- Konu Yazar
arkadaşlar aslında neredeyse her hafta cumartesi akşamı gözdağına çıkar sıcak muhabbetler eder çaylarımızı, yerine göre çiğ köftemizi, mangalımız veya pidelerimizi yerken istanbulun biir kısmını izleriz... gelebilecek tüm arkadaşlarımızı sıcak çayımızı içmeye bekleriz...
e5 tarifi...
pendik köprüsünden kurtköy istikametine ayrılıp yaklaşık 3,5 km sonra gözdağı tabelasından sağ yapıp göz dağına giriş yapın ilk soldan yukarıya bizi göreceksiniz....
otobandan kurtköy çıkışından ayrılıp ilk sağdan pendik istikametine dönüldükten 10 daakika sonra gözdağı tabelası yine mevcut...
haritadan kroki falan yüklemeyi beceremiyorum....
tüm arkadaşlar davetlidir....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:42 ----------
1+ ben (ramazan)
2+ mahonyy(sedat)
3+victorist(irfan.)
4+ byhazin.(adnan)
5+özgür
6+ ahmet (süslü)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:52 ----------
bu arada eklemeyi unutmuşum.. 19.00 da genelde orda olup muhabbetin güzelliğine göre yol alıyoruz....
e5 tarifi...
pendik köprüsünden kurtköy istikametine ayrılıp yaklaşık 3,5 km sonra gözdağı tabelasından sağ yapıp göz dağına giriş yapın ilk soldan yukarıya bizi göreceksiniz....
otobandan kurtköy çıkışından ayrılıp ilk sağdan pendik istikametine dönüldükten 10 daakika sonra gözdağı tabelası yine mevcut...
haritadan kroki falan yüklemeyi beceremiyorum....
tüm arkadaşlar davetlidir....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:42 ----------
1+ ben (ramazan)
2+ mahonyy(sedat)
3+victorist(irfan.)
4+ byhazin.(adnan)
5+özgür
6+ ahmet (süslü)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:52 ----------
bu arada eklemeyi unutmuşum.. 19.00 da genelde orda olup muhabbetin güzelliğine göre yol alıyoruz....