Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #6901
    saksı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Nisan 2015
    Selam millet. Aradım ama bulamadım. Herhangi bir şekilde telefon tutacağı takabilen var mı motosiklete ya da uyumlu bir tutacak bulabilen ? Kelepçe vs birşeyler denedim ama çok telmaşa durdu. Yardımcı olan olursa sevinirim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #6902
    bektanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Ekim 2006
    Şehir
    istanbul beşiktaş
    Motosikleti
    mz 301 2002- Mondial RX3i Evo 2015
    Alıntı saksı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam millet. Aradım ama bulamadım. Herhangi bir şekilde telefon tutacağı takabilen var mı motosiklete ya da uyumlu bir tutacak bulabilen ? Kelepçe vs birşeyler denedim ama çok telmaşa durdu. Yardımcı olan olursa sevinirim.
    kendinde yapabilirsin ama bana sorarsan yurtdışından getir bizdekiler malum müşteriyi biraz dizde seviyorlar.
    http://tr.aliexpress.com/item/HOT-Wa...283299509.html
    körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır

  3. #6903

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Alıntı newmoto76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gercekci olmak gerekiyor..Pulsar 400 e bu OTV oranlariyla cok sans vermiyorum.Turkiyede 250 cc uzeri motosiklet pazari cok cok kucuk..

    OTV 250 cc ve altini destekkiyorken Pulsar 400 u kaca bekliyorsunuz ki? 15 bin? 17?

    Bence KTM 250 hamlesinden sonra Bajaj 250 hamlesi yapacaktir.Bu daha mantikli olur..
    Ben o kadar ümitsiz değilim. Bajaj o motoru Hindistan'da taş çatlasa, en fazla 6 - 7 bin TL arasında satacak. Yani hareket alanları diğer markalardan çok daha geniş. Bugün Pulsar'ın o fiyatta satılmasının sebebi maliyetler değil, pazar boşluğudur. Yoksa piyasada o sırada 7 - 8 bin TL seviyesinde rakipleri olsaydı eminim 6 bin TL 'ye piyasaya girerlerdi. Şimdi 400 cc için koymaları gereken en yüksek fiyat 250 cc Japonlar kadar olmalıdır. İsteseler onların da altına inebilirler. Bence bu konuda duruma göre davranacaklardır. Bak mesela KTM nasıl canı istediğinde Duke 200'lerin 390'ların fiyatlarını düşürüyor, aynı onun gibi işte. Duke 390 Hindistan'da 8 bin TL, fabrika çıkışı kimbilir nedir ?

  4. #6904
    Mardin İl Temsilcisi CompanERROR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Kasım 2014
    Şehir
    Mardin
    Motosikleti
    X TREME MAX 2014 - Pulsar 200NS 2014
    Ekrem abi :D bu forum uyelerine %20 indirim mi yapsan nedir hoş olur bak :D (motorsuzum arkadaşlar pulsar arıyorum idare edin)

    ekrem bey ayrıca mardinde servisler genelde berbat oluyor. Ben motoru daha almadan siz bir göz atın burdaki servislere ben öyle alayım abi ))

  5. #6905
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    09 Haziran 2015
    güngoğdu 41 senin insanlara bu türlü davranışından dolayı bizi şikayet etmek sana düşmez kimseye gerkesiz diyemezsin benim bu türlü girişimim olmadı yorumlarıma bi bak istersen size yakışmıyo biz burda ürünü elştiriyoruz siz bu türlü düşüncenizden dolayı sorunlarınıza çözüm bulamazsınız.Ozaman sizin bize ettiğiniz hakaretlerden dolayı benim şikayet etmem gerkiyor.
    slyman_b bunu beğendi.

  6. #6906

    Üyelik
    29 Ocak 2014
    Şehir
    antalya
    Motosikleti
    pulsar 200 ns
    yaklasık 25 gün sonra Allah nasip ederse 5000 km nin üzerinde bi yolculuğa çıkıyorum. detaylı video ve resim paylaşımı yapacağım. bu arada adam gibi kullanırsanız motoru herhangi bi sıkıntı yaşamazsınız. nitekim apaçilik peşinde olanlar zaten çamur atar sağa sola. ve mümkünse onları görmezden gelin..
    AttilaXtreme bunu beğendi.

