korusun motor alev alırdı dediler.İsmi lazım değil ama içine 3 harfli kaçmış usta bunlar öle google a motor toplama yazıp ekrandan bakarak yapmayla ustalık olunmaz!Ben yandım siz yanmayın dikkat edin.
    bısey mı kacırdım ben baslıkta

    angel dedın de,
    kadıkoydeydı sanırım,fuara gelen bır fırma vardı.son derece kalıtelı ısler cıkarmıslardı getırdıklerı farlarda ve aklımı da celmıslerdı acıkcası.bıraz daha bıtım kanlanınca dusunuyordum yaptırmayı.senın bahsettıgın yer neresı acaba?

  12. #9612
    marefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Haziran 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    1299 Panigale
    Alıntı wolrath adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ayda 2-3 nobetım oluyor ve ıyı mesgale cıkıyor bana da aksamları.normalde ben de usenırım acıkcası.cok kırlı degılse sadece hızlı cıla felan yapıyorum dısarıya cıkacagım gunler




    bısey mı kacırdım ben baslıkta

    angel dedın de,
    kadıkoydeydı sanırım,fuara gelen bır fırma vardı.son derece kalıtelı ısler cıkarmıslardı getırdıklerı farlarda ve aklımı da celmıslerdı acıkcası.bıraz daha bıtım kanlanınca dusunuyordum yaptırmayı.senın bahsettıgın yer neresı acaba?
    Aynen öyle bana yapılan tesisat işçiliği tam anlamıyla rezaletti çalışan motor yolda iki kere çalışmadı yolda bıraktı gözüken yerler tesisat bantıyla kapalı ama motorun iç tarafında kalan kablolar apaçık heryerden leğimli resmen insan canını hiçe saymışlar fotoları var bende o adamları çok sağlam ustalara sordum bu olay başıma geldikten sonra neler dediler neler o yüzden forum ustalarının çoğu şişirilme gerçekten

  13. #9613
    wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Haziran 2011
    Şehir
    istanbul / maltepe
    Motosikleti
    pani / 3colore
    ovv... gecmıs olsun ya... benım de ıcımde patladı o halde :/ zaten elk. ısı sakat, bır de bu sekılde ozenmeden calısılınca kotu olmus. umarım kalıcı bır hasar olmaz ve mın. zararla kapatırsın olayı.

    *
    moralın bozuktur elbette ama bır ara foto koyarsan cok sevınırım.zıra bana soran da oldukca arkadas oldu.kotu referans olmayalım.

  14. #9614
    marefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Haziran 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    1299 Panigale
    Benden başka motorlara da yapmışlar inş öyle tehlikeli yapmamışlardır insan hayatı bu kadar hiçe sayılmaz allahından bulsunlar başka yaptırımlarda yapardım onlarada seviyelerine düşmeye gerek yok işte ustasın herşeyi bilirsin dersen tepene çıkıyo böyle adamlar çok şükür bişi yok motorda tesisatı yeniledik farları orjinale döndürdük düzeldi resimleri telden girdiğim için yarın atabilirim yada özelden istersen mail yada face varsa ordanda atabilirim
    wolrath bunu beğendi.

  15. #9615
    ugur sengul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Ocak 2014
    Motosikleti
    SYM GTS250İ EVO SYM JOYMAX250
    Alıntı ExTReMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlkay ben şuan ilan verdim satıyorum.
    Benim motoruda az çok biliyosun heralde fırsatçımıyım yani
    Extrema hala satilikmi motorun ben almayi dusunuyorum ilan linki varmi?

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:35 ----------

    Motorunu satmak isteyen olursa irtibata gecsin arkadaslar lutfen.

  16. #9616
    vejihi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mayıs 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Kawasaki ninja 250r, Honda CBR 600FA, Yamaha MT-07
    Beyler, gün itibariyle 2. 365 TL'lik cezamı yatırdım. Boyna yazıyorlar durduramıyorm!

    Allahını seven bana katlanır, ters döner, kaybolur, içine kaçar, artık ne olursa..., bi plakalık önersin.

    Yurtdışından pahalı oluyor diye almadık, ödediğim cezalarla şimdiye 3 tane alıyordum...

    14 senedir ehliyetli araba kullanıyorum (5 sene de ehliyetsiz koy), toplamda bu kadar cezam yok. İnsafsızlar, kundaktaki bebelere bile acımıyorlar...

  17. #9617
    wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Haziran 2011
    Şehir
    istanbul / maltepe
    Motosikleti
    pani / 3colore
    )) en guzeli ermaxin tail tidy si. 266dolarcik. Ya da sanayi spec 49tllik takacaksin

  18. #9618
    vejihi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mayıs 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Kawasaki ninja 250r, Honda CBR 600FA, Yamaha MT-07
    Yok ya o kadar, burada 71£ görünüyor?
    Yalnız bununla ilgili 2 soru var kafamda:

    1- Bunlar katlanıyor mu? (bağlantı yeri tam belli değil)
    2- Katlanıyorsa, katlanırken sinyaller de mi katlanıyor? (sinyallerin görünmemesi sakat)

    Ya demirci, bilmemneci birileri yok mu custom bi şeyler yaptırsak?

    Tam motora masraf yapmaya tövbe ediyoruz bu sefer polise masraf yapıyoruz, daha mı iyi yani? Zorla motora para harcattırıyorlar valla...


    Bu arada bizim plakalığın bağlantı yeri nasıl ki? Şöyle bir şey uygun mu acaba?

  19. #9619
    wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Haziran 2011
    Şehir
    istanbul / maltepe
    Motosikleti
    pani / 3colore
    sokup bakmak lazım valla.

    bu senın dedıgın fıyata boya-shıppıng dahıl degıl ama

    huseyın(dyavol) de olan bu.bence cok daha hoş.sınyaller entegre ve yanlarda.

    Felon bunu beğendi.

  20. #9620
    vejihi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mayıs 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Kawasaki ninja 250r, Honda CBR 600FA, Yamaha MT-07
    Boyasız hali zaten siyah değil mi? O haliyle alınır, shipping'i hallederiz, ama sinyaller dahil mi acaba fiyata o var bi de? Neyse bakalım...

    Bu arada görmemiş olanlar için buraya da koyayım: ELDİVEN almayı düşünenler hele bi bakın bakalım BURAYA
    wolrath bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler