katalizor. ön ve arka silindirden gelen boruların birlestigi kutudur.sag altta bakınca zaten goreceksiniz.ama ısının ondan olacagını sanmam.zaten bu katalizor arabalar da kullanılan taş katalizör degil sactan petek gib bişey.benimki 16 binde dagılmıştı gaza bastıkca tıkır tıkır geziyordu egsozun içinde.garantiden degişti.
egsoz dan ses alamamaktan ,farların yetersizliginden yada kornanın yetersizliginden yakınan arkadaslar bütün bunlar avrupa ve amerikada kabul edilen yasal normlara göre ayarlanmıştır.
egsoz için tek secenek tiger baskasınada para vermeye degmez.
farlar standart h3 ampul aydınlatmalı yollarda gayet başarılı.fakat şehir dışında biraz yetersiz kalır.buda XENON takarak çözülebilr.ben m-tec marka takmıştım.uzunlara da sadece osram nightbraker yeterli.
kornayı bende degiştirdim.mercedes kornası taktım ses gayet iyi..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:24 ----------
arkadaşın motoru hyosung adnan .yani s&t kanuni olmadıgı için yetkili bir serviside yok.o yüzden parçaları s&t lerle uyumlu olsaydı kuralkan dan alabilirdi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:28 ----------
celal eski hfc forumlarında övgüyle bahsedilen bir usta vardı kadıkoyde.adı niyazi usta .hyolarda çok iyi derlerdi.onun telini arıyorum.bulunca ben ararım.belki onda çıkma falan vardır.koreden gelenler nasıl uymadı ya valla anlamadım.yoksa yanlış parçamı sipariş ettin ne yaptın.