- Konu Yazar
sebebı nedır abı bunun cok merak ettım ben valla
Madem o kadar seviyorsun. Umarım Allah gönlüne göre verirde bunlardan temiz bir tane bulur, seve seve binersin.
bu makinalrın sadece koltuk şekilleri ( bal arısının kıçı gibi) hoışuma gitmiyor. ama kawasakinin hastası oldum. koltuk işi iyi bir ustayla halledilir.
sağlamlar ama parça sorunu yaşatır gibiler.
Bu tür motorlara gündelik binilmez ki, alacaksın salonda yer yapacaksın buna tv'yi at çöpe:queen:
Bu tür motorlara gündelik binilmez ki, alacaksın salonda yer yapacaksın buna tv'yi at çöpe:queen:
hocam bi süre sonra tek kanal izlemekten sıkılırsan çoklu kanalamı geçiceksin
güzel motorlar dogrusu :wiinkk:
abi ozaman benzin ucuzdu ama![]()
verim, güvenilirlik, performans, hız, güç... bunlar her sene bir önceki seneye göre daha da ideale yaklaşan özellikler.. estetiğe gelince.. herkesin tarzı ayrıdır. bende bi önceki kasa hornet 900 ün yamaha r6 s in üstüne tanımam..
malzeme daha dayanıklıymış falan değil aslında, aynı sağlamlığı çelik sac yerine fiber alaşımlarla elde edebiliyorsan bunun adı gelişmedir. neyse..
ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça diyerekten mevzuyu kapatmış oluyum. arada maydonoz olduğum için de kendime esef edeyim. şimdi de gidip uyuyayım.. tam olsun![]()