Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
15 Mart 2012, 23:04
Ben de bibuçuk ay önce yapıkredi sigortaya bi kaç gün gecikmeli olarak 50 tl.ye yaptırdım Eğer gecikmeden yaptırmış olsaydım 35-40 tl arası olacakmış.
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
Reklamlar
-
15 Mart 2012, 23:36
-unnamed- adlı üyeden alıntı
@zonta;
@ozan;
hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan inşaAllah...
sağol kardeş )
zonta adlı üyeden alıntı
ozan güzel görünüyor güle güle kullan.lastikler orjinal shinko larsa maddiyat müsait ise degiştirmeni tavsiye edicem .kilometre az bile olsa 4 yıllık lastik yol tutuşu zayıflamıştır artık.ön29 arka 32 hava artçı alıcaksan arka 36 . o
ses benzin otomatiginden geliyor. kontagı ilk çevirdigindede bir ses duyacaksın sesin bitmesini bekle sistem çek ediyor kendini.kontagı çevirip hemen marşa basarsan FI hatası verebiliyor.
sağolasın o olayı epey bi önce okudum lastikler shinko olunca 2 seneye sertleşiyor diye :D epey bi süre alamam lastik zaten standart hızlarım 0-100 yağmurda binmem :D motoru dönerken çok yatırmam ve fren mesafesi hep koyarım bi kere duramamıştım çaresizlik ve kaza çok kötü oluyor :D param olsa bu gün değiştiricem ama uzun bi süre duracak bu lastikler sanırım ,, artçı olmaz bende sürekli tek :D hafta sonları felan arada sırada binmek için aldım inş sorun çıkarmaz lastikler
---------- Post added at 21:36 ---------- Previous post was at 21:27 ----------
Motorla giderken gaz veriyorsunuz ya gazı bırakınca tekrar verince silkeleme yapıyor yani çalkantı rahatsız edici geldi boşluk varmış gibi sanki normali bu mudur ?
acaba takozlar mı değişecek ?
birde kanuni racer200 de boşa atmak çileydi bundada aynı :D sizdekilerde aynımı dururken boşu tutturamadım bi ,,
böyle uzun bir süre tuhaf sorularım olacaktır kusuruma bakmayın
-
15 Mart 2012, 23:50
Oz@n-RCR200S adlı üyeden alıntı
sağol kardeş
)
...
Motorla giderken gaz veriyorsunuz ya gazı bırakınca tekrar verince silkeleme yapıyor yani çalkantı rahatsız edici geldi boşluk varmış gibi sanki normali bu mudur ?
acaba takozlar mı değişecek ?
birde kanuni racer200 de boşa atmak çileydi bundada aynı :D sizdekilerde aynımı dururken boşu tutturamadım bi ,,
böyle uzun bir süre tuhaf sorularım olacaktır kusuruma bakmayın
Gaz bırakınca motor hızını aniden keser gaz verince de aynen topuklar senin dediğin neden oluyor anlamadım eğer gazı kestiğinde deviri fazla düşürüyosan vites büyük gelmeye başladığı için olabilir (tamamen sallamasyon)
Olduğun yerde bazen dişliler uygun durumda durmadığı için boşa alamayabiliyorsun 5 -10cm ileri geri yapıp denersen geçtiğini göreceksin.
Ya da olduğun yerde geçsin diyorsan 5bin devire kadar gaz ver boşa almayı dene geçecektir.
sor tabi hatta en ufak detaya kadar sor. Beni buralar kesmediği için gavurların sitelerinde dolaştım çok süre bir sürü şey sordum. Sıfır bilgiden başlayıp az buçuk fikir sahibi oldum.
Ayrıca şu sigorta olayına harbi uyuz oldum.
Haziranda sıfır 2011 motosiklet 28 yaşında aklı başında, yakışıklı, karizmatik :p daha önce ki dönemde hiç kaza yapmamış biri olarak sizin söylediğiniz rakamların 2 katı sigorta nasıl çıkar hiç anlamadım.
