Ben kullanıyorum bu monttan ve oldukça tatmin edici bir koruması var. Güvende hissetiriyor kendini. Şuana kadar oldukça soğuk havalarda kullandım bana mısın demiyor. Tabi montun altına sadece tişört giyiyorum dersen orasını bilemem

Yağmurda da çok kullandım herhangi bir sıkıntım olmadı yine. Yaz aylarında havalandırma fermuarlarını açıp içliğini çıkardığınızda da yine rahatlıkla kullanılabilir bir mont.
Dezavantajlarınıda yazmak lazım hudsonun yancısı sanmasınlar sonra beni
İlk giymeye başladığınızda mont kazık gibi kalıyor adamın üzerinde deri ve korumaların yumuşaması az da olsa zaman alıyor. Korumalarını çıkarıp günlük hayatta giyebileceğiniz bir mont değil, çünkü korumaların yerleştiği kısımlar montun dışında kabarık olarak ayrıca belli oluyor. Yan cepler kullanışlı değil çok dar ve yukarıda kalıyor. Aynı zamanda sigara telefon vb şeyler koyabileceğiniz bir cepte yok montun görüntüsü gereği. Benim için son ve en can alıcı dezavantajı o mont üzerinizdeyken yaz ayında trafiğe yakalanmak. Ter enseden başlıyor çatala doğru aradan süzüle süzüle musluk gibi akıyor :cherry:
Yani kısacası benim önerebileceğim bir mont. Eksilere kıyasla artılar oldukça ağır basıyor
:cat: