Pendik Gözdağın da Semaver çayı içmeye Bekleriz..

arkadaşlar aslında neredeyse her hafta cumartesi akşamı gözdağına çıkar sıcak muhabbetler eder çaylarımızı, yerine göre çiğ köftemizi, mangalımız veya pidelerimizi yerken istanbulun biir kısmını izleriz... gelebilecek tüm arkadaşlarımızı sıcak çayımızı içmeye bekleriz...

e5 tarifi...
pendik köprüsünden kurtköy istikametine ayrılıp yaklaşık 3,5 km sonra gözdağı tabelasından sağ yapıp göz dağına giriş yapın ilk soldan yukarıya bizi göreceksiniz....
otobandan kurtköy çıkışından ayrılıp ilk sağdan pendik istikametine dönüldükten 10 daakika sonra gözdağı tabelası yine mevcut...

haritadan kroki falan yüklemeyi beceremiyorum....

tüm arkadaşlar davetlidir....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:42 ----------

1+ ben (ramazan)
2+ mahonyy(sedat)
3+victorist(irfan.)
4+ byhazin.(adnan)
5+özgür
6+ ahmet (süslü)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:52 ----------

bu arada eklemeyi unutmuşum.. 19.00 da genelde orda olup muhabbetin güzelliğine göre yol alıyoruz....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hımm...!!belki uğraya bilirim belki :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
giriştemi toplancaksınız yoksa yukarılardamı?

1+ ben (ramazan)
2+ mahonyy(sedat)
3+victorist(irfan.)
4+ byhazin.(adnan)
5+özgür
6+ ahmet (süslü)
7+- cengaver29????

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:09 ----------

giriştemi toplancaksınız yoksa yukarılardamı?

girişten sol yapıp yukarıya çıkarken solda.... tam tepenin zirvesine varmadan solda görürsünüz....

1+ ben (ramazan)
2+ mahonyy(sedat)
3+victorist(irfan.)
4+ byhazin.(adnan)
5+özgür
6+ ahmet (süslü)
7+- cengaver29????
8+emreakyol

1+ ben (ramazan)
2+ mahonyy(sedat)
3+victorist(irfan.)
4+ byhazin.(adnan)
5+özgür
6+ ahmet (süslü)
7+- cengaver29????
8+emreakyol
9+unnamed(ebubekir)

arkadaşlar son hazırlıklAR yapıldı.... çıkıyoruz birazdan...

yahu ben yarın gibi anlamıştım...gelirim diyecektim ama bugün imkansız ..:salut:

ilk resimler benden gerisi ebubekirde:mrgreen: ayrıca pideler cola ve çay için çok teşekkürler bi dahaki sefere ortaklaşa bişeyler yapalım olmuyor böyle:)

dsc00125sx.jpg

dsc00124ks.jpg

dsc00122dx.jpg

güzel buluşma oldu haftaya musait olursak tekrarlarız ama bu sefer biraz daha erken gelsek iyi olur soğuk oluyor çünkü orası bide mangal serbestmi orda:p

güzel buluşma oldu haftaya musait olursak tekrarlarız ama bu sefer biraz daha erken gelsek iyi olur soğuk oluyor çünkü orası bide mangal serbestmi orda:p

biz mangalda yapıyoruz serbest.. bu hafta mangal yapacaktık ama geç olduğu için yapmadık.... önümüzdeki hafta ben gelemem... çünkü eskişehir e gideceğim.... biz yaklaşık 3 yıldan beri her cumartesi veya en geç 2 haftada bir kesin ordayız... yaz akşamları gece sabaha kadar doludur olralar..gün batımı başka güzel oluyor.. 10 liralık çekirdek yetmiyor yani düşünün..

Hava ne kadar soğuk olursa olsun o sıcak ortamda bulunmak isterdim...Eylenceli sıcak bir akşam geçirmissinizdir umarım :) İlerki etkinliklerde buluşmak dilegiyle.

tamam ne zaman müsait olursak bi dahaki sefere cızbız oparasyonu yapalım o manzarada ii gider:queen:

Hava ne kadar soğuk olursa olsun o sıcak ortamda bulunmak isterdim...Eylenceli sıcak bir akşam geçirmissinizdir umarım :) İlerki etkinliklerde buluşmak dilegiyle.

hakan sen ne zaman istersen ağa buyur gel..sana kar yağarkan mangal yakmayan ramço nun lastiği patlasın...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:52 ----------

tamam ne zaman müsait olursak bi dahaki sefere cızbız oparasyonu yapalım o manzarada ii gider:queen:

ağa ben o göbeği boşunamı yaptım.. fena anlarım cızbızdan... önümüzdeki hafta haricinde her daim uygunum... üstelik önümüz yaz olduğundan havalar ısınacaktır... bu arada biz oraya kar yağarken bile çıktık ve bu gün hava çok soğuk gelmedi bana... baya yağ bağlamışım...

Fotograflara baktımda...Tam benlik bir buluşma..olması gerektiği gibi..

cc ve sınıf farkı gözetmeksizin..İstanbul'da olsam diye içimden geçirdim..

Orda olmak o atmosferi solumak..Paha biçilemez olsa gerek..

Kazasız belasız..Nice buluşmalarınıza..

o yağlar bendede var yeterince bugun biraz ince giyindim ondan ayaklarım üşüdü:mrgreen: cızbız işinden aynen bende ii anlarım artık senden haber bekliyorum en yakın zamanda patlatalım bi mangal operasyonu:p

Fotograflara baktımda...Tam benlik bir buluşma..olması gerektiği gibi..

cc ve sınıf farkı gözetmeksizin..İstanbul'da olsam diye içimden geçirdim..

Orda olmak o atmosferi solumak..Paha biçilemez olsa gerek..

Kazasız belasız..Nice buluşmalarınıza..

bisiklet bile vardı ağa... bizde önemli olan kaynaşma....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:58 ----------

o yağlar bendede var yeterince bugun biraz ince giyindim ondan ayaklarım üşüdü:mrgreen: cızbız işinden aynen bende ii anlarım artık senden haber bekliyorum en yakın zamanda patlatalım bi mangal operasyonu:p

ağa tamam en kısa zamanda ama önümüzdeki hafta olmaz... çok fena kanat yaparım...

bisiklet fenaydı dağ tepe dinlemiyo helal valla yürek ister ordan aşağı inmek:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar