Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #10701

    Üyelik
    12 Mart 2009
    Şehir
    istanbul/avcılar
    Motosikleti
    Hyosung GT250R(Gri/siyah)
    www.hyosungsource.com

    hyosung yedek parçalarını koreden bu site yolu ile sipariş edebilirsiniz..
    [B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #10702

    Üyelik
    10 Haziran 2006
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    S&T GT 250 R,2009
    Alıntı bygrm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    www.hyosungsource.com

    hyosung yedek parçalarını koreden bu site yolu ile sipariş edebilirsiniz..
    kargo ücreti falan alıyolar mı?

  3. #10703
    cem_ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Eylül 2007
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    S&T GT250 R
    Arkadaşlar bir sorum var,

    Son zamanlarda odometreden kilometre sayacına geçemediğimi fark ettim,düğmeye basıyorum ama hiçbir değişiklik yok ekranda.Biraz gaz verince yada sürüşten sonra bir veya birkaç kere değiştirebiliyorum sonra yine aynı

    Birde saati ayarlıyorum sabah baktığımda saatin doğru olmadığını görüyorum.

    Aklıma akü ile ilgili sorun olabileceği geliyor çünkü 9 ay boyunca makine yattı sadece 3-5 günde bir 5dk çalıştırıldı ancak hiç km yapmadı.
    Ama makinenin çalışmasıyla ilgili hiçbir problem yok tek marşta alıyor...

    Acaba aküdenmidir değilmidir sorun, siz ne dersiniz ?
    Drift religion

  4. #10704

    Üyelik
    09 Mart 2010
    Şehir
    kırklareli
    Motosikleti
    HYO GT 250R
    Alıntı velaciraptor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kargo ücreti falan alıyolar mı?
    KARGO ÜCRETİNİ DE HESAPLAYIP PEŞİN OLARAK HEPSİNİ HESABINDAN ÇEKİYOR

  5. #10705
    yalowa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Haziran 2010
    Şehir
    Yalova
    Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Alıntı yalowa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar,

    6 gün önce s&t kanuniden gidip Hyosung gt250r aldım. 2010 model, sıfır km. Bu sabah ruhsatıydı şuyuydu buyuydu hallettim. Ancak aklıma takılan 1-2 sorun ve paylaşmak istediğim 1-2 tecrübe var.

    Soru 1
    İlk aldığımda motoru boşa alıp ayaklarımla moturu geri götürürken, arka tekerlekten tuhaf bir ses geliyordu. Artık bu ses gelmiyor ama neden o dönem öyle bir ses çıkardı anlayamadım. Bir fikri olan var mı ?

    Soru 2
    Motorun üzerindeki lanet "s&t kanuni" yazısını kaldırmak istiyorum. Ancak yaptığım araştırmalar neticesinde depoyu verniklemeden önce yazıyı yapıştırıp daha sonra depoyu vernikledikleri için, yazıyı kaldırdığımda ardında bir iz bırakacağı kanaatine ulaştım. Yine sordum soruşturdum, yeniden vernikletmek için depoyu zımparalayıp, boyayıp, daha sonra tekrar vernikletirsem ancak bu muhabbetten kurtulurmuşum. Doğru mudur ? Başka fikri olan var mıdır ?

    Soru 3
    Malum motor 2 silindir 4 zamanlı. Lâkin çok sessiz çalıştığı için trafikte biraz problem oluyor. Bu sebeple egzostu değiştirip yomoşimo mudur nedir o egzosttan taktırıp biraz daha fazla ses çıkarttırmayı planlıyorum. Sizce taktırayım mı ? Taktırırsam garantisi bozulur mu makinanın ?

