Bence hiç kapatmayı ; üzerine suzuki yazın aynı yazı ile..
Suzuki Hyosung olsun ...
Bence hiç kapatmayı ; üzerine suzuki yazın aynı yazı ile..
Suzuki Hyosung olsun ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Yakın zamanda aranıza katılıyorum arakdaşlar
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
hyosung yazsa sorun yok ztn =) s&T kanuni yazıo çin malımı abı bu dıyolar adama oturup anlatıyorum guney korelı oldugunu motorun
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
artık öle yapıcam valla sado ayar oluyorum ya öle seylere su depodaki yazılarıda bı kapatabılsem super olcak
Nihayet benim PC oldu, yazılanları takip etmeye başlayabildim
arkadaslar fabrıkadan gecen gun aradılar bu zıncır egzantırıgını ıyılestırme olayı varmıs benım makınam 2008 ve enjeksıyonlu benden bos oldugum bı gun sölememı ve o gunde kesın gıtmemı ıstedıler servıse gıttım degıstırdıler hıc bır ucret almadılar bu ıyılestırme olayını baska yaptıran bı arkadas varmı burda acaba
@ Maverick35 ;
Sen motoru kaça kaç km de almıstın ???
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
2008 900 km de aldım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:20 AM ----------
6000 e aldım
Sana sormamıstım ama sen gercekten bedavaya almıssın
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ben hıc dıkkat etmeden cevaplıyı verdım cok pardon
tr_select ıns bulursun sende bu fıyata böle bi makına cok zevklı bı alet
Valla ben biraz daha fazla istiyorum ama benim motordaki extraları hesaba katarsan benim motorda bedava gibi oluyor
Evet arkadaşlar ilan halen güncel ;
http://www.sahibinden.com/fiyat_dust...XQQdisplayitem
Malum kafayı Fazer'a fena halde takmış durumdayım bu siteden olduğunuzu söylerseniz ufak bi pazarlık payım vardır arkadaşlar
Ver bana 5500 e
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ben gecen ay yaptirdim o iyilestirmeyi. Hazir 1000km bakimi icin gitmisken onu da degistiler. Bu arada bende egzoz ariyorum. Ya tiger ya smokehead taktiricam... Ama egzoz degisiminde servis garanti disina cikar diyo. Onun icin bulabilirsem tam uyumlu olan tiger bulucam, servis zamani orjinali takicam ;)
Bide sticker konusunda , kendi stickerimi kendim yaptirdim. İnternetten uldum photoshop ta modifiye edip, ozalitcide sticker yaptirdim yaziyi kapadim super oldu. Yoksa sesler aynen soyle geliyo, diyelim durdun biyerde,
- "vaaaooo neymis bu?, honda mi, ? kawasaki mi? (giderek yaklasirlar)
- Aaaaaaaaaa kanuniymis ehuehueheu
- sonra sana sorarlar kanuni boyle yapiyor mu?
- cevap verirsin yok ithal bu, getirten kanuni
- Haaaa Çin mali yani
-
))))))))
slm arkadaşlar...Satıp bin pişman olduğum hyosung a tekrar kavuştum.kısa bi scooter deneyiminden sonra baktımki scooter bana göre değil kısa mesafe- şehiriçi için tekrar hyosung 250r aldım. 2007 model 7000 km de kırmızı siyah ve tiger egsozlu.görenler iki ss yi napacaksın diyor ama bu fiyat katagorisinde bu özelliklerde başka bi motor bulamadım.hyosung 250r dururken cbf250 ye, ybr250 ye,yzf125r ye para bağlamak istemedim.Bu fiyatlarda er5 var ama oda bana gelmez.Çok araştırdım sahibinden com daki tüm motorların secerelerini biliyorum nerdeyse Benim kıstaslarım : şekilli olsun ,az yaksın çok kaçsın rakiplerinden açık ara önde olsun,ikinci eli sağlam olsun maksimum 6000tl olsun ama 2006 dan aşağı olmasın diyerek yola çıktım karşıma hyosungdan başka hoşuma giden motor çıkmadı.önceden de kullandım bildiğim bi motor olduğu için başladım temizini aramayaGerçekten boyasız çiziksiz hor kullanılmamış bulabilmek çok zor heleki 250r lerde. Şans yüzüme güldü Balıkesirden buldum motoru tiger eksozdan başka değişeni yok ful orjinal çiziksiz diyebileceğimiz temizlikte(orjinal egsozunuda aldım).Resim çekmeye vaktim olmadı en kısa zamanda eklerim.Hergün 100 km garanti yolum var mutlu mesut gidip geliyoruz.Şimdi yan çanta ve yeni çıkan race arka çanta sipariş ettim onlarda gelince hepsiyle çekerim fotoları...600f de yatıyor garajda tek düşüncem satacağım zaman bu 600f in km sinin orjinal olduğunu nasıl anlatıcam alıcıya
neyse Yüce Allahıma çok şükür Allahım tüm motor tutkunlarına hayallerini nasip etsin Herkesin istediği motorlara bir an önce kavuşması dileğiyle
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)