Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

150GY-A, 200GY-A, 200GY-2 ve Türevleri Buraya

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1781

    Üyelik
    10 Ekim 2008
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    Fazer
    geçen yıl topladığımız ramzey qm 200 gy.motoru şaseye kadar söküp kendi istediğimiz şekle soktuk,işte resimler ...







    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #1782

    Üyelik
    02 Kasım 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    DRZ400 SM
    Alıntı exile adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eyvlh arkadaşlar ,bi kaç kişi çok canlı oldugu için oyuncak gibi olmuş dedi ama sanırım anlamıyor cross motorlara böle uçuk renkler yakıştıgını düşünüyorum? yamahanın mavisi kawasakinin yeşili suzukinin açık sarısı, KTM nin turuncusu?
    Boş ver, kökü sende Sıkılırsan değiştiriversin rengini. KTM turuncusu yaparsın mesela.

    Hem bizlere de yol göstermiş oldun, eline sağlık.

    Ha, bir de, neyle boyadın, nasıl boyadın, bir anlatıverir misin?

    Alıntı ermanay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçen yıl topladığımız ramzey qm 200 gy.motoru şaseye kadar söküp kendi istediğimiz şekle soktuk,işte resimler ...
    Maşallah, çok güzel olmuş... Çok da değişik. Siz neyle nasıl boyadınız?
    [B]J şimdi asker[/B]

  3. #1783

    Üyelik
    10 Ekim 2008
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    Fazer
    Maşallah, çok güzel olmuş... Çok da değişik. Siz neyle nasıl boyadınız?[/QUOTE]

    rengini simli kum gri olarak belirledik, hatırladığıma göre simli boyalarda fırınlama işlemi gerkiyormuş,boya ustası halletmişti ...

  4. #1784
    exile - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Haziran 2006
    Şehir
    Edirne / İstanbul
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    @ermanay motorun gerçekten güzel olmuş ellerine emeğine sağlık
    razmey qm200 alanlar boyacımı oluveriyor nedir o koku kafayımı açıyor yoksa

    @jagadam abi zaten plastik aksamlarda biraz çizikler mevcuttu önce biraz kalın zımparayla zımparaladım sonra su zımparası ve ince su zımprasıyle yüzeyleri düzelttim (tabi parçaları motordan söküp.

    kurladım tinerle güzelce sildim sonra ilk önce astarı attım pürüzleri görmek daha kolay oluyor benim boyam fosforlu limon sarısıydı boyayı 2 kat halinde uyguladım yaklaşık 30 dk sonra üzerini vernikledim gayet hoş oldu ama boyadan daha önemlisi yüzeyin temizlenmesi ve zımparalanması..

  5. #1785

    Üyelik
    29 Nisan 2009
    Alıntı hegemonya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorlarda, max tork minimum devir de kazanmak en idealidir. fark ederseniz 200'luk 5500 rpm 'de max tork değerini verirken diğeri 8000 de.

    şöyle söyliyeyim, max güç alman için 8000 devire çıkman gerekir .sen eğer motoru hep 8000 devirde kullanırsan altındaki makinanın torku 11 nm olur ki sürekli redline'nın dibinde kullanırsan bu moturu 3-5k km de yağlaması zayıf bu motoru adamın kucağına bırakıverirler.


    sözün özü, tekrar tekrar söylüyorum şimdi bu makinalardan alacak olsam sıfır almam. zibil gibi kaynıyor etrafta. istanbul taraflarında değilseniz bulamayabilirsiniz tabi. unutmadan 200 cc de kullandım ve deneme olarak 150 cc de kullandım, bariz bir fark var çekişte ister istemez. ;)




    yabancı bir forumda gördüğüm şekli kendi motoruma uygulayacam. arkada spastik şekliyle durmasından iyice uyuz olduğum aküyü böylelikle öne alacağım.
    bu hafta kocaman hava filtresi kutusunu söküp attım, yerine sirkeciden 15 ytl 'ye şunu alıp taktım.