    Soru 4
    Bu model için aksesuar vs. temin edebileceğimi bir internet sitesi var mı ? Varsa adresi nedir ?
    Tecrübe 1
    Ben 1 kez scooter kullanmıştım. Sadece 1 kez. Belki 10dk falan. Ancak ona rağmen gidip GT250R aldım. Ama almadan önce, hiç görüşmediysem 5 tane adamla görüştüm. En acemisi 10 senedir racing üzerindeydi. 1'i hariç hepsi "sakın alma, düşersin.", "ölürsün", "beceremezsin", "vitesli motor bu farklıdır" falan dedi durdu. Ben bilgisayar programcısıyım. El becerilerim iyi değildir ancak birden fazla işi kombine bir şekilde aynı anda çok rahat yapabiliyorum. Kimseyi dinlemedim, gittim aldım. Aldıktan 10dk sonra trafiğe çıktım. Hiç bir şey de olmadı. Haa, peki nasıl oldu ? Bunca insan yanıldı mı ? Hayır, hepsi haklıydı. Bu işi okumadan, araştırmadan, en azından teorik olarak profesyonel olmadan yapmayacaksınız. Ben günlerce döküman okudum. Nasıl binilir, nasıl inilir, nasıl kaldırılır, nasıl hızlanır, fren mesafesi nedir, denge nedir, viraja girerken nelere dikkat edilmeli, virajdan nasıl çıkılmalı, virajdayken ne yapılmalı. Bir sürü sorunun teorik cevabını buldum. Ondan sonra gidip motoru aldım ve teorik bilgilerimi uyguladım. Hepsi bu. Size tavsiyem yeterince teorik eğitim aldıktan sonra gözünüz kapalı gidin bu motoru alın. Ama 600lük falan bir motor sakın almayın! Harbi ölürsünüz. Ben bu aletle bile sınırları zorlamaya niyetleniyorum pek çok kez. Hatta çoğunda zorluyorum da (: Ama 30 beygirlik bir gücü olduğu için öyle müthiş bir performansı yok. O yüzden rahatım. Ama altımda 600lük olsaydı çoktaaan bu motoru ya düşürmüş ya da kaza yapıp çok zor durumlara düşmüştüm. Çünkü 600lük motorlar hakkaten çok güçlü.

    Tecrübe 2
    6 günde 250km yol yaptım. Neredeyse hiç kaza riskiyle karşılaşmadım. Motorumu artık tanıyorum. Ne kadar mesafede durur, nasıl kayar, nasıl yatar kalkar. Her şeyini anladım. O da beni anladı sanırım çünkü artık o beni yönetmiyor (: Ben onu yönetiyorum. Almadan önce Kanuni, nam-ı değer Hyosung olduğu için tereddütlerim vardı. Ancak an itibariyle anlıyorum ki bu tereddütlerim tamamen yersizmiş. Motor saat gibi işliyor, hiçbir problemi yok. Kesinlikle başlangıç motoru olarak tavsiye ederim.

    Teşekkürler, iyi çalışmalar.
    Merhaba herkese,

    Bu mesajı yazmamın üzerinden neredeyse 1 ay geçti. Yazdığımda Asuman'ı (benim motorun adı (: ) alalı 6 gün olmuştu ve size izlenimlerimi aktarmıştım. Henüz 250km yapmıştım. Ancak an itibariyle 2000km yi devirmiş bulunuyorum.

    Hemen son izlenimlerimi aktarayım.

    1-) Önceki mesajımda hiç kazayla karşılaşmadığımı söylemiştim. Ancak artık durum farklı. Her gün bir kaza riski atlatıyorum. Sanıyorum bu benim kendime güvenimin gereğinden fazla artmasından ve trafikteki gerizekalıların yaz gelince çoğalmasından(?) kaynaklanıyor.

    2-) 1000km bakımını zamanından sadece 50km sonra yaptırdım. Götürdüğüm servis 1.5-2 saat kadar dikkatle uğraştı. Götürmeden önce ön taraftan çukarlara girdiğimde sanki plastik bir kutunun grenajlara çarparak ses çıkarması gibi bir ses geliyordu. Bu sesi hallettiler. Onun dışında zaten pek bir sorunum yoktu.

    3-) Serviste tüm civataları, vidaları, somunları her şeyi elden geçirip tekrar tekrar sıkıyorlar. Sanıyorum benim servis biraz abarttı çünkü servisten sonra vibrasyonu biraz yükseldi Asuman'ın.

    4-) Motorunuzu redline'a sokmayın arkadaş. Ben oturdum denedim. Crank mrank dediler yine de denedim yoksa içimde patlayacaktı. Redline girdikten 5 saniye sonra gazı kendisi kesti ve stop etme derecesine geldi. Hatta 1-2 kez stop ettiği bile oldu. Bu motorun haddi 150km. Üstüne çıkmayın, çıkarsanız ağlamayın.

