2521 robocop deri ceket-motorsıklet-motosıklet

hudson deri ceket

• avantajları

Oy: 11 73.3%
  • dezavantajları

Oy: 4 26.7%

• Kullanılan toplam oy
    15
hocam, bende var ikibuçuk aydır kullanıyorum. ruzgar ve yagmur geçirmezliği çok iyi. ama dikişler biraz çabuk sökülmeye başladı gibi. belkide benim çok sık kullanışımdandır. ama sonuc olarak guven veren şık bir mont.

slmlr
knr

Ben kullanıyorum bu monttan ve oldukça tatmin edici bir koruması var. Güvende hissetiriyor kendini. Şuana kadar oldukça soğuk havalarda kullandım bana mısın demiyor. Tabi montun altına sadece tişört giyiyorum dersen orasını bilemem :p Yağmurda da çok kullandım herhangi bir sıkıntım olmadı yine. Yaz aylarında havalandırma fermuarlarını açıp içliğini çıkardığınızda da yine rahatlıkla kullanılabilir bir mont.

Dezavantajlarınıda yazmak lazım hudsonun yancısı sanmasınlar sonra beni :)

İlk giymeye başladığınızda mont kazık gibi kalıyor adamın üzerinde deri ve korumaların yumuşaması az da olsa zaman alıyor. Korumalarını çıkarıp günlük hayatta giyebileceğiniz bir mont değil, çünkü korumaların yerleştiği kısımlar montun dışında kabarık olarak ayrıca belli oluyor. Yan cepler kullanışlı değil çok dar ve yukarıda kalıyor. Aynı zamanda sigara telefon vb şeyler koyabileceğiniz bir cepte yok montun görüntüsü gereği. Benim için son ve en can alıcı dezavantajı o mont üzerinizdeyken yaz ayında trafiğe yakalanmak. Ter enseden başlıyor çatala doğru aradan süzüle süzüle musluk gibi akıyor :cherry:

Yani kısacası benim önerebileceğim bir mont. Eksilere kıyasla artılar oldukça ağır basıyor
:cat:

hocam, bende var ikibuçuk aydır kullanıyorum. ruzgar ve yagmur geçirmezliği çok iyi. ama dikişler biraz çabuk sökülmeye başladı gibi. belkide benim çok sık kullanışımdandır. ama sonuc olarak guven veren şık bir mont.

slmlr
knr

Bende üzerimden çıkarmıyorum kesinlikle montu. Hatta sürekli motorla olduğum için günlük hayatımda da kullanmak zorunda kalıyorum fakat dikişlerde en ufak bi problem meydana gelmedi bende:silent: Ayrıca hudson a gidip montunun dikişlerinin söküldüğünü söylersen yardımcı olacaklarına eminim. Benim 5 aylık eldivenlerimi getir değiştirelim dediler ben rahatsız olduğunu söyleyince. Fakat eldivenler biraz hasarlı olduğu için götürmedim ben ayıp olur düşüncesiyle

bende sağ cepte (motor anahtarını koydugum cep) ve i. cuzdan cbının etrafında sokulmeler basladı. ıstanbulda deılım. dedıgın gıbı bencede gıtsem kesın yardımcı olurlar. alırken bı model daha vardı. 2 çizgili (yatay) cok dusunmustum. o buyuk ıhtımalle daha gunluk hayaa uygun ve daha yumusaktır dıye dusunuyorum.

Mersin İl Temsilcisi
bektaş yaaa, nasıl anket bu?
-avantjlı
-dezavantajlı

desen anlayacam :(

3 haftadır kullanıyorum..İkinci montum durumunda kendisi..Zira mevcut tekstil montum soğuğa karşı daha korumalı..
Ama verdiği güven hissi tartışılmaz robocop'un..

Tabi kaza anında histen ziyade hasar ön planda olacak :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Anket ve baslik muhtesem olmus.:p

Montun deri yapisi bana çok agir oldugu izlenimi verdi.
Ozellikle deri urunlerde daha hafif olanlara yonelmenizi tavsiye ederim.
Yoksa iskence haline geliyor.

Ben Hudson'ın farklı bir modelini kullanıyorum. Gayet memnunum. Oldukça düşük bir süratte olsa da bir kez asfaltla da tanıştırdım, çizik bile yok. Güven veren, kaliteli ve sağlam bir mont. Tavsiye ederim.

bektaş yaaa, nasıl anket bu?
-avantjlı
-dezavantajlı

desen anlayacam :(

sen mersınden geldıgınde hatırlat abı yuz yuze solım :D anketı.

konuyu çip etme abı yaa:)

bılıyorsun montum ne alemde degısmem gerek bır turlu karar verıp de sıparıs

veremedım yardımlarınızı beklıyorum arkadaslar saygılar

kullanmadım ama kullanabileceğim bir monta benziyor..oldum olası deri giysileri (sadece mont ve kaban türlerini,pantolonla işim olmaz:queen:) beğenmişimdir..

peki fiyatı hakkında bir bilgi varmıdır??

zuahah başlık ve anket koparttı beni :D avantajları dezavantajları :D ..motosiklet motorsiklet ::D

izlenim dogru ilk denedıgımde agırlıgı vede vucudumu tam kavramaması alternatıf'lere yonelmeme neden oldu.M'yi giydim düdük gibi L'yi denedim oda çok bol başka bir modelde karar kıldım tamda oldu.o sitede cruıser icin var.
koruma konusunda ve agırlık konusunda biraz daha hafif

cruıser ıcın olan alt kısmı olan mont sanırım onu da benım gozum pek tutmadı off bu senede mı kotu montla devam :( yardımm

bır nevı tekstıl urununden kacma gayretı ıcındeyım cunku zamnla kullanılan kımyasallar ozelllıgını kaybedıyor.soguga dayanıksızlasıyor.sanırım :) yaz gelıyor derı mont almıcam bır guzel fılelı robocop kıyafet yazı devırmeye yeter de artar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar