Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
19 Mayıs 2012, 10:15
Alper Kaya adlı üyeden alıntı
1-videoda 13t dişli demiş yani stok alet değil oynanmış 2-videoda ise stok mu bilmem ama ayaklarını artçı peglerine koyuyor dikkat ettiyseniz +görkem normal şartları kast etti bu alet o konuda hantal bende katılıyorum görkeme + ozan kimseye mana bulup baızları diyip geçiştirme ya ad ver ya yorum yazma sonra üstüne alındın diyosun parça yoktur arkadaşım napıyım kanuni gibi bi disbiritör varsa normaldir ne diyim arkadaşımın cbr125r ıda kaza yapmıstı adam 2 ay parça bekledi he şimdi bunu dedim die prim yaptırmaya çalısıyosun dersin :D bak şöle diyim bu motoru almayın kimse almasın tek enayi ben olıyım ben razıyım
2. videoda adam iyice ağırlığı öne veriyor arkaya düşmemek için yani sonuçta adam uğraşmış yapmış helal olsun :D bu motora yüklenirsen garanti ön kalkar ve oturarak yaptığın için anında arkaya düşürür üstünden atar :D cesaret edemeyip yapmıyorsunuz hiç biriniz mantıklı olanda o ama saygı duymadığınız her konu gibi başıma böyle bir kötü olay geldi diyorum ve beceriksizliğime geldi ona bile laf atan sizler haklı çıkmaya çalışmayın yazılarıma alper ali ve yeni yandaşları görkem cevap yazmazsa ben zaten hiç alıntı yapmyorum sizden yana
hantal değil alper her motorun önü kalkar sıkıştırınca ayarsızda olsa şahlanır bildiğin 1 karış şahlandı :D Ali güzel motor kullanıyor bi sıkıştırsın rodajı aştıysa kalkıyormu kalkmıyormu göstersin sana aliden ricamdır tartışma konusu aramayın bizde motoru önü kalktıda 20 mt gitti demedik :D bildiğin şahlandı bıraktık gazı şoka girdim birden
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:11 ----------
Görkem_ adlı üyeden alıntı
1. Yukarda sana sert bi uslup kullanmadığımı özellikle belirttim, ki gene kullanmadım.Bilinçsiz bir kullanıcı olduğunu söylemem dışında şahsi hiçbirşeyde söylemdim.Sen tutup "niye zıpladın" "niye celallendin" gibi şeyler kullanmışsın.Sanal alemde tartışmak tarzım değil.Bu mesajdan sonrada diğerleri gibi görmemezlikten gelirim seni.
2. Bilinçsiz kullanıcı dememi gene doğruladın, yukarda ne yazdım ben "bu motor debriyaj tokatlamadan ön kalkacağına inanmam". Sen "debriyaj tokatlama"nın ne olduğunu bilmeden gelip bana anlatmaya calışıyosun.Vede alakasız bir şekilde ilk mesajında sanki gaz acında ön kalkmış anlamı cıkıyo.
3. Sadece neşeli neşeli fotoraflar eklemiyorum.Başıma ne geldiyse yazıp ciziyorum.Bikaç sayfa geriye git neredeyse yolda kalıyodum, ki onun bile fotoraflarını koydum bidonla benzin alıp doldururken, telefonla yardım alırken vs.
görkem uza hadi bi manita yap buraya fazla takılma sosyal ol biraz :D geceleri uyumayıp 24 saat burda takılıyorsun yarıldım gülmekten yorumuna :D hadi anam hadi fotolar çek koy vitaminsiz bedenini ) ayrıca uyarı için mantıklı bilinçli adam özelden msj atar bana msj atsaydın :D burada show yapanlarıda biz sopalıyoruz bekçileri varmış buranın bi doğru söyleyeni köylerden kovanlar birde show yapanlar :D
Okumak cehaleti giderir, öküzlük bakidir.
Reklamlar
-
19 Mayıs 2012, 10:21
Görkem_ adlı üyeden alıntı
10 dk baktım. motorun üstündeki mi dizlik ne alaka diye, tekerlere sonradan gözüm gitti
Arethnia adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum bugün motoruma bindim havada biraz yağmurluydu nerden geldiğini çözemedim ama direksiyonumun altından ön kısımdan beyaz beyaz dumanlar geliyor ve hafif bir yanık yağ kokusu salıyor motorum daha 2012 model bu ilk defa bugün başıma geldi acaba normalmi ?
buhar kardeşim. ben sağlam bir yağmurda ışıklarda durdum. bi ara yanıyorum sanmıştım. Sürücüler hep bana bakıyordu. Motorun ön arka her yerinden buhar yükseliyordu.