    5-) Virajlara artık çok rahat girip çıkıyorum. Okuduğum onlarca makaleden sonra ben bile bu kadarını beklemiyordum. Ama ona rağmen yine de hızlı girmiyorum virajlara. Siz de girmeyin. Hiç gerek yok.

    6-) Asuman'ın orjinal ekzostu duruyor hala. Arkadaşlar arabayla yanımda geldiler bir gün. Deneme yaptık nasıl sesi diye. Arkadaşların 4'ü birden 'su motoru gibi' diyince içim burkulmadı değil. Ama yılmadım, yılmayacağım. Bu bir 250cc'lik motor ve benim ilk motorum. Ben bu motoru hem öğrenmek hem de eğlenmek için aldım. Hepsine ortak bir cevap veriyorum. 'seneye r6 alınca görüşürüz çiçeklerim' (:

    7-) Devirsiz ya da devirli hiç farketmiyor; yavaş giderken asuman ateşleniveriyor. Ciddi manada motor ısısının yükseldiğini farkediyorum. Sanıyorum yağ soğutmasına istinaden yavaş gittiğim için hava soğutmasının devredışı kalmasıyla alakalı.

    8-) Ön fren ayarını artık 1. seviyede kullanıyorum. Trafikteki denyolar sağolsunlar... Aynaya bakmadan ansızın park halindeki aracın açılan kapısından mı bahsedeyim, aynaya bakmadan sollamaya çıkıp beni yan kaportasına yapıştıran az daha düşmeme sebep olan gerizekalılardan mı bahsedeyim...

    9-) Debriyajı pek çok motora göre harika arkadaş. Gayet yumuşak ve hassas.

    10-) 1-2 şehirlerarası yola çıktım. Yalova-Orhangazi, Yalova-Çınarcık, Yalova-Altınova gibi. Henüz Bursa'ya geçmedim, ama geçirim yakında (:

    11-) Bu yaz sonunda asumanı satmayı planlıyorum. Muhtemelen 5000-6000km olmuş olacak. 600lüğe geçiş için bana göre yeterli bir km.

    12-) Arka teker nedendir bilinmez bazen tutarsız oluyor. Bu genelde belli bir süre durmadan gittiğimde gerçekleşiyor. Mesela 1 saat boyunca durmadan gittiğimde arka teker zaman zaman kayıyor zaman zamansa kayacakmış gibi bir his veriyor. Kimseye sormadım ama o süreden sonra inip Asumanın tekerlerine dokunduğumda gayet sıcak olduklarını farkettim. İçinde normal hava var. Acaba ısınmadan mı kaynaklanıyor ?

    Benden bu kadar dostlar. 1-2 özel mesaj gönderen olmuş ama geç farkettim. Herkese selam olsun...

  6. #10706
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ekim 2006
    Şehir
    Pendik / İstanbul
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    arkadşlar motorumun kırılan aynasını kaynaattırdım fakat kaynatan arkadaşım yamuk kaynatmış...şimdi yeniden kırıp bir daha kaynatcaz.. yada paraya kıyıp ayna alacağım..........
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

  7. #10707

    Üyelik
    12 Mart 2009
    Şehir
    istanbul/avcılar
    Motosikleti
    Hyosung GT250R(Gri/siyah)
    Alıntı velaciraptor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kargo ücreti falan alıyolar mı?
    kARGO ücreti alınıyor... Gemi ile yolluyorlar.. Gümrük bedelini sen kendin ödüyorsun..Paypal ile ödemede yapabiliyorsunuz...
    [B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:

  8. #10708
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ekim 2006
    Şehir
    Pendik / İstanbul
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    bide şu saat ayarı benim motordada bozuluyor... neden acaba.......
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

  9. #10709

    Üyelik
    12 Mart 2009
    Şehir
    istanbul/avcılar
    Motosikleti
    Hyosung GT250R(Gri/siyah)
    Alıntı cem_ali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bir sorum var,

    Son zamanlarda odometreden kilometre sayacına geçemediğimi fark ettim,düğmeye basıyorum ama hiçbir değişiklik yok ekranda.Biraz gaz verince yada sürüşten sonra bir veya birkaç kere değiştirebiliyorum sonra yine aynı

    Birde saati ayarlıyorum sabah baktığımda saatin doğru olmadığını görüyorum.

