Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
28 Ekim 2008, 16:42
ya arkadaşlar ben zaten bunları biliyorum 30 yaşındayım 18 yaşımdan beri kullaniyorum.tabiki motora bakmışsın aksesuar takmışsın vbundan fazla fiyat biçersn ve her motorun değeri farklıdır.benm anlatmak isteiğim onun dediği ucuzcular çıksın alsın bakalım demesi..yani adamın parası yoksa napıcak ??ucuz aricak tabiki ee gidipte 7000 i 5000 satsın demiyorum sadece orda burda ucuzcular laf atmasın yani sonçta burda herkez zengin değil dimi art niyetli konuşmiyorum zaten
Reklamlar
-
28 Ekim 2008, 17:09
xxrated adlı üyeden alıntı
şöyle bişiyde var diyelimki tam 8bin ytl bütçe ayırdım bu işe bahara doğru yani motor kullanılacak zaman gelince alıcam bu aleti ozamanlar sıfırı 8 lira olursa herhangi bir şekilde kampanya düşüş vs vs vs alabilirim birde diğer etken var motor fiyatında hiç oynama olmadı 7 yada 7,5 liraya (görünüşte) güzel aksesuarlı max 5bin km bi motor bulduk peki bunun motorundan nasıl emin olucaz çünki oturduğum şehirde bu motordan yok marmara çevresinden her nerde olursa olsun 2. el alabilirim fakat diyelim istanbula yada bursaya vs gittim adamla anlaştım motoru ustaya götürelim dedim e tabiki onun tanıdığı bir usta olucak bundan nasıl emin olayım ben off çok kötü bir durum bence.
Hocam 8000 ytl ayırmışsan ve uzun süre bineceksen sıfır motor alman daha mantıklı. Üstüne 500 daha ekleyip sıfır alırsın icabında.
volkanatar adlı üyeden alıntı
ya arkadaşlar ben zaten bunları biliyorum 30 yaşındayım 18 yaşımdan beri kullaniyorum.tabiki motora bakmışsın aksesuar takmışsın vbundan fazla fiyat biçersn ve her motorun değeri farklıdır.benm anlatmak isteiğim onun dediği ucuzcular çıksın alsın bakalım demesi..yani adamın parası yoksa napıcak ??ucuz aricak tabiki ee gidipte 7000 i 5000 satsın demiyorum sadece orda burda ucuzcular laf atmasın yani sonçta burda herkez zengin değil dimi art niyetli konuşmiyorum zaten
Gerçek rumuzun ne hocam sizin? (eski rumuzun varsa IP adresin ile bu çakışır zaten)
Sattığınız motorun plakasını bir yazar mısın bir zahmet?
Bana farklı rumuz ile laf sokmak için üye oldunuz muhtemelen tekrardan.
Ben ucuzcular derken ucuz motor kollayan arkadaşları kastetmedim. Spekülasyon ile fiyat öldüren tiplere lafım.
Adamın parası yoksa ölçüsü vardır değil mi? Misal ben tutup 2004 600RR'a 15 bin ytl isteyen arkadaşın motoruna çamur atarak fiyatı kırdırmaya çalışırsam ölçüsüzlüğümü,fırsatçılığımı belli ederim.
Ben birisinin parası yoksa motor alamaz falan mı diyorum? Kaç kuruşluk motora biniyoruz sanki de böbürleneceğiz. (bizim motorları mobilet yapacak ne motorlara sahip arkadaşlar var sonuçta!)
Belli bir bedel biçtiğim motora şundan veya bundan fazla etmez diyen adamlara sinirleniyorum.
Madem iyi motorum vardı da neden satamadım ha bugüne kadar
Ekleme: Mesaj değiştirememe meselesinden imla hatalarına müdahale edilemiyor. Ne garip iş yahu!
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
28 Ekim 2008, 18:29
-
28 Ekim 2008, 18:45
xxrated bizim durumlar benzer bende uzun sure kullancagım bır motor alacagım 250cc de benım ıcın yeterlı 170-180 km hız hıcte az deıl hatta fazla bıle :D
daha sonra motoru buyutebılcegımı sanmıyorum zaten kız arkadasımı 250 cc ye bıle zor ıkna ettım(kavga gurultu) :D ilerde artık bır de araba sart olcak parayı ona bırıktırcez yavas yavas...
benım boyda 178 kilo da 75 cıvarlarında :D yamaha nın 125 lık alet cok guzel ama ufak kacar gıbı gelıyor yakındanda gormedım motoru bıde 125 alırız baslarız sonra buyutcem demeye ondan 250 en mantıklısı
-
28 Ekim 2008, 18:51
-
28 Ekim 2008, 19:04
gugukk kardes sana hayılrı satıslar...
ınsanların 5000 ytl parası varsa 5 bın ytl lık motora baksınlar 7000 ytl lık motora 5bın ytl verınce motorun sahıbı haklı olarak satmaz ve konusur bu cok normal...asım sonuna kadar haklı...
motorun heme satılıp satılmaması onun haklılıgının gostergesı degıldır bu ne sacma bır denklem yaa...akıl var mantık var...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
-
28 Ekim 2008, 19:19
@ GuGuKK ;
Ben alırdım da CBR 125 İle takasa girmiyorsun sanırım.. Ben Çako Bu arada.. Atılım sitesi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
28 Ekim 2008, 19:38
debriyajı sıkıp giderken gırc gırc gırc diye bir surtunme sesi geliyorum sizce bunu neden yapar balatadan olabilirmi balatanın bittigini nasıl anlarsınız bide debriyajı bırakıp gazı verirken hafif bir tak sesi geliyor sanırım aynı sebepten ama sebep ne :( bi yardım yaw
-
28 Ekim 2008, 19:41
Debriyajın bitmeye yaklaştıysa vay haline Okan.Acayip masrafın olacak 20 küsür dolar ya da euro artı kdv'den 6 taneyi hesapla.Biraz da işçilik koy üzerine al sana debriyaj balatası...