    böylelikle aküye yer açıldı.








    hava filtresini değiştirdikten sonra, karbüratör beslemesi yetersiz gelmeye başladı, ana iğnesini araştırdım. üstünde yanılmıyorsam 98 iğne var, 115 yapmış amerikadaki elemanlar, ben de bizim karburatore uyan kymco'nun bir modelinde kullanılan iğneyi buldum. bu hafta onu da halletmeyi planlıyorum. 115 yapıcam bakalım. muhtemelen benzin sarfiyatım artacak, ama eğer çok artmıyorsa eski sisteme dönmem galiba, çünkü elemanlar moturu alır almaz yapılacaklar listesine bunları eklemişler, herkes yapıp memnun kalmış.

    eksoz iyi atamadığı için boğulma olduğundan çoğu eksozu değiştirmiş, tabi elemanların yaşadığı memlekette 0 ayarında çıkma akro ları 20-30 dolara alabildikleri için koymamış. (hatta birisi 2005 r1 arka suspansiyonunu 20 dolara alıp takmış bizim motora edit: şimdi fark ettim, üstteki resimdki eleman r1 amortisoru koymuş, resimlerde belli zaten ) değiştirmeyenler ise 15'lik matkapla normal deliğin hemen yanına delik açmışlar.

    neredeyse hepsi dişlilerle oynamışlar. bizim motorların (sky go, salcano, yuki) özellikle arka dişlileri diğerlerinden büyük olduğuı için çoğu arka dişliyi küçültmüş. zongi, ramzeyliler ise ihityaçlarına göre genelde ön dişli ile oynamışlar.
    dostum keşke iğne değiştirmeden önce aldıgın hava filtresinin bogazını genişletseydin ben öyle yaptım performans filtre yapmışlar bogaz dar hava emmiyor yeterince o yüzden boguluyor makine 200 cc skygo cross bende ilk taktıgımda çok hava gelior sanırım dedim söktüm filtreyi öle bi şey yok bende filtrenin bogaz plastiginin yuvarlak kısmını kestim ve metal kısımla yapıltırdım derby ile on numara yapıştı ve sorun hallolldu.. aldıgım filtrede seninkinin aynısı idi 10 tl ye aldım istanbuldan

  6. #1786
    hegemonya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Kasım 2007
    ilk başta ben de direkt takmıştım hava filtresini, boğaz kendiliğinden ayrıldı zorunlu da olsa dediğin şekilde boğazı metale yapıştırdım. hazır açılmış vardı epoksi kullandım ama

    üzerine tıklayarak resimleri büyütebilirsiniz

    hafta sonu vakit bolluğundan ne zamandır aklımda olan bir şey vardı onu yaptım. öncelikle ramzeyciler için fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla gerek yok zira fabrikasyon var. ama benim yaptığımı çinliler yapamamıştır onu da söyleyim. zealsun,zongshen ve skygo,salcano bildiğim bu markaların hiçbirinde motorun altında, motoru saran şaşe uzantısı yok. şase motoru değil motor şaseyi tutuyor sanki. karter koruma koyulmuş aluminyumdan o kadar. ben de ölçtüm biçtim, boru eğdim, flanşçıda parça kestirdim, kaynak falan derken canavar gibi şase oldu. iyice sıkıştırdım, kavradım motoru. hiç azalmamışsa yüzde 25-30 azalmıştır titreşim. güven de veriyor şimdi .







    benim motoru geçen yazdan bu yana bayağı bir kurcaladım, kışın kafa grenajı ararken bir kaç şeye rast geldim adamın birinde hepsini beraber aldım.

    aynalar, kafa grenajı, nisin ön fren kaliperi ------> drz400
    renthal gidon -----------> klx250


    drz geranj +far monte aparatı pimaş yardımı ile geçirildi









    fren kaliperini de geçenlerde monte ettim ufak tefek oynamayla. ön frenler çift piston nisin japon olunca zınk diye duruyor makina.