    Aklıma akü ile ilgili sorun olabileceği geliyor çünkü 9 ay boyunca makine yattı sadece 3-5 günde bir 5dk çalıştırıldı ancak hiç km yapmadı.
    Ama makinenin çalışmasıyla ilgili hiçbir problem yok tek marşta alıyor...

    Acaba aküdenmidir değilmidir sorun, siz ne dersiniz ?
    saatin bozulması aküden kaynaklanmıyor...İbrenin kendi içindeki devrede bir problemi var aynı sorun benim motorumdada var fakat çokta önemli değil... odo kısmını değiştirmeye gelincede biraz zor basıldığı doğru fakat zamanla onun nasıl değiştiğini çözüceksin tuşlara biraz zor basıldığını herkez bilir..
    [B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:

  10. #10710
    cem_ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Eylül 2007
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    S&T GT250 R
    Alıntı bygrm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saatin bozulması aküden kaynaklanmıyor...İbrenin kendi içindeki devrede bir problemi var aynı sorun benim motorumdada var fakat çokta önemli değil... odo kısmını değiştirmeye gelincede biraz zor basıldığı doğru fakat zamanla onun nasıl değiştiğini çözüceksin tuşlara biraz zor basıldığını herkez bilir..
    Benimkinin zor basılmasıyla alakası yok çok denedim çünkü,dediğim gibi değiştiremediğim zaman bir iki gaz veriyorum sonra değişiyor,birkaç kere den sonra tekrar işlevini yitiriyor buton. Saat konusu benimde çok umrumda değil aslında ama yinede insanın aklına takılıyor... Nasıl bir problem olabilirki devreyle ilgili merak ettim şimdi...
    Drift religion

  11. #10711

    Üyelik
    10 Haziran 2006
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    S&T GT 250 R,2009
    Alıntı bygrm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kARGO ücreti alınıyor... Gemi ile yolluyorlar.. Gümrük bedelini sen kendin ödüyorsun..Paypal ile ödemede yapabiliyorsunuz...
    ben sticker falan alcaktım ufak tefek şeyler astarı yüzünden pahalıyamı gelir yani? nekadar masrafı var kargo gümrük.

  12. #10712

    Üyelik
    03 Haziran 2010
    Şehir
    istanbul-bahçeşehir
    Motosikleti
    gt250 r
    Alıntı Madv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dün gece gedelek yolunda sarı hyosungumla kaza yaptım. Hasar ön far plastik camı sol ayna direksiyonun sol döküm kısmı. Gece 1:00 civarı kia bir araç bir anda benim şeridime geçerek ani fren koydu durdu ve ona çarpmamı sağladı.Düşünce yerde sürüklendim ,sürüklenirken darbe almamak için ayağa kalkmaya çalıştım kayar sırada ve kalktım sonra hızım yavaşlayınca tekrar bıraktım kendimi fazla sürtünmeden ayaklarım darbe almasın diye, Sonra yere düştüğümde baktım motor üzerime geliyor sürüklenerek tam geldiği sırada ayaklarımla motora vurdum.
    kazayı yapmadan 3-4 saat öncede cüzdanımı düşürmüştüm. Kaza yapınca ne ehliyet ne kimlik hiçbirşey yok. Söyledim kimlik numaramı polise buldular gerekli bilgileri 130 lira ehliyet yok diye cezayı yedim. Ambulansla götürdüler orhangazi devlet hastahanesine,allahtan birşeyim yokmuş.Sonra jandarmaya gitik ifade vermeye kaza yaptığım kişiyle ben durmadım diyor. Neyse tutuldu raporlar aracı yeni aldığım için kasko yaptırmamıştım sigortası var sadece. Polis dedi ki arkadan çarpma olduğu için sanırım karşı tarafın kaskosuda karşılamayacak senin motoru.Motorda 600 tl civarında hasar var.Hyosung yedek parçası nereden bulabilirim bir bilgisi olan varmı ?
    geçmiş olsun kardeşim
    Allah bir daha yaşatmasın
    [B]34 TG 2311[/B]

  13. #10713
    patron_58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Temmuz 2008
    Şehir
    sivas
    Motosikleti
    Varadero xl 1000
    arkadaşlar naked hyo 650 alsak onu R yapabilirmiyiz grenejlarla uyarmı grenejlar nakede.