-
16 Mart 2012, 00:09
UNdocab adlı üyeden alıntı
Gaz bırakınca motor hızını aniden keser gaz verince de aynen topuklar senin dediğin neden oluyor anlamadım eğer gazı kestiğinde deviri fazla düşürüyosan vites büyük gelmeye başladığı için olabilir (tamamen sallamasyon)
Olduğun yerde bazen dişliler uygun durumda durmadığı için boşa alamayabiliyorsun 5 -10cm ileri geri yapıp denersen geçtiğini göreceksin.
Ya da olduğun yerde geçsin diyorsan 5bin devire kadar gaz ver boşa almayı dene geçecektir.
sor tabi hatta en ufak detaya kadar sor. Beni buralar kesmediği için gavurların sitelerinde dolaştım çok süre bir sürü şey sordum. Sıfır bilgiden başlayıp az buçuk fikir sahibi oldum.
Haziranda sıfır 2011 motosiklet 28 yaşında aklı başında, yakışıklı, karizmatik :p daha önce ki dönemde hiç kaza yapmamış biri olarak sizin söylediğiniz rakamların 2 katı sigorta nasıl çıkar hiç anlamadım.
önceki motorumdada olmuştu bu boşluk olayı :D arka lastik takozları değişmişti ,,
bu boşa geçirmeyi dediğin 5-10 cm iyi :D ben sürekli ileri iterek çözüyordum bazen ama devir olayını ilk senden duydum ilk fırsatta deneyeceğim )
yarın sabah axa dan yaptıracağım :D kaza kaydım yok 28 yaş ama otomobilde işin içine giriyorsa ceza ultra bende :D onuda axa dan yaptırıyordum :D
sabah yaptıracağım merak ediyorum kaç tl alacaklar
birde şimdi mesela 100 veya 80 le giderken kırmızı yandı yavaş yavaş duruyorsunuz ama ben mesela 5. yada 4. viteste iken boşa atmaya çalışıyorum ama tabi hız halen yüksek çat çut tak :D gibi sesler geliyor özellikle 1 e geçince kullandığım bütün motorlarda oldu bu durup öylemi vites geçireceğiz 5 ten 1 e
-
16 Mart 2012, 00:13
önceki motorumdada olmuştu bu boşluk olayı :D arka lastik takozları değişmişti
bu boşa geçirmeyi dediğin 5-10 cm iyi :D ben sürekli ileri iterek çözüyordum bazen ama devir olayını ilk senden duydum ilk fırsatta deneyeceğim
)
yarın sabah axa dan yaptıracağım :D kaza kaydım yok 28 yaş ama otomobilde işin içine giriyorsa ceza ultra bende :D onuda axa dan yaptırıyordum :D
sizi racer 200 topicinde görmüştüm gt250 için kanuni iyi mal yapmış çin malı demştiniz araştırdınız umarım hyosung u :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
16 Mart 2012, 00:44
önceki motorumdada olmuştu bu boşluk olayı :D arka lastik takozları değişmişti ,,
bu boşa geçirmeyi dediğin 5-10 cm iyi :D ben sürekli ileri iterek çözüyordum bazen ama devir olayını ilk senden duydum ilk fırsatta deneyeceğim
)
birde şimdi mesela 100 veya 80 le giderken kırmızı yandı yavaş yavaş duruyorsunuz ama ben mesela 5. yada 4. viteste iken boşa atmaya çalışıyorum ama tabi hız halen yüksek çat çut tak :D gibi sesler geliyor özellikle 1 e geçince kullandığım bütün motorlarda oldu bu durup öylemi vites geçireceğiz 5 ten 1 e
Benim araba ehliyetimde de motosiklet ehliyetimde de en ufak cezam yok cillop gibin
Vitesleri yavaş yavaş düşür. Hız düşürdükce vites düşür.
