Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
09 Haziran 2009, 12:38
çakalz sen kamalettininkini al bence:D
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
Reklamlar
-
09 Haziran 2009, 18:41
Anlasamıyoruz ki fiyatta.. Ben ciddi ciddi diyorum alayım diye ama yanasmıyor ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
09 Haziran 2009, 22:27
kemalettin kardeşim aynen valla artık her antep e geldiimde çağıracam seni inşaallah 600f alırsın da bizde bineriz.gerçi pek etik değil emanet makinaya binmek ama olsun abi kardeş arasında lafı olmaz
arkadaşlar bide siz kemalettinin makinasını sadace resimlerde gördünüz bense birebir kanlı canlı gördüm bindim en güzelide ışıklarda dururken bu dört tekerciler nasıı bakıyo altındaki 30binlik araba senin şeklin şemalin on kat daha yerinde valla çok tatlı bi makina o turuncunun inanılmaz bi çekimi var kısmet olursa ben burdan bi 2008 st kanuni bakıyorum bu makinaya en son ne verilir makina temmiz dörtbinde makinanın refaransı var yani öyle sorunu falan yok lütfen bi yorum ne bilimm sahibinden.com fiyatlar yazıyo ama rayıp konuştuğunda faiyat bayaa oynuyo güzel bi pazarlık yaptık sizce en son ne kadar vereyim...lütfen yorum sevgili hyocular özellikle zonta ve kemalettin demim diğer arkadaşlar alınmasın..hepiniz aynısınz valla benim için
sevgiler saygılar... pardon link i unuttum [url]http://www.sahibinden.com/acil_satlik_s_t_kanuni_gt250r-93WQQaXQQ13098621WQQpXQQdisplayitem
F'i vermemOnu ellere yar etmem
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
valla kendi şahsi düşüncem gri renk oldum olası bana soğuk geliyor(gri olanlar kızmasın dedimya bana göre zevkler ve renkler tartışılmaz) iyi bir pazarlık yaparsan bence al olabilir ama yinede iyice bir baktır derim..ama ben olsam 6500 bunu almazdım daha uygun bir hyo bulur onu alırdım çünkü belli zaman sonra amacın değiştirmekse eğer fazla kaybın olmaz ama ben alır uzun süre binerim bu bana yeter dersen o başka
Aynen.Bir racing motora gri hiç gitmiyor.Ama fiyat uygunsa yine de olabilir.
cakalaz adlı üyeden alıntı
Anlasamıyoruz ki fiyatta.. Ben ciddi ciddi diyorum alayım diye ama yanasmıyor ...
-
09 Haziran 2009, 22:42
Kemalettin atla motora gel buraya ; masrafın benden ; 4750 Peşin vereyim
Şaka değil.. Gercek ..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
09 Haziran 2009, 22:44
Şaka değil.. Gercek ..
Ah keşke gelebilsem...
-
10 Haziran 2009, 09:26
: )
Şaka değil.. Gercek ..
yada sen atla cakaloz sen buraya gel 4650 ver al git motorunuda bir otobüse veririz gidersin
-
10 Haziran 2009, 11:14
Hem ben geleceğim hem 4650 O olmuyo işte ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
10 Haziran 2009, 11:26
ömür biter o yol bitmez :D
-
10 Haziran 2009, 11:44
Hem ben geleceğim hem 4650
O olmuyo işte ...
o yol bitmez ama otobüse koyarsa motoru biter: ) ama kemalettin oraya gel ben masrafları vereyim dedin ya kemalettinin ehliyeti yok tu sanırım o yüzden sen gel hem baklava ye hemde motoru al tabiki o şaka ama umarım anlaşırsınız
-
10 Haziran 2009, 11:48
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
o yol bitmez ama otobüse koyarsa motoru biter: ) ama kemalettin oraya gel ben masrafları vereyim dedin ya kemalettinin ehliyeti yok tu sanırım o yüzden sen gel hem baklava ye hemde motoru al tabiki o şaka ama umarım anlaşırsınız
Abi ehliyeti dün aldım ama,o yolu çekecek sabır yok bende.ha bi de pazar günü öss var.
-
10 Haziran 2009, 11:55
KEMALETTİN adlı üyeden alıntı
Abi ehliyeti dün aldım ama,o yolu çekecek sabır yok bende.
ha bi de pazar günü öss var.
bunu kutlaman lazım kardeşim allah hayırlı uğurlu etsin ..artık rahat rahat cıkarsın o zaman : ) bırak cakaloz gelsin : )
-
10 Haziran 2009, 12:47
Ortada bulusalım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
10 Haziran 2009, 12:54
Ortada bulusalım
olm ben başka bişe demiyorum anladın sen
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
10 Haziran 2009, 14:28
Ortada bulusalım
ok bence konyada buluşun kemalettin : ) sen de ordan otobüse atlar dönersin antebe
-
10 Haziran 2009, 16:14
-
11 Haziran 2009, 11:13
hey millet uzun zamandır beklediğim gün geldi ilk motorumu dün aldım biraz turladım gece yarısı girdim eve sabahta işe geldim yakında fotoda eklicem herkeze kazasız belasız sürüşler.
-
11 Haziran 2009, 11:41
hlmky85 adlı üyeden alıntı
hey millet uzun zamandır beklediğim gün geldi ilk motorumu dün aldım biraz turladım gece yarısı girdim eve sabahta işe geldim yakında fotoda eklicem herkeze kazasız belasız sürüşler.
Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın...
Sıfırmı 2.el mi aldınız? masraflar ne akdar tuttu bilgi verebilirmisiniz?
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
-
11 Haziran 2009, 11:59
Hayırlı,uğurlu olsun.Ancak hyo başlagıç motoru olarak diğerlerine göre çok daha atik,lütfen dikkatli olun.Allah tekerinizi düz bastırsın.
-
11 Haziran 2009, 15:32
hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
-
11 Haziran 2009, 19:13
Arkadaşlar; Hyosung GT 250 R; Noter satısı ne tutuyor? Kesin rakam bilen yazsın...
Sadece Noter satısı..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)
Bu Konudaki Etiketler