  14. #10714
    ahmet şimşek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Şubat 2008
    Şehir
    **K@P@DoKyA**
    Motosikleti
    YAMAHA R1
    mrb arkadaslar benım gara oğlanın cantlarına serıt cektım turuncu yapıyım dedım ancak yesil renk bulabıldım.Yakında birde yazılarını yazdırcam ınş )Gecenlerde bır arkadasın motorunun hava gırıslerınde beyaz led gordum bende yaptım baya karızma katıyor benım gara oğlana





    Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!

  15. #10715
    my91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ocak 2010
    Şehir
    Silifke/MERSİN
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    arkadaşlar bi kaç foto atayım bunlar da geçen Mersindeki şenlik günü çektiğim fotogrraflarımdan..

    kamp alanına ilk geldigimizde


    Uploaded with ImageShack.us

    kamptan tanıstıgım bi arkadasla geziyoruz


    Uploaded with ImageShack.us


    Uploaded with ImageShack.us
    gerçi kampta kalmadım ama katıldım



    öncesinde gezdigim için motorum çamurlandı biraz


    Uploaded with ImageShack.us

    burda da anıtta tören için dizilmişken sinaylim kırık


    Uploaded with ImageShack.us



    Uploaded with ImageShack.us


    başlık çok durdu biraz hareket lazım dedim

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:11 ----------

    Alıntı ahmet şimşek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mrb arkadaslar benım gara oğlanın cantlarına serıt cektım turuncu yapıyım dedım ancak yesil renk bulabıldım.Yakında birde yazılarını yazdırcam ınş )Gecenlerde bır arkadasın motorunun hava gırıslerınde beyaz led gordum bende yaptım baya karızma katıyor benım gara oğlana





    yakışmış hoş olmuş :D evet ben de düşünmüşümdür o hava girişlerine yakışıo gibi

  16. #10716

    Üyelik
    23 Mayıs 2009
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    MCT 250
    merhaba arkadaslar maalesef bende gecenlerde gtr ımı gobekte birinin ters yone u donus yapması sonu yatırdım.. adamın kaskosundan raporu ttuttuk 100%100 suclu olmasına ve raporuda o dogrultuda yazmamıza ragmen resım yok diye sıgorta para vermıyor motorum 2 aydır yatıyor aynaları ve on cam ve birde on far catladı birde sınyaller motoruy aldıgımda orjınal camı yanında verılmıstı onu trakıcam aynayı kaynatırmayı dusunuyorum ankarada bunu yapan bi ter var mı? ayrıca sınyallerıde orjınalden baskası uymuyor mu..? son olarak farıon camı catladı onu ne sekılde yatıra bılırım birde bunları yaptırırlken yag ve fılıtrelerını degıstırtcem bunlar ne kadar tutar acaba .... selamlar

  17. #10717
    canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Kasım 2008
    Şehir
    -AVCILAR-
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    eee resimler gelmiş benim biricik kızımın mı resimleri eksik şimdi







    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

  18. #10718
    ahmet şimşek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Şubat 2008
    Şehir
    **K@P@DoKyA**
    Motosikleti
    YAMAHA R1
    slm arkadaslar benım gara oğlanın yagını degıstırdım yaklasık 1000 km felan oldu ama vıtes gecıslerı bıraz zor gecıyor sankı motor bıraz debrıyaj kacırıyormus gıbı gelıyor bana bende
    15/50 elf yag aldım bu makınalardfa debrıyaj ayarı yapılıyormu yoksa dırek balatamı degıstıyorsunuz Yag fıtresını degıstıryım ıkıncı yag degısımım olcak fıyatı nedir nerden bulabılırım sahıbındene baktım ama 5 lıra felan yazıyor onlardan taksam sorun yasarmıyım aceba ?
    Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!

  19. #10719

    Üyelik
    25 Şubat 2010
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    St Kanuni GT250R Satıldı Honda Cıvıc
    Herkeze meraba arkadaşlar öncelikle hepinizin fikrini alıcam 2010 model st kanuni gt250r motorum var motoruma tiger egzost takıcam ama sizin fikirlerini alıyım dedim bana egzost eksi veya artı yanlarını söylermisiniz? bu arada caner kardeşim senin aldıgın 600r aynası nerden ve ne kadara aldın. Yardım Edersiniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim...

  20. #10720

    Üyelik
    26 Haziran 2009
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    Regal Raptor
    ya hadi bu repsolü yaptık diyelim muhayneden nasıl gececek bu ? problem olmayacakmı ?


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler