artı selesi yerine koyulan o parçadan var mı acaba ebayde falan
artı selesi yerine koyulan o parçadan var mı acaba ebayde falan
mono kapağı kendiniz tasarlayıpta döktürebilirsiniz...
fazla bir maliyet tutmaz...
maşaAllah demeyi unutmayınız(:
Mono kapak cok hoş duruyo.
Karizma motorun elinde var bi model cok dandik.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...63494560/detay
Forumdan şu arkadaşinki cok iyimiş ya, motorun cizgilerine uyum sağlamış direk
Ebaydanda inceden araştırmaya cıkıcam bi ara, bulursam bişeyler burdada paylaşırım.
mono kapak için biraz bakındım ama gördüklerim resmen hilkat garibesi gibi. Hiç mi zevk, göz, izan yok bunları yapanlarda.
Yapmışlar bide utanmadan satıyorlar.
Bu resimdekiler gerçekten çok hoş. Hatları motosikletin karakterine uyacak şekilde yapılmış da nereden bulucaz bunu =/
By alperkaya1991 at 2012-04-13
By alperkaya1991 at 2012-04-13
dijital fotoraf makinesini yaptırmak farz oldu görüntü kalitesi telefonun berbat :S
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
bugün İstanbul'da benden başka yağmura yakalanan varmı
dün yıkamıştım motoru
bugünde yıkandı
arkadaşlar bir ay önce sıfır aldığımız motorda (arkadaşımın) akıllara ziyan bir arıza oldu, yolda giderken arka fren boşa çıktı ve çalışmadı. dün gece arkadaşım iki kişi yağmurlu havada seyrederken (ben de arkalarından geliyorum) birden kenara çekti arka frenin tutmadığını söyledi, baktık ki fren boş boş basıyor hiç çalışmıyor. allahtan kötü bir olay olmadan farkedip kenara çekti motoru. motorun sağında solunda hata olur arıza olur eywallah da, fren de hata kabul edilebilir bir şey mi yav canımızı taşıyoruz biz bunda
problemine baktırdınız mı frenin?
hidrolikler dolumuydu?
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
ya bu s&t lerin kalitesinin düştüğüne inanmaya başlıyacam artık sıfır motorlarda böyle sorunlar olmaması lazım.benim bi arkadaşım biri enjeksiyonlu 2008 biri de 2010 model enjeksiyonlu olmak üzere iki hyosung kullandı 2 sinde de sorunlar yaşadı sonra 2007 karbüratörlü aldı şimdi hiçbir sorun yok
Fren sorunu küçümsenicek arıza değildir o konuda kesinlikle hak veriyorum.Ama böyle arızalar her markada olabilir.Yeni kasa ZX10R ilk çıktığında tam hatırlamıyorum ama (egzantirik zincirinde problem vardı) Kawasaki problemi çözmek için hepsini geri çağırmıştı.Uzun lafın kısası sorun yaşıyan arkadaş gerçekten ucuz atlatmış.Umarım çözümünü bulup keyfine kaldığı yerden devam eder.
Gerçekten yanlış hatırlıyormuşum. Sorun buymuş.
http://www.motosiklet.net/forum/gunc...emi-cozdu.html
ya yine motor alttan alttan vuruyor sanki...
sanki yolda hafif hafif tümsekler varmış gibi hissettiriyor üstündeyken
bide boşa aldıgımda ayaklarımla hissediyorum ufak ufak vuruyor gibi bişey
tahminleri alayım =))
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)