Bu motosiklet sahipleri kuyruk kısmını kapatarak motoru tek kişilik bir hale ve daha racingvari bir havaya sokmayı düşünüyorlar mı acaba? Nette çeşitli fotoğraflar görüyorum bu konuda ve oldukça yakıştığını düşünüyorum. Askerden döndüğümde alacağım motorda kesinlikle uygulamayı düşünüyorum. Merak edenler Google görsellerde "Hyosung Gt 250r tail section" yazıp aratarak inceleyebilirler. Fotoğraflarda bir kırmızı bir de beyaz bir motosiklette görülüyor dediğim uygulama.
Yukarıdaki fotoğraflardan birindeki gri motor diğerlerinden daha kalıplı görünüyor. Yandan göründüğü için mi yoksa bu renk daha mı kalıplı gösteriyor?
S.a beyler...
Geçen akü bitti motoru vurdurdum 2-3 kere..
Eve geldim akuyu sarj ettırdım taktım..
Motor şimdi 5 bin devirde rolantide calısıyor ve sadece vites atarken düşüyor devir sonra tekrar yukselıyor..
Sanırım motoru vurdururken beyin şoklama yaptı sımdıdıe böyle yapıyor..
Ne diyosunuz bu işe??
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Typerkan Saol yardımın İçin görkem kardeşim ikimiz kaldık avcılarda sanırım caner motarda gitti:S
Ankarada satılık GT250R arıyorum bilginize...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29629791/detay
Arkadaşlar acil değildi ama bende artık acile bağladım, ilerleyen günlerde hesapladığım kadarı ile çektiğim kredi ile aldığım motorum beni kredi borcu olarak zorlayacak gibi görünüyor. O yüzden hemen almak isteyen eğer motoruda beğenirse 6000TL'nin biraz altında bırakacağım.
Motor şuan itibari ile 9400km oldu ve sadece adam akıllı olarak değişen parçası sıfır zincir oldu.
Onun haricinde çift buji ve balatalar 1 ay önce değişti.
Yağ ise 7200km de değişti, fakat kaliteli yağ olduğu için alan kişi 1500km kadar daha gider.
Eksoz orjinal fakat içi boşaltılmış olduğu için sesi iyi yani
Beni tanıyanlar motoru kimden aldığımı, kaç km de aldığımı gıcır gıcır aldığımı biliorlar
Hiç koymamıştım bende bikaç foto koyayım bari
benim canavarda bu...
Olduysa tabi görünmyosa yardım lütfen...
enteresan gerçekten :D
img kodlarını eklememe rağmen görünmüyo resimler.
ama url yi alıp yapıştırınca gözüküyolar
enteresan
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
[COLOR="Silver"]
:queen:[B]Mobiletten düşene yorgan döşek, race’den düşene kazma kürek---Hızlı Gitme Ne Olur Sanada Biri Vurur---Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.[/B]:queen:
velaciraptor arkadaşım resimlerin gözükmüyor
motorun şekline hasta olmamak elde değil
kafayı 125r la bozmuştum amma bu tarafa kaymaya başladım ya
tam bi ikilemdeyim
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
kivanc_didim abi montunun markası nedir güzelmiş
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
selam arkadaşlar orta sehpa taktırdım nasıl olmuş..
URL=http://img6.imageshack.us/i/05092010368.jpg/][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.u
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)