    egzoz susturucu ------------> crf250r


    son bomba ;

    arka amartisör ---------------> yzfr1



    geçen hafta boş vakitlerde bununla uğraştım, uğraştığıma değdi doğrusu. sürüş harika. yalnız motordan anlayan birisine gösterince amörtisörü, dışından oha diyor içinden "manyak, kafayı sıyırmış" diyor, anlıyosun direk, belki de küfür ediyordur :D
    liste fiyatı 600€ diyolar amatisöre, motoru satarken çıkartmak farz motorun üstünden :D



    amörtisör gelince akü yeni yerinde de fazla duramadan ayrıldı.saseye ayarladığım yerden alıp tekerle amartisör arasına koydum ulaşması biraz daha sıkıntılı ama yine de sağlıklı oldu. sorun görmezsem eğer bütün sonradan eklediğim demirleri bu hafta boyayıp çürümesini engelleyeceğim.


    unutmadan, arka çamurluğu iptal edip yerine sadece stopları koymuştum, sonra güzel bir led stop ayarladım, sinyal, stop, park hepsi aynı lambada toplanmış.

    stop -----> yzf r6

    parklar

    sinyaller+park

    fren




    arka sinyaller led olunca ön sinyalleri de led yaptım.


    bu arada kafamıza göre alıp led takamıyoruz , ya ledlerin önüne direnç koymak gerekiyor ya da benim yaptığım gibi eski gıcık bip bip öten flasörü çıkarıp elektronik flaşör koymak gerekiyor.
    isteyen olursa bizim tesisatın renkli şeması burada var. Lifan tesisat şema


    xenonları görüş açısını çekemiyorum makinam sürekli bende olmadığı için ama açıkken önden çekilmiş fotosunu koyayımi gücünü belli ediyor. karanlık olan tam ışığın karşısından çekildiği için öyle :S





    bu da zeus, selamı var size


  7. #1787
    sonofwind - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Aralık 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Zongshen Zs 200 ve Honda Transalp xl650v
    Merhaba arkadaşlar.Görüşmeyeli iyisinizdir umarım.Arkadaşlar ihtiyacı olan varsa motosikletimi zorunlu sebeplerden dolayı satıyorum.İlanı sahibinden.com da 13981891 nolu olarak bulabilirsiniz.Değerini çok altında bir fiyat istiyorum malesef.Buarada yukarıdaki cross da ne olmuş öyle.Bayağı bir emek,zaman ve para harcandığı belli oluyor.Gerçekten çok güzel.Hele o stoplar super.Güle güle eskit yeni taktığın ekipmalarını.
    ÖFKE GEÇİCİ BİR ÇILGINLIKTIR;HÜKMETMEYE BAK,YOKSA O SANA HÜKMEDER.
    HORATIUS

  8. #1788
    buralpdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Temmuz 2007
    Şehir
    istanbul-maltepe
    Motosikleti
    artık var
    sonofwind motorunu satmana üzüldüm ama mutlaka sebebi vardır. inşaallah daha iyisini almak nasip olur..
    İlo 50cc-Jawa250-Jawalazer-Honda Strada200cc-Honda Titan-Mondial 110ft-Cbr600-Dr 800-Afrikatwin-Varedero-QM200GY-Honda İnnova-Cb125e-Mondial Prostreet

  9. #1789

    Üyelik
    04 Haziran 2008
    arkadaşlar merhaba.. skygo sg 200 gy modelinden var bendede.
    burada baya bilgili arkadaşlar var muhakkak bana yardımcı olucak birileri bulunur diye düşünüyorum.
    ben motosikletimi biraz daha yükseltmek istiyorum arka amörtisörden. bi ustaya gösterdim (kendini usta zanneden birisi) "olmaz bu" dedi.
    acaba gerçekten olmazmı? yoksa bi işlemmi yapmak gerekiyo.
    yardımınızı esirgemeyin