  7. #6907

    Üyelik
    20 Eylül 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Gündoğdu41 ve tozluklu arkadaşlar,
    1- Forumda hangi başlığa kimin yazı yazacağı ile ilgili hüküm yetkiniz yok, herhangi bir üyeye hakaret etme hakkınız da yok. Kızmakta belki haklısınız, belki de haksızsınız. Fark etmez, bu mesajı şikayet et diye bir buton var, basın, adminler modlar gerekeni yapar. Burada kimse kimsenin şahsına hakaret etmemeli.
    2- Bir üyenin bu gün bir şeye sahip olmaması yarın da durumun aynı olacağı anlamına gelmez. Profilimden bakarsanız görürsünüz. Uzun süredir o pulsar yazısı duruyor orda. Fakat sıkıntı pulsarın fiyatına yapılan zammı geçti, bahse konu arıza şikayetleri ve bu şikayetlere muhatap bulunamamasına geldi. Ben kendi adıma, Ekrem beyin şahsına herhangi bir eleştiri yöneltmiyorum. Kendisinden tek bir ricam var, bu bajaj servis yetkilisi/müdürü her kim ise, bir gün şu başlığı okumasını sağlasın.
    3- Sizin bindiğiniz pulsarın sağlam olması bütün pulsarların sorunsuz olduğu anlamına gelmiyor. Ayzekin motorunun arızalı olması sizin motorlarınızın arızalı olması anlamına gelmediği gibi. O yüzden "ben biniyorum bişey yok, taş gibi maşallah, (Allah nazardan saklasın motorlarınızı, tekeriniz düz bassın) siz yalan söylüyonuz" fikrinden vazgeçin.
    Turizm ile uğraştığım dönemde aynı model aynı seri 2 adet ford focus tdci aldık. Biri bende biri amcamda. Bendekini tamir ettirmekten sıkıldım, amcamdaki sapasağlam duruyor. Öyle eşit davranıldı ki araçlara, yakıt bile aynı benzinlikten alındı. Ben 180 binde turbo değiştirdim, amcam 250 binde hala sıkıntısı yok. Kullanım hatası derseniz de, ikimiz de şirkete alınan bu arabaları ortak kullandık, yani ben onun arabasını, o da benim arabamı kullandı. Ondaki araba sağlam çıktı diye yalan mı söyleyeyim, benimkinin derdi bitmedi.
    4- Burada canı yanan bir arkadaş var, mevzu o yüzden uzadı bu kadar. Adam motorum stop etti, yatırdım motoru teker kitlendiğinden dedi, birileri de motor kitlenmez dedi. (Ekrem bey'i tenzih ediyorum o konuya hakim)Yahu kitlenmiş o teker, o arkadaş düşmüş, yaralanmış, canı yanmış. Yalan mı söylüyor adam?

    Diğer arkadaşlar, sizden de ricam, eleştirirken dozajlama yapın. Ekrem bey tamir etmeyecek motorları, o temsilci burada. Tabir-i caiz ise kuralkan ile aramızda elçi. Yaklaşımı da gayet insancıl, saygılı. Ona yöneltilecek eleştirilerde aynı tavrı sağlamanızı rica ediyorum.
    ninja h2 ve slyman_b bunu beğendiler.

  8. #6908
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    09 Haziran 2015
    Bi kere sana katılmıyorum pulsar sahipleri olarak biz bağırmıyoruz hergün sorun diye önüne geçen hakkımda gereksiz anlamsız yazılar yazıyor bunu kastetmiştim attila xtreme desene ne gerek duyuyor bu yazıları yazmaya.

  9. #6909

    Üyelik
    23 Mayıs 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Pulsar200NS-MT25-Honda NC750X
    Alıntı ninja h2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bi kere sana katılmıyorum pulsar sahipleri olarak biz bağırmıyoruz hergün sorun diye önüne geçen hakkımda gereksiz anlamsız yazılar yazıyor bunu kastetmiştim attila xtreme desene ne gerek duyuyor bu yazıları yazmaya.
    Atilla abinin senin ile ilgili söyledikleri beni ne ilgilendirir? Atilla abinin konuşma tarzını söyledikleriklerini eleştirmek bana düşmez. Neden bana düşmez? Çünkü orada konu pulsar değil. Atilla abi ve bir başkası. Bu beni ilgilendirmez. Beni ilgilendiren şeylere yorum yazmam en doğrusu diye düşünüyorum. İnsanlar seninle ilgili bişeyler yazıyorsa demekki ortada bir sorun var. Burda her yazılana da yorum yapmıyorum. Bir de uzun yazılarında noktalama kullanmanı öneririm cümleler birbirine giriyor ne demek istediğin tam ortaya çıkmıyor

  10. #6910
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Aralık 2004
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Pulsar'ı olmayanlar bi sussun artık yeter ya. Eleştirinin de bi dozu var ilkokul bahçesine çevirdiniz burayı.
    ellaksakir bunu beğendi.

  11. #6911

    Üyelik
    20 Eylül 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nasıl anlamak istiyorsan öyle anla bi şeyler yapmak için uğraşıyoruz bari köstek olmayın
    Sen o yazıyı iyi oku bence. Hatta benim bu başlığa yazdıklarımı da oku. Okuduğunu anla, öyle gel bana hitaben yazı yaz. Sizin sorunlarınız hakkında en çok eleştiri yapanlardan biri benim. İyi bir oku yazdıklarımı.
    slyman_b bunu beğendi.
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

  12. #6912
    Gundogdu41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Haziran 2015
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    efendy06 takma adınız gibi efendi birine benziyorsunuz mesajımda ki kastımı tekrar özetleyeyim sizin için, bu foruma üyeliğim yenidir ancak uzunca bir süredir okuyucu olarak zaten sizlerin arasındaydım ve gerek bu forumda gerekse başka forumlarda forum adabı benzerdir bu konuda da bilgim vardır. Başlıkta görüldüğü gibi burada maksat bu model hakkında bilgi paylaşımıdır, ayzek'in üzücü kazasından sonra tabi ki pulsarın güvenilirliği tartışılmalı bunda hiç sıkıntı yok ancak bu durumun istismar edilerek sorunlarının abartılması, bazı kullanıcılarca bu başlığın sürekli tartışma ortamına çevrilmesi konunun amacından şaşmasına neden oldu. Şurada iki haftadır Pulsar adına kaç tane bilgi paylaşımı gördünüz, merak edenler soru sordu cevap alabildilermi? Hayır. Çünkü bilgi paylaşımından uzak bi hale geldi başlık. Bakın amaç karalamaksa moto sohbet bölümüne açsın bir başlık bu tartışmaya hazır arkadaşlar orayı şenlendirsinler ancak bu başlıkta yeter dememiz gerekiyor farkederseniz ki bu durum kısır döngüden başka bi hal almıyor.

    Pulsar kullanıcıları olarak hakkımız yendiği vakit birlik olmasını da biliriz burada kimsenin bizim avukatımız olmasına gerek yok hele ki kullanıcısı olmayanların bizi savunmasına hiç ihtiyacımız yok.

  13. #6913
    coskun913 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Nisan 2012
    Şehir
    iskenderun
    Motosikleti
    pulsar 200 ns (siyah)
    HEP POLEMİK HEP TARTIŞMA YAW ŞU YAZ GÜNÜNDE MOTORLARLA GEZİP TOZAN ETKİNLİK YAPAN YOKMU SAYFA RENKLENSİN.
    efendy06, ellaksakir, Gundogdu41 ve 4 diğerleri bunu beğendiler..

  14. #6914

    Üyelik
    20 Eylül 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı Gundogdu41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    efendy06 takma adınız gibi efendi birine benziyorsunuz mesajımda ki kastımı tekrar özetleyeyim sizin için, bu foruma üyeliğim yenidir ancak uzunca bir süredir okuyucu olarak zaten sizlerin arasındaydım ve gerek bu forumda gerekse başka forumlarda forum adabı benzerdir bu konuda da bilgim vardır. Başlıkta görüldüğü gibi burada maksat bu model hakkında bilgi paylaşımıdır, ayzek'in üzücü kazasından sonra tabi ki pulsarın güvenilirliği tartışılmalı bunda hiç sıkıntı yok ancak bu durumun istismar edilerek sorunlarının abartılması, bazı kullanıcılarca bu başlığın sürekli tartışma ortamına çevrilmesi konunun amacından şaşmasına neden oldu. Şurada iki haftadır Pulsar adına kaç tane bilgi paylaşımı gördünüz, merak edenler soru sordu cevap alabildilermi? Hayır. Çünkü bilgi paylaşımından uzak bi hale geldi başlık. Bakın amaç karalamaksa moto sohbet bölümüne açsın bir başlık bu tartışmaya hazır arkadaşlar orayı şenlendirsinler ancak bu başlıkta yeter dememiz gerekiyor farkederseniz ki bu durum kısır döngüden başka bi hal almıyor.