Kask takılıyken çok duymuyorum ama aslında vites düşürürken harbiden çat çut iniyor vitesler ilk zamanlar "lan bırakıcaz şanzımanı burda galiba ya da olm sıfır aldık ama bi sıkıntı mı var bunda" diye düşündüğüm olmuştu :D Ama ne yazık ki bu motosikletin vites geçişleri bazen pamuk gibi olsa da çoğunlukla çatır çutur oluyor.
Atıyorum 2. viteste 55km hızla gidiyorsun debriyajı sıktın 1. vitese düşürdün ama debriyajı bırakmadın yine de şanzımandan 1. vitese özel bi ses gelir der ki "1. vites için fazla hızlı gidiyorsun" .Sonuçta debriyajı da sıksan balatalar biraz biraz tutuyor.
Şöyle bir teorisi vardı bi abimin.
tamamensoylenti adlı üyeden alıntı
Asya araçlarında(japon olsa da fark etmez) az metal kullanılır çünkü metali dünyanın öbür ucundan getirirler ve pahalıdır. Avrupa ve Amerika araçlarında ise metalden kaçmazlar. Ve motosikletin en fazla metal içeren yeri olan şanzımanda vites geçişleri yumuşak olsun diye Avrupa-Amerika araçları çok sayıda dişli kullanır. Asya araçlarında ise arada ufak boşluk vardır. dolayısıyla geçişler biraz daha kemikli olur.
Belki de bu sebepten oluyor vites olayı. bilemiyorum
-
16 Mart 2012, 01:58
seth_ adlı üyeden alıntı
güzel olmuş motorlar , biraz zaman geçsin bende yapıcam inş bi değişiklikler, soldaki motorun egzozun üzeri kaplamamı boyamı onu anlamadım nasıl yaptınız acaba merak ettim
bende inş sıfır almayı düşünüyorum .bu ufak tefek değişiklikler motoru olduğundan güzel gösteriyor bazen. ufacık bir stickerin bazen kocaman bir görselliği olabiliyor .. orginal egsozun üstüne karbon kaplama ve sarı tiger yazısı koydurdum...
---------- Post added at 23:52 ---------- Previous post was at 23:50 ----------
tabi photshopta ...
---------- Post added at 23:58 ---------- Previous post was at 23:52 ----------
tabi photshopta ...
-
16 Mart 2012, 02:15
Emrah.ark adlı üyeden alıntı
Bu arada Arkadaşlar.Gri/Siyah Hyosung'a sizce sarı jant şeridi sarı elcik manet gider mi?
ben mavi kısa manet ve mavi elcik aldım...
benim zevkime o hitap etti..
bu renkte sarı jantlara iyi gidiyor ama, zevk sizin...
-
16 Mart 2012, 02:42
bugün plakayı aldımda belki abes bi soru olcak ama hakkaten bilemedim bu plakayı plakalığa yapıştırıyomusunuz deliyomusunuz , delsek yazılara denk geliyo delikler
MOTOR HAYATTIR.HAYATTA MOTOR
-
16 Mart 2012, 02:51
seth_ adlı üyeden alıntı
bugün plakayı aldımda belki abes bi soru olcak ama hakkaten bilemedim bu plakayı plakalığa yapıştırıyomusunuz deliyomusunuz , delsek yazılara denk geliyo delikler
ben app plaka alıp silikonladım gayet şık oldu
Uploaded with ImageShack.us
---------- Post added at 02:51 ---------- Previous post was at 02:49 ----------
Benim araba ehliyetimde de motosiklet ehliyetimde de en ufak cezam yok cillop gibin
Vitesleri yavaş yavaş düşür. Hız düşürdükce vites düşür.
Kask takılıyken çok duymuyorum ama aslında vites düşürürken harbiden çat çut iniyor vitesler ilk zamanlar "lan bırakıcaz şanzımanı burda galiba ya da olm sıfır aldık ama bi sıkıntı mı var bunda" diye düşündüğüm olmuştu :D Ama ne yazık ki bu motosikletin vites geçişleri bazen pamuk gibi olsa da çoğunlukla çatır çutur oluyor.
Atıyorum 2. viteste 55km hızla gidiyorsun debriyajı sıktın 1. vitese düşürdün ama debriyajı bırakmadın yine de şanzımandan 1. vitese özel bi ses gelir der ki "1. vites için fazla hızlı gidiyorsun" .Sonuçta debriyajı da sıksan balatalar biraz biraz tutuyor.
Şöyle bir teorisi vardı bi abimin.
Belki de bu sebepten oluyor vites olayı. bilemiyorum
yavaş indiriseniz 55km hızda 1.vitese zaten böle dişlilerin birbirine sürtme sesleri gelir geçirmeniz zor hızlı yapmanız gerekir misal konusuyorum bende örnek teşkil ettiğini biliyorum
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
16 Mart 2012, 03:02
-
16 Mart 2012, 03:06
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
sizin alet şimdi yağmurda istopmu ediyor sürekli ?
-
16 Mart 2012, 03:09
bildiğim kadarıyla ilden ile göre değişiyor hatta semtten semte göre de değişebilir, bulunduğun yerdeki motorsiklet kaza oranı durumu etkiliyor[COLOR="Silver"]
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
-
16 Mart 2012, 03:09
yukarılarda arkadaşlar iki beyaz motora beyaz ve kırmızı jant şeridi uygulamışlar, kırmızı olana bayıldım
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
-
16 Mart 2012, 03:14
[QUOTE=alper150zc;2611971]ben app plaka alıp silikonladım gayet şık oldu
http://img840.imageshack.us/img840/9...0220121572.jpg
Uploaded with ImageShack.us[COLOR="Silver"]
tm teşekkürler bende öle yapıyım o zaman silikonla yapıştırıyım
-
16 Mart 2012, 03:18
seth_ adlı üyeden alıntı
ben deldirdim, delikler yazı aralarına denk gelecek şekilde. plaka kenarlarını da demircide birazcık kırptırdım küçülünce daha hoş oluyor
-
16 Mart 2012, 03:26
tekhancer adlı üyeden alıntı
ben deldirdim, delikler yazı aralarına denk gelecek şekilde. plaka kenarlarını da demircide birazcık kırptırdım küçülünce daha hoş oluyor
ne kadar küçülttünüz ki ? siyah çerçeveyi yok edecek şekilde küçültsek polis karışırmı acaba cezası filan varmı, birde merak ediyorum bunu şöförler odasından mühürlü alıyoruz bir tane daha almak istesek ne biliyim deldik hoşumuza gitmedi gene emniyetten düştü kayboldu filan diye yazı mı alcaz bastırmak için ?
-
16 Mart 2012, 03:28
alper150zc adlı üyeden alıntı
sizin alet şimdi yağmurda istopmu ediyor sürekli ?
stop etmeye devam bu tarafta olsan bir tur atardın deneme amaçlı.
bunun sıkıntı buji degil orası belli oldu.
geriye enjektör'de tam püskürtmeme veya depoda su olayı.servis zamanı bakılır artık.
bu sefer opet'ten aldım benzini bakalım düzelme olacakmı.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
16 Mart 2012, 03:52
Plakadaki vidanın rakama gelmesi çok sıkıntı değil ortalayınca denk geliyor zaten. Benimkinde de gelen bi vida var ama sonuçta okunuyor.
Silikon bana mantıklı gelmedi biyerde bırakı verirsin plakayı.
-
16 Mart 2012, 03:52
seth_ adlı üyeden alıntı
plaka ruhsat sigorta vergi ve tüm geriye kalanların faturası ne kadar çıktı ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)
Bu Konudaki Etiketler