Hayalet sürücü 3.5 gibi oldum.
Arkadaşlar hyo da yeni olduğumdan size bir şey sormak isterim.
Bu devir kesici nerde devreye giriyor. 1.2.3. vites kacıncı devirler. yardımcı olursanız sevinirim.
Örnek vermek gerekirse, geçen hafta benim arkadaş 13.000 devirle 3. vitese kadar çıktı. 2 kişi 140 gördük. Allahtan ışıklara denk geldik.
o hızda da adam dövemezdim. 2 kafa darbesinden sonra bir dahayapmadı ama benim kafama takıldı. yoksa benim devir kesicim mi çalışmıyor.
Benim üzerime nur yağdırırsanız ve aydınlatırsanız sevinirim
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
19 Mayıs 2012, 10:35
-unnamed- adlı üyeden alıntı
şükürler olsun motoru topladım..
sinyaller ve aynalar kaldı...
dün gece sabah 5'te işimiz bitti...
ne yazık ki kalan işleri yapamıyorum, kafayı pencereden bile dışarıya çıkartamıyoruz...
sadece şunu diyebilirim ki beklediğimden çok daha iyi oldu..
kardeş senin motor antalyada mevlana kavşağında tamircide kırmızı bir hyo mu :D ?
-
19 Mayıs 2012, 12:17
Dünkü yağmurda sıçana döndüm üzerimden 10 kilo su çıkmıştır arkadaşında dediği gibi durduğumda öğle bir duman çıkıyorduki bir an bende korktum yanıyoruz diye bende ls2 kask vardı vizorü kapattığımda buğudan önümü göremiyordum açıncada suratıma kırbaç gibi yağmur vuruyordu acıtıyordu buğu yapmayan kas tavsiyeniz varmı?
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
19 Mayıs 2012, 12:41
culcu07;
kardeş ben istanbul'dayım...
ikincisi benim motor gri
gugukk;
abi agv filan öneririm kask...
500 tl gibi rakamlara on numara kask alabilirsin...
-
19 Mayıs 2012, 13:02
Ninja konusuna takılanlar bilir, sağlam mofiyeli bi ninja vardı.O parcaları buldum fiyatları baya yüksek ama olsun, uzun vadede kullanılcaksa alınabilir.
http://www.hyosungsource.com/index.p...rt=20a&page=34
-
19 Mayıs 2012, 14:28
beyler sizinle paylaşmak istediğim birşey var...
senelerdir bir vosvosun hayalini kuruyorum, ve birden istediğim gibi bir vosvos denk geldi...
acayip ikilemde kaldım, motoru satıp vosvosu alsam mı diye...
siz olsaydınız ne yapardınız?
-
19 Mayıs 2012, 15:25
gugukk adlı üyeden alıntı
Dünkü yağmurda sıçana döndüm üzerimden 10 kilo su çıkmıştır arkadaşında dediği gibi durduğumda öğle bir duman çıkıyorduki bir an bende korktum yanıyoruz diye
bende ls2 kask vardı vizorü kapattığımda buğudan önümü göremiyordum açıncada suratıma kırbaç gibi yağmur vuruyordu acıtıyordu buğu yapmayan kas tavsiyeniz varmı?
ls2nin delta modeli var çene açılır + açılır kapanır siyah vizörü var. havalandırması çok iyi. biraz ses yapıyo fakat onun dışında hiçbi şikayetim yok. ondan önce spada kullandım harika kasktı ne bi ses ne bi buğu hiçbi şey yoktu ama piyasa fiyatının çok çok üstüne alıp kazık yediğimi anladığım için değiştirmiştim. (daha düşük bütçeli alternatifler sunayım dedim)
senelerdir bir vosvosun hayalini kuruyorum, ve birden istediğim gibi bir vosvos denk geldi...
sahip olduğun motorun hayalini ne kadar süredir kuruyorsun ? Şahsen vosvos derdim
-
19 Mayıs 2012, 15:32
12:00 gibi motoru çıkardım. iş yerine gittim. Dışarda deli gibi yakacak bir güneş vardı. gezi öncesi süngerle bir güzel yıkadım motoru. Tekerleri parlattım. Kuruladık.