    Pulsar kullanıcıları olarak hakkımız yendiği vakit birlik olmasını da biliriz burada kimsenin bizim avukatımız olmasına gerek yok hele ki kullanıcısı olmayanların bizi savunmasına hiç ihtiyacımız yok.
    Hocam sizin ihtiyacınız belirlemiyor ki insanların ne yapacağını? Her ne kadar sebebini anlamadığım biçimde bana yönelik ilginç yorumlar yapsa da, bir motosiklet kullanıcı olarak, Time_Shift42 nickli arkadaşın videosunda duyduğum o iğrenç sesin motorumdan çıkması, bu ses teknik bir soruna sebep olmasa bile, beni çileden çıkartırdı. Sonuçta adama cikletten çıkmamış bu motor, para vermiş, almış. Haliyle sorununa çözüm arıyor, bazen sert, bazen yumuşak olsa da yaşadığı soruna çözüm aramak hakkı.
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

  15. #6915

    Üyelik
    20 Eylül 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı efendy06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Parçanın fiyatını bilmem ancak motor hatırı sayılır bir meblağ tutuyor.

    Bazıları da uzay teknolojisi muamelesi yapmış. Şu sorunlar 3 bin tllik çin malı motorda olsa yerden yere vuracak adamlar nedense ısrarla markayı koruyorlar. Yahu sorun var işte, bir şekilde bu motoru alanlar çözüm istiyor. Bu kadar basit. Tamam Ekrem bey motoru güzel pazarladı. Baya satıldı motor. İyi de Ekrem bey satış ve pazarlama müdürüyse, bu şirketin bir de servislerden sorumlu müdürü vardır. Bastırır servislere, çözer olayı. Bu ne kendine bırakılmışlıktır öyle. Çin malı motorun grenajları zırıldar diye her başlığa yazan bazı pulsar sahibi arkadaşlar var, yahu zırıldama nedir, adamın motoru beton kırıyor, niye yazmıyorsunuz bunu da? Çin malı motor başlığına yolda durup dururken stop eder ne olduğunu anlayamazsın diyen arkadaşlar, yolda durup dururken stop eden bajaj'ı neden ısrarla savunuyorlar? Benim hiçbir markaya, hiçbir kişiye özel bir antipatim yoktur. Hep söyledim Ekrem bey'in burada olması bu motorun kullanıcıları için büyük avantajdır diye. Bir de bu adam üşenmiyor, her gün sorulanlara cevap veriyor. Ama işte bir marka sadece Ekrem bey'in davranışları ve tutumları ile büyük marka olmaz.
    Time_Shift arkadaşım, bak senin videona yaptığım yorum.
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

  16. #6916
    netwera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mart 2011
    Şehir
    İzmir - Bergama
    Motosikleti
    Kymco Agility, Kymco People S, Bajaj Pulsar 200NS
    Alıntı bektanist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sizede birilerinin yardakçılığını yaptığınızı söyleyenler olabilir.
    Yardakçının kim olduğu belli; Benelliye övüler düzülüyor.
    Alıntı bektanist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benelli TNT25 piyasaya girdi fiyatı 3115 euro italyan 250 cc 26.7 hp ortalama yakıt tüketim 100 km 3 litre ekrem ata beye sevgiler
    Alıntı bektanist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun italyan iyidir piyasaya bajaj diye hint motoru girdi adamlar 2. eline 8000/9000 tl fiyat çekiyor bunun birde mazisi var bunun yanı sıra italyan makinaları gayet sağlam makinalar aklıma yatmadı dersem yalan söylerim. :D en çok şu milleti bajaj pulsar 200 ns ile düdükleyen kuralkanın düşceği duruma seviniyorum

  17. #6917

    Üyelik
    20 Eylül 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı netwera adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yardakçının kim olduğu belli; Benelliye övüler düzülüyor.
    Orada da yazmıştım, burada da yazıyorum. Bildiğimiz kuba/rks servisleri tarafından hizmet verilecek bu enjeksiyonlu, nazaran teknolojik motorların durumu da trajediye dönecektir.
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

