Yaw, millet, ben buraya nasıl resim koyacağım?
Yaw, millet, ben buraya nasıl resim koyacağım?
Şu Maverick e bi anlatın nasıl resim koyulacagını...
Ben de aynı düşünceye girmeye basladım ; az önce ilkay a da söledim.. Motor almak lazım...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ben 5.750'ye aldım.
7800 km.de, 2008 model, sadece trafiğe çıkış değil, motor kendisi de 2008 model.
http://www.imageshack.us/ sitesine gir orada resmini yükle
yükledikten sonra sayfanın bi üst kısmında bide aşşa kısmında linker gelicek ortadabanner reklam olur
banner reklamın altındaki linklerden en üsttekini seç kopyala siteye yapıştır resmi bu şekilde sitede gösterime sunabilirsin arkadaşım
ama ufak bi hatırlatma resmin boyutu büyükse orada resize image yazan bi yer olur onu seç ve boyutlardan 640x480 seç
bu kadar hepsi
olm gel alalım bi hafta sonu işte
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
.....[IMG]link[/IMG]
Bu kodların arasına kopyalayıp koycaksın linki
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
galeri linkini değil resimlerin kendi linkeri var tek tek yükleyip öyle koyarsan daha etkili olur hotlink forums diye yazar link yanındaki açıklamada onların büyük harflerle yazılı olanlarını seç bi IMG yazar bide img yazar kod olarak büyük olanını seç
motorun aynaları orj değil sanırım?
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Evet, aynalar orjinal değil, ST Kanuni aynası.
Valla Beyler, bende sizin kadar bilgisayar bilgisi yok, malzeme bu
Verdiğim linkteki resimlerle idare edin
Kanuni Racer aynası sanırım
Maverick35 kazasız belasız kullan, hayırlı olsun
Legends may sLeep.. But they never diE..!
fiyat lara bakıyorum da ben bedavaya almışım sanki motoru yaa.gerçi 3 ay felan oldu ama.....evet bu aynalar orjin değil ama orjinalıda çok pahalı yaa.ben kırdım sağ aynayı tanesi 100 lira.
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
maverick o aynalar ne ya sök hemen :D:D:D
racer aynası :D kazasız belasız kullan
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
baktım dedım bayrampasadan sado var bide goptan bi tanıdık olsun sırtımız yere gelmez
ayna konusundada gorus acısı konusunda şüpheliyim ama goruntu olrak daha ii bana kalsa
..................
ya benim ki çok denk geldi.birdaha olurmu bilmiyorum ben 2800 km de 4500 ytl ye aldım......2008 st motorun resminide avatar koydum yeni.
bedava almışsın
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
cok ii almıssın valla hayırlı olsun suan ole bi motor bulsam dırekt alırım herlde 6bin lira hazır olması grekıyor kenarda die bekliyorum resmen
goptaki motorun ilanınıda bulamadım kaldrmıslar herlde .. .
..................
evet çok iyi geldi zaten hemen almayı düşünmüyordum ama bu fiyata denk düşünce .bırakamadımm valla hemen yapıştım.motora.
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)