Arkadaşlarla tam hazırlandık. 13:00 da bir yağmur başladı. hala daha deli gibi yağıyor. Yav biz ne günah işledik de böyle yağmur yağıyor. İstanbulda böyle mi arkadaşlar.
izmitte arkadaşlar bizi bekliyor, her yer günlük güneşlik diyorlar. istanbulda durum nedir ?
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
19 Mayıs 2012, 15:33
hyosung'un hayalini hiç kurmadım...
ama vosvos'unkini çoookk uzun zamandır kuruyorum...
-
19 Mayıs 2012, 15:58
Dünkü yağmurda sıçana döndüm üzerimden 10 kilo su çıkmıştır arkadaşında dediği gibi durduğumda öğle bir duman çıkıyorduki bir an bende korktum yanıyoruz diye bende ls2 kask vardı vizorü kapattığımda buğudan önümü göremiyordum açıncada suratıma kırbaç gibi yağmur vuruyordu acıtıyordu buğu yapmayan kas tavsiyeniz varmı?
Buğ camı olan veya takılabilen herhangi bir kask
-
19 Mayıs 2012, 16:17
gugukk adlı üyeden alıntı
Dünkü yağmurda sıçana döndüm üzerimden 10 kilo su çıkmıştır arkadaşında dediği gibi durduğumda öğle bir duman çıkıyorduki bir an bende korktum yanıyoruz diye
bende ls2 kask vardı vizorü kapattığımda buğudan önümü göremiyordum açıncada suratıma kırbaç gibi yağmur vuruyordu acıtıyordu buğu yapmayan kas tavsiyeniz varmı?
ben de de aynı sorun vardı geçen koçtaştan carpex glass antifog aldım işe yarıyor tavsiye ederim..
-
19 Mayıs 2012, 16:55
UNNAMED vosvos u alamassan içinde uhde olacak kalacaksa hiç düşümne sat motorunu. motoru gene alırsın ama vosvos u bulabilirmisin ??
vosvos benimde hayallerimdedir . ama almak 3 sene imkansız 3 sene sonra başlarım araştırmaya.
kalbini ve aklını dinle. bir motor sever olarak söylüyorum. al o arabayı. pardon VOSVOS u
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
19 Mayıs 2012, 17:13
teşekkürler arkadaşlar 4 senesdir aynı kaskı kullanıyorum artık yeni kask alayım bugün motorun yanına gittim içim acıdı heryeri kir çamur olmuş acil oto yıkamacıya gidiyorum
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
19 Mayıs 2012, 17:58
arkadaşlar bugün baktımda 830 km olmuş malum bu hafta 1000 olur o avrupa yakasında hangi servisi önerirsiniz? sefaköy e yakın varmı bildiğniz ? ben motoru çakırca dan almıştım mesela internetten bakınca orasını da servis olarak gösteriyorlar ama kendileri daha yetkilerinin gelmediğini söylemişti. sizin bildiğiniz varmı yakın zamanda gittiğiniz?
-
19 Mayıs 2012, 19:00
arkadaşlar bayiden 0 gt250r alıcam %80. daha gitme fırsatı bulamadım yoğun çalıştığım için. biliyormusunuz acama nasıl ödeme koşulları oluyor. Biraz bilgi verirseniz sevinirim.
-
19 Mayıs 2012, 19:25
bharuut adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bayiden 0 gt250r alıcam %80. daha gitme fırsatı bulamadım yoğun çalıştığım için. biliyormusunuz acama nasıl ödeme koşulları oluyor. Biraz bilgi verirseniz sevinirim.
k.kartına 12 taksit yapabiliyorlar, eğer kredi çekeceksen kart daha mantıklı geldi bana, hele taşıt kredisi sakın çekme ihtiyaç kredisi çek en kötüsü.
2012 Hyosung GT250R EFI Kırmızı Siyah
-
19 Mayıs 2012, 19:38
dün desen beyaz eşya almazdım senin motor için kredi çekerdim abi.
-
19 Mayıs 2012, 21:20
-
19 Mayıs 2012, 21:34
Yaz aylarına girdik,yazı motorla tamamlar,sonbaharda alırdım vosvosu.(ama senelerdir arıyorum demişsiniz,sanırım bulduğunuz vosvos kolay bulunmuyor,bu açıdan bende kararsız kalırdım:D)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)
Bu Konudaki Etiketler