  10. #1790
    buralpdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Temmuz 2007
    Şehir
    istanbul-maltepe
    Motosikleti
    artık var
    Alıntı samet_vxr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba.. skygo sg 200 gy modelinden var bendede.
    burada baya bilgili arkadaşlar var muhakkak bana yardımcı olucak birileri bulunur diye düşünüyorum.
    ben motosikletimi biraz daha yükseltmek istiyorum arka amörtisörden. bi ustaya gösterdim (kendini usta zanneden birisi) "olmaz bu" dedi.
    acaba gerçekten olmazmı? yoksa bi işlemmi yapmak gerekiyo.
    yardımınızı esirgemeyin
    motosikletinin arka çatal bağlantı , amartisör bağlantı resimlerini çekip formda yayınlarsan eğer, bizlerde elimizden geldiği kadar sana önerilerde bulunuruz. benim motorum ramzey olduğu için senin motorun bağlantı şeklini bilmiyorum onun için resim olursa iyi olur.

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:10 AM ----------

    hegemonya arkadaşımızın motoru seninkiyle aynı olması lazım, mutlaka sana öneride bulunacaktır. bu arkadaşımız bu tür konularda becerikli, elinden baya bir iş geliyor ve meraklı.
    İlo 50cc-Jawa250-Jawalazer-Honda Strada200cc-Honda Titan-Mondial 110ft-Cbr600-Dr 800-Afrikatwin-Varedero-QM200GY-Honda İnnova-Cb125e-Mondial Prostreet

  11. #1791
    hegemonya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Kasım 2007
    Alıntı samet_vxr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben motosikletimi biraz daha yükseltmek istiyorum arka amörtisörden. bi ustaya gösterdim (kendini usta zanneden birisi) "olmaz bu" dedi.
    acaba gerçekten olmazmı? yoksa bi işlemmi yapmak gerekiyo.
    yardımınızı esirgemeyin
    arka amartisörü ben değiştirmiştim bayağı bir kalktı arkası. hatırladığım kadarıyla yazayım eskisini.

    eski amartisörün üst kısmında yanılmıyorsam 2 tane üzerinde girintiler olan çark gibi biri diğerinin üstünde olan ayar somunları var. motorun yanında verilen alet çantam kayıp ama onun içerisinde çengel şeklinde amörtisör ayar anahtarı olmalı. onun yardımıyla biraz yükseltebilirsin eğer son noktasında değilse. ama kendi tahminim diş atlatman o küçük anahtar ile çok zor. ya ucuna boru geçirip dene ya da levye benzeri birşeyle atlatman gerekebilir. eğer zaten son noktada ise usta doğru söylemiştir ayar yapamazsın. tek yolun kalıyor, amörtisörün aşağıya bağlandığı noktada bulunan bir üçgen var. o üçgeni arka çatala bağlayan kolu (dökme demir) 2-3 cm kısalttırıp sağlam (çok çok sağlam) kaynattırırsan arkası kalkacaktır.

    orjinalinden değiştirdiğin her parçada güvenlik unsurları tamamen senin gözetimde olduğu için neyi niçin yaptığını iyi bilmen, sonuçlarını tahmin ediyor olman lazım. bu dediğimden gözün kormasın, öyle aman aman zor bir şey değil sadece dikkatli olmanı isterim. kolay gelsin.

  12. #1792
    sonofwind - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Aralık 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Zongshen Zs 200 ve Honda Transalp xl650v
    Merhaba arkadaşlar bizim motorlardan muayeneye giden oldu mu.Eğer far yükseklik ayarlarına bakıyorlarsa yandık.Far far değil el feneri sanki.
    ÖFKE GEÇİCİ BİR ÇILGINLIKTIR;HÜKMETMEYE BAK,YOKSA O SANA HÜKMEDER.
    HORATIUS

  13. #1793
    Naci63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Aralık 2005
    Şehir
    Adana
    Motosikleti
    BMW F800GS, TRIPLE BLACK
    Alıntı sonofwind adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar bizim motorlardan muayeneye giden oldu mu.Eğer far yükseklik ayarlarına bakıyorlarsa yandık.Far far değil el feneri sanki.
    Tüm ışıklara ve far yükseklik ayarına mutlaka bakılıyor. Eğer insaflı birine rastlarsanız orada size düzeltmeniz için kısa bir süre tanıyor. Benim far ayarım biraz düşüktü, orada biraz yükselttim ve testi geçti. Allahtan muayeneyi yapan çocuk motorcuydu ve beni anlayışla karşılayıp müsade etti. Ama önceden tüm kontrolleri yapmadan gitmeyiniz. Mümkünse önceden randevu alarak gidip, orada az zaman harcayınız. Kolay gelsin.
    2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).

  14. #1794
    gceterez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Aralık 2004
    ben de tam oturmadım motorun üstüne ayara elen kadar yavaşça oturdum, tamam geçti dedi olay bitti :D
    Ramzeyden gerisi yalan....:)

  15. #1795

    Üyelik
    04 Haziran 2008
    Alıntı hegemonya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arka amartisörü ben değiştirmiştim bayağı bir kalktı arkası. hatırladığım kadarıyla yazayım eskisini.

    eski amartisörün üst kısmında yanılmıyorsam 2 tane üzerinde girintiler olan çark gibi biri diğerinin üstünde olan ayar somunları var. motorun yanında verilen alet çantam kayıp ama onun içerisinde çengel şeklinde amörtisör ayar anahtarı olmalı. onun yardımıyla biraz yükseltebilirsin eğer son noktasında değilse. ama kendi tahminim diş atlatman o küçük anahtar ile çok zor. ya ucuna boru geçirip dene ya da levye benzeri birşeyle atlatman gerekebilir. eğer zaten son noktada ise usta doğru söylemiştir ayar yapamazsın. tek yolun kalıyor, amörtisörün aşağıya bağlandığı noktada bulunan bir üçgen var. o üçgeni arka çatala bağlayan kolu (dökme demir) 2-3 cm kısalttırıp sağlam (çok çok sağlam) kaynattırırsan arkası kalkacaktır.

    orjinalinden değiştirdiğin her parçada güvenlik unsurları tamamen senin gözetimde olduğu için neyi niçin yaptığını iyi bilmen, sonuçlarını tahmin ediyor olman lazım. bu dediğimden gözün kormasın, öyle aman aman zor bir şey değil sadece dikkatli olmanı isterim. kolay gelsin.
    hegemonya verdiğin bilgiler için tşk ederim ama benim motosikletimin amörtisöründe öğle bişi yok ne yazıkki.
    mecburen bahsettiğin ikinci yolu deneyeceğim yada farklı bi amörtisör alacağız.
    eğer farklı bi amörtisör almam için önereceğin bi yol yada yardımın olursa çok sevinirim..
    (sabrın için şimdiden teşekkürler )

  16. #1796
    sonofwind - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Aralık 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Zongshen Zs 200 ve Honda Transalp xl650v
    Teşekkür ederim gceterez ve naci63.Peki arakadaşlar bu Zongshen'lerin farı nasıl ayarlanır yada kim ne kadara ayarlar..Kabaca baktım ama herhangi vida gibi birşey görmedim.Bu arada muayene ederken amortisör şok testi fren testi vb. testler yapıyorlar mı ayrıca egzos emilsiyon pulu istiyorlar mı.Bu konularda da yardımcı olursanız çok sevinirim.
    ÖFKE GEÇİCİ BİR ÇILGINLIKTIR;HÜKMETMEYE BAK,YOKSA O SANA HÜKMEDER.
    HORATIUS