Bu arada pek güzel şeyler konuşulmamış yukarılarda gördüğüm kadarıyla.Motoruna bakan adam, seven adam istediği parayı ister buna kimse birşey diyemez.Siz neyi tartışıyorsunuz ben onu da anlamış değilim ama...
Hayırlı Satışlar Asım
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
28 Ekim 2008, 19:51
Debriyajın bitip bitmediğini anlamak için ;
Düzgün bir saha üzerinde ön freni iyice sık.. Motorda ayakta oL ve depo üzerine doğru yükLen ; ver gazı ve debriyajı bırak bu arada freni bırakmıyosun ; Eğer gaz kacıyorsa bilki debriyaj balatan bitik...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
28 Ekim 2008, 19:56
mhyen adlı üyeden alıntı
Debriyajın bitmeye yaklaştıysa vay haline Okan.Acayip masrafın olacak
20 küsür dolar ya da euro artı kdv'den 6 taneyi hesapla.Biraz da işçilik koy üzerine al sana debriyaj balatası...
Bu arada pek güzel şeyler konuşulmamış yukarılarda gördüğüm kadarıyla.Motoruna bakan adam, seven adam istediği parayı ister buna kimse birşey diyemez.Siz neyi tartışıyorsunuz ben onu da anlamış değilim ama...
Hayırlı Satışlar Asım
ya ben parca konusunda gizli bi taktıgım var heheh sorun deilde bunu neden yapıyor acaba bi yer yagsızmı dicem ama ne bilim tuhaf ilkler hep bana denk geliyoru
-
28 Ekim 2008, 20:34
mhyen adlı üyeden alıntı
Debriyajın bitmeye yaklaştıysa vay haline Okan.Acayip masrafın olacak
20 küsür dolar ya da euro artı kdv'den 6 taneyi hesapla.Biraz da işçilik koy üzerine al sana debriyaj balatası...
Hayırlı Satışlar Asım
Sağolasın kardeşim.
Satmaktan psikolojik olarak vazgeçtim gibi.
İlan dursun bakalım genede.
Debriyaj balatası Hyo'da 20 küsür dolar +KDV idi.
6 tane derken debriyaj balatasını oluşturan balataların sayısını kastediyorsun galiba. Ayrı ayrı mı fiyatlandırılıyor yav bu melet?
Debriyaj balatası değişimi ile ilgili bir konu :
http://ortasehpa.com/site/motosiklet...gisimi-24.html
-
28 Ekim 2008, 21:01
acaba gt250r da kac kmde bıter en az...mrk ettım sımdı...asım yarın bulusalım kardes hava guneslı yagmur yok gorunuyor ıbrahımıde alır gıderız bıyerlere...
-
28 Ekim 2008, 22:59
-
29 Ekim 2008, 00:00
hayırlısı olsun kardes belkı bu sefer satlır....haberlesırız soyle gezerız dolasırız ıyı bı muhabbet yaparız yaaa..
-
29 Ekim 2008, 00:46
gugukk ve asm inş satarsınız arkadaslar istediğiniz fiyata.
bende kafayı yiycem benim kız arkadas gene basladı yok kaza yaparsın(allah korusun) yok cok tehlıkelı anlatamıyorum derdımı cıldırcam ya tee yaza alcam motoru sımdıden basladı alırken ne yapar allah bılır bende ıkna ettım sanıyodum :( kafayı yıycem ya bı yardım edın ne denır sımdı nasıl ikna edılır offf offf
nerdeyse ya ben ya motora gelcek muhabbet ..acaıp sınırım bozuk ya tamda utube dan hyo ve yamaha 125r videolarına bakıodum dılımı arı soksaydıda motorlara bakıom demeseydım
-
29 Ekim 2008, 10:52
SerkanXXX adlı üyeden alıntı
gugukk ve asm inş satarsınız arkadaslar istediğiniz fiyata.
bende kafayı yiycem benim kız arkadas gene basladı yok kaza yaparsın(allah korusun) yok cok tehlıkelı anlatamıyorum derdımı cıldırcam ya tee yaza alcam motoru sımdıden basladı alırken ne yapar allah bılır bende ıkna ettım sanıyodum :( kafayı yıycem ya bı yardım edın ne denır sımdı nasıl ikna edılır offf offf
nerdeyse ya ben ya motora gelcek muhabbet ..acaıp sınırım bozuk ya tamda utube dan hyo ve yamaha 125r videolarına bakıodum dılımı arı soksaydıda motorlara bakıom demeseydım
aynı durum geçen sene bende de vardı arkadaşım hatta dediğin gibi ya ben ya motor diyodu en başından beri. inat ettim aldım. sonra zorlada olsa motoruma binmeye başladı
-
29 Ekim 2008, 11:07
Bu işler öyledir zaten.Alana kadar tehlikeli der ya o ya ben der.Fakat aldıktan sonra artçı olarak arkanızdan inmezler
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
29 Ekim 2008, 11:40
banada muhalefet vardı bı kere bındırdım acaba bunun 600 lıgı nasıl olur dedı saka gıbı
-
29 Ekim 2008, 14:34
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)
Bu Konudaki Etiketler