  18. #6918
    netwera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mart 2011
    Şehir
    İzmir - Bergama
    Motosikleti
    Kymco Agility, Kymco People S, Bajaj Pulsar 200NS
    29 Mayıs 2015, 21:08
    Alıntı bektanist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benelli TNT25 piyasaya girdi fiyatı 3115 euro italyan 250 cc 26.7 hp ortalama yakıt tüketim 100 km 3 litre ekrem ata beye sevgiler
    29 Mayıs 2015, 20:37
    Alıntı bektanist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun italyan iyidir piyasaya bajaj diye hint motoru girdi adamlar 2. eline 8000/9000 tl fiyat çekiyor bunun birde mazisi var bunun yanı sıra italyan makinaları gayet sağlam makinalar aklıma yatmadı dersem yalan söylerim. :D en çok şu milleti bajaj pulsar 200 ns ile düdükleyen kuralkanın düşceği duruma seviniyorum
    26 Haziran 2015, 18:33
    Alıntı bektanist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motosiklet iyidir kötüdür diyemiyeceğim ama benelli ağır davranıyor.
    servis ağı bahsedildiği gibi ise bu servislerle yürümek çok zordur.
    fiyat olarakda eder etmez bilemem ama biraz fiyatı düşürmeleri gerek sanki.
    alıcıların en azından test sürüşü için türkiye genelinde reklam yapmaları gerekiyor.
    görüntü 10 numara ama kullanıcı test ister ilk pazarı olduğu içinde fiyatını uygun görmek ister.
    Bir ay sonra mı farkettin ağır davranmasını. Bu motora sahip olmadığın halde, sayfaya anında geliyor eleştiriler. Ayrıca Seni düzgün bir uslüp kullanmaya davet ediyorum. Benim mesajlarımda kimseye seviyesizce ve argo içeren kelimeler olmadı. Yüzyüze konuşuyor olmamamız sana burada her aklına eseni yazma hakkını vermez.

  19. #6919

    Üyelik
    22 Aralık 2013
    Ninja h2;

    Susayım susayım dedim ama artık yeter. Bu foruma üye olduğunuz 8 Haziran 2015 tarihinden itibaren göndermiş olduğunuz 75 mesajın büyük çoğunluğu Bajaj ürünlerine karşı nefret dilinden oluşuyor.

    Discover 125 St ile bir konu oluyor hemen olumsuz yorum,
    Discover 150f ile ilgili bir konu açılıyor, hemen o para etmez, olumsuz yorum…
    Pulsar 200 ns zaten dünyanın en berbat ürünü.

    Bu ürünleri görüp görmediğinizden bile emin değilim.

    Misyonunuz nedir, amacınız nedir? Anlamak güç ya da çok kolay…

    Bugün bazı arkadaşlar sizden şikâyetçi olarak sizi bana şikâyet etti. Forum yöneticilerine bildirin dedi. Ben buna rağmen su kendi yolunu bulur, gerek yok dedim ama hakikaten sabırları zorladınız.

    Bu forumda her zaman eleştiriler olacaktır. Açıkçası bu yapıcı eleştirilerden her zaman istifade ettim. Newmoto, seco, ekonomi rumuzlu arkadaşlar ve daha birçokları birçok eleştiriler getirdiler ama hep temelinde hakikaten bilgi ifade eden yorumlar vardı. Hepsini de saygı ile okudum. Ama sizde kara propagandadan başka bir şey görmedim. Artık sırıttı, hakikaten yeter…

    Yok ben bu duygu ve düşüncelerimde yanıldı ise mail adresimi tekrar veriyorum, iletişim bilgilerini bana verin, sizle iki medeni insan gibi görüşelim. Eğer yanıldı isem buradan sizi yanlış tanıdığımı ifade edeceğim.

    Ha bu arada PULSAR 200 NS sizin bu söylemleriniz ile bir sıkıntıya mı uğradı? Merak etmeyin her şey yolunda. Bugün gene pulsar sahibi olan arkadaşlarım bayiden beni arıyorlar, artık bir gelenek oldu.. Hepsi ile büyük bir gönül beraberliğimiz var.

    Bajaj Pulsar 200 NS Türkiye facebook sayfasına girerseniz şu anda Türkiye turunda olan mutlu pulsarseverleri görürsünüz.

    Bu toz duman arasında esas meseleyi kaçırmamak gerekir. Sorun olarak ifade edilen tüm konuşulanlar iki esas etrafında dönüyor;

    1. Denge sensörü ses yapıyor,
    2. Stop etme sorunu yaşanıyor.

    Bunlar ile ilgili de detaylı açıklamaları da yazdım.

    Tüm motorsever arkadaşlara gecenin bu saatinde selam ve saygılarımı iletiyorum. Oruç tutacaklara da hayırlı sahurlar diliyorum.

  20. #6920
    slyman_b - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ağustos 2011
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Ekrem bey son mesajlarınızı daha önceden yazsaydınız; yani ayzek in kazasından hemen sonra "pulsar satış lideri oldu vs" mesajı yerine, "denge sensörü ve stop etme sorunları hakkında şikayetleri değerlendiriyoruz ve sorunları gidereceğiz" mesajını yazmış olsaydınız bu kadar eleştiri olmazdı.

    Ben dahil bir çok pulsar almayı düşünen fakat kafasında soru işaretleri olanlar, sorunların giderilmesi ve bajajın imajının artması ile pulsara yönelecek belki de.
    fatih., mgora, efendy06 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)