  17. #1797
    Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Haziran 2005
    Motosikleti
    BMW F650FB
    Alıntı sonofwind adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ...muayene ederken amortisör şok testi fren testi vb. testler yapıyorlar mı ayrıca egzos emilsiyon pulu istiyorlar mı.Bu konularda da yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Muayene hikayemi buraya yazmıştım.
    http://www.motosiklet.net/forum/fayd...ml#post1573930
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

  18. #1798
    buralpdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Temmuz 2007
    Şehir
    istanbul-maltepe
    Motosikleti
    artık var
    arkadaşlar dün sefaköyden tem yoluyla maltepeye gelirken küçükköy sapağında motor benzin bitiyormuş gibi kendini kasıp sonrada istop etti. bütün elektirik gitti far ampülü patladı. marşta bile tık yok. sadece vites gösterge lambaları yanıyor.arkadaşı aradım çaresiz gel beni al diye. beklerken bir daha deyeyim arızayı bulayım derken marşa bastım çalıştı, arkadaşı aradım bekle kaldığım yerden tekrar ararım diye ve yola çıktım farları yakmadan. 5-6 km sonra yine aynısını yaptı, biraz bekledikten sonra yine çalıştı köprüye geldim. küprüde far ampülünü değiştirdim fakat hemen kesti.devam ettim ümraniye sapağında yine yaptı dinlendikten sonra eve gelebildim. arızayı tespit edemedim ustaya götüreceğim bakalım ne çıkacak.
    İlo 50cc-Jawa250-Jawalazer-Honda Strada200cc-Honda Titan-Mondial 110ft-Cbr600-Dr 800-Afrikatwin-Varedero-QM200GY-Honda İnnova-Cb125e-Mondial Prostreet

  19. #1799
    sonofwind - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Aralık 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Zongshen Zs 200 ve Honda Transalp xl650v
    Teşekkür ediyorum Gültekin bey.Buarada siz eski Zongshen'ciydiniz yanlış hatırlamıyorsam.Bu motorların far ayarı nasıl yapılabilir.Buarada Buralpdi sana da geçmiş olsun.Yol ortasında kalmak çok kötü.
    ÖFKE GEÇİCİ BİR ÇILGINLIKTIR;HÜKMETMEYE BAK,YOKSA O SANA HÜKMEDER.
    HORATIUS

  20. #1800
    hegemonya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Kasım 2007
    Alıntı samet_vxr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hegemonya verdiğin bilgiler için tşk ederim ama benim motosikletimin amörtisöründe öğle bişi yok ne yazıkki.
    mecburen bahsettiğin ikinci yolu deneyeceğim yada farklı bi amörtisör alacağız.
    eğer farklı bi amörtisör almam için önereceğin bi yol yada yardımın olursa çok sevinirim..
    (sabrın için şimdiden teşekkürler )
    nasıl yok ya , bir resim atar mısın amörtisörün üstten şaseye bağlandığı noktayı gösteren.

    ben ebayden açık artırma takip edip çıkma r1 amörtisörü aldım. 2005-2006 r1 amörtisörü ufak bir oynamayla harika oturdu. onun dışında bir amörtisör öneremeyeceğim çünkü hangisinin orturup oturmayacağını bilmiyorum. eğer oynamaya niyetliysen, illa 05-r1 olmasına gerek yok , hatırladığım kadarıyla 02-03 r1 lerin ve 05-06 r6 ların hatta daha yeni r1 ve r6 ların amörtisörleri gözden göze 30-31 cm geliyor, onları takip etmiştim. kawasaki, ve suzukilerden yanılmıyorsam 35-36 cm amörtisör kullanılmıştı uzak durmuştum.

    ----

    geçmiş olsun buralpdi. ilk duyuşta stator arızası gibi geliyor kulağa. umarım önemli bir şeyi yoktur.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler